2.338 job matcher din søgning 2.338 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Scania Danmark A/S
Alsidig mekaniker/pladesmed til Ishøj

Scania Danmark A/S

Er du uddannet mekaniker eller smed – gerne med erfaring og interesse i el arbejde? så har vi brug for dig i Ishøj.

Du bliver en del af en dynamisk afdeling, hvor samarbejde, medarbejdertrivsel og medarbejderudvikling er højt prioriteret. Du får gode, dygtige kolleger og en arbejdsplads med pæne og moderne forhold.

Faglige kvaliteter

 • Uddannelse og erfaring som mekaniker eller pladesmed med flair for el arbejde.
 • Gerne kendskab til lastbiler
 • Kørekort til lastbil er en fordel
Scania Danmark A/S
Horsens Bioenergi ApsDriftsassistent til biogasanlæg

Horsens Bioenergi Aps

Hos Horsens Bioenergi søger vi en driftsassistent til vores driftsteam, hvor du sammen med anlæggets øvrige driftsassistenter vil varetage den daglige drift af et moderne biogasanlæg.

Som vores nye medarbejder er du med til at drive vores biogasanlæg. Dine arbejdsopgaver bliver hovedsageligt

 • Drift og vedligehold af el-tekniske installationer
 • Indkøring og optimering af processer og styringer

Kendskab til biogasproduktion vil være en fordel, men vigtigst er, at du forstår eller har lyst til at lære om principperne i biogasproduktion, har teknisk flair og lyst til en udfordrende og alsidig hverdag.

Jysk Fynske Medier P/S
Studentermedhjælpere til Kundesupport i Odense

Jysk Fynske Medier P/S

Kickstart allerede din karriere allerede som studerende

Hvis du er studerende og har muligheden for at arbejde i din fritid mellem 08:00-17:00 i hverdagene og har en naturlig interesse indenfor enten salg eller kundesupport så vil vi gerne høre fra dig.

BtB afdelingen i Odense søger friske kolleger, der ønsker at supplere deres SU med et relevant studiejob hvor kerneopgaven er, at vedligeholde og udbygge vores erhvervs portefølje gennem sublim kundeservice og kunderådgivning.

Du vil blive den del af vores service & drift team, hvor du er en understøttende supporterende rolle mod vores medierådgivere og vores kunder. Din primære opgave vil bestå i at sikre at alle bookinger og annoncematerialer bliver håndteret rettidigt, derfor er det vigtigt at du trives godt med stramme deadlines i en travl hverdag, hvor overblikket er afgørende.

StudentConsulting Danmark ApSEr du Altiboxs nye tekniske kundesupporter?

StudentConsulting Danmark ApS søger for altibox i Skanderborg

Brænder du for at yde god kundeservice? Har du gode kommunikationsevner og forståelse for teknik? Så har vi jobbet til dig!

Altibox er Nordens største udbyder af fibernet. De leverer internetforbindelser, tv og telefoni til over 500.000 husstande i Danmark og Norge. Lige nu har de travlt, og på vegne af Altibox søger vi derfor både en fuldtids- samt en studentermedhjælper.

I stillingen som First Line Supporter sidder du primært og besvarer henvendelser fra kunder, der ringer ind med tekniske spørgsmål. I jobbet skal du også besvare mail- og chathenvendelser, samt varetage en række administrative opgaver. Spørgsmålene kan dreje sig om alt lige fra installeringer, en tv-kanal der hakker og fryser, mistet forbindelse, hjælp i forbindelse med opdateringer mv.

Surina Cykler ApSCykelmekaniker lærling

Surina Cykler ApS, Hørsholm

Vi søger en cykelmekaniker lærling til Surina Cykler ApS – Hørsholm

Som cykelmekaniker lærling skal du have lyst til et arbejde, der skifter mellem værkstedet og butikken.

Vi forventer:

 • At du har hænderne skruet godt på.
 • At du interesserer dig for cykler.
 • Er serviceminded og god til at tale med kunder.

Vi tilbyder en spændende og lærerig arbejdsplads, hvor du kommer til ar arbejde med alle typer cykler, (MTB, racer, hverdagscykler samt EL-cykler) samt indgå i et team af dygtige medarbejder.

Bibawo Medical A/SMedicinstuderende søges til udarbejdelse af skriftligt materiale

Bibawo Medical A/S, Birkerød

BIBAWO Medical søger en stud.med til udarbejdelse af tekster omhandlende vores produkt Hydrozid®, som anvendes til kryoterapeutisk behandling af en lang række hudlidelser, herunder vorter og keratoser.

Dine opgaver vil bestå i udarbejdelse af tekster til:

 • patientmaterialer (foldere og brochurer)
 • behandlingsvejledninger (hæfte)
 • slides til PowerPoint-præsentationer
 • uddannelsesmateriale (Word og/eller PowerPoint)
 • hydrozid.com samt bibawomedical.com

Vi tilbyder en stilling i en virksomhed med en uformel omgangstone, hvor du vil have meget engagerede og dedikerede kollegaer.

FORCE Technology
Maskinkonstruktør

FORCE Technology, Vejen

Har du en god teknisk baggrund? Og kender du til tryk og rør? Så er du måske vores nye maskinkonstruktør.

Du bliver en del af det team, der arbejder med at udføre gaskalibreringerne. Vi arbejder i teamet med mange forskellige redskaber og teknologier, fx hjælpeværktøjer, kompressorer, kølevand, løfteredskaber, pneumatik, roterende maskiner, trykbærende rørsystemer og trykluft. Dine nøgleopgaver bliver blandt andet at:

 • vedligeholde og opgradere maskiner
 • konstruere mekaniske løsninger
 • designe rørelementer og -systemer
FORCE Technology
DMStudentermedhjælp søges til advokatfunktionen i fagforeningen DM

DM, Frederiksberg

Vil du være med til at hjælpe vores medlemmer? Er du en dygtig stud.jur. med interesse for og kendskab til arbejds- og ansættelsesret?

DM søger en stud.jur. til vores interne advokatfunktion. Advokatfunktionen i DM har som hovedopgave at understøtte enheden Forhandling og Rådgivning i form af juridisk rådgivning og sparring samt afholdelse af oplæg m.v. om ansættelsesret- og arbejdsretlige emner. Herudover har advokatfunktionen som opgave at videreføre arbejds- og ansættelsesretlige sager for vores medlemmer ved de civile domstole, faglig voldgift og Ligebehandlingsnævnet.

Dine centrale opgaver:

 • Selvstændigt udarbejde juridiske notater, vurderinger af sager, undervisningsmateriale m.v.
 • Udarbejde udkast til processkrifter, påkravsskrivelser, indstillinger, m.v.
mobako P/S
Servicerådgiver

mobako P/S søger for Volkswagen Kalundborg

Volkswagen Kalundborg v/Peter Klarskover er den lokale forhandler af Volkswagen. I afdelingen er der akut blevet brug for en ny servicerådgiver, som kan tiltræde snarest muligt.

Hos Volkswagen Kalundborg vil du komme til at arbejde med et brand og en forretning i rivende udvikling. Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet og nyeste teknologi, og vores faciliteter er selvfølgelig i samme klasse.

Som Servicerådgiver kommer du til at indgå i et team med ansvar for mekanikere og egne opgaver. Arbejdsopgaverne spænder vidt og nedenstående er blot et uddrag:

 • Indskrivning og kundemodtagelse.
 • Daglig fakturering af kunder og garantifaktura.
 • Opfølgning på mekanikere, kvalitet og produktivitet.
mobako P/S
PN Maskiner A/SLANDBRUGSMEKANIKERE SØGES

PN Maskiner A/S, Rødding

Vi oplever overordnet set en positiv udvikling, der skaber behov for nye medarbejdere. Denne gang på værkstedets landbrugsside. Vi søger derfor to uddannede landbrugsmaskinmekanikere med speciale i traktorer og/eller høstmaskiner til at supplere værkstedets 18 mand store hold. Kendskab til New Holland produkter vil dog være en fordel, men absolut ikke et krav.

Vi kan tilbyde en alsidig arbejdsdag, hvor du vil få stor frihed under ansvar. Der vil blive tale om varierede arbejdsdage med fokus på fejlfinding og reparation samt klargøring af nye og brugte maskiner. Der vil være arbejde på såvel værkstedet som i marken.

