1.722 job matcher din søgning 1.722 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Høreforeningen
Administrativ medarbejder til Høreforeningens Tolkeformidling

Høreforeningen, Taastrup

Har du lyst til at arbejde i en forening, hvor vi brænder for at gøre en forskel for mennesker med høretab? Er du god til at arbejde selvstændigt med mange bolde i luften uden at miste overblikket? Så er Høreforeningens Tolkeformidling måske din kommende arbejdsplads.

Vi søger en dygtig medarbejder 20 timer om ugen med stærke administrative kompetencer.

Din vigtigste opgave er at formidle skrivetolke til mennesker med høretab. Skrivetolke er en helt afgørende støtte for mennesker med sværere høretab og bruges på uddannelser, arbejdspladser og i det sociale liv. Som administrativ medarbejder får du spændende opgaver med direkte kontakt til vores brugere og skrivetolke. Du skal både have stærke administrative kompetencer og rigtig gode samarbejdsevner.

Høreforeningen
Frederikshavn Kommune Er du køkkenassistent og går med tanker om at prøve nye udfordringer - så har vi et spændende job til dig på Dybvad Ældrecenter

Frederikshavn Kommune

Stillingen er som udgangspunkt på 15 timer i dagvagt fordelt på hverdagene, hvor du vil indgå i et lille fast team sammen med vores 2 husassistenter og vores tekniske servicemedarbejder. Enkelte gange vil der også være arbejdsopgaver om aftenen i forbindelse med arrangementer og højtider.

Arbejdsopgaverne spænder vidt, og du vil selvstændigt skulle varetage opgaverne omkring ernæring, samt servere mad for vores beboere. Der er ligeledes dagligt praktiske opgaver i køkkenet, som du også skal være en del af.

Vi forventer, at du vil kan og vil være en del af at skabe et hyggeligt hjem for vores beboere, samt medvirke til at skabe hyggelig stemning omkring blandt andet måltiderne.

Ab Catering Aarhus A/S
Chauffører til Danmarks største foodservice-virksomhed!

Ab Catering Aarhus A/S, Hinnerup

AB Catering Aarhus A/S søger nye cateringchauffører og også afløsere til en enkelt ugedag.

AB Catering er Danmarks største foodservice virksomhed, og vores kunder er typisk storkøkkener, restaurationer, institutioner mv. Vi når vidt omkring i Danmark og har brug for gode og solide medarbejdere.

Du vil blive tilknyttet det faste hold af chauffører. Kundernes bestillinger vil blive pakket på rullende bure af dine kolleger på lageret og stillet klar ved rampen.

Du skal selv pakke enkelte frost- og ferskvarer og derefter læsse bilen ud fra din rute, så du er klar til at levere varerne hurtigt og effektivt, men stadig med god service og et smil på læben.

Ab Catering Aarhus A/S
Gem
Stevns Kommune Børnecenter Rødtjørnen søger køkkenassistentvikar til frokostordning

Stevns Kommune, Store Heddinge

Børnecenter Rødtjørnen har frokostordning og en køkkenassistent i 20 timer, som varetager den.

Vi søger en køkkenassistentvikar, som kan arbejde i køkkenet hver onsdag og ved sygdom og ferie.

Den daglige arbejdstid er 4 timer. Opgaverne består af anretning af madvogne til to børnehavestuer og en vuggestue. Rødtjørnen er normeret til 50 børn.

Menuerne består af rugbrød og pålæg 3 gange om ugen og varm mad 2 gange om ugen.

Utiligize ApS
Marketing medarbejder

Utiligize ApS, København

Kom og bliv en del af en dansk vækstvirksomhed og hjælp Danmark med den grønne omstilling.

Utiligize søger en dygtig studerende, der brænder for at skabe content - både digitalt og via artikler - og tage ansvaret for vores marketing- og kommunikationsopgaver. Du har stærke kommunikative evner både på skrift og i tale (dansk/engelsk), forstår at bruge digitale og sociale medier, kan lave og redigere videoer, arbejde selvstændigt og ikke mindst har en professionel stolthed med sans for både kvalitet og detaljer.

Det er en fordel, hvis du har et år eller to tilbage af dit studie og er komfortabel med at arbejde i Wordpress (eller lignende).

Ikast-Brande Kommune
Tilkaldevikar til Isenvad Skole

Ikast-Brande Kommune

Vi søger tilkaldevikarer til at varetage undervisningen ved kortvarigt eller akut opstået fravær.

Som tilkaldevikar overtager du det arbejde, som læreren skulle have udført. Det kan være for nogle timer, en dag eller for en kortere periode.

Arbejdstiden ligger mellem 7.40 og 15.00. Ved akut opstået fravær ringer vi om morgenen mellem kl. 6.45 og 7.00.

På Isenvad Skole er der ca. 100 elever i 0. – 6. klasse, som bor i byen og på landet.

Isenvad Skole har rullende indskoling og arbejder med aldersintegrerede hold. Vi arbejder med samlæsning på forskellig vis både i indskolingen og på mellemtrinnet. Ved rullende indskoling har børnene mulighed for at starte i skole, når de fylder 6 år.

Gem
Pal Rengøring
Rengøringsassistenter

Pal Rengøring

To mødestabile, omhyggelige og pligtopfyldende rengøringsassistenter søges til at starte hurtigst muligt.

Pal Rengøring udvider og søger derfor hurtigst muligt to rengøringsassistenter til opgaver i Nyborg, Otterup, Odense, Assens og omegn.

15 timer om ugen med mulighed for flere timer på sigt.

Dine opgaver vil bl.a. indebære sommerhusrengøring, trappevask og privatrengøring.

Pal Rengøring
Københavns Erhvervsakademi STUDENTERMEDHJÆLPER TIL KEA STUDIEADMINISTRATION

Københavns Erhvervsakademi

Er du omhyggelig med at finde de gode løsninger, og kan du tage imod alle henvendelser med et smil?

Som vores nye studentermedhjælper bliver du en del af studieadministrationen på KEA. Det bliver din opgave at hjælpe dine kolleger i studieadministrationen med administrative opgaver og med serviceringen af vores studerende og andre på KEA.

Du vil først og fremmest hjælpe med at tage imod studerende og andre i vores tre receptioner på Nørrebro - Guldbergsgade, Prinsesse Charlottes Gade og Lygten - og dermed være det første møde med KEA.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Betjening og afløsning i vores receptioner.
 • Besvare skriftlige henvendelser.
 • Udarbejde karaktermeddelelser, bekræftelser og eksamensbeviser.
 • Udskrive studiekort.
Politiets Efterretningstjeneste Studentermedhjælpere søges til PET's medieovervågning i SIOC

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Kan du heller ikke lade være med at følge med i nyheder og sociale medier? Vibrerer din telefon konstant? Færdes du hjemmevant på sociale medier, tænker på forkant og kan samtidig løbe hurtigt når det gælder? Og kunne du tænke dig at arbejde i en organisation, hvor frihed, demokrati og sikkerhed står i centrum for dine arbejdsopgaver?

Vi tilbyder en central rolle i PET’s medieovervågning, hvor vi søger studentermedhjælpere, der bl.a. kan hjælpe os med den løbende medieovervågning af både den trykte og den digitale nyhedsdækning i Danmark og verden.

Samtidig vil du skulle løse et mindre antal andre analytiske og administrative opgaver samt lettere sagsbehandling i en politisk kontekst.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver, og du vil have fingeren på nyhedspulsen både i Danmark, Rigsfællesskabet og internationalt.

Politiets Efterretningstjeneste Strategiske udbudskonsulenter til PET

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Vil du være med til at sikre Danmark i kampen mod terror og spionage? Vil du være en del af et team med stærk faglighed, tårnhøje ambitioner og spændende opgaver?

Du kommer til at arbejde med opgaver, hvor din faglighed skal bringes i spil på nye måder, og hvor opgaverne ligger i spændingsfeltet mellem høj hastighed, national sikkerhed og typer af indkøb, der ikke har fortilfælde andre steder i den offentlige sektor.

PET’s rolle som professionel køber skal have flere lag på, og der skal skabes endnu stærkere samarbejder med strategisk vigtige leverandører.

Lige nu er vi godt i gang med at løfte strategisk indkøb og leverandørstyring til next level. Vi tager det bedste fra offentligt indkøb og blander med best practice inden for strategic sourcing og category management. Hverdagen er præget af, at ”vi asfalterer, mens vi kører” – innovation og mod er hovedingrediensen i det daglige arbejde.

Topsoe Senior Category Manager

Topsoe, Kgs. Lyngby

In this position as Senior Category Manager for our project procurement categories you will be responsible for various complex technical categories supporting our mature and new technologies and you will be addressing a significant part of Topsoe’s project spend and will collaborate with stakeholders at all levels.

You will be part of Project Procurement with 15 motivated employees who, together with colleagues from Raw Material and Indirect deliver strong and sustainable results to Topsoe. We are focused on becoming a best-in-class procurement team using category management, a proactive approach toward our stakeholders and ambitious goals for our value contribution to Topsoe.

Topsoe Project-minded Senior Lead Buyer

Topsoe, Kgs. Lyngby

As Senior Lead Buyer, your hard work will go towards procuring all the customized technical equipment needed for a multitude of international projects focused among others on this climate objective.

Your job is centred around project procurement, and you will be working in a matrix organisation on various projects together with a dedicated project team. Whatever technical equipment is needed in our commercial projects, you’re the one acquiring it.

Different projects mean different technical requirements and budgets, unique processes, and challenges. As such, you can expect an unpredictable and dynamic workday, which will keep you on your toes.

NOISY MAY
Team Lead, outerwear

NOISY MAY, Aarhus

Er du en passioneret og erfaren indkøber, som som er klar til næste skridt i din karriere og til at påtage dig et større ansvar? Har du god forretningssans og et kæmpe drive, og sætter du en ære i at opnå dine KPI’er?

Du bliver en del af NOISY MAYs Outerwear-team, hvor du står i spidsen for et team på to personer, hvor passion og engagement er drivkraften bag vores arbejde på at opnå det helt rette udtryk på vores styles. Du vil opleve et tæt samarbejde mellem indkøbere, designere, pattern designere og sælgere, og vi sætter stor pris på åben kommunikation og en god stemning i vores dynamiske hverdag.

Din fornemmeste opgave er at bruge din passion for mode og trends til at udvikle og igangsætte vores otte årlige outerwear-kollektioner i samarbejde med designere, sælgere og leverandører. Du får her mulighed for at fordybe dig og eksperimenterer med kvaliteter, farver og detaljer, og derigennem sikrer du lækre og kommercielle designs.

BENT BRANDT
Indkøber

BENT BRANDT, Aarhus

Til vores indkøbsafdeling søger vi en dygtig og initiativrig indkøber til isenkram.

Indkøberen skal indgå i indkøbsafdelingens team, som håndterer leverandører fra hele verden, primært Fjernøsten og Europa.

Indkøberens primære opgaver vil være følgende:

 • Daglig håndtering af egen leverandørportefølje, herunder vedligeholdelse af data
 • Disponering og opfølgning på leverancer
 • Medvirke ved udvælgelse af produkter fra leverandører i ind- og udland
BENT BRANDT
Prescriba A/S
Faglig visitator og rådgiver søges til Prescribas psykologiske rådgivningscenter

Prescriba A/S, København

Brænder du for den gode dialog med mange forskellige mennesker, - og sætter du en dyd i at hjælpe mennesker med deres mentale udfordringer og problemstillinger, så er stillingen, som faglig visitator og rådgiver hos Prescriba måske noget for dig?

I Prescribas telefoniske rådgivningscenter hjælper vi hver dag adskillige forsikringskunder og medarbejdere i små og store virksomheder i hele Danmark med at finde den rette hjælp i tilfælde af psykiske udfordringer og problemer – akutte såvel som ikke akutte.

Arbejdsdagene er delt op i forskellige 'arbejdspakker' og bidrager til en afvekslende hverdag, hvor du både er på telefonen og arbejder med andre opgaver relateret til sagsbehandlingen. Du vil indgå i et engageret kollegafællesskab i Prescriba.

Prescriba A/S
Københavns Lufthavne A/S Studentermedhjælper Asset Engineering

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Er du vores nye studentermedhjælper som har lyst til at assistere vores Asset Engineers i Danmarks største lufthavn?

Vi søger en studentermedhjælper til vores Aeronautiske Asset Engineering, som kan assistere vores Asset Engineers i deres daglige arbejde som bl.a. udvikling, implementering og udfærdigelse af vedligeholdelsesplaner.

Du bliver en del af AEN og dermed en del af en team på 12 dygtige kollegaer, som hver især er specialister inden for eget fagområde.

Dine primære opgaver som studentermedhjælper vil være at:

 • Assistere i udførsel af vedligeholdes planer for vores tekniske udstyr
 • Udarbejde procedure for vedligehold i samarbejde med vores Asset Engineers
 • Sikre processer og struktur
Skattestyrelsen Studentermedhjælper til offentliggørelse af domme

Skattestyrelsen, Taastrup

Vi søger en dygtig og serviceminded studentermedhjælper til anonymisering og offentliggørelse af domme på skat.dk og visitering af post.

I Klageproces arbejder vi blandt andet med at offentliggøre domme på skatte-, moms- og afgiftsområdet.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Anonymisering af domme
 • Kvalitetssikring af domme, der skal offentliggøres
 • Ajourføring af appellister
 • Pasning af vores hovedpostkasse hvor mails skal visiteres

Vi forventer, at du skal arbejde gennemsnitligt 15 timer om ugen. Der vil være gode muligheder for, i samarbejde med det øvrige team, at tilrettelægge arbejdstiden i forhold til studiet.

Skattestyrelsen
JACK & JONES
Capacity & Production Planner

JACK & JONES, Brande

Are you up for the challenge of a lifetime? Do you want to become a specialist within your field, and have a big influence on Jack & Jones most important business unit? Then apply now and be part of a winning department with great growth and lots of potential.

As a Capacity and Production Planner you will be responsible for managing a range of product categories spanning multiple lifestyle brands within JACK & JONES.

More specifically, your main responsibility will be creating and maintaining our Capacity Planning forecasts along with ensuring that we have the correct raw materials available for final goods production. You will be performing these tasks in close partnership with our Product Category Buyers and our NOOS Demand Planners. Additionally, you will be in daily contact with our manufacturing partners making sure our plan is being executed upon.

HRpeople
Marketingkoordinator/deltid

HRpeople søger for GTS Nordic i København

Er du selvstændig med gode kommunikative evner, og ønsker du en arbejdsplads med dynamiske kolleger og godt humør?

GTS Nordic hjælper udenlandske specialister med at få et godt ophold i Danmark. Vi hjælper virksomheder med at sikre, at deres udenlandske medarbejdere, som midlertidigt arbejder i Danmark, har de rette ansættelseskontrakter, opholdstilladelser, bliver ordentligt indkvarteret og taget godt imod.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

 • Opdatering af indhold på vores digitale medier, hovedsageligt LinkedIn
 • SEO-optimering/websitevedligeholdelse i samarbejde med IT-medarbejder
 • Udarbejdelse, opsætning og udsendelse af nyhedsbreve
HRpeople
Norlys
Sourcing Consultants for EU tenders with experience or interest in procurement law

Norlys, Silkeborg

Do you have an interest in law, a sharp business instinct and good commercial awareness? Are you good at forming and building strong relationships? Do you have experience in procurement rights and strategic sourcing, or are you simply willing and bold enough to develop your expertise in the field of procurement law together with us? If so, we would like to welcome you to Norlys!

We are looking for several new profiles to join a highly professional procurement team in rapid growth, where you will have ample opportunity to make your mark and accelerate your professional development. Based on your skills and experience, we will work together to find the correct level and the correct way to start your development path with us.

Norlys

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV