911 job matcher din søgning 911 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederikshavn KommuneAfdelingsleder til Plan og Vej i Center for Teknik og Miljø

Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune er i stor udvikling, og søger nu afdelingsleder for plan- og vejområdet.

Opgaverne i afdelingen består bl.a. i udarbejdelse af overordnede planer for by- og erhvervsudvikling, lokalplaner, planer for ny infrastruktur og trafiksikkerhedsplaner.

Det bliver bl.a. din opgave at facilitere ændringen af arbejdsprocesserne til øget anvendelse af projektledelse, samskabelse, samarbejde på tværs, samt sikre overgangen til en digital planlægningsproces.

Vi leder efter dig, der:

 • har ledelseserfaring – herunder erfaring med personaleledelse
 • har relevant erfaring fra arbejde i en politisk styret organisation
 • har interesse for afdelingens opgaver og fagområder
Gem
Jobindex A/S
Ambitiøs byggeleder med flair for kommunikation

Jobindex A/S søger for Eiler Thomsen Alufacader A/S

Vil du være med til at bygge facader, som folk drejer hovedet efter? Har du godt styr på, hvad der rører sig på en byggeplads – og er du klar til mere ansvar?

”Her får du både lov at være hands-on og holde det store overblik over vores prestigeprojekter. Det er et godt step imellem at være formand og entrepriseleder, og hvis du selv har ambitionerne, behøver det ikke at stoppe der,” fortæller entreprisechef Michael Søndergaard.

Nysgerrig? Så læs mere her.

Jobindex A/S
ENABL A/S
Development driven Mechanical Lead Engineer

ENABL A/S, Hedensted

You will be part of our project department in Customized Solutions, which develops customer-tailored production equipment for the largest global customers in the wind turbine industry. In the position you will be responsible for the mechanical aspect of our development projects, where you will be influential in the design and functionality of our customer solutions – from the conceptual phase to the final result.

Your primary work areas will be:

 • Mechanical idea and concept development.
 • Designing mechanical structures.
 • Managing International Engineering teams (Ukraine, Bulgaria, Denmark & India)neering teams (Ukraine, Bulgaria, Denmark & India)
ENABL A/S
ROEQ ApS
Technical Compliance Specialist

ROEQ ApS, Vissenbjerg

Kunne du tænke dig at være en del af en ung, dynamisk og hurtigt voksende virksomhed med international succes, og mulighed for at være en del af rejsen fra starten? Vil du have en central rolle i at drive vores tekniske compliance og produktsikkerhed fremad? Kan du se dig selv i et passioneret team, hvor du kan gøre en forskel, og nye ideer er velkomne? Så er det måske dig, vi mangler?

Du vil opbygge en nyoprettet stilling med stor teknisk indsigt, mens du gør brug af dine stærke kommunikationsevner. Fra den første idé til den endelige certificering, vil du blive involveret i alle aspekter af produktsikkerhed og compliance for alle ROEQ-produkter.

I hele vores produktportefølje vil du:

 • Deltage i udviklings- og vedligeholdelsesprojekter for nye og eksisterende produkter
 • Udføre og vedligeholde fareanalyse og risikovurderinger
 • Bestemme behovet for sikkerhedsforanstaltninger og deres krævede ydeevne
ROEQ ApS
Danish AgroSERVICETEKNIKER TIL GPS PÅ CLAAS HØSTMASKINER

Danish Agro, Fredericia

Vi søger en faglig dygtig og ansvarsbevidst medarbejder til vores serviceteam. Trives du med at have en stor kontaktflade, og vil du gerne arbejde med branchens premium brand? Så har du nu muligheden.

Som servicetekniker vil din primære opgave være at udøve teknisk rådgivning og vejledning til de autoriserede serviceværksteder. Derudover vil dine opgaver være:

 • Generel teknisk håndtering og rådgivning af CLAAS TELEMATICS og GPS på høstmaskiner samt de teknologiske systemer, som CLAAS maskinerne kører med.
 • Afholde teknisk træning på GPS høstmaskiner samt TELEMATICS, FLEETVIEW, ISOBUS, API, OSI, CLAAS CONNECTED MACHINES for CLAAS forhandlere
 • Remoteservice på EASY produkter
Gem
Teknik Bureauet ApSTEAMLEDER TIL EL-TEAMET

Teknik Bureauet ApS søger for kunde

Teknik Bureauet søger en dygtig og erfaren teamleder, for en af vores kunder i Nordsjælland

Har du solid ledererfaring og kan du stå i spidsen for et hold dygtige elektrikere i produktionen og motivere dem til at yde deres bedste? Så er det måske dig vi leder efter.

Som teamleder har du ansvar for koordinering af teamets ressourcer, så kapaciteten udnyttes bedst muligt, samtidig med at alle deadlines nås uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Du er desuden med til at udvikle og implementere nye systemer og tiltag i virksomheden.

Teamet består af 25 elektrikere og 2 montageledere og du vil indgå i et ledelsesteam på 4 teamledere i produktionsteamet. De samarbejder, bakker hinanden op og sparrer på tværs omkring stort og småt.

Indrykket:
Ørsted
Operations Assistant

Ørsted, Hvidovre

Forestil dig en fremtid, hvor du er med til at sikre driften af vores termiske anlæg på Avedøreværket, når vi producerer el og varme.

Ørsted

I denne rolle vil du indgå i et fast vagthold med fire maskinmestre og en Operations Assistent. Du er med til at forestå driften af Avedøreværkets to el- og fjernvarmeproducerende blokke, der primært forbruger biomasse.

I jobbet vil du:

 • foretage fejlsøgning og fejlretning af halmtransport til halmkedel
 • rundere anlægget
 • udføre rutineopgaver
 • udføre generelle og forefaldende pasningsopgaver på hele anlægget.
Ørsted
POULSENDriftstekniker til et af Danmarks mest moderne biogasanlæg

POULSEN søger for Nature Energy Månsson A/S i Brande

Vil du være med til at sikre kvaliteten og sikkerheden i en virksomhed, der bidrager engageret og massivt til Danmarks grønne omstilling? Har du lyst til at udvikle dig både personligt og professionelt, og kan du både tage initiativ og tage fat? Så kan du være den driftstekniker, vi søger til Nature Energy Månsson A/S i Brande.

Med direkte reference til anlæggets driftsleder indgår du både i den daglige drift og overvågning af produktionen. Dine arbejdsopgaver omfatter desuden vedligehold og optimering af produktionsudstyr, procesoperative opgaver samt prøvetagning og analyse af forskellige biomasser.

Din baggrund kan være maskinmester, elektriker, mekaniker, mejeritekniker, smed eller et andet håndværk. Har du erfaring fra et produktions- eller procesanlæg, er det et ekstra plus.

Guldbrandsen & Lythje ApSServiceleder med el-teknisk baggrund

Guldbrandsen & Lythje ApS søger for Nordelektro A/S i Aalborg

Vi søger en serviceleder, der kan sætte Nordelektro A/S yderligere på industrilandkortet inden for el og automation - både erfarne serviceledere og profiler, der er forberedte på et nyt karriereskridt, eller hvis du har knap så meget erfaring, opfordres til at ansøge! Du bliver en del af vores udviklingsorienterede team i Aalborg.

Hos Nordelektro A/S er vi specialister i teknisk facility management, og vi tilbyder løsninger og services til danske industrivirksomheder. Vores kunder bruger os til at planlægge og udføre lovpligtige eftersyn, reparation, forebyggende vedligehold og optimering af alle former for tekniske anlæg. Vi leder efter en uddannet elektriker og evt. el-installatør, der kan opretholde vores el-autorisation og KLS-system, hvor vi har tilknyttet en medarbejder med fokus på kvalitet. Har du ikke installatør eksamen kan autorisationen ligge et andet sted internt.

Alfa Laval Kolding A/SDevelopment engineer for IoT

Alfa Laval Kolding A/S

Are you our new colleague who will further strengthen our department and take our market leading products to the next level? To support our ambitions around digitalization and connectivity, we are looking for a proactive development engineer to drive the continued development.

In this job you will become part of Sensing & Control in R&D, we build mechatronic and IoT solutions to support the digital transformation of our strong portfolio of pumps, valves, cleaning and mixing for the food and pharma industry. You will be responsible for driving the technical side of our IoT development. You will work with development in corporation with colleagues and partners locally as well as globally.

Key tasks:

 • Development of our condition monitor portfolio.
 • Product development from idea to launched product.
 • Understanding customer needs and find innovative solutions.

Alfa Laval Kolding A/S
Ambu A/SR&D Engineer

Ambu A/S, Ballerup

Do you have experience developing medical devices, preferably within vital life sign sensors? Are you able to maintain a broad technical overview? Do you have a passion for bringing ideas to life? Would you like to be part of the one of the fastest growing MedTech companies in the world? Then your new career could be with Ambu as R&D Engineer.

As R&D Engineer, you will be a key player in the development of Ambu’s medical devices – from initial idea to implementation in production and product launch.

You will be responsible for the documentation throughout your work, working according to the principles of design control and our Product innovation process.

Bavarian Nordic A/S
Kalibreringstekniker til Aseptisk Produktion

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Har du lyst til at blive en del af et stærkt team og arbejde på en nybygget fabrik, med udstyr til sterilisation, fyldning, inspektion og pakning? Er du erfaren og har lyst til at arbejde i Aspetisk produktion med kalibrering?

Vi er begyndt på en transformativ rejse mod at blive en af de største specialiserede vaccineproducenter ved at udmærke os inden for R&D innovation, produktion og kommercialisering, og vi leder derfor efter talentfulde medarbejdere til at hjælpe os med at drive forandringen. Kom ombord på vores rejse og lad os ændre flere liv sammen.

Bavarian Nordic A/S

Dine primære arbejdsopgaver

 • Ansvarlig for at udføre daglige kalibreringer i samarbejde med din kollega
 • Udarbejde og godkende kalibreringsdokumentation i vores kalibreringssystem
 • Give input til udstyrsansvarlige i forhold til kalibreringsdata, intervaller i forbindelse med opdateringer på eksisterende udstyr eller ved indkøb af nyt udstyr
Bavarian Nordic A/S
Simpson Strong-Tie A/S
Chef Produktionsplanlægning

Simpson Strong-Tie A/S, Odder

Til Simpson Strong-Tie’s danske afdeling søges en dygtig Produktionsplanlægger til at stå i spidsen for afdelingen Production Scheduling. Du bliver en aktiv leder af et team, der varetager den samlede support til produktionen.

Med baggrund i salgsordrer bliver du ansvarlig for at planlægge rettidige varebestillinger og produktionsplaner, der muliggør, at produktionen kan opfylde kundernes behov.

Med reference til Fabrikschefen i Danmark bliver du leder af afdelingen, og du får det samlede ansvar for virksomhedens planlægning af materialer og produktion.

Dine ansvarsområder bliver bl.a.:

 • Produktionsplanlægning til eksterne og interne kunder
 • Sikre rettidige planer samt PO’er og godkendelser for materialer og WO
 • Overvåge og koordinere materiale-flow samt statusoptællinger
Simpson Strong-Tie A/S
Gem
Vestas Wind Systems A/S
Team Leader

Vestas Wind Systems A/S, Videbæk

Are you a natural leader with good interpersonal skills and a technical background? Do you thrive working with safety and continuous improvement projects alongside being responsible for a large and high-performance team? If you would like a exciting and versatile job with great development opportunities, then this could be your next career move.

You will be the leader of a team with the following areas of responsibility:

 • Project and resource planning of personnel
 • Recruit, motivate and assist as good as possible to encourage quality work
 • Ensure that the Vestas personal development plans (CPD) for the team members are followed
Vestas Wind Systems A/S
Isaksson & Co.Erfaren teknisk designer

Isaksson & Co. søger for Dines Jørgensen & Co. A/S i Hillerød

Har du nogle års erfaring som teknisk designer, og vil du være en del af et inspirerende arbejdsmiljø, så er jobbet hos Dines Jørgensen & Co. A/S måske noget for dig.

Du er teknisk designer med min. 5 års relevant erfaring samt fagligt velfunderet med gode samarbejdsevner.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være...

 • at udarbejde 3D-modeller i Revit
 • at modulere VVS & ventilation
 • at bidrage aktivt til den faglige udvikling og vidensdeling
 • digital aflevering — herunder håndtering af såvel interne samt eksterne behov
 • kvalitetssikring/granskning af rådgivers projektmateriale
Vestas Wind Systems A/S
Director Supplier Quality & Development

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus

Are you ready to create a culture of Quality for Everyone, Everywhere, in Everything we do? And are you ready to guide our quality change and empower your employees to make quality decisions?

Your primary responsibilities will include:

 • Guide, develop and secure a solid quality culture in the Supplier Quality and Development department, including organisational and talent development
 • Secure sourcing for quality and design for quality within our cross-functional module teams
 • Make sure we ‘walk the talk’ on quality ensuring high degree of accountability from all internal as well as external stakeholders
Vestas Wind Systems A/S
Vestas Wind Systems A/S
Loads & Control Floating Engineer

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus or Porto/Portugal

Do you hold experience within offshore innovation? Are you on the lookout for your next big career move?

As a Floating Loads and Control Engineer you will be responsible for:

 • Delivering design loads, power curves, and noise assessments
 • Perform product level design studies within loads, including blade design iterations, tower iterations, wind turbine aeroelastic stability, etc.
 • Support the certification process of wind turbines, including performing the load test campaign in the prototype wind turbine
Vestas Wind Systems A/S
Gem
Hartmanns A/SDo you want to lead the section of Structural Integrity and Loads Assessment at DTU Wind Energy?

Hartmanns A/S recruiting on behalf of DTU

Do you have management and leadership skills as well as a solid scientific background within Structural Integrity and Loads Assessment? Do you want to contribute to a central part of an internationally leading center of a highly reputed technical university? Are you visionary and will you take charge of further development of the section with close ties to the industry?

DTU Wind Energy invites applications for a position as Head of Section for Structural Integrity and Loads Assessment (SIL) within the Division of Materials and Components. You will become part of the DTU Wind Energy management team, which consists of the Department director, three Heads of Division and thirteen Heads of Section.

Gem
eurodan-huseTegnstuechef Aarhus

eurodan-huse

Er du skarp til projektering? Genkender du vores brændende ønske om at gøre danskernes boligdrømme til virkelighed? Og er du klar til næste step i din karriere, hvor du kan udvikle dig selv som leder?

Så er du måske vores nye Tegnestuechef for 20 dedikerede og dyglige specialister lokalt placeret i et moderne kontormiljø på tegnestuen i Aarhus.

Du er, i tæt samarbejde med det øvrige lederteam, ansvarlig for at sætte den strategiske retning der sikrer den fortsatte udvikling og ekspansion samtidigt med at teamet, i den daglige drift, projekterer byggesagerne i det rette procesflow - med fokus på kvalitet i leverancen fra start til slut.

eurodan-huseTegnstuechef Rødekro

eurodan-huse

Er du skarp til projektering? Genkender du vores brændende ønske om at gøre danskernes boligdrømme til virkelighed? Og er du klar til næste step i din karriere, hvor du kan udvikle dig selv som leder?

Så er du måske vores nye Tegnestuechef for 20 dedikerede og dygtige specialister lokalt placeret i et moderne kontormiljø på tegnestuen i Rødekro.

Du er, i tæt samarbejde med det øvrige lederteam, ansvarlig for at sætte den strategiske retning der sikrer den fortsatte udvikling og ekspansion samtidigt med at teamet, i den daglige drift, projekterer byggesagerne i det rette procesflow - med fokus på kvalitet i leverancen fra start til slut.