1.819 job matcher din søgning 1.819 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Høreforeningen
Administrativ medarbejder til Høreforeningens Tolkeformidling

Høreforeningen, Taastrup

Har du lyst til at arbejde i en forening, hvor vi brænder for at gøre en forskel for mennesker med høretab? Er du god til at arbejde selvstændigt med mange bolde i luften uden at miste overblikket? Så er Høreforeningens Tolkeformidling måske din kommende arbejdsplads.

Vi søger en dygtig medarbejder 20 timer om ugen med stærke administrative kompetencer.

Din vigtigste opgave er at formidle skrivetolke til mennesker med høretab. Skrivetolke er en helt afgørende støtte for mennesker med sværere høretab og bruges på uddannelser, arbejdspladser og i det sociale liv. Som administrativ medarbejder får du spændende opgaver med direkte kontakt til vores brugere og skrivetolke. Du skal både have stærke administrative kompetencer og rigtig gode samarbejdsevner.

Høreforeningen
Frederikshavn Kommune Er du køkkenassistent og går med tanker om at prøve nye udfordringer - så har vi et spændende job til dig på Dybvad Ældrecenter

Frederikshavn Kommune

Stillingen er som udgangspunkt på 15 timer i dagvagt fordelt på hverdagene, hvor du vil indgå i et lille fast team sammen med vores 2 husassistenter og vores tekniske servicemedarbejder. Enkelte gange vil der også være arbejdsopgaver om aftenen i forbindelse med arrangementer og højtider.

Arbejdsopgaverne spænder vidt, og du vil selvstændigt skulle varetage opgaverne omkring ernæring, samt servere mad for vores beboere. Der er ligeledes dagligt praktiske opgaver i køkkenet, som du også skal være en del af.

Vi forventer, at du vil kan og vil være en del af at skabe et hyggeligt hjem for vores beboere, samt medvirke til at skabe hyggelig stemning omkring blandt andet måltiderne.

Ab Catering Aarhus A/S
Chauffører til Danmarks største foodservice-virksomhed!

Ab Catering Aarhus A/S, Hinnerup

AB Catering Aarhus A/S søger nye cateringchauffører og også afløsere til en enkelt ugedag.

AB Catering er Danmarks største foodservice virksomhed, og vores kunder er typisk storkøkkener, restaurationer, institutioner mv. Vi når vidt omkring i Danmark og har brug for gode og solide medarbejdere.

Du vil blive tilknyttet det faste hold af chauffører. Kundernes bestillinger vil blive pakket på rullende bure af dine kolleger på lageret og stillet klar ved rampen.

Du skal selv pakke enkelte frost- og ferskvarer og derefter læsse bilen ud fra din rute, så du er klar til at levere varerne hurtigt og effektivt, men stadig med god service og et smil på læben.

Ab Catering Aarhus A/S
Gem
Stevns Kommune Børnecenter Rødtjørnen søger køkkenassistentvikar til frokostordning

Stevns Kommune, Store Heddinge

Børnecenter Rødtjørnen har frokostordning og en køkkenassistent i 20 timer, som varetager den.

Vi søger en køkkenassistentvikar, som kan arbejde i køkkenet hver onsdag og ved sygdom og ferie.

Den daglige arbejdstid er 4 timer. Opgaverne består af anretning af madvogne til to børnehavestuer og en vuggestue. Rødtjørnen er normeret til 50 børn.

Menuerne består af rugbrød og pålæg 3 gange om ugen og varm mad 2 gange om ugen.

Utiligize ApS
Marketing medarbejder

Utiligize ApS, København

Kom og bliv en del af en dansk vækstvirksomhed og hjælp Danmark med den grønne omstilling.

Utiligize søger en dygtig studerende, der brænder for at skabe content - både digitalt og via artikler - og tage ansvaret for vores marketing- og kommunikationsopgaver. Du har stærke kommunikative evner både på skrift og i tale (dansk/engelsk), forstår at bruge digitale og sociale medier, kan lave og redigere videoer, arbejde selvstændigt og ikke mindst har en professionel stolthed med sans for både kvalitet og detaljer.

Det er en fordel, hvis du har et år eller to tilbage af dit studie og er komfortabel med at arbejde i Wordpress (eller lignende).

Ikast-Brande Kommune
Tilkaldevikar til Isenvad Skole

Ikast-Brande Kommune

Vi søger tilkaldevikarer til at varetage undervisningen ved kortvarigt eller akut opstået fravær.

Som tilkaldevikar overtager du det arbejde, som læreren skulle have udført. Det kan være for nogle timer, en dag eller for en kortere periode.

Arbejdstiden ligger mellem 7.40 og 15.00. Ved akut opstået fravær ringer vi om morgenen mellem kl. 6.45 og 7.00.

På Isenvad Skole er der ca. 100 elever i 0. – 6. klasse, som bor i byen og på landet.

Isenvad Skole har rullende indskoling og arbejder med aldersintegrerede hold. Vi arbejder med samlæsning på forskellig vis både i indskolingen og på mellemtrinnet. Ved rullende indskoling har børnene mulighed for at starte i skole, når de fylder 6 år.

Gem
Pal Rengøring
Rengøringsassistenter

Pal Rengøring

To mødestabile, omhyggelige og pligtopfyldende rengøringsassistenter søges til at starte hurtigst muligt.

Pal Rengøring udvider og søger derfor hurtigst muligt to rengøringsassistenter til opgaver i Nyborg, Otterup, Odense, Assens og omegn.

15 timer om ugen med mulighed for flere timer på sigt.

Dine opgaver vil bl.a. indebære sommerhusrengøring, trappevask og privatrengøring.

Pal Rengøring
Essity Customer Service Specialist/Business Logistics

Essity, Allerød

Hvis du er interesseret i at være en del af en stor international virksomhed som arbejder med at forbedre livskvaliten for borgere og patienter inden for en række sundhedsområder, - og du har en passion for at sætte kunden i centrum og yde god kundeservice, så kan det være, at du er den, vi leder efter til vores kundeserviceafdeling i Essity.

Som medarbejder i kundeservice vil du være ansvarlig for at sikre den videre udvikling og optimering af vores processer og systemer, som servicerer kunder både i den private og den offentlige sektor. Du bliver en del af et team, der alle vægter høj faglighed og det at være en god kollega meget højt. Vi arbejder tæt sammen med salg og marketing for i fællesskab at servicere vores kunder bedst muligt.

Københavns Erhvervsakademi STUDENTERMEDHJÆLPER TIL KEA STUDIEADMINISTRATION

Københavns Erhvervsakademi

Er du omhyggelig med at finde de gode løsninger, og kan du tage imod alle henvendelser med et smil?

Som vores nye studentermedhjælper bliver du en del af studieadministrationen på KEA. Det bliver din opgave at hjælpe dine kolleger i studieadministrationen med administrative opgaver og med serviceringen af vores studerende og andre på KEA.

Du vil først og fremmest hjælpe med at tage imod studerende og andre i vores tre receptioner på Nørrebro - Guldbergsgade, Prinsesse Charlottes Gade og Lygten - og dermed være det første møde med KEA.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Betjening og afløsning i vores receptioner.
 • Besvare skriftlige henvendelser.
 • Udarbejde karaktermeddelelser, bekræftelser og eksamensbeviser.
 • Udskrive studiekort.
Babcock & Wilcox A/S
Project Spare Parts Coordinator

Babcock & Wilcox A/S, Esbjerg or Taastrup

Do you have a technical background, a structured mindset, and good stakeholder management skills? Do you want to be involved in the projects from start to finish with focus on the spare part requirements?

The projects are global and local projects, primarily in Europe, and you will work closely with our production and project management team. Among other tasks, your main role will be to:

 • Coordinate spare part packages to confirmed projects
 • Assess spare part requirements for projects to ensure compliance with client contracts
 • Evaluate spare part offers for component delivery in corporation with Project Lead and Supply Chain Management
Babcock & Wilcox A/S
Politiets Efterretningstjeneste Studentermedhjælpere søges til PET's medieovervågning i SIOC

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Kan du heller ikke lade være med at følge med i nyheder og sociale medier? Vibrerer din telefon konstant? Færdes du hjemmevant på sociale medier, tænker på forkant og kan samtidig løbe hurtigt når det gælder? Og kunne du tænke dig at arbejde i en organisation, hvor frihed, demokrati og sikkerhed står i centrum for dine arbejdsopgaver?

Vi tilbyder en central rolle i PET’s medieovervågning, hvor vi søger studentermedhjælpere, der bl.a. kan hjælpe os med den løbende medieovervågning af både den trykte og den digitale nyhedsdækning i Danmark og verden.

Samtidig vil du skulle løse et mindre antal andre analytiske og administrative opgaver samt lettere sagsbehandling i en politisk kontekst.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver, og du vil have fingeren på nyhedspulsen både i Danmark, Rigsfællesskabet og internationalt.

NOISY MAY
Demand Planner

NOISY MAY, Aarhus

Do you know how to utilize your analytic skills to ensure a good flow of products? And are you motivated by getting direct impact on a fashion brand’s continues growth through your great business acumen?

If you can say yes to the above, then you may be the one we are looking for to join NOISY MAY’s NOOS department – a sales department that is growing rapidly.

Your primary responsibility as Demand Planner is to ensure the right stock at the right time. The core focus of the role is to manage the demand forecast for specific categories/products on SKU level.

DLG Warehouse-/WMS-Specialist med interesse for IT og processer

DLG, Fredericia

Har du interesse og flair for IT og processer koblet med en baggrund inden for lager og logistik? Så har du her en mulighed for at træde ind i en nøglerolle, hvor du bidrager til at udvikle og implementere et nyt SAP S4/Hana ERP-system i en af Danmarks største virksomheder.

Vi startede vores store transformationsprojekt op i marts 2022 og forventer at gå i luften med det nye system i vores datterselskab Vilofoss i 2. kvartal 2023. Du vil fra start få en kyndig introduktion til vores nuværende samt nye processer, hvor du vil være med til at implementere, herunder udarbejde undervisningsmateriale og oplære superbrugere i forretningen.

MAN Energy Solutions
SAP Coordinator Warranty

MAN Energy Solutions, Copenhagen

MAN

Do you want to play a key role in achieving MAN Energy Solutions’ ambitious decarbonization targets? Are you capable of successfully working with SAP PS, creating order details and maintaining precise overview of logistics and shipments? Then keep on reading!

As a SAP Coordinator:

 • You will be a part of an increasing number of strategically important decarbonization projects, delivered to our key global customers in the maritime sector
 • You will work closely together with our Gas conversion project team, which today consists of 8 colleagues located in Copenhagen. The team is responsible for executing Gas conversion projects from Project start, procurement / test and commissioning period and finally, system delivery to customer
MAN Energy Solutions
nemlig.com Serviceminded kollega med passion for transport- og logistikområdet

nemlig.com, Brøndby

Er du serviceminded ud over det sædvanlige, og synes du, at transport- og logistikområdet er spændende? Så er dette en rigtig god mulighed for dig!

Jobbet som Kørselsdisponent er en vigtig brik i nemlig.coms daglige drift. Vi håndterer en flåde af samarbejdspartnere med flere hundrede biler, der hver dag og nat transporterer varer til vores kunder over hele Danmark.

Du vil blive en del af et team med 10 andre Kørselsdisponenter, hvor du dagligt håndterer mange forskellige opgaver, såsom besvarelse af indgående opkald fra vores samarbejdspartner, deres chauffører og kundeservice. Hverdagen er dynamisk, med mange forstyrrelser og stramme deadlines, hvor vores Kørselsdisponent holder styr og fokus på ”de mange bolde”.

Prescriba A/S
Faglig visitator og rådgiver søges til Prescribas psykologiske rådgivningscenter

Prescriba A/S, København

Brænder du for den gode dialog med mange forskellige mennesker, - og sætter du en dyd i at hjælpe mennesker med deres mentale udfordringer og problemstillinger, så er stillingen, som faglig visitator og rådgiver hos Prescriba måske noget for dig?

I Prescribas telefoniske rådgivningscenter hjælper vi hver dag adskillige forsikringskunder og medarbejdere i små og store virksomheder i hele Danmark med at finde den rette hjælp i tilfælde af psykiske udfordringer og problemer – akutte såvel som ikke akutte.

Arbejdsdagene er delt op i forskellige 'arbejdspakker' og bidrager til en afvekslende hverdag, hvor du både er på telefonen og arbejder med andre opgaver relateret til sagsbehandlingen. Du vil indgå i et engageret kollegafællesskab i Prescriba.

Prescriba A/S
Københavns Lufthavne A/S Studentermedhjælper Asset Engineering

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Er du vores nye studentermedhjælper som har lyst til at assistere vores Asset Engineers i Danmarks største lufthavn?

Vi søger en studentermedhjælper til vores Aeronautiske Asset Engineering, som kan assistere vores Asset Engineers i deres daglige arbejde som bl.a. udvikling, implementering og udfærdigelse af vedligeholdelsesplaner.

Du bliver en del af AEN og dermed en del af en team på 12 dygtige kollegaer, som hver især er specialister inden for eget fagområde.

Dine primære opgaver som studentermedhjælper vil være at:

 • Assistere i udførsel af vedligeholdes planer for vores tekniske udstyr
 • Udarbejde procedure for vedligehold i samarbejde med vores Asset Engineers
 • Sikre processer og struktur
Skattestyrelsen Studentermedhjælper til offentliggørelse af domme

Skattestyrelsen, Taastrup

Vi søger en dygtig og serviceminded studentermedhjælper til anonymisering og offentliggørelse af domme på skat.dk og visitering af post.

I Klageproces arbejder vi blandt andet med at offentliggøre domme på skatte-, moms- og afgiftsområdet.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Anonymisering af domme
 • Kvalitetssikring af domme, der skal offentliggøres
 • Ajourføring af appellister
 • Pasning af vores hovedpostkasse hvor mails skal visiteres

Vi forventer, at du skal arbejde gennemsnitligt 15 timer om ugen. Der vil være gode muligheder for, i samarbejde med det øvrige team, at tilrettelægge arbejdstiden i forhold til studiet.

Skattestyrelsen
Royal Greenland
Erfaren logistikassistent til import og eksport

Royal Greenland, Svenstrup

Vi søger lige nu en erfaren logistikassistent til håndtering af vores import og eksport af frosne fisk og skaldyr til tiltrædelse snarest muligt.

Stillingen vil i høj grad bestå i daglig koordinering med vognmænd, speditører, coldstores og rederier i forbindelse med vores import af Nordatlantiske fisk og skaldyr samt eksport af samme til oversøiske destinationer.

Dine primære arbejdsopgaver bliver følgende:

 • Planlægning og booking af transporter
 • Håndtering af told- og veterinære dokumenter i forbindelse med transport af fisk og skaldyr
 • Modtagelse af leverancer fra Nordatlanten, Arktisk Canada samt Fjernøsten til DK/EU
JACK & JONES
Capacity & Production Planner

JACK & JONES, Brande

Are you up for the challenge of a lifetime? Do you want to become a specialist within your field, and have a big influence on Jack & Jones most important business unit? Then apply now and be part of a winning department with great growth and lots of potential.

As a Capacity and Production Planner you will be responsible for managing a range of product categories spanning multiple lifestyle brands within JACK & JONES.

More specifically, your main responsibility will be creating and maintaining our Capacity Planning forecasts along with ensuring that we have the correct raw materials available for final goods production. You will be performing these tasks in close partnership with our Product Category Buyers and our NOOS Demand Planners. Additionally, you will be in daily contact with our manufacturing partners making sure our plan is being executed upon.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV