ARP-HANSEN HOTEL GROUP

HVEM ER ARP-HANSEN HOTEL GROUP

Arp-Hansen Hotel Group er en familieejet virksomhed, som siden start 60’erne har været ejet af den samme familie, og det er i høj grad familien Arp-Hansens værdier, der i dag er blevet til selskabets værdier. Det er ganske enkelt en del af vores DNA, at vi behandler medarbejderne ordentligt, og at vi altid stræber efter udvikling. At alle medarbejdere i daglig tale omtaler virksomheden som en familie, ser vi som en naturlig forlængelse af vores ejerskab og vores gennemgående fokus på ordentlighed

Vores målsætning er at være blandt de bedste i branchen, når det gælder kvalitet og service, samt tilfredshed hos gæster og medarbejdere.

ARP-HANSEN HOTEL GROUP SOM ARBEJDSPLADS

Hos os ser vi dig, som den du er. Og derfor er vi sikre på, at du vil føle dig hjemme i Arp-Hansen Hotel Group. For når du føler dig hjemme, kan du få vores gæster til at føle det samme.

I dagligdagen styrer vi efter de tre værdier tillid, nærvær og ambitiøs. Tillid ser vi som både en familiemæssig og dansk kerneværdi. Vi tror på, at mennesker vokser, tager mere ansvar og får større arbejdsglæde, når de bliver vist tillid - og får hjælp, når de har brug for hjælp. Nærvær ligger i vores optik i direkte forlængelse af tillid. Nærvær handler om at være til stede og vise ægte interesse for de mennesker, man er i blandt. Det gælder uanset, om det er ens kolleger eller vores mange gæster. Ambitiøs for os er en helt naturlig del af det at drive forretning og en del af livet i øvrigt. Det er ganske enkelt bare meget sjovere og mere givende hele tiden at forsøge at gøre tingene lidt bedre. Det at sætte et mål og lykkes med det giver lige dele arbejdsglæde og livskvalitet.

”Hos os er du hjemme, når du viser tillid, nærvær og er ambitiøs!”

MØD VORES MEDARBEJDERE

“Family hotel group with ethical, honest, sustainable and ambitious values, focusing on taking care of both guests and employees. There is always a warm atmosphere in the restaurant, with room for new initiatives and ideas. This makes me feel at home, which makes it easier to pass on the same feeling to the guests."
- Miguel Abarzuza, Restaurant employee, Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade


”Vi skaber selv den kultur, som vi har i restauranten, hvilket har stor betydning for os og medvirker til at mange af os har været her i rigtig mange år. Arp-Hansen Hotel Group sætter rammerne for os og vi kan agere frit herefter”.
- Johnson Wai, Restaurantchef Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrsgade


”Her er altid højt til loftet, plads til gode idéer og nye tiltag. Jeg føler virkelig, at jeg er kommet hjem og har fundet min rette hylde, hvor der er plads til mig og mine kompetencer og til at jeg kan være præcis, den jeg er.”
- Rosanna Cecilie Thorsø Thomsen, Receptionist Imperial Hotel


"Jeg er ansat som kok på Copenhagen Island. Her er søde kolleger, styr på tingene og vi har medindflydelse på vores menukort. Der er højt til loftet og god rummelighed med plads til forskelligheder. Vi har lige været til et personalearrangement med alle i koncernen. Det var en virkelig god aften. I det hele taget har vi mange gode personalefordele. Mest af alt er der næstekærlighed og god kollegakarma."
- Dion Jensen, Kok Copenhagen Island


”Jobbet som vagtmester giver mig god erfaring med det engelske sprog. Jeg lærer mig selv bedre at kende da jeg bliver sat i nye situationer, som jeg ikke tidligere har prøvet, som f.eks. parkering af diverse biler, forfaldende maintenanceopgaver og gæstedialog med fokus på gæstens ønsker og behov.”
- Kalle Troldahl, Vagtmester 71 Nyhavn


"Jeg sætter stor pris på at arbejde på Wakeup Aarhus. Vi er et godt team, der støtter og lytter til hinanden. Jeg føler at hotellet, er mit ’’andet hjem’’ og at jeg altid er i trygge hænder her. Jeg har arbejdet i hotelbranchen i mange år, og når man først får sin fod inden for Arp-Hansen Hotel Group kommer man sjældent ud igen. Jeg er glad for det fælleskab vi har som hotelkæde og at der altid er mulighed for at udvikle sig i branchen gennem kurser, mm. Jeg vil beskrive vores arbejdsplads som vores tre værdiord - tillid, nærvær og ambitiøs."
- Ida Prowizor, Receptionist Wakeup Aarhus



Vil du vide mere om karrieremuligheder hos os? Så tag et kig på vores karrieresite og følg os på Facebook og LinkedIn.