Nordic Waterproofing A/S

Velkommen til Nordic Waterproofing A/S

Nordic Waterproofing A/S er én af Danmarks førende producenter af tagpap med >100 medarbejdere, og kontorer over hele landet.

De fleste kender os nok ikke som Nordic Waterproofing, men derimod som ét vores varemærker; Phønix Tag Materialer A/S, Hetag Tagmaterialer A/S eller Tagcon.

Vi er en arbejdsplads, hvor lederteamet gør sig umage for at sikre en høj arbejdsglæde og gode sociale relationer blandt medarbejderne. Hvert år laver vi en trivselsmåling i alle afdelinger, og vi er stolte af, at 8 ud af 10 medarbejdere vil anbefale os som en god arbejdsplads i deres personlige netværk.

Måske hænger det sammen med vores leveregler? Vi har nemlig 4 stærke leveregler som, ifølge os, skaber det rette grundlag for, at virksomheden kan opnå succes - også som arbejdsplads. Levereglerne er omdrejningspunktet i mange af de ting, vi gør i hverdagen.

Eksempel har vi et korps af frivillige mentorer, som hjælper nye kolleger med at falde godt til på arbejdspladsen. Det gør de, fordi de følger vores leveregel om at tage ansvar for at sikre trivsel og go’ energi. I videoen nedenfor fortæller Mette om, hvad hun som frivillig mentor gør for at give dig og andre nye kolleger en god opstart i virksomheden.

Social og aktiv arbejdsplads

Vi lægger stor vægt på at fastholde en uformel kultur, hvor der er plads til, at vi kan have det sjovt sammen i hverdagen. Det oplever du eksempelvis, når vores lokale Sundhedsanførere inviterer til små, aktive træningspauser flere gange om ugen, og vi får rørt kroppen og lattermusklerne sammen. Vi er nemlig en aktiv arbejdsplads, som tager hånd om vores medarbejderes fysiske og psykiske velvære. På kontorerne har du adgang til træning i arbejdstiden med konceptet OfficeFit, og alle medarbejdere er også dækket af en sundhedsforsikring og tandforsikring, som firmaet betaler.

Udviklende arbejdsplads

Din mulighed for at udvikle dig sammen med virksomheden er vigtig for os. Derfor tilbydes du - ud over den klassiske udviklingssamtale - hen over året kurser igennem vores eget uddannelsesforum Tagpap Akademiet, og du har fri adgang til e-læringsplatformen GoLearn, hvor du kan lære om alt fra Excel til kommunikation og god feedback.

Vil du vide mere om hverdagen på vores arbejdsplads? Så besøg vores hjemmesider neden for.

Her tager Sarah dig med ind i hverdagen i Phønix Tag Materialer, Trine og Casper fortæller om hverdagen i Nordic Waterproofing, Frederikke, Tobias og Lars giver dig et indblik i dagligdagen hos Hetag Tagmaterialer og Ionut, Søren og Denis inviterer dig med ind på Logistikcenteret.

Se mere her: www.phonixtagmaterialer.dk/job-og-karriere/ og på hetag.dk/job