2.183 job matcher din søgning 2.183 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Energi Ikast Service A/S
Elektriker eller forsyningsoperatør med ansættelse i en alsidig og spændende fuldtidsstilling

Energi Ikast Service A/S

Energi Ikast er et moderne multiforsyningsselskab med en stærk grøn profil. Vi leverer energi- og serviceydelser til omkring 9.500 elkunder og ca. 7.600 varmekunder. Som organisation samarbejder vi aktivt med andre selskaber på energiområdet. Du får base i Ikast, hvor du bliver en del af en projektorienteret organisation med en flad ledelsesstruktur, og hvor 38 dygtige og dedikerede kolleger står klar til at tage godt imod dig.

Se video om Energi Ikast Service A/S som arbejdsplads

Du bliver en del af et team i el-afdelingen på otte personer, der er gode til at samarbejde, sparre og bruge hinanden i hverdagen. Vi sørger for grundig oplæring, så du er helt klar, før du kører ud på egen hånd. I el-afdelingen har vi et stort fokus på faglig og personlig udvikling. Udover et behageligt og uformelt arbejdsmiljø får du hos os også en god balance mellem arbejde og privatliv.

Energi Ikast Service A/S
LiqTech Water A/S
Er du LiqTechs nye elektriker?

LiqTech Water A/S, Hobro

Drømmer du om at bruge din erfaring og faglige kompetencer som elektriker? Og har du lyst til at blive en del af en ung tech-virksomhed, der leverer avancerede filtreringsanlæg? Så er det måske dig, vi søger!

Se video om LiqTech Water A/S som arbejdsplads

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • El-montage og fortrådning af anlæg
 • FAT (Factory Acceptance Test)
 • Arbejde med HMI- og PLC-software

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som elektriker el. lign med stor erfaring inden for el-montage og fortrådning på anlæg og el-tavler i industribranchen samt læsning af store el-diagrammer – eventuelt med flere års erfaring som industrielektriker.

LiqTech Water A/S
LiqTech Ceramics A/S
Vedligeholdelses-tekniker til PTA-team

LiqTech Ceramics A/S, Ballerup

Se video om LiqTech Ceramics A/S som arbejdsplads

Er du en fagligt dygtig tekniker, og har du lyst til at bruge din erfaring og dine kompetencer hos en virksomhed, der hver dag arbejder aktivt på at nedbringe negativ miljøpåvirkning? Så har vi måske stillingen til dig hos vores PTA-team i Ballerup!

PTA-teamet understøtter drift, vedligehold og optimering af vores fabriksudstyr – såvel vores nuværende udstyr som fremtidigt – i forbindelse med at vi konstant har fokus på modernisering og udvidelse af vores produktionskapacitet.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Sikre driften af produktionsanlæg
 • Udføre planlagt og uplanlagt vedligehold af anlæg
 • Foretage fejlfinding på mekaniske og elektriske komponenter
LiqTech Ceramics A/S
PRONOR IndustriTeknik as Servicetekniker – elektromekanik og hydraulik

PRONOR IndustriTeknik as, Aalborg

PRONOR IndustriTeknik as søger engageret og udadvendt servicetekniker til fastansættelse i vores Aalborg afdeling. Du kommer både til at arbejde på vores værksted og køre ud og løse opgaver hos vores kunder. Opgaverne vil spænde bredt inden for elektromekaniske reparationsopgaver som: elmotorer, gear og pumper. Derudover vil du komme til at arbejde med hydraulik: presning af slager, service og mindre reparationer.

Du er elektromekaniker, hydrauliktekniker, elektrofagtekniker, automatiktekniker, traktormekaniker, hydraulikmekaniker, automekaniker eller lignende.

 • Har erfaring med service/reparation og fejlsøgning i industritekniske anlæg.
 • Har erfaring med reparation af elmotorer, gear og pumper.
 • Har erfaring med service og reparation af hydrauliske anlæg.
Progressive A/S
Studentermedarbejdere til Servicedesk

Progressive A/S, Herlev

Drømmer du om et relevant studiejob, hvor du kan blive en del af et velfungerende it-konsulenthus? Og har du allerede god erfaring med IT (primært Microsoft) og vil gerne blive endnu dygtigere? Så kunne du måske blive vores næste Studentermedhjælper til vores ServiceDesk!

For at understøtte vores spændende vækstrejse har vi brug for dig, som kan træde til i vores ServiceDesk, primært på de tidspunkter, hvor vores fuldtidsmedarbejdere har fri. Din fornemste opgave vil være at servicere vores mange forskellige kunder med deres IT-udfordringer, primært på Microsoft. Du kan forvente at arbejde primært med at:

 • Besvare kundehenvendelser både via telefonen og mail
 • Reagere på alarmer, der kan opstå i forbindelse med overvågning af både kunders og Progressives infrastruktur
Progressive A/S
Gem
Øland/AiRFORCE Servicetekniker – Nordjylland

Øland/AiRFORCE

Øland/AiRFORCE er en rådgivende leverandør af ventilationsudstyr til det danske ventilationsmarked.

Vi søger en selvstændig, kvalitetsbevidst og systematisk servicetekniker til opstart, indkøring og funktionsafprøvning af bl.a. ventilationsaggregater, parkeringsventilation, automatiske brandventilationsanlæg, røgudluftningssystemer og systemer til brandsikring af ventilationsanlæg.

Funktionsafprøvningen består typisk af funktionskontrol af alle mekaniske komponenter, elektrisk gennemgang af installationen, kalibrering og rensning af følere og detektorer, indstilling, justering og optimering af automatik samt en komplet funktionstest. Efter hver fuldført opgave udarbejdes servicerapporter samt evt. fejl- og mangellister.

A-X-L Ejendomsservice ApS Leder du efter et stabilt og fleksibelt job?

A-X-L Ejendomsservice ApS, København

A-X-L Ejendomsservice søger nye dygtige kollegaer til vores fantastiske team af professionelle rengøringsassistenter til vores ejendomme i København.

Vi tilbyder

 • Et stabilt job på 10/15 timer om ugen, eller mere efter ønske, mandag-fredag (fri i weekenden)
 • Fleksible timer mellem 7:00-19:00
 • Startlønnen er min. 140 kr. i timen (eller løn efter kvalifikationer) + feriepenge

Dine opgaver inkluderer:

 • Trappevask
 • Hovedrengøring af trappeopgange
 • Rengøring af vaskerum og tørrerum

Click here to read the English version

#jobsforukraine

Gem
DM
Er du vores nye studenterkonsulent?

DM, Odense

Bliv studenterkonsulent for DM og Magistrenes A-kasse på SDU.

Udbyg dit salgs- og servicegen, træn din formidlingsevne og hjælp dine medstuderende med at vælge den rigtige fagforening og a-kasse.

DM og MA (Magistrenes A-kasse) søger en studenterkonsulent til vores salgsteam på Syddansk Universitet i Odense. Din hovedopgave bliver at hverve nye medlemmer og synliggøre DM og MA på SDU.

Jobbet som studenterkonsulent er kendetegnet ved selvstændighed, fleksibilitet og ansvarlighed.

Du skal søge jobbet, hvis du har lyst til at få erfaring med:

 • Salg/medlemshvervning igennem direkte kontakt med de studerende på universitetet
 • Præsentationsteknik og formidling
 • Markedsføring og synliggørelse af DM og MA
DM
NEYE A/S
Salgsassistent

NEYE A/S, Hørsholm

Vi tilbyder et interessant job i en dynamisk modevirksomhed, hvor kvalitet og funktionalitet samt det gode formål er i fokus.

Dine primære arbejdsopgaver er fokus på salg, service og gode kundeoplevelser i samarbejde med det øvrige team samt at sørge for, at butikken altid fremstår indbydende for vores kunder. Derudover er arbejdsopgaverne bl.a.:

 • Varemodtagelse, prismærkning og opfyldning af varer
 • Visuelt merchandise
 • Arbejde i overensstemmelse med vores kædekoncept
 • Personligt salg og service samt sikre gode kundeoplevelser
NEYE A/S
International Technique Kolding A/S Servicetekniker

International Technique Kolding A/S

Intec A/S søger en servicetekniker til installation, service og support af maskiner!

Med udgangspunkt fra Kolding, ønsker vi snarest muligt at styrke vores tekniske afdeling som i dag består af 3 teknikere med en udadvendt og kompetent tekniker til installation, service og support af pakkemaskiner, bageri udstyr og mærkningsudstyr:

 • Pakkemaskiner
 • Bageri udstyr
 • Mærkningsudstyr
NEYE A/S
NEYE søger fleksible og engagerede juleassistancer til vores webshop i Greve

NEYE A/S

Du har masser af energi, gode samarbejdsevner og har lysten til at arbejde på lager/webshop. Du skal kunne arbejde både formiddag og/eller eftermiddag i hverdage og weekender op til jul.

Dine primære arbejdsopgaver:

Jobbet består i at hjælpe til i vores webshop med primært pluk og pak samt fakturering af de mange varer, der dagligt sendes ud til vores kunder. Der er ca. 35 medarbejdere på vores lager/webshop, og der hersker derfor en energisk omgangstone, så du vil aldrig kede dig.

NEYE A/S
WASYS A/S
Servicemontør/elektriker

WASYS A/S, Roskilde

Hos WASYS A/S har vi specialiseret os i at styre, overvåge og flytte vand. Med mere end 90 års samlet erfaring indenfor vand- og spildevandsbranchen, har vi tilegnet os kompetencerne til at gennemføre projekter med succes og til den aftalte tid og pris. Vi leverer gennemtestede systemer, solide løsninger og et stærkt partnerskab – og vi har succes! Derfor søger vi nu endnu en medarbejder, der vil med på WASYS-holdet.

Du er en erfaren montør inden for elinstallationer til industri, gerne med erfaring indenfor forsyningsbranchen. Du har, via din elektrikeruddannelse, en grundlæggende viden, men er også nysgerrig på hvordan industrielle netværk, trådløs mobil-kommunikation, RTU-/PLC-løsninger og SRO-/SCADA-software spiller sammen. Måske du også har viden om dimensionering af industrielle anlæg.

WASYS A/S
Billund Lufthavn A/S Sælgere til parfume & kosmetik i Taxfree

Billund Lufthavn A/S

Vi søger ambitiøse og udadvendte sælgere, der med udstråling og høj energi kan give vores gæster en god oplevelse med den bedste rådgivning og exceptionel god service.

Som medarbejder i parfume & kosmetik i Taxfree er dit primære fokus, via opsøgende salg, at sælge vores produkter inden for parfume og kosmetik med et smil på læben.

Du bidrager til, at vores gæster oplever en positiv og professionel kundebetjening fra dig, så den gode service gøres til en oplevelse for dem. Det er derfor vigtigt, at du motiveres af at tage kontakten til og dialogen med de rejsende.

Du har erfaring fra butik med salg af parfume og kosmetik, og det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring med opsøgende salg. Du sætter en ære i at yde en professionel rådgivning og kundebetjening.

Jobindex
Tekniker til vores R&D-afdeling

Jobindex søger for Dantrafo A/S i Lemvig

Har du teknisk forståelse og interesse for elektro-teknisk design? Og vil du hjælpe vores kunder i mål med skræddersyede løsninger?

Vi er midt i en fantastisk vækstperiode med energirigtige løsninger, eco-designs og mange andre unikke projekter. Med over 20.000 partnumre og transformere er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke induktive komponenter vi kan realisere.

Der er flere indgange til stillingen. Du kan være erfaren eller nyuddannet – vi lærer dig grundigt op og giver dig den bedste start.

Vil du være med?

Jobindex
DGI Byen
Livredder

DGI Byen, København

Vandkulturhuset er en del af Sportsafdelingen i DGI Byen, og vores fornemmeste opgave er, udover at have fokus på svømmehallen og dens gæster at sikre alle vores gæster i Sportsafdelingen en god oplevelse, hvad enten de skal spille badminton, skal i svømmehallen eller skal til foreningsidræt.

Livreddere til fuldtid- og deltidsansættelse (minimum 80 timer). Vandkulturhuset holder åbent de fleste af årets dage, og arbejdet bliver tilrettelagt efter en turnusplan – primært i hverdagene, men også i weekender og på helligdage.

DGI Byen
Jobindex
Har du en el-teknisk baggrund?

Jobindex søger for HNC Group A/S i Vemmelev

Vil du:

 • bygge både enkle og udfordrende eltavler sammen med dygtige kolleger, der står klar til at hjælpe dig godt i gang?
 • være med til at levere markedets største produktsortiment til opbygning af automationsløsninger til industrien?
 • arbejde på et socialt værksted samt have alle fordelene ved at være en del af en mindre virksomhed med et succesfuldt børsnoteret svensk selskab i ryggen?

”Det er et rigtig fedt job, som jeg kun kan anbefale. Du opnår solid viden om eltavler, og du får en rigtig hyggelig dag sammen med tekniske kolleger,” fortæller din nye kollega Claus Jensen, som har en el-teknisk baggrund.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en el-teknisk baggrund som elektriker, automatiktekniker, radiomekaniker, finmekaniker, elektrotekniker eller lignende – men det vigtigste er, at du har praktisk erfaring med el-tekniske opgaver.

Interesseret?

Jobindex
Jobindex A/S
Eksterne salgsingeniører til teknisk salg af sensorer og procesinstrumenter

Jobindex A/S søger for ifm electronic a/s i Aarhus og Brøndby

Har du fagligheden til at sætte dig ind i kunders problemstillinger og rådgive dem professionelt via kundebesøg, telefon, mail og chat? Og kan du se fordelene ved at arbejde i den 5. største sensorvirksomhed i verden?

”Her bliver du ikke betragtet som sælger, men som en vigtig rådgiver for vores kunder, hvor du er med til at tage beslutninger helt fra opstartsfasen,” siger Niclas Krushave, salgsingeniør Large Accounts.

Interesseret? Læs mere her.

Jobindex A/S
DM
Er du vores nye kampagnemedarbejder?

DM, Frederiksberg

DM søger engagerede og velformulerede studerende, som vil være med til at hverve nye medlemmer samt øge tilfredsheden og loyaliteten hos vores eksisterende medlemmer.

Som kampagnemedarbejder vil en af dine primære opgaver være at sælge medlemskaber til DM. Derudover får du blandt andet også til opgave at ringe til eksisterende medlemmer og spørge ind til deres arbejdsliv og til, hvordan vi bedst muligt hjælper dem i deres medlemskab.

Vi klæder alle vores kampagnemedarbejdere godt på til opgaven gennem intensiv træning og oplæring.

DM
Gem
StudentConsulting Danmark ApS Er du vores nye lagervikar?

StudentConsulting Danmark ApS søger for kunde

Vi søger lagermedarbejdere til flere af vores spændende kunder. Ønsker du et fleksibelt arbejde, hvor der tages hensyn til dine andre forpligtelser, og hvor du selv kan få indflydelse på din vagtplan? Vi søger både vikarer på deltid og fuldtid!

Vi søger fleksible og arbejdsomme medarbejdere til vores forskellige kunder på Sjælland. Du vil blive ansat som vikar gennem StudentConsulting, hvor du får mulighed for at varetage forskellige lagerfunktioner.

Arbejdet kan eksempelvis indebære:

 • Pluk og pak (pick to voice)
 • Manuel omrokering af gods
 • Pakning af varer ved en pakkestation
Indrykket:
DEAS
Studentermedhjælper til vores IT-afdeling 10-12 timer i ugen

DEAS, Frederiksberg

Vi søger 2 friske studentermedhjælpere til vores IT-afdeling. Så har du flair for teknik og lyst til et selvstændigt praktisk arbejde, så læs videre her; måske er du en af vores nye kollegaer.

I det her job behøver du ikke at studere IT. Det betyder til gengæld noget for os, at du er serviceminded og har lyst til at arbejde i et dynamisk arbejdsmiljø med fart over feltet.

Opgaverne er ikke direkte IT-relaterede, og vi garanterer, at du vil få en grundig oplæring i opgaverne.

DEAS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV