IKEA

Gem
IKEA Studentermedhjælper til IKEA's Juridiske afdeling

IKEA, Taastrup

Som juridisk studentermedhjælper er du ansvarlig for håndtering af kundeklager. Vores kundesupport prøver altid at finde en god løsning med vores kunder, men der kan være situationer, hvor vi ikke kan komme til enighed, og kunden ønsker at indsende sin klage til en klagemyndighed. Det er her du kommer i spil.

Du kommer bl.a. til at:

  • Samarbejde med kollegaer i vores kundesupport for at forstå sagens forløb.
  • Supportere kollegaerne med juridisk viden indenfor det forbrugerretlige felt i konkrete sager.
  • Udarbejde svar til klagemyndigheder såsom Byggeriets Ankenævn, Mæglingsteamet for Forbrugerklager og Forbrugerklagenævnet.
Gem
IKEA Facility medarbejder, 37 timer pr. uge

IKEA, Taastrup

Vi søger en facility medarbejder til drift og vedligeholdelse af varehuset og de omkringliggende arealer. Du elsker en hverdag, hvor opgaverne er mangeartede, og du går ind i udfordringer med gåpåmod. Du kan lide at have og tage ansvar, og løser opgaver selvstændigt. Du er ligeledes positiv og har en god fysik.

Der er mange forskellige opgaver i hverdagen, der kræver at du er praktisk anlagt, og har blik for løsninger her og nu, og på længere sigt.

Hos os bliver du en del af et velfungerende team på i alt 4 medarbejdere, hvis opgaver det er at servicere varehuset, så vores kunder får en sikker og positiv indkøbsoplevelse. Hverdagen foregår i højt tempo og er præget af vores vilje efter konstant forbedring og fornyelse.

Gem
IKEA Customer Relations manager

IKEA, Odense

Vi leder nu efter en ny kundeservice manager til vores varehus i Odense. Du har kommerciel forståelse og formår at sætte kundeservice øverst på agendaen.

Som person skal du være passioneret for at drive forretning og at udvikle forretningen gennem udvikling af dine ledere og medarbejder. Du formår at drive forandringsprocesser og finde løsninger på operationelle udfordringer i en uforudsigelig og til tider hektisk hverdag. Du er desuden drevet af at opnå resultater og skabe fantastiske kundeoplevelser.

For at få succes i rollen, er det essentielt, at du formår at skabe samhørighed, opbygge relationer og samarbejde på tværs af dine mange kollegaer i IKEA Odense. Vi forventer, at du formår at udfordre de eksisterende løsninger og inviterer også dine medarbejdere til at gøre det samme.

Gem
Restaurantmedarbejder til IKEA Food, 30 timer pr. uge, Odense
Hos?IKEA brænder vi for at skabe fantastiske kundeoplevelser.?Vi leder derfor efter dig,?som?vil være med til at?gøre det hurtigt, nemt og...
IKEA, Odense
IKEA
Indrykket:
Gem
Indrykket:
Gem
Logistikmedarbejder til plukning af varer, 32 timer pr. uge, IKEA CDC Brøndby/Hedehusene
I IKEA udvider vi vores CDC lager og er på udkig efter nye kollegaer.
IKEA, Brøndby
IKEA
Indrykket:
Gem
Senior Generalist til IKEA Kundesupport, 37 timer, Taastrup
I IKEA er det vores mission at hjælpe de mange mennesker med at få en bedre hverdag i deres hjem, i deres lokalsamfund og på denne planet, som er vores alle sammens hjem.
IKEA, Taastrup
IKEA
Indrykket:
Gem
Replenishment co-worker for night and morning shift, 20 hours per week, Taastrup warehouse
Elsker du at stå op før alle andre og bruge din fysik i dit arbejde?
IKEA, Taastrup
IKEA
Indrykket:
Gem
Logistics co-worker for picking and delivery, 12 hours per week, Taastrup
Elsker du et højt arbejdstempo og at bruge din fysik i dit arbejde?
IKEA, Taastrup
IKEA
Indrykket:
Gem
Replenishment co-worker for night and morning shift, 12 hours per week, Gentofte
Elsker du at stå op før alle andre og bruge din fysik i dit arbejde?
IKEA, Gentofte
IKEA
Indrykket: