Airmaster

Gem
Airmaster To embedded softwareudviklere til software indenfor decentrale ventilationsløsninger

Airmaster, Aars

Stillingen som Softwareudvikler byder på gode muligheder for at få indflydelse på vores produkters samlede software løsninger og den overordnede arkitektur. Dit hovedansvar bliver at sikre, at vores softwareløsninger giver brugerne den bedst mulige oplevelse af produkterne. Du vil derfor også blive involveret i at optimere udviklingsprocesser, værktøjer og metoder, så vi kan tilbyde stadigt bedre ventilationsløsninger.

Du kommer med en relevant uddannelse indenfor softwareudvikling, for eksempel ingeniør. Derudover har du nogle års erfaring med en lignende stilling, hvor du specifikt har udviklet embedded software løsninger gerne i et Linux miljø. Vi forventer, at du kan bidrage med et solidt systemoverblik, at du udnytter muligheder for kodegenbrug og generelt udviser en god apparatforståelse.

Gem
Hansen Toft A/S Sales Manager, Skandinavien

Hansen Toft A/S søger for Airmaster i Aars

Er du lederen der kan skabe vækst, tør tænke langsigtet og vil du være en del af en solid virksomhed i vækst, med fokus på indeklima og bæredygtighed? Så er her en spændende mulighed.

Airmaster A/S er markedsledende indenfor decentrale ventilationsløsninger til sikring af god indendørs luftkvalitet. Med reference til CCO bliver du som Skandinavisk Sales Manager ansvarlig for den skandinaviske salgsorganisation med ledelse af 8 Area Sales Managere.

Din nøgleopgave bliver at udvikle markedspositionen på det skandinaviske marked, hvor potentialet er stort. Din erfaring med teknisk løsningssalg i Danmark, Norge og Sverige er dermed afgørende. Kundegruppen er bred med en salgsproces, hvor flere relevante stakeholders løbende bearbejdes.

Hansen Toft A/S