Mentor IT

Gem
Mentor IT
Service Delivery Manager

Mentor IT, Ballerup, Esbjerg, Kolding og Viby J.

Er du typen, der går forrest og gerne vil give lidt ekstra for at skabe det ekstraordinære? Motiveres du af stærke kunderelationer, og at bidrage til udvikling og understøttelse af kundens forretning? Så kan du meget vel være vores kommende kollega til stillingen som Service Delivery Manager hos Mentor IT.

Som Service Delivery Manager skal du kunne bygge bro mellem kunden, teknikken og forretningen ved at være en dygtig formidler og kommunikator. I tæt samarbejde med kollegaer, er du ansvarlig for den daglige og faglige styring af de tekniske leverancer på udvalgte kunder, herunder mersalg, projektledelse og pleje af kunderelation - både, når det går godt og når der er behov for en ekstra indsats.

Dit ansvar er blandt andet at udvikle en stærk relation og loyalitet mellem virksomheden og de udvalgte kunder, at identificere mulighed for øget samhandel og følge salgsprocessen for de givne salgsmuligheder.

Mentor IT
Gem
Mentor IT
IT-Konsulent søges

Mentor IT, Esbjerg, Kolding, Aarhus eller Ballerup

Kan du levere service i verdensklasse, skabe den bedste kundeoplevelse og samtidig tage kunden i hånden igennem deres første tid hos Mentor IT? Har du erfaring med migrering, fejlretning, implementering af nye løsninger og løbende tilpasning samt gennemførsel af projektopgaver? Så er det dig, vi søger, til stillingen som IT-Konsulent hos Mentor IT.

Foruden projektopgaver hos eksisterende kunder vil du opstarte nye kunder. Du vil analysere kundernes løsninger og afdække behovet, herunder gennemgang af netværk, servermiljø, 365, samt rådgive omkring en fremtidssikring af deres it-platform mm. Du vil deltage på kundemøder og præsentere løsningsmodel for efterfølgende at opsætte kundens infrastruktur, primært i segmentet +25 til 400 brugere.

Mentor IT