1.986 job matcher din søgning 1.986 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

A.P. Møller Holding A/S
Legal Student Assistant

A.P. Møller Holding A/S, Copenhagen

A.P. Moller Holding offers an exciting and attractive student position in our Legal team within an international environment, continuous professional and personal development, and a unique opportunity to combine your studies with hands-on experience in the holding company behind some of Denmark’s largest enterprises.

As a member of our Legal team, you will apply knowledge and skills from your academic background with hands-on experience in various corporate legal matters. Your key responsibilities will include:

 • Drafting corporate documents and maintaining our corporate library
 • Developing and maintaining our contract database
 • Handling of KYC information and maintenance of our KYC database
A.P. Møller Holding A/S
Frederikshavn KommuneStudiejob: Verdensmålskommunikator med ild i rumpen

Frederikshavn Kommune

Vil du være med til at redde planeten? Har du lyst til at sætte skub i en Verdensmålsbevægelse? Kan du skabe begejstring, motivation og engagement gennem dine fortællinger? Så er studiejobbet som ’verdensmålskommunikator’ nok lige noget for dig!

Vi vil gøre Verdensmål til hverdagsmål i Frederikshavn Kommune. Verden bliver ikke bæredygtig af sig selv, så vi har travlt. Derfor arbejder vi benhårdt på at skabe en lokal Verdensmålsbevægelse og samle flest mulige gode kræfter om at gøre Verdensmålene til en naturlig del af hverdagen.

Vi leder efter dig, der…

 • er i gang med en uddannelse inden for kommunikation og digitale medier
 • kan skrive og producere indhold, der engagerer og flytter folk
 • er idérig og nytænkende; der er aldrig langt til dit næste humoristiske facebookopslag eller informative ’story’
DUOS A/SSelvstændig og relationsopbyggende vikarbooker

DUOS A/S, København

Vil du hjælpe os med at finde vikarer til vores borgere? Er du drevet af det akutte, og kan du skabe gode relationer på distancen? Så er det måske dig, vi søger.

Vores kerneopgave i vikarteamet er at finde vikarer til vores borgere, når der opstår behov for afløsning af det faste personale, eller der bestilles en vikar af en ekstern kunde.

Her er et udpluk af dine arbejdsopgaver:

 • Modtage vikarbestillinger
 • Oprette vikarvagter
 • Søge og screene vikarer

Du får en arbejdsuge på 15 timer om ugen. Vi aftaler i fællesskab din arbejdstid, der primært er fordelt på aften og weekend.

Dansk Sundhedssikring
Psykologistuderende til vores team for mental sundhed

Dansk Sundhedssikring, Herlev

Er du psykologistuderende og har du lyst til at udvikle dine kompetencer i et stærkt fagligt miljø? Har du stærke kommunikative evner, og brænder du for at sikre den bedste kundeoplevelse? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega.

Dansk Sundhedssikring

Som psykologistuderende vil du få berøring med rigtig mange forskelligartede skadesanmeldelser inden for mental sundhed. Du vil få en bred indsigt i forskellige behandlingsmuligheder, samt styrke dine kompetencer for at visitere, identificere og vurdere en bred vifte af skadesanmeldelser, i samarbejde med erfarne psykologer og sygeplejersker.

Dansk Sundhedssikring
Sammenslutningen Taxa 4x35STUDENTERMEDHJÆLPER SØGES TIL SALGSAFDELINGEN

Sammenslutningen Taxa 4x35, Vanløse

I TAXA 4x35s salgsafdeling har vi travlt med at yde den bedste kundeservice. Derfor søger vi en studentermedhjælper, som kan hjælpe os 10-15 timer om ugen, med forefaldende administrative opgaver med fokus på at registrere og opdatere vores erhvervskunder.

Vi lægger stor vægt på, at du kan arbejde selvstændigt og opsøgende, synes det vil være sjovt at lære mere om taxabranchen, og har mod på at kaste dig ud i mange forskellige opgaver.

Som studentermedhjælper kan din arbejdsdag indebære:

 • Besvare mails
 • Oprette kunder
 • Opdatere kundekartotek
Broste Copenhagen A/SPR- & KOMMUNIKATIONSKOORDINATOR (BARSELSVIKAR)

Broste Copenhagen A/S, Hvidovre

Til vores marketingsafdeling søger vi en kompetent og engageret kollega, der vil udvikle og drive vores PR-aktiviteter samt varetage medieplanlægning og eksekvering i en tidsbegrænset periode. Er du en skarp kommunikatør, har et udadvendt og smilende væsen samt en god forståelse for branding, så er det dig, vi leder efter.

Du vil i stillingen som PR- & kommunikationskoordinator blive ansvarlig for:

 • Daglig håndtering af henvendelser fra nationale og internationale pressekontakter
 • Samarbejde med/drift af vores pressebureau i Tyskland
 • Planlægning og eksekvering af presseaktiviteter så som pitch af artikler, udsendelse af pressemeddelelser samt presseevents i ind- og udland
StudentConsulting Danmark ApSØresundsbron søger studentermedhjælper til Finance

StudentConsulting Danmark ApS søger for Øresundsbron i København

På vegne af Øresunsbron leder vi efter deres nye studentermedhjælper til kontoret på Vester Søgade 10 lige ved Søerne. Med 145 medarbejdere i den dansk-svenske virksomhed og ca. 30 medarbejdere på det danske kontor vil du blive del af afdelingen Accounts Payable/Kreditstyring.

Du tiltræder et team med to kollegaer, hvor dine arbejdsopgaver vil være indenfor Accounts Payable med behandling af indkomne fakturaer i Øresundsbrons system Continia. Ved scanning af fakturaerne med OCR kan der forekomme fejl ved indlæsning, som du har til opgave at korrigere og sende til godkendelse. Derudover vil der også være andre administrative opgaver.

Vi leder efter en studentermedhjælper, der kan starte hurtigst muligt. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er på 15 timer, hvor der vil være mulighed for flere timer under ferie, da fuldtidsansatte holder fri.

Gem
Frederikssund Kommune
Afløsere til ældrepleje i weekender og ferier

Frederikssund Kommune

Vi søger friske afløsere til vores borgere i Frederikssund Kommune. Vi kan tilbyde cykelture i frisk luft, gode og humørfyldte kollegaer samt et arbejde med en meningsfuld hverdag.

Vi søger dig, som er faglært, ufaglært eller studerende til at tage vagter primært i weekender men også ved behov for dækning af sygdom med mere i hverdage, ferie og helligdage. Det vigtigste er at du brænder for at arbejde inden for ældrepleje og med rehabilitering.

Dine arbejdsopgaver vil være at støtte og hjælpe borgerne med personlig hjælp og praktisk hjælp samt sygepleje. Dette i et samarbejde med borger, pårørende og andre samarbejdspartnere. Du vil have en telefon/tablet, som du bruger til dokumentation, hvorpå din daglige køreliste ligger på.

ILVA
Fleksibel og serviceminded deltidssælger

ILVA, Haderslev

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende og toneangivende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?
ILVA

Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor en af dine vigtigste opgaver er, med afsæt i vores leveregel i kundens sted, salg og vejledning af vores kunder. I kundens sted, betyder for os, at alle de beslutninger og løsninger vi står med, bliver taget med kundens behov i fokus.

ILVA
Region Hovedstaden
Videnskabsjournalist/videnskabelig formidlingskonsulent til Region Hovedstadens Psykiatri

Region Hovedstaden, København

I Region Hovedstadens Psykiatri er forskningen vokset betydeligt gennem de seneste år, og det er vi meget glade for og stolte af. Vi søger derfor nu en videnskabsjournalist/videnskabelig formidlingskonsulent, der kan understøtte vores forskere med formidling af de mange studier og projekter både indadtil og udadtil. I psykiatrien skal vi tilbyde den bedste evidensbaserede behandling til vores patienter, og derfor har vi et mål om at sikre en stærk kobling mellem forskning og den kliniske praksis.

Som videnskabsjournalist/videnskabelig formidlingskonsulent i det nye team skal du bl.a. løse følgende opgaver:

 • Udarbejde og implementere en brandingstrategi for forskningen i RHP
 • Understøtte og tilpasse forskernes formidling til forskellige målgrupper som patienter, klinikere og offentlighed
 • Rådgive forskere i forbindelse med produktion af fx podcast og video
Region Hovedstaden
Kristeligt Dagblad
SEO-studentermedhjælper

Kristeligt Dagblad, København

Vil du gerne have praktisk erfaring med SEO – og komme hele vejen rundt omkring strategi, analyse, produktion og optimering af indhold?

Søgemaskineoptimering kræver en særlig faglig profil. Arbejdet indebærer tekniske analyser, dataudtræk og -behandling – men også at skrive og optimere artikler og indhold om tro, etik og eksistens ud fra journalistikkens og søgeoptimeringens principper.

Erfaring med SEO er et plus – men den er ikke afgørende for, om du kan søge denne stilling som studentermedhjælper. Det vigtigste er, at SEO er en oprigtig interesse, og at du forstår værdien af at være #1 i Googles søgeresultater. Resten skal du nok lære.

Novozymes A/SStudent Assistant, OneHealth, Lyngby

Novozymes A/S

Join a dynamic and international team that is passionate about creating a better world with biological solutions. A chance to deliver impact while you grow and develop as a professional, while building on your skills within inside sales and change management.

Join a dynamic and international team that is passionate about creating a better world with biological solutions. A chance to deliver impact while you grow and develop as a professional, while building on your skills within inside sales and change management.

In this role you’ll make an impact by:

 • being a key player in the creation and development of the Inside Sales function; a key element in the development of our ambitious growth plan.
 • owning specific processes related to lead qualification, CRM data maintenance and sales processes.
KVUCStudentermedhjælp til kommunikation og digitale medier

KVUC, København

Brænder du for kommunikation og digitale medier? Så har vi studiejobbet til dig.

Du vil blive en del af en mindre kommunikationsafdeling på KVUC – en uddannelsesinstitution med beliggenhed i centrum af København. Vi arbejder med markedsføring og formidling til mange forskellige målgrupper både internt og eksternt.

Som studentermedhjælper hos os vil du bl.a. komme til at arbejde med:

 • Content-produktion til digitale platforme fx tekstforfatning, fotografering, mindre videooptagelser
 • Opsætning og redaktion af indhold på hjemmeside, intranet og i nyhedsbreve
 • Grafiske opgaver i InDesign og Photoshop fx billedbehandling, plakater, informationsark
SPAR
SPAR Ny Ellebjerg søger unge under 18 år

SPAR

Vores SPAR butik på Carl Jacobsens Vej 19 søger ungarbejdere til butikken, der skal være med til at sikre, at vores kunder får en super indkøbsoplevelse og god kundeservice. Vi søger en dygtig og smilende ungarbejder til vagter fordelt på hverdage og weekenden.

Som salgsassistent er du med til at sikre, at butikken hele tiden fremstår indbydende og salgsklar. Du vil få mulighed for at arbejde i en butik, hvor ikke to dage er ens.

Du vil være den første og den sidste vores kunder møder i butikken, hvorfor det er vigtigt, at du trives med kundekontakt og brænder for at give kunderne et smil og en god oplevelse. Din primære opgave er kundeekspedition, rengøring og vareopfyldning og være medansvarlig for at butikken lukkes korrekt.

SPAR
 Total Denmark
Student Assistant in HR Operations

Total E&P Danmark A/S, Esbjerg

Are you a current or “soon-to-be” student with interest in Human Resources seeking to combine your studies and theoretical knowledge with practical experience? If the answer is yes, then this might be your match! Seize the opportunity to become a Student Assistant with TotalEnergies, joining our dedicated HR Operations team.

Total

In this team, you will be provided with an in-depth insight into the everyday work life of a HR department interfacing with a multitude of stakeholders. You will act as a strong support for the HR Operations team consisting of 7 HR-colleagues and 2 Student Assistants. You will be given a clear area of responsibility which to a certain extent will depend on your experience, personality, interest and educational background. There will be routine tasks, and opportunities to be involved in different tasks across the team.

Total E&P Danmark A/S
Vallensbæk KommuneWebmaster med kommunikationsbaggrund

Vallensbæk Kommune

Er du en dygtig webmaster? Og journalistisk håndværker til fingerspidserne?

Så er du måske vores nye webmaster og kommunikationskonsulent. Som vores nye kollega får du en spændende hverdag, hvor vi arbejder tæt sammen med direktionen og resten af organisationen.

Du er vores nye hjemmeside- og intranetnørd. Dine tekniske færdigheder skal være i orden, for du er den, dine kollegaer vil komme til, når de har spørgsmål eller skal have hjælp til hjemmeside og intranet. Og så skal du brænde for også selv at skrive og producere indhold til vores platforme. I den forbindelse kommer du blandt andet til at:

 • Producere pressemeddelelser.
 • Skrive artikler til vores blad, Vallensbæk NU.
 • Lave nyheder til vores hjemmeside.
ILVA
Fleksibel og serviceminded deltidssælger

ILVA, Holbæk

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende og toneangivende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?
ILVA

Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor en af dine vigtigste opgaver er, med afsæt i vores leveregel i kundens sted, salg og vejledning af vores kunder. I kundens sted, betyder for os, at alle de beslutninger og løsninger vi står med, bliver taget med kundens behov i fokus.

ILVA
Elsass FondenStudentermedarbejder i Elsass Fonden

Elsass Fonden, Charlottenlund

Har du lyst til et administrativt studiejob i en organisation, der arbejder for en god sag? Måske lever du endda selv med cerebral parese og kender derfor området indgående?

Vores kerneopgave er at sikre nyeste viden på området og udvikle aktiviteter på baggrund heraf – herunder undervisning og formidling.

Dine opgaver

 • Passe receptionen: Besvare telefonopkald og skriftlige henvendelser (e-mails), modtage gæster o.l.
 • Løse administrative opgaver, som fx: Bestille kontorartikler, opdatere lister, fordele post, udarbejde interne opgave- og bestillingslister, registrere IT-udstyr samt medvirke i planlægning af faglige og interne sociale aktiviteter.
Trafikselskabet Movia
Studentermedhjælp til information og markedsføring af bus og lokaltog (genopslag)

Trafikselskabet Movia, Valby

Har du lyst til at arbejde med kommunikation og markedsføring af klimavenlig kollektiv transport? Og har du erfaring med informations- og marketingopgaver som studentermedhjælp? Så har du muligheden for et afvekslende og lærerigt job, hvor du kan være med til at forbedre kundernes oplevelse med bus og lokaltog.

Din opgave som studentermedhjælp er at bistå kollegerne i Trafikinformation, Direktionssekretariatet og Kommerciel med marketing- og informationsopgaver samt udviklingsprojekter om billetter og digitale informationskanaler. Du skal blandt andet udvikle og eksekvere egne mindre kampagner og informationsaktiviteter, og du får ansvaret for opfølgning på KPI’er på vores mange digitale kommunikationskanaler. Der vil også være behov din hjælp ifm. marketinginitiativer på tværs af DOT, Movia og Lokaltog.

Trafikselskabet Movia
ALDI Danmark1. Assistent - København V

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du kender allerede ALDI Danmark. For vi var de første i Danmark til at tilbyde høj kvalitet til discountpriser. I dag har vi skudt en spændende udvikling i gang under navnet: ”Hver dag endnu bedre”, og den udvikling inviterer vi nu dig med til som vores nyeste 1. assistent i butikken i København V.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.