Sanovo Technology A/S

SANOVO TECHNOLOGY GROUP er verdensledende indenfor procesløsninger til æggeindustrien. Vi er tillige specialiseret indenfor en lang række andre forretningsområder så som enzymer, pharma, rugeri og spraytørring af andre proteinkilder.

SANOVO TECHNOLOGY GROUP er en hurtig voksende global virksomhed og vi tilbyder derfor mange internationale jobmuligheder for vores medarbejdere. Vores medarbejdere har forskellige kompetencer og baggrunde som spænder vidt fra udvikling til produktion, markedsføring og salg.

Vi er altid på jagt efter nye medarbejdere med tekniske færdigheder, en problemløsende tilgang samt en naturlig evne til at tage ansvar og handle. Vi er en videns baseret virksomhed, der kræver et højt niveau af professionalisme og engagerede medarbejdere.

Vi er en del af THORNICO – et privat selskab ejet af Thor og Christian Stadil. THORNICO omfatter en stor portefølje af virksomheder, der beskæftiger sig med fødevareindustrien såvel som andre forretningsområder som shipping, fast ejendom og sportstøj.

Sidst opdateret 29-11-2021