1.956 job matcher din søgning 1.956 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ENABL A/S
Mechanical Engineer, Installation & Transport Equipment

ENABL A/S, Hedensted

Brænder du for konceptudvikling, og motiveres du af udvikling af innovative løsninger?

Som Mechanical Engineer indgår du i et professionelt udviklingsteam, som udvikler kundespecifikt udstyr til globale kunder. I stillingen bliver du ansvarlig for den mekaniske del af vores projekter og er med til at forme fremtidens transport, løfte- og håndteringsudstyr til vindmølleindustrien. Du vil være med til at sætte et markant præg og et funktionelt fingeraftryk på løsningerne.

Dine primære arbejdsområder bliver:

 • Maskinteknisk idé- og konceptudvikling
 • Udarbejdelse af 3D-design af stålkonstruktioner og maskiner
 • Udarbejdelse af 2D-dokumentation (inkl. svejsetegningerne og installationstegninger).
ENABL A/S
Gem
Stevns KommuneGlad og kreativ social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent søges til dagcenter

Stevns Kommune, Hårlev

Vi er et team bestående af fire kollegaer og i alt ca. 40 glade borgere, der søger ny kollega pr. 01.12.21 eller hurtigst muligt.

Vi er et lille skønt dagcenter, der ligger i forbindelse med plejecenteret i Hårlev. Vi har ca. mellem 10 og 15 borgere i fremmøde pr. dag, når der ikke er restriktioner i forbindelse med Covid-19.

Så er det dig vi søger efter, og kan du sige ja til dette:

 • Tænke og handle rehabiliterende
 • Understøtte borgerne i egen formåen med en kreativ tilgang
 • Agere i en uforudsigelig dag og være omstillingsparat
 • Kan arbejde selvstændigt og i tæt samarbejde med kollegaer
Fredensborg Kommune
Vi søger uddannede SSH'ere til dag- og aftenvagt på Benediktehjemmet

Fredensborg Kommune

Er du en modig og nysgerrig omsorgskunstner, elsker du at arbejde med mennesker med demens og trives du med udfordringer og udvikling, så læs endelig videre. Oplever du ligesom os, at personcentreret omsorg virker, har du hjertet med dig på arbejde og brænder du for at skabe den bedste dagligdag for dine beboere, så er det lige dig vi søger!

Du skal være uddannet SSH'er, og så skal du synes, at arbejdet omkring og med mennesker med demens simpelthen er det mest spændende speciale i verden.

Du vil blive en del af personalet omkring enhedens otte beboere og en del af et team på i alt fire dagvagtkollegaer, og fire aftenvagtskollegaer som er uddannede inden for faget, og som alle målrettet har valgt at arbejde med specialet demens.

Ringsted KommunePlejecenter Ortved søger social- og sundhedsassistenter/hjælpere til dag-, aften- og nattevagter

Ringsted Kommune

Vi går 50 glade kollegaer rundt og venter på dig. Vi er klar til at byde velkommen til vores skønne plejecenter i flotte omgivelser. Vi er et hus med dejlige beboere og et hold af gode kollegaer, der arbejder med afsæt i en værdig ældrepleje, tænker rehabiliterende og personcentreret, samt har fokus på tidlig opsporing, demens og kommunikation.

Vi tilbyder:

 • Godt humør og uformel tone
 • Tæt samarbejde i teams, samt på tværs i huset
 • Et godt netværk og samarbejde med de frivillige
 • At gå forrest i implementeringen af nye tiltag
Fredensborg Kommune
Benediktehjemmet søger en dygtig og engageret Social- og sundhedsassistent

Fredensborg Kommune

Benediktehjemmet søger en social- og sundhedsassistent til at indgå i det vigtige og givende arbejde med at yde nærværende og professionel omsorg for vores beboere. Størstedelen af vores beboere har en demensdiagnose. Vi stræber efter at levere kærlig pleje af høj faglig kvalitet.

Du vil blive en del af en personalegruppe, som både samarbejder omkring enhedens otte demente beboere, men du vil også skulle indgå i et sygeplejerske-/assistentteam, der samarbejder på tværs af centeret.

Din arbejdsdag vil primært bestå af plejeopgaver, alm. social- og sundhedsassistentopgaver og selvfølgelig samvær og meningsfulde aktiviteter med beboerne.

Aarhus Kommune
Tuesten Huse søger to socialpsykiatriske medarbejdere i længerevarende vikariater

Aarhus Kommune, Tilst

Har du lyst til at arbejde på et botilbud, hvor faglighed, tillid, håb og ligeværdighed går hånd i hånd med et øget fokus på rusmiddelindsatsen, på et botilbud, hvor vi hver dag tilstræber at skabe et trygt bo- og arbejdsmiljø for beboere og medarbejdere? Vil du gerne arbejde rundt om det hele menneske, somatisk, psykisk og socialt? Så er du måske det perfekte match og kan nu blive en del af Team Tuesten Huse.

Vi søger kollegaer, der stræber efter at sætte et fagligt fokus på:

 • Innovativt og refleksivt miljø – anerkendende tilgang og åben kultur.
 • Udvikling – tro på at alle, til enhver tid har potentiale for udvikling.
 • Håb – understøtte beboernes tro på fremtiden.
Norddjurs Kommune
Plejecenter Møllehjemmet søger Afdelingsleder

Norddjurs Kommune, Allingåbro

Kan du kombinere høj faglighed med ledelse og udvikling? Er du samtidig driftssikker og formår at skabe motivation og trivsel blandt dine medarbejdere? Så er det lige dig, vi søger.

Plejecenter Møllehjemmet søger en stærk sygeplejefaglig afdelingsleder, der kan sætte en klar ramme samt udøve understøttende og synlig ledelse.

Som afdelingsleder er dine vigtigste opgaver:

 • Sikker og effektiv daglig drift samt udvikling af enheden med fokus på implementering
 • Personaleledelse for en defineret personalegruppe med fokus på trivsel og arbejdsmiljø
 • Medarbejdernes faglighed og kompetenceudvikling i relation til enhedens kerneopgave
Esbjerg Kommune
Afløsere til Hjemmeplejen i Ribe

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at være med til at gøre en forskel for kommunens ældre borgere, så er det måske dig vi mangler :)

Hjemmeplejen i Ribe søger afløsere til at dække dag- eller aftenvagt. Der er tale om både faste timer og løsafløsning. Hjemmeplejen er delt op i to dagsvagtsteams og et aftenvagtsteam.

Et dagvagtsteam har ind mødested på Skyttevej 200, og det andet + aftenvagtsteamet møder ind på Tangevej 6. Vi dækker et stort geografisk område – med både cykel- og bilruter. Kørekort er en fordel med ikke et krav. Opgaverne ved borgeren er personlig hjælp og praktiske opgaver. Vi arbejder tæt sammen og hjælper hinanden.

ENABL A/S
Development driven Mechanical Lead Engineer

ENABL A/S, Hedensted

You will be part of our project department in Customized Solutions, which develops customer-tailored production equipment for the largest global customers in the wind turbine industry. In the position you will be responsible for the mechanical aspect of our development projects, where you will be influential in the design and functionality of our customer solutions – from the conceptual phase to the final result.

Your primary work areas will be:

 • Mechanical idea and concept development.
 • Designing mechanical structures.
 • Managing International Engineering teams (Ukraine, Bulgaria, Denmark & India)neering teams (Ukraine, Bulgaria, Denmark & India)
ENABL A/S
ROEQ ApS
Technical Compliance Specialist

ROEQ ApS, Vissenbjerg

Kunne du tænke dig at være en del af en ung, dynamisk og hurtigt voksende virksomhed med international succes, og mulighed for at være en del af rejsen fra starten? Vil du have en central rolle i at drive vores tekniske compliance og produktsikkerhed fremad? Kan du se dig selv i et passioneret team, hvor du kan gøre en forskel, og nye ideer er velkomne? Så er det måske dig, vi mangler?

Du vil opbygge en nyoprettet stilling med stor teknisk indsigt, mens du gør brug af dine stærke kommunikationsevner. Fra den første idé til den endelige certificering, vil du blive involveret i alle aspekter af produktsikkerhed og compliance for alle ROEQ-produkter.

I hele vores produktportefølje vil du:

 • Deltage i udviklings- og vedligeholdelsesprojekter for nye og eksisterende produkter
 • Udføre og vedligeholde fareanalyse og risikovurderinger
 • Bestemme behovet for sikkerhedsforanstaltninger og deres krævede ydeevne
ROEQ ApS
CASA
Tilbudsleder, installation

CASA, Horsens

Som tilbudsleder i Teknisk Support center vil du i samarbejde med et allerede veletableret team få ansvaret for, at afdelingen til stadighed yder den rådgivning til kalkulation og produktion, som den er kendt for.

Du vil blive en del af et teknisk support center, som i forvejen råder over specialister indenfor de fleste dele af byggeriet, her skal du tilføre teamet en specialist indenfor installation, her vil du bistå teamet i at finde tilbud og løsninger på installationer på tilbudssager og indkøb til igangværende sager. Afdelingen er yderst kompetent og arbejder ambitiøst med alle deres opgaver.

I CASA er teknisk support med fra den tidlige fase i udvikling eller licitation frem til kontraktindgåelse.

CASA
PANDORA A/SMachine Learning Engineer

PANDORA A/S, Copenhagen

Do you want to help deliver AI at scale for the world's largest jewellery brand? Do you have experience with building and scaling Data & Analytics products across the value chain? And do you know what it takes to productionize ML models, grow a team of ML Engineers and deliver business outcomes through Advanced Analytics?

We’re on a mission to turn data into business value and are now looking for an experienced Machine Learning Engineering Manager to help drive the future of our team and scale our Data & Analytics Center of Excellence to the next level.

The ideal candidate will have solid experience in building and scaling enterprise level ML applications, improve speed-to-production and secure scalability and robustness of systems and pipelines. In addition to a solid technical background our future Manager will come with extensive experience building and leading software development and engineering teams.

PANDORA A/S
Danish AgroSERVICETEKNIKER TIL GPS PÅ CLAAS HØSTMASKINER

Danish Agro, Fredericia

Vi søger en faglig dygtig og ansvarsbevidst medarbejder til vores serviceteam. Trives du med at have en stor kontaktflade, og vil du gerne arbejde med branchens premium brand? Så har du nu muligheden.

Som servicetekniker vil din primære opgave være at udøve teknisk rådgivning og vejledning til de autoriserede serviceværksteder. Derudover vil dine opgaver være:

 • Generel teknisk håndtering og rådgivning af CLAAS TELEMATICS og GPS på høstmaskiner samt de teknologiske systemer, som CLAAS maskinerne kører med.
 • Afholde teknisk træning på GPS høstmaskiner samt TELEMATICS, FLEETVIEW, ISOBUS, API, OSI, CLAAS CONNECTED MACHINES for CLAAS forhandlere
 • Remoteservice på EASY produkter
Ørsted
Operations Assistant

Ørsted, Hvidovre

Forestil dig en fremtid, hvor du er med til at sikre driften af vores termiske anlæg på Avedøreværket, når vi producerer el og varme.

Ørsted

I denne rolle vil du indgå i et fast vagthold med fire maskinmestre og en Operations Assistent. Du er med til at forestå driften af Avedøreværkets to el- og fjernvarmeproducerende blokke, der primært forbruger biomasse.

I jobbet vil du:

 • foretage fejlsøgning og fejlretning af halmtransport til halmkedel
 • rundere anlægget
 • udføre rutineopgaver
 • udføre generelle og forefaldende pasningsopgaver på hele anlægget.
Ørsted
POULSENDriftstekniker til et af Danmarks mest moderne biogasanlæg

POULSEN søger for Nature Energy Månsson A/S i Brande

Vil du være med til at sikre kvaliteten og sikkerheden i en virksomhed, der bidrager engageret og massivt til Danmarks grønne omstilling? Har du lyst til at udvikle dig både personligt og professionelt, og kan du både tage initiativ og tage fat? Så kan du være den driftstekniker, vi søger til Nature Energy Månsson A/S i Brande.

Med direkte reference til anlæggets driftsleder indgår du både i den daglige drift og overvågning af produktionen. Dine arbejdsopgaver omfatter desuden vedligehold og optimering af produktionsudstyr, procesoperative opgaver samt prøvetagning og analyse af forskellige biomasser.

Din baggrund kan være maskinmester, elektriker, mekaniker, mejeritekniker, smed eller et andet håndværk. Har du erfaring fra et produktions- eller procesanlæg, er det et ekstra plus.

Alfa Laval Kolding A/SDevelopment engineer for IoT

Alfa Laval Kolding A/S

Are you our new colleague who will further strengthen our department and take our market leading products to the next level? To support our ambitions around digitalization and connectivity, we are looking for a proactive development engineer to drive the continued development.

In this job you will become part of Sensing & Control in R&D, we build mechatronic and IoT solutions to support the digital transformation of our strong portfolio of pumps, valves, cleaning and mixing for the food and pharma industry. You will be responsible for driving the technical side of our IoT development. You will work with development in corporation with colleagues and partners locally as well as globally.

Key tasks:

 • Development of our condition monitor portfolio.
 • Product development from idea to launched product.
 • Understanding customer needs and find innovative solutions.

Alfa Laval Kolding A/S
Hillerød KommuneFagligt dygtig social- og sundhedsassistent til Skanselyet

Hillerød Kommune

Plejehjemmet Skanselyet søger en fagligt dygtig social- og sundhedsassistent i dagvagt til ca. 32 timer ugentligt.

Vi er et velfungerende dagvagtsteam bestående af både social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og - sammen med dine kollegaer - kan tage ansvar i vagterne, da vi er afhængige af hinanden.

Plejehjemmet Skanselyet danner rammen for 80 plejeboliger. Der er tale om en velfungerende organisation med dygtige, veluddannede og engagerede medarbejdere. Vi arbejder ud fra Eden Alternative med beboerne i centrum med henblik på at styrke kerneopgaven og heraf forebygge ensomheden, kedsomheden og hjælpeløsheden for at gøre Skanselyet til et godt hjem for beboerne. Vi har et engageret Familiebrugerråd, som består af beboere, familiemedlemmer, en repræsentant fra ældrerådet og en medarbejderrepræsentant.

Ambu A/SR&D Engineer

Ambu A/S, Ballerup

Do you have experience developing medical devices, preferably within vital life sign sensors? Are you able to maintain a broad technical overview? Do you have a passion for bringing ideas to life? Would you like to be part of the one of the fastest growing MedTech companies in the world? Then your new career could be with Ambu as R&D Engineer.

As R&D Engineer, you will be a key player in the development of Ambu’s medical devices – from initial idea to implementation in production and product launch.

You will be responsible for the documentation throughout your work, working according to the principles of design control and our Product innovation process.

Bavarian Nordic A/S
Kalibreringstekniker til Aseptisk Produktion

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Har du lyst til at blive en del af et stærkt team og arbejde på en nybygget fabrik, med udstyr til sterilisation, fyldning, inspektion og pakning? Er du erfaren og har lyst til at arbejde i Aspetisk produktion med kalibrering?

Vi er begyndt på en transformativ rejse mod at blive en af de største specialiserede vaccineproducenter ved at udmærke os inden for R&D innovation, produktion og kommercialisering, og vi leder derfor efter talentfulde medarbejdere til at hjælpe os med at drive forandringen. Kom ombord på vores rejse og lad os ændre flere liv sammen.

Bavarian Nordic A/S

Dine primære arbejdsopgaver

 • Ansvarlig for at udføre daglige kalibreringer i samarbejde med din kollega
 • Udarbejde og godkende kalibreringsdokumentation i vores kalibreringssystem
 • Give input til udstyrsansvarlige i forhold til kalibreringsdata, intervaller i forbindelse med opdateringer på eksisterende udstyr eller ved indkøb af nyt udstyr
Bavarian Nordic A/S
THISTED KOMMUNE
Sundhedsfaglig medarbejder til Bostedet Algade

THISTED KOMMUNE, Snedsted

Da en af vores faste medarbejder gennem mange år går på efterløn, søger vi en sundhedsfaglig medarbejder på Bostedet Algade med tiltrædelse snarest muligt.

Vi søger en sundhedsfaglig medarbejder til en fast stilling på 32 timer i skiftende vagter, herunder også som nattevagt, hvor vi på Algade har vågen nattevagt.

Bostedet Algade er en specialinstitution for voksne med alvorlige sindslidelser samt folk dømt til strafferetslige foranstaltninger. Aldersgruppen er 18 til 85 år. Bostedet Algade er opdelt i tre tilbud: Bosted, Bostøtte og Akuttilbud, hvor du som medarbejder primært er tilknyttet bostedet, men med fleksibilitet til at kunne dække vagter i alle tre tilbud.