1.554 job matcher din søgning 1.554 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Progressive A/S
Studentermedarbejdere til Servicedesk

Progressive A/S, Herlev

Drømmer du om et relevant studiejob, hvor du kan blive en del af et velfungerende it-konsulenthus? Og har du allerede god erfaring med IT (primært Microsoft) og vil gerne blive endnu dygtigere? Så kunne du måske blive vores næste Studentermedhjælper til vores ServiceDesk!

For at understøtte vores spændende vækstrejse har vi brug for dig, som kan træde til i vores ServiceDesk, primært på de tidspunkter, hvor vores fuldtidsmedarbejdere har fri. Din fornemste opgave vil være at servicere vores mange forskellige kunder med deres IT-udfordringer, primært på Microsoft. Du kan forvente at arbejde primært med at:

 • Besvare kundehenvendelser både via telefonen og mail
 • Reagere på alarmer, der kan opstå i forbindelse med overvågning af både kunders og Progressives infrastruktur
Progressive A/S
A-X-L Ejendomsservice ApS Leder du efter et stabilt og fleksibelt job?

A-X-L Ejendomsservice ApS, København

A-X-L Ejendomsservice søger nye dygtige kollegaer til vores fantastiske team af professionelle rengøringsassistenter til vores ejendomme i København.

Vi tilbyder

 • Et stabilt job på 10/15 timer om ugen, eller mere efter ønske, mandag-fredag (fri i weekenden)
 • Fleksible timer mellem 7:00-19:00
 • Startlønnen er min. 140 kr. i timen (eller løn efter kvalifikationer) + feriepenge

Dine opgaver inkluderer:

 • Trappevask
 • Hovedrengøring af trappeopgange
 • Rengøring af vaskerum og tørrerum

Click here to read the English version

#jobsforukraine

Gem
DM
Er du vores nye studenterkonsulent?

DM, Odense

Bliv studenterkonsulent for DM og Magistrenes A-kasse på SDU.

Udbyg dit salgs- og servicegen, træn din formidlingsevne og hjælp dine medstuderende med at vælge den rigtige fagforening og a-kasse.

DM og MA (Magistrenes A-kasse) søger en studenterkonsulent til vores salgsteam på Syddansk Universitet i Odense. Din hovedopgave bliver at hverve nye medlemmer og synliggøre DM og MA på SDU.

Jobbet som studenterkonsulent er kendetegnet ved selvstændighed, fleksibilitet og ansvarlighed.

Du skal søge jobbet, hvis du har lyst til at få erfaring med:

 • Salg/medlemshvervning igennem direkte kontakt med de studerende på universitetet
 • Præsentationsteknik og formidling
 • Markedsføring og synliggørelse af DM og MA
DM
NEYE A/S
Salgsassistent

NEYE A/S, Hørsholm

Vi tilbyder et interessant job i en dynamisk modevirksomhed, hvor kvalitet og funktionalitet samt det gode formål er i fokus.

Dine primære arbejdsopgaver er fokus på salg, service og gode kundeoplevelser i samarbejde med det øvrige team samt at sørge for, at butikken altid fremstår indbydende for vores kunder. Derudover er arbejdsopgaverne bl.a.:

 • Varemodtagelse, prismærkning og opfyldning af varer
 • Visuelt merchandise
 • Arbejde i overensstemmelse med vores kædekoncept
 • Personligt salg og service samt sikre gode kundeoplevelser
NEYE A/S
NEYE A/S
NEYE søger fleksible og engagerede juleassistancer til vores webshop i Greve

NEYE A/S

Du har masser af energi, gode samarbejdsevner og har lysten til at arbejde på lager/webshop. Du skal kunne arbejde både formiddag og/eller eftermiddag i hverdage og weekender op til jul.

Dine primære arbejdsopgaver:

Jobbet består i at hjælpe til i vores webshop med primært pluk og pak samt fakturering af de mange varer, der dagligt sendes ud til vores kunder. Der er ca. 35 medarbejdere på vores lager/webshop, og der hersker derfor en energisk omgangstone, så du vil aldrig kede dig.

NEYE A/S
Billund Lufthavn A/S Sælgere til parfume & kosmetik i Taxfree

Billund Lufthavn A/S

Vi søger ambitiøse og udadvendte sælgere, der med udstråling og høj energi kan give vores gæster en god oplevelse med den bedste rådgivning og exceptionel god service.

Som medarbejder i parfume & kosmetik i Taxfree er dit primære fokus, via opsøgende salg, at sælge vores produkter inden for parfume og kosmetik med et smil på læben.

Du bidrager til, at vores gæster oplever en positiv og professionel kundebetjening fra dig, så den gode service gøres til en oplevelse for dem. Det er derfor vigtigt, at du motiveres af at tage kontakten til og dialogen med de rejsende.

Du har erfaring fra butik med salg af parfume og kosmetik, og det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring med opsøgende salg. Du sætter en ære i at yde en professionel rådgivning og kundebetjening.

DGI Byen
Livredder

DGI Byen, København

Vandkulturhuset er en del af Sportsafdelingen i DGI Byen, og vores fornemmeste opgave er, udover at have fokus på svømmehallen og dens gæster at sikre alle vores gæster i Sportsafdelingen en god oplevelse, hvad enten de skal spille badminton, skal i svømmehallen eller skal til foreningsidræt.

Livreddere til fuldtid- og deltidsansættelse (minimum 80 timer). Vandkulturhuset holder åbent de fleste af årets dage, og arbejdet bliver tilrettelagt efter en turnusplan – primært i hverdagene, men også i weekender og på helligdage.

DGI Byen
DM
Er du vores nye kampagnemedarbejder?

DM, Frederiksberg

DM søger engagerede og velformulerede studerende, som vil være med til at hverve nye medlemmer samt øge tilfredsheden og loyaliteten hos vores eksisterende medlemmer.

Som kampagnemedarbejder vil en af dine primære opgaver være at sælge medlemskaber til DM. Derudover får du blandt andet også til opgave at ringe til eksisterende medlemmer og spørge ind til deres arbejdsliv og til, hvordan vi bedst muligt hjælper dem i deres medlemskab.

Vi klæder alle vores kampagnemedarbejdere godt på til opgaven gennem intensiv træning og oplæring.

DM
Gem
StudentConsulting Danmark ApS Er du vores nye lagervikar?

StudentConsulting Danmark ApS søger for kunde

Vi søger lagermedarbejdere til flere af vores spændende kunder. Ønsker du et fleksibelt arbejde, hvor der tages hensyn til dine andre forpligtelser, og hvor du selv kan få indflydelse på din vagtplan? Vi søger både vikarer på deltid og fuldtid!

Vi søger fleksible og arbejdsomme medarbejdere til vores forskellige kunder på Sjælland. Du vil blive ansat som vikar gennem StudentConsulting, hvor du får mulighed for at varetage forskellige lagerfunktioner.

Arbejdet kan eksempelvis indebære:

 • Pluk og pak (pick to voice)
 • Manuel omrokering af gods
 • Pakning af varer ved en pakkestation
Indrykket:
DEAS
Studentermedhjælper til vores IT-afdeling 10-12 timer i ugen

DEAS, Frederiksberg

Vi søger 2 friske studentermedhjælpere til vores IT-afdeling. Så har du flair for teknik og lyst til et selvstændigt praktisk arbejde, så læs videre her; måske er du en af vores nye kollegaer.

I det her job behøver du ikke at studere IT. Det betyder til gengæld noget for os, at du er serviceminded og har lyst til at arbejde i et dynamisk arbejdsmiljø med fart over feltet.

Opgaverne er ikke direkte IT-relaterede, og vi garanterer, at du vil få en grundig oplæring i opgaverne.

DEAS
POWER A/S
Timelønnet Servicemedarbejder til POWER i Esbjerg – deltid

POWER A/S

Er du klar til at nørde med teknik og IT, mens du giver kunderne en god oplevelse?

Et job som salgssupporter hos POWER er for dig, der er vild med at tale med kunder og fikse deres tekniske udfordringer.

Du bliver en del af Danmarks førende elektronikkæde, hvor du både får kundeservicetræning og deltager i produktkurser løbende - og så får du de fedeste kolleger i branchen.

Vis os din super-power!

Søg jobbet her.

