Codan Forsikring A/S

Gem
Codan Forsikring A/S Underwriting manager til Commercial Underwriting Front desk

Codan Forsikring A/S, København

Commercial Underwriting har ansvaret for tilbudsgivning, fornyelser mv. af Codans store kunder og består ialt af ca. 55 medarbejdere. Commercial Underwriting er opdelt i 2 produktteams, et risk solution-team og en affinity-funktion. Hertil kommer UW front desk, til hvilken der søges en leder.

UW Front desks-opgaver er primært:

  • Underwriting (tilbud og fornyelser) af mindre komplekse sager
  • Leadtrading (koordinering af tilbud og fornyelser)
  • Sanering af ulønsomme kunder

Din primære opgave er at lede arbejdet i afdelingen. Udover de sædvanlige ledelsesopgaver vil du især skulle sikre, at arbejdet i afdelingen tilrettelægges på en effektiv måde i et godt samarbejde med samarbejdspartnere eksternt og internt.

Gem
StudentConsulting Danmark ApS
Forsikringsrådgivere søges til Codans kundeserviceteam

StudentConsulting Danmark ApS søger for Codan Forsikring A/S i København

Drømmer du om et job med indbygget uddannelse på Forsikringsakademiet og gode muligheder for videre karriere i et af de største forsikringsselskaber? Kan du yde formidabel kundeservice og har du en god forståelse for salgsdialogerne? Så se med her!

odan

Hos Codan er der stor fokus på kundetilfredshed, og derfor bliver du en meget vigtig del af Codans bestræbelse på at blive forsikringsselskabet med Nordens mest tilfredse kunder.

Codan er et af de største forsikringsselskaber og vores kundecenter mangler lige nu nye forsikringsrådgivere, der vil være med til at rådgive og sælge gode forsikringsløsninger til privatkunder. Det vigtigste er din personlighed og høje arbejdsmoral – resten skal Codan nok sørge for at lære dig via professionel oplæring og løbende uddannelse. Vi lægger stor vægt på, at kundens oplevelse med Codan gør en forskel, og har derfor stor fokus på den gode kundeoplevelse.

StudentConsulting Danmark ApS
Gem
Codan Forsikring A/S
Leder du efter det perfekte studiejob?

Codan Forsikring A/S, København

Ambitiøse salgskonsulenter til det perfekte studiejob i Codan

På vores kontor centralt beliggende ved søerne i København kan du få styrket dine evner inden for salg og kommunikation. Som vores nye salgskonsulent vil du være vores forsikringsrådgivers repræsentant udadtil. Din vigtigste opgave bliver at tage kontakten til potentielle privatkunder og sælge et møde ind med en af vores skarpe forsikringsrådgivere.

”Det er det perfekte studiejob for mig. Det er godt på CV´et, du udvikler dig, og det er en oplagt mulighed for at tjene lidt ekstra. Vi har lige fået en ny og rigtig god lønmodel, så du er sikker på at opnå en god løn, og så er vi det fedeste team af unge studerende,” fortæller 22-årige Christian Agesen, der studerer jura på 3. semester.

Codan Forsikring A/S
Gem
Codan Forsikring A/S Omstillingsparat Erhvervsrådgiver til København

Codan Forsikring A/S

Vores arbejdsopgaver består i at betjene og servicere vores portefølje for erhvervskunder over telefonen samt mail, herunder at sælge forsikringer til både nye og bestående kunder.

Den profil vi søger, har hovedfokus på nye kunder og en som ønsker at ”jage” salget via målrettede indsatser. Derfor skal du befinde dig godt med at ringe udgående til f.eks. vores eksisterende kunder og gennemgå, rådgive, samt opdatere deres forsikringspakke. Hertil som det mest naturlige, give en unik service.