1.884 job matcher din søgning 1.884 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vordingborg Kommune Tilkaldevikarer til Botilbuddet Topasvænget

Vordingborg Kommune, Stege

Center for Socialpædagogik Vordingborg søger vikarer til botilbuddet Topasvænget på Møn. Vi søger primært tilkaldevikarer til weekendtjenester, men også til at dække akutte vagter i hverdagen.

Vores borgere er mennesker med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse, hvor forflytning og personlig hygiejne er en naturlig del af vores hverdag.

Vi arbejder ud fra centrets og Vordingborg Kommunes værdier og visioner om at udøve respekt for det enkelte menneske samt at støtte op om basale og sociale behov i hverdagen i et helhedsorienteret mål om, at den enkelte oplever sine muligheder for forøget livskvalitet. Som vikar i centret er du en stor del af den enkelte borgers liv og er derfor med til af løfte kerneopgaven sammen med det faste personale.

WH-PlanAction Aps Rådgiver til miljøafdeling

WH-PlanAction Aps, Skanderborg

Vi har travlt og søger derfor en ny medarbejder til vores miljøafdeling.

Her vil du indgå i et team, hvor vi udarbejder miljøansøgninger, VVM, lokalplanlægning, tilslutnings- og udledningstilladelser, sikkerhedsdokumentation for risikovirksomheder og lignende miljø- og planlægningsrelaterede opgaver. Projekterne vil primært være koncentreret om biogasbranchen, agroindustrien og dertilhørende energi- og miljøprojekter.

Vi tilbyder spændende opgaver med faglige udfordringer i en virksomhed med en stærk markedsposition og konkurrenceevne samt ambitioner om markant vækst.

Børne- og Undervisningsministeriet
Webstudent

Børne- og Undervisningsministeriet, København

Har du interesse for webområdet og lyst til at afprøve dine kommunikative evner i praksis på en af landets mest besøgte ministeriehjemmesider? Så er stillingen som webstudent måske lige noget for dig!

Du bliver ansat i Center for Kommunikation og Presse, som blandt andet arbejder med at videreudvikle og drive ministeriets hjemmesider.

Som webstudent i Center for Kommunikation og Presse kommer du til at:

 • stå for daglige opdateringer på vores hjemmesider
 • have dialog med fagpersoner i hele ministeriet om god webkommunikation og forskellige løsningmodeller
 • bidrage med ideer til udvikling af vores hjemmesider
Børne- og Undervisningsministeriet
Voxmeter A/S
Studentermedhjælpere

Voxmeter A/S, København

Hos Voxmeter tilbyder vi dig en alsidig og spændende arbejdsdag. Her bliver du en del af en humørfyldt, men også fagligt seriøs, arbejdskultur, hvor man ikke ser forskel på fastansatte og studentermedhjælpere. Hos Voxmeter kan du planlægge dine vagter med fuld fleksibilitet. Du engageres i meningsfulde opgaver og opsamler uvurderlig dokumentation til dit CV, så du står bomstærkt i dit videre karriereforløb.

Voxmeter er en spændende, innovativ og sjov arbejdsplads i rivende udvikling. Vi har hovedsæde i København og IT-afdeling i Vietnam samt et landsdækkende interviewkorps. Voxmeter er førende indenfor levering af digitale analyseløsninger til et bredt udsnit af virksomheder – indenfor det offentlige samt fx bank-, bil-, NGO- og musikbranchen.

Voxmeter A/S
Cruit Consult ApS Biolog

Cruit Consult ApS søger for Rentokil Skadedyrskontrol i Egå

Til en nyoprettet stilling søger vi for vores kunde Rentokil Skadedyrskontrol en praktisk orienteret biolog, som bliver ansvarlig for en bred vifte af udfordrende opgaver, herunder inspektioner hos virksomhedens kunder. Du bliver del af yderst erfarent teknisk team med fire medarbejdere, der leverer kompetent og unik kundeservice.

Dine hovedarbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Kvalitetsinspektioner hos kunder
 • Løsning af kundeopgaver i virksomhedens serviceafdeling
 • Specialistassistance til salgsfunktionen
 • Projektplanlægningsarbejde ved større opgaver
Scleroseforeningen Telefundraisere – Et deltidsjob med mening

Scleroseforeningen, Valby

Få et job med mening – du kommer i himlen og får en helvedes god løn.