POWER A/S
Tryg Forsikring A/S
Studentermedhjælper til Trygs retshjælpsafdelingen

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Hos Tryg tager vi ansvar for trygheden. Både for kolleger, kunder og samfund. Tryghed skaber nemlig ikke sig selv. Og netop nu leder vi efter en ny kollega til vores skadesafdeling der behandler retshjælp.

Som studentermedhjælper i Trygs retshjælpsafdeling vil du blive en del af en afdeling med et godt arbejdsmiljø udsprunget af en uformel omgangstone og et respektfuldt samarbejde med plads til den enkelte.

Dit primære arbejdsområde vil være anlæggelse af retshjælpssager, som vil give dig et interessant indblik i en bred vifte af civilretslige sager. Herudover består arbejdet i at supportere afdelingens jurister/specialister i diverse ad hoc-opgaver.

Tryg Forsikring A/S
Samfundsfagsnyt Forlags-Fond Kommunikationsmedarbejder (deltid)

Samfundsfagsnyt Forlags-Fond, København

Vi søger en kommunikationsmedarbejder til at skrive nyhedsbreve, stå for kommunikation på sociale medieplatforme og planlægge kampagner, herunder fysiske og virtuelle events. Forlagets formål er at hjælpe gymnasielærere med at lave god undervisning, og din opgave bliver at gøre underviserne opmærksomme på, hvordan vi kan hjælpe med det i praksis.

En del af arbejdsfunktionen vil bestå i planlægning af og deltagelse i kurser, messer og andre begivenheder, hvor forlaget er repræsenteret.

Stillingen opslås som en halvtidsstilling og kan eventuelt kombineres med et deltidsjob som underviser. På sigt kan der blive tale om en fuldtidsstilling.

Det Kgl. Bibliotek
Studentermedhjælper

Det Kgl. Bibliotek, Aarhus

AU Pure er en enhed på Det Kgl. Bibliotek i Aarhus, der forvalter og administrerer forskningsregistreringssystemet Pure for Aarhus Universitet. I Pure er der registreret knap 350.000 publikationer, 230.000 aktiviteter, 10.000 forskningsprojekter og 12.000 studenterprojekter; hver uge kommer der flere til.

Vi har brug for hjælp til løbende oprydning i stamdata og andre tiltag, der bidrager til god datakvalitet. Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver klædt på til opgaven. Derfor bliver du introduceret til Pure og oplært i at arbejde i systemet. Dertil lærer du at bruge de oprydningsværktøjer vi har til rådighed.

Du besidder følgende vigtige egenskaber:

 • trives med rutineopgaver
 • er omhyggelig og detaljeorienteret
 • har god forståelse for data og databaser
Det Kgl. Bibliotek
Danmarks Tekniske Universitet Studentermedhjælper til projektsupport

Danmarks Tekniske Universitet, Roskilde

Er du god til at holde overblikket, har du sans for detaljen og synes du at det er spændende at arbejde sammen med dygtige medarbejdere og andre interessenter i et globalt netværk? Så kan vi tilbyde en spændende stilling på DTU Vind og Energisystemer som studentermedhjælper. Du kommer helt tæt på et verdensførende forsknings- og innovationsmiljø inden for en af de vigtigste bidragsydere til den grønne omstilling.

Som studentermedhjælper bliver du en del af projektsupportteamet i instituttets administration. Her håndterer vi administration af vores eksternt finansierede forskningsprojekter. Projektsupporten består af 8 medarbejdere og understøtter instituttets forskere i deres arbejde med forskningsprojektansøgninger samt administrativ projektunderstøttelse af de bevilligede projekter.

Danmarks Tekniske Universitet Deltidsansættelse til udvikling af akustisk setup

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Vi søger en engageret medarbejder til udvikling af nye måleopstillinger.

Jobbet indebærer programmering i matlab, opbygning af målesystemer, udførelse af målinger og dokumentation.

Vi søger en deltidsansat som har interesse for og erfaring med opbygning af akustiske målesystemer, og som ikke mindst har gode IT-kompetencer og blik for at anvende IT-understøttelse mest muligt. Du skal være serviceminded, vant til at arbejde selvstændigt, være stærk på detaljen og desuden have virkelig gode engelsk kompetencer, da al dokumentationer på engelsk. Du er formentlig i gang med en relevant videregående uddannelse på bachelorniveau, 2. år.

Storm Group
Motiveret student assistent til vores content team

Storm Group, København

Storm Group

Ligger din fremtid indenfor kommunikation, content produktion eller måske digital markedsføring og SoMe? Og søger du pt. et relevant studiejob? Så er du havnet det rigtige sted!

Vi søger nu en student assistant til at bistå vores content enhed der leverer content til i øjeblikket hele fire virksomheder. Der bliver produceret RIGTIGT meget indhold, så det er vigtigt for os at du trives i et miljø med fart over feltet.

Arbejdsopgaver

 • Opsætning af ugentligt nyhedsmateriale.
 • CMS-kendskab - sideopsætninger i Wordpress med øje for æstetik og detaljer
 • Grafiske opgaver - banneropsætninger og flyer-materiale m.m.
Storm Group
Ballerup Kommune Tilkaldevikarer til helhedstilbuddet Stokholtbuen – dag, aften og nat

Ballerup Kommune, Herlev

Vi vil gerne invitere nye kolleger med om bord, på rejsen til at blive Danmarks bedste tilbud til målgruppen.

Stokholtbuen er et helhedstilbud i rivende udvikling, hvor 36 borgere bor og har deres hverdag. På Stokholtbuen er der både bo-enheder og solistenheder, tilpasset den enkelte borgers behov og forudsætninger.

Flere borgere på Stokholtbuen har støtte 1:1 i deres vågne timer.

På Stokholtbuen ønsker vi, at alle medarbejdere får muligheden for at udvikle sig fagligt. Vi ønsker at alle får muligheden for at bruge deres særlige evner og kompetencer, til gavn for borgeren og for hverdagen her.

Som vikar arbejder du både i dagtjenester (ca. 07.00-15.00) og aftentjenester (ca. 15.00-23.00) hverdage og weekender. Der er mulighed for tjeneste fordelt på hele døgnet, og du kan specifikt søge på kun nattetjenester, hvis du er interesseret i det.

Skattestyrelsen Studentermedhjælper til bekæmpelse af skatteøkonomisk kriminalitet

Skattestyrelsen, Fredensborg

Kunne du tænke dig at koble din teoretiske viden på praktiske opgaver og få foden indenfor i Danmarks største styrelse - Skattestyrelsen?

I Kompleks Svig 3 er vores primære opgave at håndtere større sagskomplekser, der spænder over flere skatte- og afgiftsarter, komplicerede selskabskonstruktioner og et bredt aktørbillede, og som ofte er kendetegnet ved at være konstruerede med det formål at unddrage statskassen. Vi har fokus på opsamling, analyse og videregivelse af viden i enheden, og vi har ansvaret for koordinering med øvrige enheder i vores fagområde.

Som studentermedhjælper hos os får du en bred vifte af arbejdsopgaver, der blandt andet vil være at:

 • klargøre kontrolsager, der skal oversendes til Skattestyrelsens straffesagsenheder
 • hjælpe vores projektkoordinatorer - fx i forbindelse med udarbejdelse af statistik og rapporter
 • hjælpe med klargøring af sager ved anmodning om aktindsigt.
Skattestyrelsen
Beskæftigelsesministeriet
Student til HR og rekruttering

Beskæftigelsesministeriet, København

Har du interesse for HR og lyst til at blive klogere på, hvordan man arbejder med HR i en politisk drevet organisation? Vil du være med til at hjælpe os med at rekruttere de dygtigste medarbejdere?

Se video om Beskæftigelsesministeriet som arbejdsplads

Vi har brug for en student, som kan hjælpe os med forskellige HR-opgaver. Du bliver en del af rekrutteringsteamet, som ud over dig, består af to fuldmægtige og en faglig leder.

Du vil i stillingen få en bred indsigt i, hvordan man bedriver HR i en stor organisation, og du vil særligt blive klogere på rekrutteringsprocessen fra A-Z. Som Koncern HR har vi en bred berøringsflade med hele ministeriet og det politiske arbejde, som du derfor også vil få en fornemmelse af.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV