1.965 job matcher din søgning 1.965 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Banedanmark
Projekteringsledere (konstruktioner) til Banedanmarks projekteringsafdeling

Banedanmark, Fredericia, Aarhus eller i København

Vil du sætte dit personlige mærke på udviklingen af fremtidens klimavenlige jernbane?

Ligger din faglige interesse i spændingsfeltet mellem teknologi og projektledelse, og går du på arbejde for at gøre en forskel, der virkelig kan mærkes? Så har du nu chancen for at stige om bord på, hvad vi selv synes, er Danmarks mest spændende projekter inden for anlæg og infrastruktur. Projekter, som sætter et synligt aftryk på samfundet, og som vil være der i mange generationer frem. Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Dine primære opgaver bliver at:

 • Være tovholder på intern og ekstern projektering på konstruktionsprojekter
 • Drive og sikre fremdrift i projekteringsprocessen fra A-Z
 • Koordinere og forventningsafstemme internt i Banedanmark
Banedanmark
Progressive A/S
Studentermedarbejdere til Servicedesk

Progressive A/S, Herlev

Drømmer du om et relevant studiejob, hvor du kan blive en del af et velfungerende it-konsulenthus? Og har du allerede god erfaring med IT (primært Microsoft) og vil gerne blive endnu dygtigere? Så kunne du måske blive vores næste Studentermedhjælper til vores ServiceDesk!

For at understøtte vores spændende vækstrejse har vi brug for dig, som kan træde til i vores ServiceDesk, primært på de tidspunkter, hvor vores fuldtidsmedarbejdere har fri. Din fornemste opgave vil være at servicere vores mange forskellige kunder med deres IT-udfordringer, primært på Microsoft. Du kan forvente at arbejde primært med at:

 • Besvare kundehenvendelser både via telefonen og mail
 • Reagere på alarmer, der kan opstå i forbindelse med overvågning af både kunders og Progressives infrastruktur
Progressive A/S
A-X-L Ejendomsservice ApS Leder du efter et stabilt og fleksibelt job?

A-X-L Ejendomsservice ApS, København

A-X-L Ejendomsservice søger nye dygtige kollegaer til vores fantastiske team af professionelle rengøringsassistenter til vores ejendomme i København.

Vi tilbyder

 • Et stabilt job på 10/15 timer om ugen, eller mere efter ønske, mandag-fredag (fri i weekenden)
 • Fleksible timer mellem 7:00-19:00
 • Startlønnen er min. 140 kr. i timen (eller løn efter kvalifikationer) + feriepenge

Dine opgaver inkluderer:

 • Trappevask
 • Hovedrengøring af trappeopgange
 • Rengøring af vaskerum og tørrerum

Click here to read the English version

#jobsforukraine

Gem
DM
Er du vores nye studenterkonsulent?

DM, Odense

Bliv studenterkonsulent for DM og Magistrenes A-kasse på SDU.

Udbyg dit salgs- og servicegen, træn din formidlingsevne og hjælp dine medstuderende med at vælge den rigtige fagforening og a-kasse.

DM og MA (Magistrenes A-kasse) søger en studenterkonsulent til vores salgsteam på Syddansk Universitet i Odense. Din hovedopgave bliver at hverve nye medlemmer og synliggøre DM og MA på SDU.

Jobbet som studenterkonsulent er kendetegnet ved selvstændighed, fleksibilitet og ansvarlighed.

Du skal søge jobbet, hvis du har lyst til at få erfaring med:

 • Salg/medlemshvervning igennem direkte kontakt med de studerende på universitetet
 • Præsentationsteknik og formidling
 • Markedsføring og synliggørelse af DM og MA
DM
NEYE A/S
Salgsassistent

NEYE A/S, Hørsholm

Vi tilbyder et interessant job i en dynamisk modevirksomhed, hvor kvalitet og funktionalitet samt det gode formål er i fokus.

