Cabi

I Cabi har vi den tilgang, at ingen kan det hele, men sammen kan vi virkelig meget.

Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Vi er et non-profit videnshus, som stiller viden til rådighed og udvikler værktøjer til virksomheder og kommuner, som arbejder for at styrke:

  • udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse
  • udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job
  • trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

I Cabi har vi et helt grundlæggende fokus på, hvordan Danmark bliver et mere inkluderende arbejdsmarked. Vi gennemfører analyser, evalueringer, udviklingsprojekter og rådgivning – og formidler alt dette til virksomheder og jobcentre. Det har vi gjort siden 2002.

Vi er ambitiøse med det, vi laver. Vi vil finde de gode løsninger.

Som videnshus arbejder vi praksisorienteret, faciliterende og vidensbaseret. Vi finder løsningerne ud fra den virkelighed, som kommuner og virksomheder står i. Vi er en lille organisation, men vi har mange fantastiske samarbejdspartnere, som vi finder løsningerne sammen med.

Vores arbejde kræver stor bredde i faglig viden og kompetencer. Kollegial sparring er en forudsætning i opgaveløsningen, da det er sådan, vi finder de gode og praksisnære løsninger, der hjælper virksomheder og kommuner med udfordringer fra netop deres virkelighed.

Derfor vil du opleve, at der er mange fagligheder og personligheder i Cabi. Vi ser diversitet som en styrke. Vi sammensætter fx vores projektteams ud fra, hvad vi hver især kan bringe i spil – fagligt og personligt.

Vi er et videnshus med ca. 35 engagerede kollegaer, som lægger vægt på, at vi alle kommer til at kende hinanden på kryds og tværs.

Når du starter i Cabi vil du løbende blive introduceret for husets arbejdsområder, og du kommer til at lære dine kollegaer bedre at kende gennem blandt andet speeddates og ved den fælles frokost, som vi hver dag holder kl. 12 for at sikre et godt fællesskab.

Og bliv ikke overrasket, hvis du fra tid til anden bliver mødt af kollegiale drillerier i dagligdagen. Det betyder blot, at du er landet godt i Cabi! ;-)

Cabis seneste APV-måling viser blandt andet, at 73 % af Cabis ansatte i høj grad eller i meget høj grad er tilfredse med deres job som helhed. Samme APV viser også, at 73 % oplever, at deres opgaver i høj grad eller meget høj grad er meningsfulde.

Du kan læse mere om Cabi og se dine potentielle nye kollegaer på www.cabiweb.dk.