Volkswagen

Save
Volkswagen Teknikere til dag- og aftenhold - Volkswagen Hillerød

Volkswagen

Vi søger dygtige teknikere til vores værksted med opstart hurtigst muligt. Vil du være en del af teamet og arbejde med et af branchens bedste mærker og nyeste teknologier? - Så er du måske vores nye kollega?

Du kommer til at få en bred variation af arbejdsopgaver, der inkluderer service- såvel som diagnoseopgaver. Disse vil tage udgangspunkt i dine kompetencer. Vi har et godt og positivt arbejdsmiljø, og du kommer til at indgå i et team af dygtige teknikere, hvor du vil samarbejde med de øvrige mekanikere, salgsafdelingen, reservedelslageret samt din servicerådgiver. Derfor forventer vi, at du er en teamplayer og har lyst til at indgå i det gode samarbejde samt tværfaglige fællesskab vi har i huset.

Check the job satisfaction:
Published:
Save
Volkswagen Semler Finans Danmark A/S Kundesupporter - lån og leasing i nyt finansieringsselskab – Volkswagen Semler Finans Danmark A/S

Volkswagen Semler Finans Danmark A/S, Brøndby

Vil du være med til at sætte dit præg på vores Kundesupport Team og bidrage med din løsningsorienterede og kundemindede tilgang i et ambitiøst finansierings- og leasingselskab? Så er du måske vores nye Kundesupporter.

Vi har i et stykke tid været i etableringsfasen af vores nye finansieringsselskab, og vi leder derfor efter en kollega, som vil være en del af vores team til at føre de ting, vi allerede har skabt, ud i virkeligheden. Det vil sige, at du vil lande i et meget dynamisk miljø, hvor der er intensitet og spændende opgaver allerede fra første arbejdsdag.

I Kundesupport er vores primære arbejdsområder administrativ behandling af lån og leasing. Vi har en travl hverdag med mange henvendelser på telefon og e-mail.

Check the job satisfaction:
Published: