Danske Fragtmænd

Hos os gør du en forskel

Hos Danske Fragtmænd får du mulighed for at gøre en forskel, idet du, som en del af en stor national transportkoncern, er med til at holde gang i samfundet. Det er ret enkelt. Uden os vil butikkernes hylder være gabende tomme. Derfor samler vi på medarbejdere med drive frem for lange og flotte CV’er, og vi kvitterer med stillinger, der rummer selvstændighed, ansvar og faglige udfordringer.

Er du true blue?

Som medarbejder bliver du en del af en lang og stolt fragtmands-historie, der, selvom vi i dag er en moderne og mangfoldig virksomhed, gennemsyrer kulturen. Det kommer til udtryk dagligt i form af en stor dedikation og engagement til opgaverne med samarbejde, kvalitet og service som omdrejningspunkt.

Vi har faktisk et udtryk for den helt særlige ånd, der hersker i Danske Fragtmænd. Vi kalder det at være ”True Blue”. Det smitter hurtigt og varer ved. Det ved vi, fordi vi har mange medarbejdere med høj anciennitet. 20- og 25-års jubilæum er ikke unormalt, og de medarbejdere, der forlader os, vender ofte tilbage igen.

Danske Fragtmænd er således mere end blot en arbejdsplads. Vi har i øvrigt en masse arrangementer på tværs af afdelinger og steder i hele landet, heriblandt en stor fodboldturnering og vores eget motionsløb. Men vi har altid fokus på det hele menneske, hvor et fritids- og familieliv sagtens kan rime på True Blue.

Karriere hos os

Vi værner om vores ånd, og vi har derfor tradition for at rekruttere vores ledere internt. Så har du viljen, ligger karrierevejene åbne. For vi tror på, at løbende faglig og personlig udvikling er vejen frem.

Læs mere om vores karrieremuligheder her