Du skal være en holdspiller, som tager ansvar og samtidig kan arbejde selvstændigt. Du er villig til at yde en ekstra indsats, når opgaverne kræver det, og du er engageret og brænder for løbende at dygtiggøre dig og lære nyt.

PN Maskiner A/S
Silkeborg Forsyning A/SDriftstekniker til varmeforsyningen

Silkeborg Forsyning A/S

Vi søger en dygtig medarbejder til at indgå i et team bestående af håndværkere og maskinmestre, der med udgangspunkt i kraftvarmeværket varetager drift og vedligehold af de mange og forskelligartede tekniske anlæg.

Du kan glæde dig til at beskæftige dig med et moderne produktionsanlæg, hvor der kontinuerligt sker en hastig udvikling frem mod en grøn fjernvarmeforsyning.

Vi har stor fokus på samarbejde, synlighed, miljø, klima og forsyningssikkerhed.

Arbejdsområder:

 • Drift og vedligeholdelse af produktions- og distributionsanlæg
 • Koordinering af vedligeholdelsesopgaver med eksterne samarbejdspartnere
 • Vedligeholde driftsinstruktioner og dokumentation indenfor eget arbejdsområde
scansteel foodtech A/SMontør til en af verdens førende maskinproducenter til den globale fødevare- og pet food produktion

scansteel foodtech A/S, Slagelse

Er du holdspiller, der har mekanisk flair, og brænder du for at arbejde med montage af specialmaskiner i verdensklasse? Ønsker du en spændende hverdag med forandring og udfordringer, hvor du er det bærende element, og sætter du en ære i at arbejde med og aflevere produkter af højeste kvalitet?

Så er stillingen som montør hos scansteel foodtech A/S måske den rette udfordring for dig.

Som montør hos scansteel foodtech A/S vil du være med til montage af hele scansteel foodtechs produktportefølje, som består af rustfrie enkeltmaskiner og komplette anlæg hovedsageligt til fødevare- og pet food industrien.

Ikast-Brande Kommune
Tilkaldevikar

Ikast-Brande Kommune

Ejstrupholm Skole søger tilkaldevikarer til kortere og længerevarende vikariater.

Ejstrupholm Skole ligger midt i Ikast-Brande Kommune og er en velfungerende byskole og vi tilbyder en skole med ca. 275 elever og en engageret og energisk personaleflok, som sammen skaber rammerne om en god og tryg skoledag for alle vores elever.

Der vil være tale om længerevarende vikariater på grund af sygdom. Som tilkaldevikar skal du desuden kunne træde til med kort varsel og der vil være tale om vikararbejde i forbindelse med fravær, sygdom, møde og kursus.

Egedal Kommune
Afløsere til Team EVA

Egedal Kommune, Ølstykke

Vil du være med til at skabe en hverdag i verdensklasse for Egedal Kommunes borgere, så mangler vi lige netop dig i hjemmeplejen og på plejecentrene!

Vi har brug for afløsere til at hjælpe på hverdage, i ferier, weekender og på helligdage.

Jobbet består i at udføre praktisk hjælp og personlig pleje til ældre borgere, der bor hjemme eller på plejecenter.

Som afløser i Egedal Kommune, kan du kombinere dit arbejde på flere måder. Du kan få vagter i det område, der passer dig og dine ønsker – om du helst vil arbejde på et af vores plejecentre, i hjemmeplejen eller begge dele.

Vi har stort fokus på brug af værnemidler, så det er sikkert at gå på arbejde.

Egedal Kommune
Semler Gruppen A/SPladesmed til Semler Retail Holbæk

Semler Gruppen A/S

Semler Retail Holbæk søger en dedikeret pladesmed, som skal indgå i vores team af dygtige medarbejdere.

Vi er et professionelt team, som servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet. Derfor er din ekspertise og vores faciliteter selvfølgelig i samme klasse.

Vi har god gulvplads på værkstedet, du får egen lift og værktøj, og vi følger altid fabrikkens reparationsvejledninger.

Vi kan tilbyde:

 • Et fagligt udfordrende job
 • Du vil komme til at arbejde med kvalitetsmærker som Volkswagen, Audi, SKODA og SEAT
 • Et godt arbejdsmiljø i en moderne virksomhed
Gem
Aarhus Vand A/SSpildevandsoperatør

Aarhus Vand A/S

Trives du med en varierende hverdag, og har du lyst til at gøre en forskel for miljøet, så søger Aarhus Vand spildevandsoperatører, som skal være med til at servicere vores 4 renseanlæg i Aarhus.

Du kommer til at indgå i Team Renseanlæg Service sammen med 20 engagerede kollegaer, som servicerer de fire renseanlæg i Aarhus; Egå, Åby, Viby og Marselisborg.

Jobbet omfatter daglig drift, service og vedligehold af alt udstyr, rengøringsopgaver, runderinger og forefaldende arbejde mv. Vi varetager alle de daglige opgaver på anlæggene i tæt samarbejde med vores driftsteam og serviceværksted, samt deltager i forskellige ombygnings- og udviklingsprojekter.

ZBC
Lærer til automatikteknikeruddannelsen

ZBC, Ringsted

Vil du være en del af et dynamisk team i vores nye Industricenter?

Da vi oplever succes og elevfremgang på vores automatikteknikeruddannelse, har vi i ZBC’s Industricenter i Ringsted brug for flere lærerkræfter.

Vil du gå forrest med dine erfaringer og være en del af udviklingen inden for branchen, så er det dig vi leder efter. Vi vægter dynamik, struktur og et positivt udsyn højt, og det er vigtigt, at du har fokus på at lede vores elever igennem deres uddannelse med respekt og individuelle planer.

Vores elever har brug for de fagligt bedste rollemodeller til at tage hånd om deres uddannelse og vise dem, hvordan hverdagen fungerer som faglært.

BEUMER Group A/S
Tekniker Test & Demo

BEUMER Group A/S, Aarhus

Vil du være med til at bygge prototyper, samt teste, indbygge og demonstrere dem i vores kørende testloops?

Beumer Test & Demo byder dig velkommen til et team med 8 medarbejdere, hvor samarbejde er i højsædet hos os alle. Vi er et team med mange forskellige kompetencer, der sammen løser komplekse arbejdsopgaver. Vi sparrer intensivt med hinanden og har deraf et rigtig godt internt arbejdsmiljø, hvor der plads til at udvikle sig både fagligt og personligt.

Typiske daglige opgaver

 • Udførelse af el-montage på nyt/eksisterende udstyr
 • Udføre mindre tavlemontage
 • Fejlfinding på udstyr i logistic og airport
BEUMER Group A/S
Gem
FDB Møbler A/SDeltidssælgere (4-10 timer) til FDB Møbelbutik på Frederiksberg

FDB Møbler A/S

Vil du være med til at sælge danske designklassikere fra FDB-Møbler?

Vi søger nu initiativrige og salgsorienteret salgsassistent på 4-10 timer om ugen til at indgå i vores super hold af dedikerede sælgere.

Vagterne vil fortrinsvis ligger i weekenderne, samt eftermiddage.

Din alder og erfaring er underordnet, men du skal brænde for mennesker, den gode kundeservice og så skal du kunne sælge. Du skal være udadvendt, have talegaverne på plads og så må du gerne være lidt fremme i skoene.

Opgaver og ansvarsområder:

 • Salg og kundebetjening
 • At butikken fremstår ordentlig og indbydende
 • Forefaldende praktiske opgaver
Nilfisk A/S
Workshop Technician

Nilfisk A/S, Brøndby

Som tekniker på værkstedet vil der blive indleveret produkter fra forskellige kunder, som skal have udført service og reparationer efter tilbud. Klargøring og ombygning af nye maskiner, og efterfølgende distribuere disse videre til slutkunden, hvilket foregår i tæt samarbejde med salgsafdelingen.

NilfiskDer vil desuden være et lille lager som skal håndteres. Du vil få et spændende job hos en virksomhed med mange år bag sig!

Dine primære opgaver vil være:

 • Servicering, tilbudsgivning og vedligeholdelse af produkter, indleveret via vores kunder
 • Klargøring og modificering af nye maskiner for salg
 • Styring af værkstedslageret og sikre optimalt flow
Nilfisk A/S