Provas - Haderslev Forsyningsservice A/S

Vi sikrer den kritiske infrastruktur

Verden er i konstant forandring og som forsyningsselskab skal vi være på forkant.

Vi er en arbejdsplads med knap 90 ansatte, hvoraf omkring de 70 er fuldtidsstillinger. Vi er bl.a. ingeniører, laboranter, serviceteknikere, stabsmedarbejdere, genbrugsvejledere med mere. Vi har en flad organisation, hvor personligt initiativ er yderst velkomment. Og så er Forsyningshuset smukt beliggende et stenkast fra Haderslev Fjord og den gamle bydel.

Fælles om forsyningssikkerheden

Som medarbejdere i Provas er vi med til at sikre den kritiske infrastruktur indenfor drikkevand og spildevand. Derudover er vi vigtige brikker til at opnå en mere intelligent anvendelse af vores fælles ressourcer, hvad enten dette gælder vand eller affald og genbrug. Vi er stolte af vores rolle, men samtidig ekstremt ydmyge overfor det ansvar vi også bærer på vores skuldre.

Fælles om fremtiden

Hos Provas sikrer vi, at der altid kommer rent vand ud af hanerne og at spildevandet bliver ledt forsvarligt ned til renseanlægget. Dertil er vi garant for en forsvarlig indsamling og sortering af husholdningsaffald samt af det, der bliver indleveret på vores tre genbrugspladser. Alt til gavn for såvel nuværende som fremtidige generationer. Vi arbejder derfor dagligt på løsninger, som kan være med til at sikre, at endnu færre af vores knappe fælles ressourcer går til spilde. For et bedre resultat samarbejder vi tæt med organisationer, kunder, kommune og øvrige samarbejdspartnere om gode løsninger på klimaproblemerne.

Fælles om arbejdsglæden

Det er vigtigt for os, at forbrugerne altid oplever en stabil og sikker håndtering fra vores side, især når tiderne er urolige. Men ligesom høj forsyningssikkerhed og samfundsansvar naturligt fylder meget hos forbrugerne, opfatter vi kundeoplevelsen som en særlig vigtig faktor for kundetilfredshed. Derfor har vi stort fokus på dit velbefindende som ansat. For når arbejdsglæden og den psykologisk tryghed blandt medarbejderne er høj, så har alle også bedre overskud til at yde den høje service, vi er kendt for.

Nu ved du lidt om os. Grib chancen når den dukker op, så vi kan høre lidt om dig.