2.273 job matcher din søgning 2.273 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Høreforeningen
Administrativ medarbejder til Høreforeningens Tolkeformidling

Høreforeningen, Taastrup

Har du lyst til at arbejde i en forening, hvor vi brænder for at gøre en forskel for mennesker med høretab? Er du god til at arbejde selvstændigt med mange bolde i luften uden at miste overblikket? Så er Høreforeningens Tolkeformidling måske din kommende arbejdsplads.

Vi søger en dygtig medarbejder 20 timer om ugen med stærke administrative kompetencer.

Din vigtigste opgave er at formidle skrivetolke til mennesker med høretab. Skrivetolke er en helt afgørende støtte for mennesker med sværere høretab og bruges på uddannelser, arbejdspladser og i det sociale liv. Som administrativ medarbejder får du spændende opgaver med direkte kontakt til vores brugere og skrivetolke. Du skal både have stærke administrative kompetencer og rigtig gode samarbejdsevner.

Høreforeningen
Frederikshavn Kommune Er du køkkenassistent og går med tanker om at prøve nye udfordringer - så har vi et spændende job til dig på Dybvad Ældrecenter

Frederikshavn Kommune

Stillingen er som udgangspunkt på 15 timer i dagvagt fordelt på hverdagene, hvor du vil indgå i et lille fast team sammen med vores 2 husassistenter og vores tekniske servicemedarbejder. Enkelte gange vil der også være arbejdsopgaver om aftenen i forbindelse med arrangementer og højtider.

Arbejdsopgaverne spænder vidt, og du vil selvstændigt skulle varetage opgaverne omkring ernæring, samt servere mad for vores beboere. Der er ligeledes dagligt praktiske opgaver i køkkenet, som du også skal være en del af.

Vi forventer, at du vil kan og vil være en del af at skabe et hyggeligt hjem for vores beboere, samt medvirke til at skabe hyggelig stemning omkring blandt andet måltiderne.

Ab Catering Aarhus A/S
Chauffører til Danmarks største foodservice-virksomhed!

Ab Catering Aarhus A/S, Hinnerup

AB Catering Aarhus A/S søger nye cateringchauffører og også afløsere til en enkelt ugedag.

AB Catering er Danmarks største foodservice virksomhed, og vores kunder er typisk storkøkkener, restaurationer, institutioner mv. Vi når vidt omkring i Danmark og har brug for gode og solide medarbejdere.

Du vil blive tilknyttet det faste hold af chauffører. Kundernes bestillinger vil blive pakket på rullende bure af dine kolleger på lageret og stillet klar ved rampen.

Du skal selv pakke enkelte frost- og ferskvarer og derefter læsse bilen ud fra din rute, så du er klar til at levere varerne hurtigt og effektivt, men stadig med god service og et smil på læben.

Ab Catering Aarhus A/S
Lemvigh-Müller A/S
Intern sælger til salgsteam i Randers

Lemvigh-Müller A/S

Har du lyst til at gøre en forskel for kunderne, og vil du være en del af en succesfuld afdeling, der bærer præg af professionalisme, og hvor kunden altid er i centrum? Og har du erfaring fra stålbranchen - så har du nu muligheden for at blive vores nye interne sælger til stålområdet i Randers.

Du kommer til at arbejde på vores kontor i Randers, hvor du supporterer kunder i Vestdanmark - det vi kalder Region Vest. Det er essentielt, at du sætter dig ind i kundernes forretning, så du ud fra vores koncepter og produktprogram kan skræddersy de bedste løsninger til kunderne.

Du kommer til at arbejde med en bred produktportefølje og får kontakt til forskellige kundesegmenter. Du samarbejder desuden tæt med dine kollegaer i teamet, de eksterne sælgere samt øvrige relevante kollegaer i organisationen om at finde de rigtige, tekniske, kommercielle og værdiskabende løsninger til kunderne.

Lemvigh-Müller A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
A/S Gunnar Haagensen Salgskonsulent (Key Account Manager)

A/S Gunnar Haagensen

Til nyoprettet stilling søger vi en Key Account Manager, som får ansvaret for salg af tætninger og pakninger til eksisterende såvel som nye kunder.

Stillingen som KAM er nyoprettet, og du får derfor god mulighed for at præge opgaverne i en spændende retning. Du får ansvaret for at opdyrke markedet for salg af tætninger og tætningssystemer til mange forskellige danske og internationale virksomheder, som primært er beliggende i Jylland og på Fyn. Det drejer sig både om standardprodukter samt skræddersyede løsninger, og virksomhedens produktpalette henvender sig derved bredt til industrien, dog med fokus på virksomheder inden for hydraulik-, maskin-, process-, offshore- og food/Pharma industrien.

Gem
Wella Danmark A/S Business Development Consultant

Wella Danmark A/S

Wella søger en Business Development Consultant til Sjælland, der har evnerne og personligheden til at indgå i vores stærke salgsteam. Kundegruppen består primært af frisørsaloner, og du vil få ansvaret for alle mærkervarer under Wella. Du refererer til salgschefen for Danmark.

Som Business Development Consultant bruger du dagen hos vores eksisterende kunder, hvor du vedligeholder og udvikler samarbejdet. Du bliver endvidere ansvarlig for at opsøge nye kunder og præsentere dem for vores produkter og forretningskoncepter. Du planlægger selv dine kundebesøg, følger op på forespørgsler, ordrer og tilbud.

Du har ansvaret for dit eget distrikt og budget, og du er med til at sikre, at der til enhver tid leves op til fastsatte mål omkring salg, kvalitet, effektivitet og service. Du afholder selv kundemøder, præsenterer samarbejdsmulighederne, følger op på møderne, lukker salget og følger løbende op på kunden.

Gem
FoodCareer.dk Key Account Manager Convenience

FoodCareer.dk søger for Premier Is, Mejerigaarden A/S i Aarhus

Er du entreprenant, kreativ, har netværket samt en særlig forståelse af Convenience salgskanalen, og matcher du kulturen hos vores kunder? Har du erfaring med at arbejde struktureret og målrettet med salg af FMCG ud af butik?

Som Key Account Manager Convenience får du ansvaret for samhandlen med Convenience kæder og udvalgte grossister.

Du får opbakning og support fra Marketing og en Sales Controller til at inspirere og udvikle dine kunder, så du aktivt udvider og driver kategorien til endnu bedre forretning for begge parter.

Din viden er opdateret, og du ser det som din opgave at anvise kreative salgsfremmende løsninger, rådgive og udvikle et endnu bedre salg ud af butik for dine kunder.

Racoon Rengøring & Ejendomsservice A/S Stærk administrativ salgsassistent og -koordinator

Racoon Rengøring & Ejendomsservice A/S, Rødovre

Skal du med på Racoon-holdet?

Vi har et fantastisk team, men vi mangler dig til en nyoprettet stilling.

Du kommer til at arbejde i en brancheførende virksomhed, som leverer det bedste produkt inden for kategorien. Vi arbejder med kvalitet og service samt det vigtigste: Glade kunder.

Igennem 23 år har Racoon udført kvalitetsrengøring og ejendomsservice på Sjælland.

Du skal agere venstre hjernehalvdel for vores sælger, og hjælpe salgsafdelingen til at alle administrative processer er InSync. Det betyder bl.a. at køre vores CRM-system snorlige, hjælpe med tilbudsgivning og -skrivning, udarbejde serviceaftaler, koordinere salget mellem husets forskellige afdelinger og derudover være åben for diverse allround salgs- og kontoropgaver.

Gem
Stevns Kommune Børnecenter Rødtjørnen søger køkkenassistentvikar til frokostordning

Stevns Kommune, Store Heddinge

Børnecenter Rødtjørnen har frokostordning og en køkkenassistent i 20 timer, som varetager den.

Vi søger en køkkenassistentvikar, som kan arbejde i køkkenet hver onsdag og ved sygdom og ferie.

Den daglige arbejdstid er 4 timer. Opgaverne består af anretning af madvogne til to børnehavestuer og en vuggestue. Rødtjørnen er normeret til 50 børn.

Menuerne består af rugbrød og pålæg 3 gange om ugen og varm mad 2 gange om ugen.

Utiligize ApS
Marketing medarbejder

Utiligize ApS, København

Kom og bliv en del af en dansk vækstvirksomhed og hjælp Danmark med den grønne omstilling.

Utiligize søger en dygtig studerende, der brænder for at skabe content - både digitalt og via artikler - og tage ansvaret for vores marketing- og kommunikationsopgaver. Du har stærke kommunikative evner både på skrift og i tale (dansk/engelsk), forstår at bruge digitale og sociale medier, kan lave og redigere videoer, arbejde selvstændigt og ikke mindst har en professionel stolthed med sans for både kvalitet og detaljer.

Det er en fordel, hvis du har et år eller to tilbage af dit studie og er komfortabel med at arbejde i Wordpress (eller lignende).

Ikast-Brande Kommune
Tilkaldevikar til Isenvad Skole

Ikast-Brande Kommune

Vi søger tilkaldevikarer til at varetage undervisningen ved kortvarigt eller akut opstået fravær.

Som tilkaldevikar overtager du det arbejde, som læreren skulle have udført. Det kan være for nogle timer, en dag eller for en kortere periode.

Arbejdstiden ligger mellem 7.40 og 15.00. Ved akut opstået fravær ringer vi om morgenen mellem kl. 6.45 og 7.00.

På Isenvad Skole er der ca. 100 elever i 0. – 6. klasse, som bor i byen og på landet.

Isenvad Skole har rullende indskoling og arbejder med aldersintegrerede hold. Vi arbejder med samlæsning på forskellig vis både i indskolingen og på mellemtrinnet. Ved rullende indskoling har børnene mulighed for at starte i skole, når de fylder 6 år.

SAF PARTNERS ApS
Salgskonsulenter til fed hverdag med fuld fart på

SAF PARTNERS ApS, Aarhus

Salgskonsulenter til fed hverdag med fuld fart på

Vil du sælge attraktive gavekort til hotelophold i et ungt salgsteam på 8 kolleger? Og har du lyst til at tjene en attraktiv løn, så du kan have det endnu sjovere i fritiden?  

”Jeg elsker det sammenhold, vi har, og alle de mennesker, jeg taler med. Det kræver, at du har selvtillid, men vi lærer dig hurtigt op,” fortæller 24-årige Patrick, der arbejdede som skiltetekniker og bartender, inden han fik lyst til at prøve noget helt nyt inden for salg.

Et let salgbart produkt og masser af sjov og ballade
Som salgskonsulent sælger du et lækkert produkt til både små og mellemstore virksomheder over telefonen. 

SAF PARTNERS ApS
Gram Clean Air A/S
Product Technician & Sales Support

Gram Clean Air A/S, Vojens

Har du kendskab til salg og stor teknisk erfaring? Brænder du for at skabe resultater igennem rådgivning og tæt samarbejde med kunder og kolleger, så er Gram Clean Air A/S stedet for dig.

Som Product Technician & Sales Support bliver du en del af vores salgsteam på i alt fem medarbejdere. Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

Se video om Gram Clean Air A/S som arbejdsplads
 • El-teknisk hjælp til kolleger og kunder, f.eks. i forbindelse med indkøring af styringer o.l.
 • Teknisk hjælp til kunder, hvor internt eller eksternt salg kommer til kort
 • Sikre højt teknisk informationsniveau i salgsmaterialer
Tier1 Asset A/S
Account Manager til international bæredygtig IT-virksomhed i hurtig vækst

Tier1 Asset A/S, Allerød

Er du klar på en karriere i Europas førende virksomhed inden for køb og salg af genanvendt IT-udstyr med fokus på bæredygtighed?

Tier1 Asset A/S

Vi udvider vores organisation til mere end det dobbelte inden for de næste 3 år og har derfor brug for nye salgstalenter, der kan hjælpe med denne spændende rejse.

Når du starter, giver vi dig en grundig oplæring, og du bliver introduceret til vores organisation, produkter, kunder og dine kollegaer. Din dagligdag vil bestå i at kontakte nye potentielle kunder i hele Europa/verden via telefon og mail og sælge vores IT-udstyr. Du vil få træning og sparring af dine dygtige kollegaer og få alt den hjælp, som du har brug for.

Tier1 Asset A/S
Gem
Pal Rengøring
Rengøringsassistenter

Pal Rengøring

To mødestabile, omhyggelige og pligtopfyldende rengøringsassistenter søges til at starte hurtigst muligt.

Pal Rengøring udvider og søger derfor hurtigst muligt to rengøringsassistenter til opgaver i Nyborg, Otterup, Odense, Assens og omegn.

15 timer om ugen med mulighed for flere timer på sigt.

Dine opgaver vil bl.a. indebære sommerhusrengøring, trappevask og privatrengøring.

Pal Rengøring
Pilgrim A/S
Sales Coordinator til Travel Retail

Pilgrim A/S, Skanderborg

Vi vækster og søger endnu en Sales Coordinator til Travel Retail-afdeling.

Din primære opgave bliver at supportere internationale Travel Retail-kunder, hvor der forventes et højt og kompetent serviceniveau. Dette gælder både på den almindelig dag-til-dag-support, men i høj grad også når du besøger vores kunder, hvilket er en central del af jobbet, som betyder, at der i perioder kan være varierende arbejdstider. Konkret bliver dine opgaver bl.a.:

 • Daglig kommunikation med kunder
 • Support til Head of Travel Retail
 • Forsyne kunder med stamdata, marketingsmateriale m.m.
 • Håndtering af ordrer og supplereringer samt forespørgsler om leveringstider
Pilgrim A/S
Københavns Erhvervsakademi STUDENTERMEDHJÆLPER TIL KEA STUDIEADMINISTRATION

Københavns Erhvervsakademi

Er du omhyggelig med at finde de gode løsninger, og kan du tage imod alle henvendelser med et smil?

Som vores nye studentermedhjælper bliver du en del af studieadministrationen på KEA. Det bliver din opgave at hjælpe dine kolleger i studieadministrationen med administrative opgaver og med serviceringen af vores studerende og andre på KEA.

Du vil først og fremmest hjælpe med at tage imod studerende og andre i vores tre receptioner på Nørrebro - Guldbergsgade, Prinsesse Charlottes Gade og Lygten - og dermed være det første møde med KEA.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Betjening og afløsning i vores receptioner.
 • Besvare skriftlige henvendelser.
 • Udarbejde karaktermeddelelser, bekræftelser og eksamensbeviser.
 • Udskrive studiekort.
Gem
Sitel Group Sweden
Rejserådgiver på Cypern for Tui– med flytningspakke!

Sitel Group Sweden, Larnaca (CY)

Er du tiltrukket af at kunne arbejde i et af Europas mest solrige lande, og samtidig kunne udvikle dig både fagligt og på det personlige plan? Vil du styrke dit CV og samtidig få minder for livet? Velkommen til os på den vidunderlige middelhavsø Cypern!

Se video om Sitel Group Sweden som arbejdsplads

I din rolle som rejserådgiver repræsenterer du den verdensførende rejsekoncern; Tui. Du vil håndtere indgående opkald fra privatpersoner og hjælpe med spørgsmål om bookinger, rejser og yderligere tjenester.

Din evne til at sætte dig ind i kundens situation og derefter finde en passende rejse efter kundens behov, er en vigtig del af dit daglige arbejde. Den service, du yder, gør kundens rejse nemmere og bidrager til kundens samlede rejseoplevelse.

Sitel Group Sweden
Politiets Efterretningstjeneste Studentermedhjælpere søges til PET's medieovervågning i SIOC

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Kan du heller ikke lade være med at følge med i nyheder og sociale medier? Vibrerer din telefon konstant? Færdes du hjemmevant på sociale medier, tænker på forkant og kan samtidig løbe hurtigt når det gælder? Og kunne du tænke dig at arbejde i en organisation, hvor frihed, demokrati og sikkerhed står i centrum for dine arbejdsopgaver?

Vi tilbyder en central rolle i PET’s medieovervågning, hvor vi søger studentermedhjælpere, der bl.a. kan hjælpe os med den løbende medieovervågning af både den trykte og den digitale nyhedsdækning i Danmark og verden.

Samtidig vil du skulle løse et mindre antal andre analytiske og administrative opgaver samt lettere sagsbehandling i en politisk kontekst.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver, og du vil have fingeren på nyhedspulsen både i Danmark, Rigsfællesskabet og internationalt.

Gem
3 Customer Project Manager

3

Vi du være en del af den dedikerede support på vores markedsførende Unified Communications løsninger til 3Business erhvervskunder. Så er det måske dig, vi mangler i forbindelse med udvidelsen af vores pre- og postsales support team.

Vi har haft kraftig vækst på 3Kontakt, især i Vestdanmark, og supporterer i dag et stort antal brugere fordelt på over 5.000 firmaer. Vi leverer en fuldservice løsning til 3Kontakt kunder således, at vi opsætter kunden on-site eller telefonisk og hjælper ved ændringer eller problemer via dedikeret hotline & mail.

3Kontakt tilbyder erhvervskunder en avanceret Unified Communications løsning, med mange tillægsmuligheder som optagelse, avanceret statistik, Microsoft Teams integration og meget andet.

Opgaverne er mangeartede og inkluderer blandt andet:

 • Presales support møder
 • Design af løsninger
 • Projektledelse/Implementering af ny kunder

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV