Mentor IT

Vi vil levere Danmarks bedste IT-oplevelse

Mentor IT er leverandør af cloud, hosting og hertil hørende services. Vores mål er at levere Danmarks bedste IT-oplevelse og for at lykkes hermed, har vi brug for passionerede kollegaer, der har mod på både at flytte kunderne, Mentor IT og dem selv.

Vi har skabt en kultur, hvor vores positive energi og dedikation hjælper alle til at bruge deres kompetencer bedst muligt. Og pga. vores høje ambitioner står vi aldrig stille, hvilket også giver plads til spændende udviklingsmuligheder for dig.

Bliv en del af et unikt fællesskab

Vi er stolte af at være en del af itm8 – en international gruppe af virksomheder, der ser samarbejde som nøglen til at indfri det forbedringspotentiale, der gemmer sig i hverdagen, og skabe fremtidens innovative løsninger.

Det betyder, at du vil få muligheden for at videndele og sparre med dine kolleger eller ”m8s” fra andre virksomheder. Samtidig vil du stadig kunne mærke Mentor ITs egen kultur. For det er, når vi favner vores forskelligheder, at itm8 understøtter fællesskabets styrker bedst muligt.

”Når du samarbejder med andre itm8-kolleger, mærker du med det samme, at alle vil hinanden det bedste. De første barrierer er derfor hurtigt nedbrudt, og det giver en smidig arbejdsproces,” - Casper Schjøtt, Engagement Manager og m8.

Arbejd med spændende kunder i en agil, men solid organisation

Vores itm8-netværk giver os adgang til endnu flere spændende kunder og projekter, hvilket giver dig chancen for at blive en del komplekse projekter i samarbejde med dine m8s fra søsterselskaberne.

Sidst, men ikke mindst, vil du og dine kolleger få lov til at fokusere 100 % på jeres IT-faglighed, da itm8 tilbyder shared-services såsom HR, finans og marketing. Og gode fester, selvfølgelig.

Er du nysgerrig på, hvad det vil sige at være en m8? Så læs videre på vores karriereside!