2.381 job matcher din søgning 2.381 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Banedanmark
Projekteringsledere (konstruktioner) til Banedanmarks projekteringsafdeling

Banedanmark, Fredericia, Aarhus eller i København

Vil du sætte dit personlige mærke på udviklingen af fremtidens klimavenlige jernbane?

Ligger din faglige interesse i spændingsfeltet mellem teknologi og projektledelse, og går du på arbejde for at gøre en forskel, der virkelig kan mærkes? Så har du nu chancen for at stige om bord på, hvad vi selv synes, er Danmarks mest spændende projekter inden for anlæg og infrastruktur. Projekter, som sætter et synligt aftryk på samfundet, og som vil være der i mange generationer frem. Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Dine primære opgaver bliver at:

 • Være tovholder på intern og ekstern projektering på konstruktionsprojekter
 • Drive og sikre fremdrift i projekteringsprocessen fra A-Z
 • Koordinere og forventningsafstemme internt i Banedanmark
Banedanmark
Progressive A/S
Studentermedarbejdere til Servicedesk

Progressive A/S, Herlev

Drømmer du om et relevant studiejob, hvor du kan blive en del af et velfungerende it-konsulenthus? Og har du allerede god erfaring med IT (primært Microsoft) og vil gerne blive endnu dygtigere? Så kunne du måske blive vores næste Studentermedhjælper til vores ServiceDesk!

For at understøtte vores spændende vækstrejse har vi brug for dig, som kan træde til i vores ServiceDesk, primært på de tidspunkter, hvor vores fuldtidsmedarbejdere har fri. Din fornemste opgave vil være at servicere vores mange forskellige kunder med deres IT-udfordringer, primært på Microsoft. Du kan forvente at arbejde primært med at:

 • Besvare kundehenvendelser både via telefonen og mail
 • Reagere på alarmer, der kan opstå i forbindelse med overvågning af både kunders og Progressives infrastruktur
Progressive A/S
A-X-L Ejendomsservice ApS Leder du efter et stabilt og fleksibelt job?

A-X-L Ejendomsservice ApS, København

A-X-L Ejendomsservice søger nye dygtige kollegaer til vores fantastiske team af professionelle rengøringsassistenter til vores ejendomme i København.

Vi tilbyder

 • Et stabilt job på 10/15 timer om ugen, eller mere efter ønske, mandag-fredag (fri i weekenden)
 • Fleksible timer mellem 7:00-19:00
 • Startlønnen er min. 140 kr. i timen (eller løn efter kvalifikationer) + feriepenge

Dine opgaver inkluderer:

 • Trappevask
 • Hovedrengøring af trappeopgange
 • Rengøring af vaskerum og tørrerum

Click here to read the English version

#jobsforukraine

Gem
DM
Er du vores nye studenterkonsulent?

DM, Odense

Bliv studenterkonsulent for DM og Magistrenes A-kasse på SDU.

Udbyg dit salgs- og servicegen, træn din formidlingsevne og hjælp dine medstuderende med at vælge den rigtige fagforening og a-kasse.

DM og MA (Magistrenes A-kasse) søger en studenterkonsulent til vores salgsteam på Syddansk Universitet i Odense. Din hovedopgave bliver at hverve nye medlemmer og synliggøre DM og MA på SDU.

Jobbet som studenterkonsulent er kendetegnet ved selvstændighed, fleksibilitet og ansvarlighed.

Du skal søge jobbet, hvis du har lyst til at få erfaring med:

 • Salg/medlemshvervning igennem direkte kontakt med de studerende på universitetet
 • Præsentationsteknik og formidling
 • Markedsføring og synliggørelse af DM og MA
DM
NEYE A/S
Salgsassistent

NEYE A/S, Hørsholm

Vi tilbyder et interessant job i en dynamisk modevirksomhed, hvor kvalitet og funktionalitet samt det gode formål er i fokus.

