Pon Power

YOUR SUPPLIER OF POWER, SERVICE AND PARTS

Har du lyst til at arbejde med verdens førende motorer og generatorer fra et af de mest velkendte brands i industrien? Og vil du arbejde i et internationalt miljø, hvor du kan blive sendt til fjerne kyster for at servicere maskinerne på et krydstogtskib?

Pon Power – den danske forhandler af Caterpillar

Hos Pon Power sælger og servicerer vi motorer og generatorer til alle i industrien – fra fiskekuttere til boreplatforme. Som en del af en større hollandsk koncern finder du også vores søsterselskaber i Norge, Sverige og Holland. I Danmark har vi 2 kontorer placeret i Esbjerg og Storkøbenhavn, hvor du finder 110 passionerede og dygtige medarbejdere.

En god kombination af faglighed

Hos os finder du et bredt spænd af fagligheder – fra montører og reservedelssælgere til dataspecialister og finansmedarbejdere. Fælles er dog, at de er blandt de bedste i branchen og nogle fantastiske kolleger at arbejde sammen med.

Dit eventyr begynder her

Uanset om du arbejder som montør eller på et af vores kontorer i Danmark, så træder du samtidig ind på en international arbejdsplads. Vi har nemlig kunder overalt i verden – og særligt i den maritime industri. Det betyder, at du som en af vores dygtige montører kan blive sendt rundt på den anden side af jorden for at servicere vores maskiner.

Arbejder du på kontoret i Danmark, mærker du også den internationale stemning, når du dagligt samarbejder på tværs af vores internationale søsterselskaber.

Vi passer på hinanden

Når du kommer ind ad døren i Esbjerg eller i Storkøbenhavn, så vil du straks bemærke, at vi har det utrolig godt med hinanden. Det har vi, fordi vi har fundet den perfekte balance mellem det professionelle og sociale. Her kan vi både arbejde seriøst og have det sjovt med hinanden. Vi kan bedst beskrives som én stor familie, der passer på hinanden.

Jeg synes, det er et rigtig godt sted at arbejde – jeg har i hvert fald været her i 17 år. Vi har et dejligt uformelt miljø, hvor der er højt til loftet. Vi laver nogle spændende og afvekslende opgaver, og så er vi ret gode til at byde ind og hjælpe hinanden, hvis der er brug for en hånd.

Martin Holmer Thomsen - montør

En virksomhed, hvor du kan sætte dit præg

Pon Power er uden tvivl noget for dig, der leder efter et sted, hvor du kan kaste dig over nye og spændende udfordringer. Som en international virksomhed, der sælger nogle af verdens bedste motorer til den globale industri, kan vi kun garantere en spændende hverdag. Og har du en god ide til, hvordan vi kan gøre tingene på en smartere måde, så møder du altid en lydhør ledelse.

Er du vores kommende kollega?

Hvis du synes, at vi lyder som en spændende virksomhed, og du har den rette kombination af faglighed, eventyrlyst og passion for at arbejde med et markedsledende produkt – så er du måske vores kommende kollega. Kontakt HR manager Grethe Houtved på tlf. nr.: +45 4221 0000 for at høre mere om Pon Power og hvordan din faglighed kan passe ind i familien. Vi glæder os til at høre fra dig!