Jyske Bank

Gem
Jyske Bank
Assisterende Rådgiver med et godt overblik

Jyske Bank, Kgs. Lyngby eller Silkeborg

Vores klare strategi er at erobre større markedsandele indenfor Online Rådgivning af privatkunder, og til det søger vi en ny kollega, der vil hjælpe os med at sikre vores nye som bestående kunder, får mest mulig ud af deres økonomi resten af deres liv.

Vil du være en vigtig del af holdet, som skaber værdi for vores kunder og Jyske Bank?

  • Har du lyst til at bidrage i et værdiskabende arbejdsmiljø, hvor du sammen med Bankrådgiverne, er med til at skabe forretninger og få det til at ske?
  • Engageres du af at skabe værdi på forskellige kunderettede- og administrative opgaver og samtidig kan møde kunderne med et smil, både i telefonen og på skrift?

Så er dette job måske noget for dig.

Jyske Bank
Gem
Jyske Bank
Bankrådgiver med speciale i kundeoplevelser

Jyske Bank, Kgs. Lyngby eller Silkeborg

Engageres du af at opsøge nye forretningsmuligheder, hvor kunderne oplever, at vi er på forkant og skaber værdi i dialogen, så er dette job måske noget for dig.

Din rolle er primært at afholde kundemøder, med fokus på et eller flere af de fagområder hvor dine kompetencer er størst. Det betyder også, at en stor del af det administrative omkring kunden håndteres af dygtige teamkolleger.

Du bliver en del af vores online rådgivningsafdeling, hvor alle arbejder på tværs af kundeporteføjlen og med hele Danmark som markedsområde.

Jyske Bank
Gem
Jyske Bank
Formue- og Investeringsrådgiver til Private Banking Sjælland

Jyske Bank, Ringsted

Har du ambitionen om at videreudvikle en portefølje af Private Banking kunder?

Som Formue- og Investeringsrådgiver får du ansvaret for at videreudvikle en portefølje af Private Banking-kunder på tværs af forskellige skattemiljøer. Det vil ske i tæt samarbejde med afdelingerne i vores nordlige markedsområde primært fra Kalundborg til Slagelse, Ringsted, Køge og Næstved. Videreudvikling af porteføljen sker dels via eksisterende kunder i Jyske Bank og dels via et akkvisitivt fokus på at få nye kunder. Du vil blive en integreret del af teamet, hvor I sikrer at vores formuende privatkunder og virksomhedsejere får en unik oplevelse og kompetent helhedsrådgivning i tæt samarbejde med bl.a. Erhvervsrådgivere, Bankrådgivere og Investeringsrådgivere.

Jyske Bank
Gem
Jyske Bank
Opsøgende bankrådgiver med kompetencer indenfor bolig, kredit eller investering

Jyske Bank, Hillerød eller Frederikssund

Giver det dig energi at opsøge nye forretningsmuligheder indenfor bolig, pension eller investering, hvor kunderne oplever, at vi er på forkant og skaber værdi i dialogen, så er dette job måske noget for dig.

Vores klare strategi er at blive kundernes fortrukne bank i Frederikssund, Halsnæs, Hillerød og Gribskov kommune fordi de oplever, at vi giver dem mest muligt ud af resten af deres liv med de økonomiske forudsætninger de har.

I Jyske Bank, Privat har vi fokus på at arbejde med toppen af vores kompetencer. For dig betyder det, at du kan være med til at forme dit job, så du primært arbejder med det, du er bedst til og gerne vil udvikle.

Jyske Bank
Gem
Jyske Bank
Opsøgende Bankrådgiver, der brænder for rådgivning om bolig

Jyske Bank, Greve

Motiveres du af at opsøge nye forretningsmuligheder på boligkunder, hvor kunderne oplever, at vi er på forkant og skaber værdi i dialogen, så er dette job måske noget for dig.

Vores klare strategi er at erobre større markedsandele i Greve, Roskilde og Holbæk. Til det søger vi en ny kollega, der vil hjælpe os med at rådgive vores nye som bestående kunder, så de får mest mulig ud af deres økonomi resten af deres liv.

Jyske Bank
Gem
Jyske Bank
Bankrådgiver til Private Banking kunder

Jyske Bank, Roskilde

Har du solid erfaring som Bankrådgiver og er god til at tænke værdiskabende for vores kunder, så kan dette job være en god mulighed for dig.

Vores klare strategi er at erobre større markedsandele i Roskilde og til det søger vi en ny kollega, der vil hjælpe os med at rådgive vores nye som bestående Private Banking kunder, så de får mest mulig ud af deres økonomi resten af deres liv.

Jyske Bank
Gem
Jyske Bank
Opsøgende bankrådgiver med kompetencer indenfor bolig, pension eller investering

Jyske Bank, Allerød, Hørsholm og Helsingør

Engageres du af at opsøge nye forretningsmuligheder indenfor bolig, pension eller investering, hvor kunderne oplever, at vi er på forkant og skaber værdi i dialogen, så er dette job måske noget for dig.

Vores klare strategi er at erobre større markedsandele i Allerød, Hørsholm og Helsingør og til det søger vi en ny kollega, der vil hjælpe os med at rådgive vores nye som bestående kunder, så de får mest mulig ud af deres økonomi resten af deres liv.

I din rolle er fokus på at opsøge nye forretningsmuligheder indenfor bolig, pension og investering til Jyske Banks kunder. Du får dygtige kolleger, som brænder for at yde personlig rådgivning og har rådgivning som deres spidskompetence.

Jyske Bank
Gem
Jyske Bank
Opsøgende Bankrådgiver med kompetencer indenfor bolig, pension eller investering

Jyske Bank, Svendborg

Engageres du af at opsøge nye forretningsmuligheder indenfor bolig, kredit, pension eller investering, hvor kunderne oplever, at vi er på forkant og skaber værdi i dialogen, så er dette job måske noget for dig.

I Jyske Bank, Privat har vi fokus på at arbejde med toppen af vores kompetencer. For dig betyder det, at du kan være med til at forme dit job, så du arbejder med det, du er bedst til og gerne vil udvikle.

I din rolle er fokus på at opsøge nye forretningsmuligheder indenfor bolig, pension og investering til Jyske Banks kunder. Du får dygtige kolleger, som brænder for at yde personlig rådgivning og har rådgivning som deres spidskompetence.

Jyske Bank
Gem
Jyske Bank
Motiveret Forretningsudvikler til bæredygtig investering

Jyske Bank, Silkeborg

Motiveres du af at påvirke bæredygtighedsagendaen indenfor investering positivt?

Som Forretningsudvikler fremmer du udviklingen af bæredygtig investering gennem et konstant fokus på at give kunden mulighed for at vælge attraktive bæredygtige investeringsløsninger, der samtidigt lever op til gældende lov og sektorkrav.

Som lead på bæredygtig investering er dit primære ansvar den interne styring af udviklingsopgaver samtidig med at du indgår i tæt samarbejde med Bankdata-fællesskabet om udvikling af lov og sektorkrav inden for bæredygtighed.

Jyske Bank
Gem
Jyske Bank
Erhvervspartner, Nationalt Erhverv

Jyske Bank, Viborg

Vi søger en energisk og udadvendt Erhvervspartner, der har lyst til at drive og videreudvikle en interessant portefølje af erhvervskunder og aktivt opsøge nye.

Vi har en klar strategi om at øge vores markedsposition. En væsentlig opgave vil derfor være det opsøgende salg i markedsområdet.

I rollen som Erhvervspartner med fokus på Nationalt Erhverv lever du op til vores målsætning, herunder rådgiver og udfordrer du kunderne strategisk, er synlig i relevante erhvervsnetværk og aktivt opsøger og tiltrækker nye erhvervskunder. Du omsætter bankens koncepter, således de skaber værdi og giver ekstraordinære kundeoplevelser.

Jyske Bank