FA09

Sammen skaber vi gode hjem

Hos FA09 administrerer og drifter vi almene boliger. Vi er 100 % non-profit.

Vi hjælper vores medlemsorganisationer med alt, hvad der vedrører deres boligafdelinger – herunder udlejning, økonomi, drift, vedligeholdelse, nybyggeri og meget andet. Vi rådgiver og servicerer organisations- og afdelingsbestyrelserne og løser opgaver, som understøtter beboerdemokratiet.

I alt er vi ca. 150 medarbejdere i administrationen og boligorganisationerne. Vi arbejder hver dag for at skabe gode hjem for vores beboere. I alt servicerer vi knap 12.000 lejemål – primært beliggende i Storkøbenhavn.

"I FA09 har vi et stærkt fællesskab og en kultur, hvor alle byder ind. Mange af de bedste idéer spirer jo der, hvor kerneopgaverne bliver løst, så derfor er det vigtigt, at vi som ledere er gode til at lytte."

- Kasper Nørballe Adm. direktør i FA09


Nærværende ledelse og godt kollegaskab

I FA09 har vi en uformel og ambitiøs kultur, hvor alles bidrag tæller og gode idéer bydes velkommen. Vi vægter fællesskab, humor og samarbejde højt, og vi fokuserer på den enkeltes trivsel og udvikling. For at støtte vores medarbejderes trivsel og balance mellem arbejde og privatliv, tilbyder vi attraktive og fleksible arbejdsforhold.

Vi lever efter mottoet ”Det skal være sjovt at gå på arbejde!”, og ét af vores vigtigste mål er at opretholde en høj medarbejdertilfredshed.

Hver andet år laver vi en medarbejdertilfredshedsundersøgelse blandt alle medarbejdere i administrationen og i boligorganisationerne. Den seneste måling viste en samlet arbejdsglæde på indeks 79/100, hvilket er et resultat, som vi er både stolte af og ambitiøse omkring. Vi arbejder derfor løbende på at forbedre og udvikle tilfredsheden, så vi får en endnu bedre arbejdsplads.

Vi har løbende ledige stillinger inden for forskellige fagområder, så kig med her på siden under ”Ledige job” eller klik videre til vores hjemmeside nedenfor.

Har du lyst til at blive en del af FA09 og medlemsorganisationerne, så glæder vi os meget til at høre fra dig.