Progressive A/S

Gem
Progressive A/S
Business Manager - Netværk & Sikkerhed

Progressive A/S, Viby J. og Herlev

Brænder du for at netværk, sikkerhed og den ultimative kundeoplevelse? Har du god erfaring fra en stilling som Løsningsarkitekt, Presales Manager eller Business Manager i IT-branchen, som du kan tage med og bygge videre på i dit næste job? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Hos Progressive har vi travlt og byder mange nye kunder velkommen. Til vores Salg & Marketing team søger vi ny en Business Manager med ansvar for vores ydelser indenfor Netværk og Sikkerhed. Sammen med resten af teamet, vores netværksafdeling og leveranceorganisation i øvrigt, får du ansvaret for at udvikle vores services indenfor Netværk og Sikkerhed til næste niveau. Er det dig, der bliver Progressives nye Business Manager, kan du glæde dig til at blive en del af en dynamisk, ambitiøs og flad organisation, der lægger vægt på høj faglighed, engagement og kvalitet hele vejen rundt.

Progressive A/S
Gem
Progressive A/S
Client Manager

Progressive A/S, Herlev og Viby J.

Brænder du for et salgsjob i IT-branchen? Motiveres du af stærke salg med fokus på gode, langvarige relationer? Og har du en god teknisk forståelse, som du ønsker at bygge videre på i dit næste job? Så kunne du måske blive vores nye Client Manager!

For at understøtte vores spændende vækstrejse har vi brug for dig, elsker at ”sparke dørene ind” hos kunderne og som kan tage ansvaret for den efterfølgende relation mellem vores kunder og leverancen hos Progressive. Din fornemste opgave vil være at skabe et frugtbart fundament, som giver afkast i mersalg og krydssalgsmuligheder. Du vil blive vores kunders daglige ”point of contact” og vil, i tæt samarbejde med kollegaerne i teamet, tage det overordnede ansvar for især nysalg.

Progressive A/S
Gem
Business Manager - Cloud
Ambitionsniveauet hos Progressive er højt, ligesom tempoet i hverdagen og tilgangen af nye spændende kunder.
Progressive A/S, Herlev
Progressive A/S
Indrykket: