Progressive A/S

Vi er der altid – for kunder og kolleger

Uanset om en kunde har brug for hjælp til at outsource deres IT-drift eller strategisk rådgivning omkring de nyeste teknologier, vil vi være dem, de går til.

Vi kan slet ikke lade være med at holde os opdaterede, og det mindset bliver du selvfølgelig også en del af. Du kommer til at udvikle dig fagligt hver eneste dag, fordi du arbejder med et bredt spektrum af kunder, lige fra deres første behov er formuleret, til den endelige løsning står færdig.

Men vi er heldigvis ikke kun seriøse. For vi ved, at det giver energi i hverdagen at mødes om andre ting – og her samles vi om alt fra fredagsbarer og bordfodbold til cykelture i vores Team Progressive-uniformer.

Bliv en del af et unikt fællesskab

Vi er stolte af at være en del af itm8 – en international gruppe af virksomheder, der ser samarbejde som nøglen til at indfri det forbedringspotentiale, der gemmer sig i hverdagen, og skabe fremtidens innovative løsninger.

Det betyder, at du vil få muligheden for at videndele og sparre med dine kolleger eller ”m8s” fra andre virksomheder. Samtidig vil du stadig kunne mærke Progressives egen kultur. For det er, når vi favner vores forskelligheder, at itm8 understøtter fællesskabets styrker bedst muligt.

”Når du samarbejder med andre itm8-kolleger, mærker du med det samme, at alle vil hinanden det bedste. De første barrierer er derfor hurtigt nedbrudt, og det giver en smidig arbejdsproces,” - Casper Schjøtt, Engagement Manager og m8.

Arbejd med spændende kunder i en agil, men solid organisation

Vores itm8-netværk giver os adgang til endnu flere spændende kunder og projekter, hvilket giver dig chancen for at blive en del komplekse projekter i samarbejde med dine m8s fra søsterselskaberne.

Sidst, men ikke mindst, vil du og dine kolleger få lov til at fokusere 100 % på jeres IT-faglighed, da itm8 tilbyder shared-services såsom HR, finans og marketing. Og gode fester, selvfølgelig.

Er du nysgerrig på, hvad det vil sige at være en m8? Så læs videre på vores karriereside!