Dine primære arbejdsopgaver er fokus på salg, service og gode kundeoplevelser i samarbejde med det øvrige team samt at sørge for, at butikken altid fremstår indbydende for vores kunder. Derudover er arbejdsopgaverne bl.a.:

 • Varemodtagelse, prismærkning og opfyldning af varer
 • Visuelt merchandise
 • Arbejde i overensstemmelse med vores kædekoncept
 • Personligt salg og service samt sikre gode kundeoplevelser
NEYE A/S
NEYE A/S
NEYE søger fleksible og engagerede juleassistancer til vores webshop i Greve

NEYE A/S

Du har masser af energi, gode samarbejdsevner og har lysten til at arbejde på lager/webshop. Du skal kunne arbejde både formiddag og/eller eftermiddag i hverdage og weekender op til jul.

Dine primære arbejdsopgaver:

Jobbet består i at hjælpe til i vores webshop med primært pluk og pak samt fakturering af de mange varer, der dagligt sendes ud til vores kunder. Der er ca. 35 medarbejdere på vores lager/webshop, og der hersker derfor en energisk omgangstone, så du vil aldrig kede dig.

NEYE A/S
Verdo
Ingeniør til grønne fjernvarmeprojekter i Randers

Verdo

Se video om Verdo som arbejdsplads

Har du lysten og energien til at gøre en forskel i arbejdet med den grønne omstilling, så har vi måske jobbet til dig. I Randers tænker vi byen og fjernvarmesystemet sammen, så ikke nok med at vi arbejder målrettet på at få flest mulige kunder med på fjernvarmenettet, vi nytænker lige nu varmenettet til fremtidens fjernvarmeby.

Dine opgaver

 • Varetagelse af det indledende møde med bygherre, udstykker, myndigheder eller andre i forbindelse med afdækning af tilslutningsmuligheder og -krav, priser og installationskrav
 • Udtænke og planlægge optimering af fjernvarmenettet, så det bliver mere effektivt
 • Indgå i arbejdet med at planlægge fremtidens fjernvarmeforsyning, hvilke produktionsenheder der skal være samt placering og forsyningsnet
Verdo
VIA University College
Underviser til Kort- og Landmålingsteknikeruddannelsen

VIA University College, Horsens

Vi står midt i et generationsskifte på underviserfronten og har samtidig oplevet en stigende interesse for uddannelsen. Derfor har vi behov for at udvide staben af undervisere. Har du lyst til at undervise og sammen med et fantastisk team overtage stafetten og være med til at drive og videreudvikle uddannelsen?

Arbejdsopgaver:

 • undervisning i de traditionelle landmålingsdiscipliner samt indførelse og udvikling af noget af det nye – såsom laserscanning, droner og bearbejdning af data fra disse kilder
 • mulighed for at undervise i emner som landmåling, planlægning, BR2018 og servitutter på bygningskonstruktøruddannelsen, ingeniøruddannelsen eller efter- og videreuddannelseskurser
 • deltagelse i relevante forsknings- og udviklingsprojekter
VIA University College
Billund Lufthavn A/S Sælgere til parfume & kosmetik i Taxfree

Billund Lufthavn A/S

Vi søger ambitiøse og udadvendte sælgere, der med udstråling og høj energi kan give vores gæster en god oplevelse med den bedste rådgivning og exceptionel god service.

Som medarbejder i parfume & kosmetik i Taxfree er dit primære fokus, via opsøgende salg, at sælge vores produkter inden for parfume og kosmetik med et smil på læben.

Du bidrager til, at vores gæster oplever en positiv og professionel kundebetjening fra dig, så den gode service gøres til en oplevelse for dem. Det er derfor vigtigt, at du motiveres af at tage kontakten til og dialogen med de rejsende.

Du har erfaring fra butik med salg af parfume og kosmetik, og det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring med opsøgende salg. Du sætter en ære i at yde en professionel rådgivning og kundebetjening.

DGI Byen
Livredder

DGI Byen, København

Vandkulturhuset er en del af Sportsafdelingen i DGI Byen, og vores fornemmeste opgave er, udover at have fokus på svømmehallen og dens gæster at sikre alle vores gæster i Sportsafdelingen en god oplevelse, hvad enten de skal spille badminton, skal i svømmehallen eller skal til foreningsidræt.

Livreddere til fuldtid- og deltidsansættelse (minimum 80 timer). Vandkulturhuset holder åbent de fleste af årets dage, og arbejdet bliver tilrettelagt efter en turnusplan – primært i hverdagene, men også i weekender og på helligdage.

DGI Byen
DM
Er du vores nye kampagnemedarbejder?

DM, Frederiksberg

DM søger engagerede og velformulerede studerende, som vil være med til at hverve nye medlemmer samt øge tilfredsheden og loyaliteten hos vores eksisterende medlemmer.

Som kampagnemedarbejder vil en af dine primære opgaver være at sælge medlemskaber til DM. Derudover får du blandt andet også til opgave at ringe til eksisterende medlemmer og spørge ind til deres arbejdsliv og til, hvordan vi bedst muligt hjælper dem i deres medlemskab.

Vi klæder alle vores kampagnemedarbejdere godt på til opgaven gennem intensiv træning og oplæring.

DM
NIRAS
Erfaren landskabsarkitekt med flair for projektledelse

NIRAS, Aarhus

Brænder du for landskabsarkitektur i en tværfaglig organisation? Så har du måske lyst til at være med på landskabsholdet hos NIRAS i Aarhus, hvor vi arbejder med bæredygtig landskabsarkitektur fra de første krøllede skitser til de sidste afgørende streger.

Du vil blive en del af et tværfagligt miljø med projekter, der går på tværs af hele virksomheden, herunder projekter inden for klimatilpasning, byrumsdesign og planlægning, tekniske anlæg, infrastruktur og byggeri. Teamets opgaver omfatter alt fra små skitseprojekter til udarbejdelse af landskabs- og helhedsplaner, beplantningsplaner, visualiseringer, 3D-modellering, volumenberegninger mv., og arbejdet slutter oftest med hovedprojektering samt udbud. Samtidig er vi, som en del af et større ingeniørhus, ambassadører for, at funktionalitet og æstetik går hånd i hånd.

NIRAS
Gem
StudentConsulting Danmark ApS Er du vores nye lagervikar?

StudentConsulting Danmark ApS søger for kunde

Vi søger lagermedarbejdere til flere af vores spændende kunder. Ønsker du et fleksibelt arbejde, hvor der tages hensyn til dine andre forpligtelser, og hvor du selv kan få indflydelse på din vagtplan? Vi søger både vikarer på deltid og fuldtid!

Vi søger fleksible og arbejdsomme medarbejdere til vores forskellige kunder på Sjælland. Du vil blive ansat som vikar gennem StudentConsulting, hvor du får mulighed for at varetage forskellige lagerfunktioner.

Arbejdet kan eksempelvis indebære:

 • Pluk og pak (pick to voice)
 • Manuel omrokering af gods
 • Pakning af varer ved en pakkestation
Indrykket:
DEAS
Studentermedhjælper til vores IT-afdeling 10-12 timer i ugen

DEAS, Frederiksberg

Vi søger 2 friske studentermedhjælpere til vores IT-afdeling. Så har du flair for teknik og lyst til et selvstændigt praktisk arbejde, så læs videre her; måske er du en af vores nye kollegaer.

I det her job behøver du ikke at studere IT. Det betyder til gengæld noget for os, at du er serviceminded og har lyst til at arbejde i et dynamisk arbejdsmiljø med fart over feltet.

Opgaverne er ikke direkte IT-relaterede, og vi garanterer, at du vil få en grundig oplæring i opgaverne.

DEAS
LOGSTOR Denmark Holding ApS
Teknisk designer

LOGSTOR Denmark Holding ApS, Løgstør eller Fredericia

Er du skarp til at lave systemtegninger i AutoCad 2D, og er du vant til at navigere i et komplekst produktsortiment? - Så kan det være, at du er vores nye tekniske designer.

Vi spiller alle en vigtig rolle i forhold til at reducere vores samlede energiforbrug og udvikle et energisamfund, som bekæmper CO2-emissioner via energieffektivitet og bæredygtige energiløsninger. Kingspan LOGSTOR står i front og tager ansvar for denne udvikling, og derfor har vi travlt med vores ambitiøse vækstplaner med en stærk investeringsstrategi.

Som teknisk designer bliver du en del af en vores tilbudsteam bestående af 7 dygtige kolleger. Teamet er en del af en større, tværfaglig og kompetent Customer Service afdeling i henholdsvis Løgstør og Fredericia. Teamet varetager ud over det danske marked, lande som Storbritannien, Norge, Island, Grønland og Færøerne.

LOGSTOR Denmark Holding ApS
Landsforeningen for Bæredygtigt Landbrug
Faglig specialist med kærlighed til landbruget

Landsforeningen for Bæredygtigt Landbrug, Fredericia

Har du en bred og helhedsorienteret viden om natur og teknik og fremfor alt udpræget passion for det naturvidenskabelige? Og brænder du for at omsætte din viden til konkret og faktuel dokumentation, der kan være afgørende i forskellige kommunikationer, juridiske sammenhænge eller sagsfremstillinger?

Med direkte reference til vores faglige direktør vil du internt bistå vores jurister og fagfolk, herunder agronomer og journalister, med din viden og kompetencer inden for natur, biologi og teknik. Eksternt fungerer du som rådgiver og sparringspartner for vores medlemmer i konkrete medlemsager, hvor du spiller en central rolle i fastlæggelsen af fakta og forståelse af gældende regler

Landsforeningen for Bæredygtigt Landbrug
POWER A/S
Timelønnet Servicemedarbejder til POWER i Esbjerg – deltid

POWER A/S

Er du klar til at nørde med teknik og IT, mens du giver kunderne en god oplevelse?

Et job som salgssupporter hos POWER er for dig, der er vild med at tale med kunder og fikse deres tekniske udfordringer.

Du bliver en del af Danmarks førende elektronikkæde, hvor du både får kundeservicetræning og deltager i produktkurser løbende - og så får du de fedeste kolleger i branchen.

Vis os din super-power!

Søg jobbet her.

POWER A/S
Frederikssund Kommune
Miljømedarbejder til Frederikssund Kommune

Frederikssund Kommune, Slangerup

Brænder du for at beskytte vores miljø? Har du lyst til at samarbejde og skabe resultater sammen med virksomhederne og borgerne? Så er du måske vores nye kollega. Da vores kollega går på pension, søger vi en miljømedarbejder til Byg og Miljø i Frederikssund Kommune.

I Miljøteamet arbejder vi med miljøtilsyn på virksomheder og landbrug, jordforurening, VVM-vurderinger, klager over støj, røg og møg samt andre miljørelaterede opgaver.

Dine primære opgaver kan være

 • Miljøtilsyn på virksomheder
 • Miljøgodkendelser til virksomheder
 • Jordforureningssager herunder §8 tilladelser
Tryg Forsikring A/S
Studentermedhjælper til Trygs retshjælpsafdelingen

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Hos Tryg tager vi ansvar for trygheden. Både for kolleger, kunder og samfund. Tryghed skaber nemlig ikke sig selv. Og netop nu leder vi efter en ny kollega til vores skadesafdeling der behandler retshjælp.

Som studentermedhjælper i Trygs retshjælpsafdeling vil du blive en del af en afdeling med et godt arbejdsmiljø udsprunget af en uformel omgangstone og et respektfuldt samarbejde med plads til den enkelte.

Dit primære arbejdsområde vil være anlæggelse af retshjælpssager, som vil give dig et interessant indblik i en bred vifte af civilretslige sager. Herudover består arbejdet i at supportere afdelingens jurister/specialister i diverse ad hoc-opgaver.

Tryg Forsikring A/S
Samfundsfagsnyt Forlags-Fond Kommunikationsmedarbejder (deltid)

Samfundsfagsnyt Forlags-Fond, København

Vi søger en kommunikationsmedarbejder til at skrive nyhedsbreve, stå for kommunikation på sociale medieplatforme og planlægge kampagner, herunder fysiske og virtuelle events. Forlagets formål er at hjælpe gymnasielærere med at lave god undervisning, og din opgave bliver at gøre underviserne opmærksomme på, hvordan vi kan hjælpe med det i praksis.

En del af arbejdsfunktionen vil bestå i planlægning af og deltagelse i kurser, messer og andre begivenheder, hvor forlaget er repræsenteret.

Stillingen opslås som en halvtidsstilling og kan eventuelt kombineres med et deltidsjob som underviser. På sigt kan der blive tale om en fuldtidsstilling.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV