Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S

Gem
Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Executive assistant med øje for strategi, procesoptimering- og udvikling samt koordinering

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Gilleleje

Med direkte reference til vores produktionsdirektør indtager du en vigtig rolle, hvor du vil have fokus på at facilitere og gennemføre en lang række udviklings- og optimeringsprocesser, samtidig med at du vil have administrative opgaver for vores administrerende direktør.

Din kommende stilling vil byde på mange forskelligartede opgaver, men vi forventer at du inden for det første års tid tager ansvar for at:

  • Afdække og forstå eksisterende processer, som gør dig i stand til at udvikle og optimere.
  • Assistere vores produktionsdirektør i udviklingen af forretningens strategiske planlægning, rapportering og målsætning.
Gem
Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
HR-assistenten med flair for administration og relationer

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Glostrup og Gilleleje

Vi søger dig, som elsker administrative opgaver – og forstår vigtigheden af at følge dem til dørs. Du vil få en vigtig rolle i vores afdeling, hvor du både bidrager til driften af HR-afdelingen samtidig med at du vil være involveret i udvalgte HR-projekter, som du driver i samspil med dine kolleger. Vi er en afdeling med et altoverskyggende mål om at servicere og understøtte resten af organisationen.

Som HR-assistent vil dit primære ansvar være håndtering af administrative opgaver. I HR-teamet har vi hver vores ansvarsområder, men vi arbejder som ét samlet team – det betyder derfor også, at du altid vil have faglige sparringspartnere i dine kolleger.

For at vi skal lykkes med vores udviklingsprojekter og målsætning om at skabe værdi for forretningen, er vi afhængige af dygtige medarbejdere. Og det er her, hvor du kommer ind i billedet.

Gem
Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Projektlederen som sætter strøm til fremtidens ladestandere

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Glostrup og Gilleleje

Vi er lige nu på udkig efter vores næste projektleder til vores kabel- og forsyningsafdeling.

Vi leder efter dig, som kan mærke nysgerrigheden vokse, når vi fortæller, at du bidrager til den grønne omstilling og at du vil være involveret i mange mindre projekter ad gangen, fordi dit primære fokus vil være på forsyning til fremtidens ladestandere. Et forretningsområde, hvor god procesledelse er mindst lige så vigtigt som god projektledelse.

Vi har kontorer i Glostrup og Gilleleje, som du kan benytte afhængig af, hvilken lokation som passer bedst ind i din hverdag. Forvent dog en alsidig hverdag, hvor du både vil have din gang på pladserne såvel som på kontoret.

Gem
Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Formand til højspændingsprojekter

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S

Hos Nordkysten er vi lige nu på udkig efter en erfaren formand til spændende højspændingsprojekter. Hovedvægten af dine projekter vil være 50kV, men du vil også varetage spændende projekter inden for 30kV og 132kv. Projekterne er primært på Østsjælland og omkring Storkøbenhavn.

Som formand i vores højspændingsafdeling vil du have en koordinerende rolle, og agere bindeled mellem produktionen og vores folk på pladsen. Du vil være med i projekter helt fra starten til den endelige aflevering. Forventeligt vil du have ca. to-tre projekter kørende sideløbende.

Dine opgaver består primært af:

  • Udarbejdelse af tidsplaner i samarbejde med din entrepriseleder og/eller projektleder
  • Styring af højspændingsprojekter, hvor du er med fra de indledende faser frem til aflevering, ligesom at du er opmærksom på registrering af tillægsarbejder, som ikke er indeholdt i kontrakten