Dine primære arbejdsopgaver er fokus på salg, service og gode kundeoplevelser i samarbejde med det øvrige team samt at sørge for, at butikken altid fremstår indbydende for vores kunder. Derudover er arbejdsopgaverne bl.a.:

 • Varemodtagelse, prismærkning og opfyldning af varer
 • Visuelt merchandise
 • Arbejde i overensstemmelse med vores kædekoncept
 • Personligt salg og service samt sikre gode kundeoplevelser
NEYE A/S
NEYE A/S
NEYE søger fleksible og engagerede juleassistancer til vores webshop i Greve

NEYE A/S

Du har masser af energi, gode samarbejdsevner og har lysten til at arbejde på lager/webshop. Du skal kunne arbejde både formiddag og/eller eftermiddag i hverdage og weekender op til jul.

Dine primære arbejdsopgaver:

Jobbet består i at hjælpe til i vores webshop med primært pluk og pak samt fakturering af de mange varer, der dagligt sendes ud til vores kunder. Der er ca. 35 medarbejdere på vores lager/webshop, og der hersker derfor en energisk omgangstone, så du vil aldrig kede dig.

NEYE A/S
Billund Lufthavn A/S Sælgere til parfume & kosmetik i Taxfree

Billund Lufthavn A/S

Vi søger ambitiøse og udadvendte sælgere, der med udstråling og høj energi kan give vores gæster en god oplevelse med den bedste rådgivning og exceptionel god service.

Som medarbejder i parfume & kosmetik i Taxfree er dit primære fokus, via opsøgende salg, at sælge vores produkter inden for parfume og kosmetik med et smil på læben.

Du bidrager til, at vores gæster oplever en positiv og professionel kundebetjening fra dig, så den gode service gøres til en oplevelse for dem. Det er derfor vigtigt, at du motiveres af at tage kontakten til og dialogen med de rejsende.

Du har erfaring fra butik med salg af parfume og kosmetik, og det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring med opsøgende salg. Du sætter en ære i at yde en professionel rådgivning og kundebetjening.

TechRecruit IT-Projektleder til digital transformation

TechRecruit søger for AURA A/S i Odder

Brænder du for digital transformation, og kan du lede kritiske forretningsprojekter helt i mål? Håndterer du trygt dine interessenter med tydelig kommunikation og en fast hånd? Og ønsker du et job med reel indflydelse og mulighed for impact. Så kik endelig videre på denne åbning hos AURA og muligheden for at blive en del af et stærkt team med en klar digital mission!

AURA står overfor at skulle udskifte en lang række forretningskritiske systemer til den nyeste teknologiske platform, primært fra Microsoft. Hele koncernen gennemgår en gennemgribende digital transformation på tværs af alle forretningsenheder over de næste mange år.

AURA er en virksomhed, som er i forandring med gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

DGI Byen
Livredder

DGI Byen, København

Vandkulturhuset er en del af Sportsafdelingen i DGI Byen, og vores fornemmeste opgave er, udover at have fokus på svømmehallen og dens gæster at sikre alle vores gæster i Sportsafdelingen en god oplevelse, hvad enten de skal spille badminton, skal i svømmehallen eller skal til foreningsidræt.

Livreddere til fuldtid- og deltidsansættelse (minimum 80 timer). Vandkulturhuset holder åbent de fleste af årets dage, og arbejdet bliver tilrettelagt efter en turnusplan – primært i hverdagene, men også i weekender og på helligdage.

DGI Byen
Jobindex
Projektledere til landsdækkende stålentrepriser – kom med, når vi sætter en ny kurs

Jobindex søger for Kærsgaard A/S i Viborg

Vil du udvikle dig i en moderne og innovativ projektvirksomhed med mange års erfaring inden for faget?

Så kom og bliv en del af en virksomhed med vokseværk, hvor vi er i gang med en strategisk udvikling, som du får en gylden mulighed for at præge.

Som projektleder får du base på vores kontor i det midtjyske sammen med et stærkt hold af projektledere. Vores fornemste rolle er at håndtere udfordrende entrepriser, hvor vi leverer til rette tid og kvalitet inden for de budgetterede rammer.

Mere konkret får du bl.a. ansvar for at:

 • sikre, at projekterne gennemføres inden for den aftalte deadline, i den rette kvalitet og iht. kontraktforhold og økonomi
 • pleje og udvikle relationer til kunder såvel som leverandører
 • planlægge, koordinere og gennemføre projekter
Jobindex
MME Nordic A/S
Project Manager

MME Nordic A/S, Thisted

Vil du være en del af en vækstrejse i en nordvestjysk med-tech-virksomhed med globalt udsyn?

Vi har masser af opgaver foran os sammen med nuværende og nye, internationale kunder, og derfor søger vi nu en projektleder med kommerciel erfaring inden for maskinløsninger. Du bliver en del af et ungt og dynamisk miljø, hvor faglig stolthed og teknologisk udvikling går op i en højere enhed. Som kommerciel projektleder får du en enestående mulighed for at spille en aktiv rolle i at vækste vores forretning ved at blive bindeleddet mellem vores kunder og MME Nordics interne afdelinger.

I samarbejde med Mechanical Lead i projektet bliver det din opgave at koordinere MME’s dybe tekniske kompetencer med kundernes forventninger og derigennem projektere de rigtige tekniske og konkurrencedygtige løsninger. Du behøver ikke være et teknisk unikum, men blot have en teknisk forståelse og være i stand til at styre en teknisk dialog med kunderne.

MME Nordic A/S
DM
Er du vores nye kampagnemedarbejder?

DM, Frederiksberg

DM søger engagerede og velformulerede studerende, som vil være med til at hverve nye medlemmer samt øge tilfredsheden og loyaliteten hos vores eksisterende medlemmer.

Som kampagnemedarbejder vil en af dine primære opgaver være at sælge medlemskaber til DM. Derudover får du blandt andet også til opgave at ringe til eksisterende medlemmer og spørge ind til deres arbejdsliv og til, hvordan vi bedst muligt hjælper dem i deres medlemskab.

Vi klæder alle vores kampagnemedarbejdere godt på til opgaven gennem intensiv træning og oplæring.

DM
Nature Energy Biogas A/S
Projektingeniør – til udvikling af fremtidens biogasanlæg

Nature Energy Biogas A/S, Viby J, Støvring eller Odense

Har du lyst til at blive en del af en ambitiøs og energisk organisation med store internationale vækstambitioner for fremtiden? Vi søger lige nu en Projektingeniør til projektudvikling af fremtidens biogasanlæg

Som Projektingeniør varetager du den tekniske projektudvikling fra skitse/idé fra Business Development divisionen til færdig business case, som overleveres til Construction. Det er dit ansvar at udføre den tekniske del i pre-design fasen og scope projektet. Dine opgaver omfatter:

Nature Energy A/S
 • Gasberegninger, herunder overordnet dimensionering
 • Indhentning af tilbud i forbindelse med projekter og totalentrepriser
 • Prisberegninger
Nature Energy Biogas A/S
NIRAS
Erfaren landskabsarkitekt med flair for projektledelse

NIRAS, Aarhus

Brænder du for landskabsarkitektur i en tværfaglig organisation? Så har du måske lyst til at være med på landskabsholdet hos NIRAS i Aarhus, hvor vi arbejder med bæredygtig landskabsarkitektur fra de første krøllede skitser til de sidste afgørende streger.

Du vil blive en del af et tværfagligt miljø med projekter, der går på tværs af hele virksomheden, herunder projekter inden for klimatilpasning, byrumsdesign og planlægning, tekniske anlæg, infrastruktur og byggeri. Teamets opgaver omfatter alt fra små skitseprojekter til udarbejdelse af landskabs- og helhedsplaner, beplantningsplaner, visualiseringer, 3D-modellering, volumenberegninger mv., og arbejdet slutter oftest med hovedprojektering samt udbud. Samtidig er vi, som en del af et større ingeniørhus, ambassadører for, at funktionalitet og æstetik går hånd i hånd.

NIRAS
Gem
StudentConsulting Danmark ApS Er du vores nye lagervikar?

StudentConsulting Danmark ApS søger for kunde

Vi søger lagermedarbejdere til flere af vores spændende kunder. Ønsker du et fleksibelt arbejde, hvor der tages hensyn til dine andre forpligtelser, og hvor du selv kan få indflydelse på din vagtplan? Vi søger både vikarer på deltid og fuldtid!

Vi søger fleksible og arbejdsomme medarbejdere til vores forskellige kunder på Sjælland. Du vil blive ansat som vikar gennem StudentConsulting, hvor du får mulighed for at varetage forskellige lagerfunktioner.

Arbejdet kan eksempelvis indebære:

 • Pluk og pak (pick to voice)
 • Manuel omrokering af gods
 • Pakning af varer ved en pakkestation
Indrykket:
DEAS
Studentermedhjælper til vores IT-afdeling 10-12 timer i ugen

DEAS, Frederiksberg

Vi søger 2 friske studentermedhjælpere til vores IT-afdeling. Så har du flair for teknik og lyst til et selvstændigt praktisk arbejde, så læs videre her; måske er du en af vores nye kollegaer.

I det her job behøver du ikke at studere IT. Det betyder til gengæld noget for os, at du er serviceminded og har lyst til at arbejde i et dynamisk arbejdsmiljø med fart over feltet.

Opgaverne er ikke direkte IT-relaterede, og vi garanterer, at du vil få en grundig oplæring i opgaverne.

DEAS
Gorrissen Federspiel
Forretningsudviklingskonsulent

Gorrissen Federspiel, København

Brænder du for forretningsudvikling? Og formår du at drive kommercielle projekter, eksekvere på strategiske tiltag og skabe resultater i samarbejde med dine kollegaer? Så er det måske dig, vi leder efter til at bidrage til den fortsatte udvikling af vores ambitiøse forretningsudviklingsteam.

Som forretningsudviklingskonsulent i Gorrissen Federspiel venter der en spændende hverdag i et internationalt team. I teamet varetager vi en bred vifte af kommercielle og strategiske opgaver.

Vi tror på, at en af kernekompetencerne i forretningsudvikling er samarbejde, og derfor vil du opleve en bred kontaktflade, når du på forskellige projekter indgår i et unikt samarbejde på tværs af huset, herunder med den daglige ledelse og partnerkredsen. Vi arbejder i fællesskab for at opnå de bedste resultater og understøtte forretningens fortsatte udvikling.

Gorrissen Federspiel
POWER A/S
Timelønnet Servicemedarbejder til POWER i Esbjerg – deltid

POWER A/S

Er du klar til at nørde med teknik og IT, mens du giver kunderne en god oplevelse?

Et job som salgssupporter hos POWER er for dig, der er vild med at tale med kunder og fikse deres tekniske udfordringer.

Du bliver en del af Danmarks førende elektronikkæde, hvor du både får kundeservicetræning og deltager i produktkurser løbende - og så får du de fedeste kolleger i branchen.

Vis os din super-power!

Søg jobbet her.

POWER A/S
Tryg Forsikring A/S
Studentermedhjælper til Trygs retshjælpsafdelingen

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Hos Tryg tager vi ansvar for trygheden. Både for kolleger, kunder og samfund. Tryghed skaber nemlig ikke sig selv. Og netop nu leder vi efter en ny kollega til vores skadesafdeling der behandler retshjælp.

Som studentermedhjælper i Trygs retshjælpsafdeling vil du blive en del af en afdeling med et godt arbejdsmiljø udsprunget af en uformel omgangstone og et respektfuldt samarbejde med plads til den enkelte.

Dit primære arbejdsområde vil være anlæggelse af retshjælpssager, som vil give dig et interessant indblik i en bred vifte af civilretslige sager. Herudover består arbejdet i at supportere afdelingens jurister/specialister i diverse ad hoc-opgaver.

Tryg Forsikring A/S
Samfundsfagsnyt Forlags-Fond Kommunikationsmedarbejder (deltid)

Samfundsfagsnyt Forlags-Fond, København

Vi søger en kommunikationsmedarbejder til at skrive nyhedsbreve, stå for kommunikation på sociale medieplatforme og planlægge kampagner, herunder fysiske og virtuelle events. Forlagets formål er at hjælpe gymnasielærere med at lave god undervisning, og din opgave bliver at gøre underviserne opmærksomme på, hvordan vi kan hjælpe med det i praksis.

En del af arbejdsfunktionen vil bestå i planlægning af og deltagelse i kurser, messer og andre begivenheder, hvor forlaget er repræsenteret.

Stillingen opslås som en halvtidsstilling og kan eventuelt kombineres med et deltidsjob som underviser. På sigt kan der blive tale om en fuldtidsstilling.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV