Orkla Confectionery & Snacks Danmark A/S

Orkla Danmark er en førende mærkevarevirksomhed i Danmark. Vi producerer, markedsfører og leverer mere end 20 velkendte mærkevarer med stærke markedspositioner til dagligvarehandelen, food service og convenience-sektoren. Blandt vores mærker er KiMs, Havrefras, Beauvais, Bähncke, Den Gamle Fabrik, Paulúns, Panda og Naturli’.

Hos Orkla er bæredygtighed en integreret del af måden, vi driver virksomhed på, og som en stor nordisk virksomhed har vi et ansvar for at føre an i vores branche. I godt selskab med Global Compact-initiativer i hele verden satte vi i 2015 FN’s nye globale mål for bæredygtig udvikling på agendaen.

Vi er mere end 600 medarbejdere fordelt på kontorer og fabrikker i Vallensbæk, Skælskør, Søndersø, Kolding og Skovlund. Som en del af Orkla-koncernen er vi en global virksomhed med stærke rødder lokalt i det danske.

Hos Orkla er vi nysgerrige og åbne for at lære. Fra første dag tager vi på en kontinuerlig læringsrejse. Vil du være en del af en organisation, hvor vi udvikler os hver for sig og sammen, og hvor vi har kontinuerligt fokus på udvikling af vores produkter og koncepter for at kunne møde morgendagens udfordringer, så tag et kig på vores ledige stillinger.

Orkla-koncernen er børsnoteret i Oslo.