Hvis du kan lide at tale med andre, udvikle dig og arbejde i en god sags tjeneste, har Scleroseforeningen jobbet til dig. Vi søger nemlig telefundraisere til en deltidsstilling eller studiejob.

Vi søger telefundraisere, der har talegaverne i orden og kan tale med alle typer af mennesker. Sclerose er en sygdom, som kan være altoverskyggende, og derfor arbejder vi her i Scleroseforeningen konstant på at øge indtægten, der går til mennesker med sclerose tæt inde på livet – og ikke mindst til forskningen i sygdommen. Her kommer du ind i billedet.

Vi sørger for, at du får et godt arbejdsmiljø, hvilket blandt andet inkluderer coaching, fleksible arbejdstider, sociale arrangementer og en helvedes god løn.

Fonden DIS - Danish Institute For Study Abroad
Opportunity to teach highly motivated American students in immunology

Fonden DIS - Danish Institute For Study Abroad, Copenhagen

DIS - Study Abroad in Scandinavia is currently hiring an external lecturer to teach the Immunology course from January 2023.

This course gives you a fundamental understanding of how our immune system functions. You are introduced to the cells and factors which mediate the various types of innate and adaptive immune responses. The course also covers clinically relevant topics such as allergic reactions, tumor immunology, and immunology of infections.

There are many good reasons to teach at DIS, such as excellent opportunities to

 • Work in an international, informal, and enthusiastic environment with emphasis on cross-cultural understanding, teamwork, innovation, and adaptability
 • Develop interactive, experiential teaching skills and teaching experience in English
Fonden DIS - Danish Institute For Study Abroad
Gem
Ranger Biotechnologies A/S
Indkøbs- og økonomiassistent

Ranger Biotechnologies A/S, Odense

Har du lyst til at blive en del af et ambitiøst og energisk biotekselskab med store vækstambitioner og internationale perspektiver? Vi arbejder for at skabe den næste store biopharma succes, og mangler en administrativ blæksprutte til at sikre en funktionel infrastruktur og assistere vores ledelse så vel som resten af teamet.

Vi leder efter en grundig og omstillingsparat kollega, der kan indgå i vores team, som pt. består af 2 spillende trænere i form af vores to ledere samt 10 dedikerede forskere. Dine primære arbejdsopgaver kommer til at omkranse indkøb- og udbudsprocesser, bogføring og ledelsesbetjening. Hvor vi grundet kraftig vækst tidligere har haft fokus på udvikling med en overvægt af ad hoc opgaver, kommer der nu et øget fokus på drift. De ad hoc- og udviklingsopgaver, som også vil være indeholdt i stillingen, vil den rette kandidat i høj grad selv være med til at udforme og finde de gode løsninger på.

Ranger Biotechnologies A/S
FORCE Technology
Tekniker til måling af luftemissioner

FORCE Technology, Brøndby

Har du teknisk forståelse for måledata, og trives du med at arbejde i felten? Så kan vi tilbyde en plads i et førende team af specialister i Skandinavien!

FORCE Technologys forretningsområde Clean Air Technology er førende inden for måleteknik i Skandinavien. På emissionsområdet består holdet af mere end 30 højt kvalificerede medarbejdere fordelt på fem kontorer i Danmark og Norge. Vi opretholder vores høje ekspertiseniveau ved bl.a. at varetage Miljøstyrelsens Referencelaboratorium for måling af emissioner til luften og ved at deltage i udarbejdelsen af internationale standarder.

Som måletekniker vil dine arbejdsopgaver føre dig ud til kunder, som typisk er industri- og energianlæg i Danmark og udlandet, men kan også være offshore. Du arbejder selvstændigt og får ansvaret for, at målingerne udføres korrekt og med den højeste kvalitet.

FORCE Technology
Miljøministeriets departement
Fuldmægtige/konsulenter søges til arbejdet med skovområdet

Miljøministeriets departement, København

Er du forstkandidat eller har anden naturfaglig baggrund og trives du i et fagligt stærk miljø? Så er det måske dig, der er vores nye kollega i kontoret for Vild Natur og Biodiversitet i Miljøministeriets departement.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være ministerbetjening, herunder at udarbejde beslutningsoplæg og kvalitetssikring af bidrag fra styrelser og andre ministerier, udspil, mødemateriale m.m. Dit arbejde vil foregå i tæt samarbejde med dine kolleger i departementet, Miljøstyrelsen, Naturstyrelsen og andre statslige myndigheder, EU samt en bred vifte af interessenter. Der kan forekomme rejseaktivitet, særligt ifm EU-regulering.

Miljøministeriets departement
HOFOR
Miljøkonsulent kraftvarme- og vindprojekter (udvidet barselsvikariat)

HOFOR, København

Se video om HOFOR som arbejdsplads

Du ansættes i Miljøsektionens Team Vand & Energi, og skal primært beskæftige dig med at bistå Amagerværkets drift med myndighedstilladelser, myndighedsopgaver på Vind området og mindre opgaver på andre forsyningsområder. Du kommer til at arbejde med projekter, der relaterer sig til ændringer på HOFORs kraftvarmeværk, hvor du kommer til at bistå vilkårsændringerne i HOFORs miljøgodkendelser og screeninger efter miljøvurderingsloven.. Det vil derfor være en del af dit arbejde at udarbejde ansøgninger.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • Foretage screening efter miljøvurderingsloven
 • Ansøge om vilkårsændringer iht. kapitel 5 i miljøbeskyttelsesloven, tilslutning- eller udledningstilladelse og tilladelse efter jordforureningsloven eller jordflytningsloven mfl.
 • Deltage i interne og eksterne miljø- og projektmøder
 • Deltage/afholde tilsyn på byggepladser og deltage i byggemøder
HOFOR
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Studentermedhjælper til Forbruger Europa

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Valby

Har du lyst til at arbejde i et team af studenter og jurister, der hjælper forbrugere med deres sager mod virksomheder i andre EU-lande? Så har vi brug for dig i Forbruger Europa i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Vi arbejder for velfungerende markeder, der skaber vækst og høj forbrugervelfærd. Vi er ca. 350 engagerede kollegaer, der ligesom du brænder for at gøre en forskel.

Vi søger en studentermedhjælper til Forbruger Europa, der har som hovedopgave at vejlede forbrugere om køb i EU og behandle konkrete klagesager mod erhvervsdrivende etableret i et andet EU land.

Arbejdsopgaverne indebærer bl.a.:

 • Telefonisk og skriftlig forbrugervejledning
 • Bistand i forbindelse med behandling af forbrugerklagesager i samarbejde med Forbruger Europas 28 søsterkontorer i de øvrige EU-lande, Norge og Island
Region Hovedstaden
Mikrobiolog til Apotekets QC-afdeling

Region Hovedstaden, Herlev

Er du erfaren inden for mikrobiologisk QC og GMP? Kunne du tænke dig at arbejde som vores mikrobiologiske ekspert inden for QC-analyser? Og ønsker du et job med en god work-life-balance? Så er du måske vores nye kollega.

Dagligdagen er varieret, og du har god mulighed for selv at præge dine arbejdsopgaver. På sigt vil du være involveret både i driftssupporten til laboratoriet fx afvigelses- og OOS-undersøgelser, trouble-shooting og udvikling af arbejdsgange, og i projektaktiviteter så som implementering af nyt udstyr og metodevalideringer.

Du er naturligvis også med til at holde afdelingen ajour på myndighedskrav således, at vi altid arbejder efter gældende love og regler.

Region Hovedstaden
Novozymes A/S Project Manager, OneHealth

Novozymes A/S, Lyngby

As Project Manager (PM) you will play a critical role in Existing Product Development (EPD) projects initiated by the Business Units. EPDs are innovation projects which enhance the current value-proposition/benefit of a product/brand already in market (i.e. new flavors, new galenic forms, market expansion of existing products, etc). The key objective of this role is delivery of EPDs on time, in-full, and on-budget.

In this role you’ll make an impact by:

 • Following through and ensure that all project team members deliver their respective projects tasks on-time
 • Ensure Operations team are prepared for first commercial production at CMO, including supply chain setup
SOS International A/S
Stud.jur. eller stud.merc.jur til SOS International

SOS International A/S, Frederiksberg

Vi søger en kvalitetsbevidst og faglig stærk stud.jur/stud.merc.jur med lyst til at anvende sin juridiske faglighed og kompetencer i praksis.

SOS International er en skandinavisk virksomhed, der arbejder med assistance primært inden for rejseforsikring, vejhjælp og på sundhedsområdet. Dine primære opgaver bliver bl.a.:

 • Vedligeholdelse af kontraktdatabase og interne procedurer
 • Kontraktsarbejde, herunder bistand til udarbejdelse af standardkontrakter og tillæg til kontrakter
 • Bistand til arbejde/projekter vedrørende compliance og contract management
SOS International A/S
Naviair
Studentermedhjælper til administration

Naviair, Kastrup

Er du studerende og har du flair for administrative opgaver, så søger vi en engageret studentermedhjælper til ca. 15 timer pr. uge til vores IT-afdeling.

Dine opgaver kan fx være:

 • Indkøbsordre - oprettelse og varemodtagelse i vores finanssystem. Vi bruger SAP
 • Kontrakt håndtering og licens oprettelse
 • Sikre løbende opdatering af vores ITIL-processer
 • Udarbejde materiale til e-learning og planlægge kurser og afdelingsdage
 • Bistå i projekter, workshops og udviklingstiltag i vores afdeling

Generelt kan du være med til at forme de opgaver, du varetager efter interesse og med et selvstændigt ansvar, får du stor indflydelse på dine opgaver, fx indgå i arbejdet med ITIL rammeværket, hvis du allerede har eller hen ad vejen får kendskab til ITIL.

Naviair
Banedanmark
Engageret studentermedhjælper til Driftsøkonomi

Banedanmark, København

Vil du kickstarte din økonomiske karriere i en større offentlig styrelse?

Her har du muligheden for som studerende at få omfattende kendskab til de mange opgaver, der hører til en effektiv økonomistyring. Du bliver ansat i sektionen Driftsøkonomi, hvor vi i alt er 10 medarbejdere, der varetager den løbende opfølgning på Banedanmarks budget, til løn og øvrige driftsomkostninger. Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Dit arbejde vil primært bestå i at indsamle, bearbejde og formidle økonomiske data til brug for den månedlige controlling. Det kan f.eks. være at assistere de øvrige controllere i afdelingen med udarbejdelse af regnskabsbilag og økonomiske oversigter. Du vil få dine egne selvstændige arbejdsopgaver samt indgå i sektionens samlede opgavematrix.

Du får god mulighed for selv at præge dine arbejdsopgaver.

Banedanmark
Rengøringsservice Danmark A/S HR-assistent deltid

Rengøringsservice Danmark A/S, Glostrup

Du tilbydes en spændende deltidsstilling, hvor du vil arbejde tæt sammen med vores resten af kontoret og vores rengøringsmedarbejdere. Din hverdag bliver præget af ansvar, samarbejde og varierende opgaver.

Arbejds-/ansvarsområder:

 • Blive superbruger på vores HR-system HR-ON.
 • Vedligeholde medarbejderdata
 • Udarbejde skabeloner til brug i HR afdelingen
Telenor
Salgskonsulenter til Telenor i Randers Storcenter

Telenor

Vi ved ikke præcis, hvor du er i dit liv, men vi forestiller os, at du enten søger et job ved siden af studiet, som kan gavne dig på den lange bane, eller at du søger et meningsfuldt fuldtidsjob med mulighed for at skabe en spændende og lærerig salgskarriere.

I Telenor ønsker vi at levere de bedste oplevelser til vores kunder hver eneste dag. Som salgskonsulent er du sammen med dit team på gulvet for at rådgive kunder og hjælpe dem med at finde den bedste af vores mange løsninger. Du afdækker kundens behov og finder frem til lige netop den løsning, som den enkelte kunde drager mest fordel af.

Telenor
Energistyrelsen
Jurastuderende med lyst til at bidrage til den grønne omstilling

Energistyrelsen, København

Er du jurastuderende eller erhvervsjurastuderende og drømmer om at arbejde med den grønne omstilling og få erfaring med at arbejde i centraladministrationen? Så er jobbet som student i Energistyrelsens juraenhed muligvis noget for dig.

Se video om Energistyrelsen som arbejdsplads

Vi søger en engageret og ansvarsbevidst stud.jur./stud.ha.jur. gerne med interesse for klima- og energiområdet. Du bliver en del af et studenterteam med en alsidig opgaveportefølje, høj arbejdsmoral, et stærkt fællesskab og en stor kontaktflade til hele styrelsen.

Vi tilbyder følgende opgaver:

 • bistand i forbindelse med juridiske opgaver, herunder primært GDPR og aktindsigt
 • håndtering af enhedens post, herunder høringer og interne bestillinger (koordinerende funktion)
 • bistand i forbindelse med lovteknik, fx kvalitetssikring af parallelopstillinger
Energistyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV