2.482 job matcher din søgning 2.482 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Høreforeningen
Administrativ medarbejder til Høreforeningens Tolkeformidling

Høreforeningen, Taastrup

Har du lyst til at arbejde i en forening, hvor vi brænder for at gøre en forskel for mennesker med høretab? Er du god til at arbejde selvstændigt med mange bolde i luften uden at miste overblikket? Så er Høreforeningens Tolkeformidling måske din kommende arbejdsplads.

Vi søger en dygtig medarbejder 20 timer om ugen med stærke administrative kompetencer.

Din vigtigste opgave er at formidle skrivetolke til mennesker med høretab. Skrivetolke er en helt afgørende støtte for mennesker med sværere høretab og bruges på uddannelser, arbejdspladser og i det sociale liv. Som administrativ medarbejder får du spændende opgaver med direkte kontakt til vores brugere og skrivetolke. Du skal både have stærke administrative kompetencer og rigtig gode samarbejdsevner.

Høreforeningen
Frederikshavn Kommune Socialpsykiatrien i Frederikshavn søger 2 SSA/Pædagog/Ergoterapeut til arbejde inden for servicelovens § 85

Frederikshavn Kommune

Bostøtte Team 85 i Frederikshavn Kommune søger to medarbejdere til arbejdet efter servicelovens § 85 omhandlende psykiatriske lidelser, senhjerneskade, misbrug og udsatte og borgere med varige funktionsnedsættelser, hovedsageligt i aldersgruppen 30+.

Stillingerne er til besættelse pr. 1. november eller hurtigst muligt herefter. Der er tale om to fastansættelser på 37 timer ugentligt. For begge stillinger indgår der weekendvagter ca. hver 4 uge, morgenvagter samt enkelte senvagter.

Vi arbejder Recovery-orienteret og med den anerkendende tilgang i mødet med borgerne, men arbejder også med den kompenserende indsats ift. borgere med varige funktionsnedsættelser.

Frederikshavn Kommune Er du køkkenassistent og går med tanker om at prøve nye udfordringer - så har vi et spændende job til dig på Dybvad Ældrecenter

Frederikshavn Kommune

Stillingen er som udgangspunkt på 15 timer i dagvagt fordelt på hverdagene, hvor du vil indgå i et lille fast team sammen med vores 2 husassistenter og vores tekniske servicemedarbejder. Enkelte gange vil der også være arbejdsopgaver om aftenen i forbindelse med arrangementer og højtider.

Arbejdsopgaverne spænder vidt, og du vil selvstændigt skulle varetage opgaverne omkring ernæring, samt servere mad for vores beboere. Der er ligeledes dagligt praktiske opgaver i køkkenet, som du også skal være en del af.

Vi forventer, at du vil kan og vil være en del af at skabe et hyggeligt hjem for vores beboere, samt medvirke til at skabe hyggelig stemning omkring blandt andet måltiderne.

Ab Catering Aarhus A/S
Chauffører til Danmarks største foodservice-virksomhed!

Ab Catering Aarhus A/S, Hinnerup

AB Catering Aarhus A/S søger nye cateringchauffører og også afløsere til en enkelt ugedag.

AB Catering er Danmarks største foodservice virksomhed, og vores kunder er typisk storkøkkener, restaurationer, institutioner mv. Vi når vidt omkring i Danmark og har brug for gode og solide medarbejdere.

Du vil blive tilknyttet det faste hold af chauffører. Kundernes bestillinger vil blive pakket på rullende bure af dine kolleger på lageret og stillet klar ved rampen.

Du skal selv pakke enkelte frost- og ferskvarer og derefter læsse bilen ud fra din rute, så du er klar til at levere varerne hurtigt og effektivt, men stadig med god service og et smil på læben.

Ab Catering Aarhus A/S
Frederikshavn Kommune Bofællesskab for unge og voksne borgere med nedsat psykisk og fysisk funktionsevne i Frederikshavn søger 2 social- og sundhedsassistenter

Frederikshavn Kommune

Vil du være med til at udvikle et tværfagligt samarbejde i vores bofællesskab, sammen med dygtige og engagerede pædagoger så er det måske dig, vi leder efter.

Bofællesskab Vest i Frederikshavn, som er hjemmehørende i Center for Handicap og Psykiatri, søger to dygtige og engagerede social- og sundhedsassistenter til faste stillinger på mellem 35-37 timer ugentligt, med opstart d. 1. december, 2022 eller snarest muligt.

Du kommer til at arbejde med nogle skønne borgere med behov for guidning og hjælp i daglige funktioner, samt pleje og omsorg i en struktureret indsats.

Du skal som SOSU, kunne skabe et overblik over de sundhedsfaglige opgaver ved borgerne, medicindispensering, sårbehandling, lægekontakt og sundhedsfaglig dokumentation.

Frederikshavn Kommune Nattevagt til Strandby Hjemme- og Sygepleje

Frederikshavn Kommune

Strandby Hjemme- og Sygepleje søger en ny kollega til at indgå i natteamet. Stillingen er på 30 timer pr. uge med weekendvagt hver 2. uge. Ønsker du et andet timetal, kan det også aftales. Stillingen er ledig fra den 1. november, men kan du først tiltræde senere venter vi gerne på dig.

Området for Strandby Hjemme- og Sygepleje dækker fra Ålbæk til midt i Frederikshavn. Det er derfor nødvendigt, at du har kørekort til personbil.

På en nattevagt er der 5 social- og sundhedspersoner samt en sygeplejerske. Derudover er der et samarbejde med de teams, der dækker resten af kommunen, hvilket betyder, at de enkelte teams hjælper hinanden ved ændringer i arbejdsbyrden.

Vi tilbyder:

  • Et varierende og udfordrende job, hvor din faglighed kommer i spil
  • Indflydelse på egen mødeplan - vi arbejder med selvvalgt arbejdstid
  • Introduktion tilpasset netop dig
Ikast-Brande Kommune
Bøgildlund mangler social- og sundshedsassistent i fast stilling

Ikast-Brande Kommune

Vil du være med til at udvikle Bøgildlund?

Vi søger en social- og sundhedsassistent i en fast stilling senest den 1. december 2022. Gerne i fast aftenvagt eller fortrinsvis aften og dag. Vi tilbyder weekendarbejde hver anden eller hver tredje weekend --- alt efter dit ønske.

Bøgildlund er et demensvenligt nyt plejecenter fra 2019 med 24 plejeboliger, og meget snart udvider vi til 48. Vi har også et daghjem for visiterede hjemmeboende borgere.

Vi har et fantastisk team af frivillige. De er en vigtig del af den meningsfulde beskæftigelse for vores beboere og brugere. Vi prioriterer pårørendesamarbejde højt.

Vi tilbyder god introduktion med faste medarbejdere.

Egedal Kommune
Social- og sundhedsfaglig medarbejder til socialpsykiatrisk bofællesskab

Egedal Kommune, Stenløse

Botilbuddet Dambo er et lille roligt socialpsykiatrisk botilbud med gode rammer, målrettet ældre beboere. Dambo rummer seks toværelses lejligheder samt et hyggeligt fællesmiljø med stue og køkken.

Målgruppen er borgere med svære, længerevarende sindslidelser og nedsat funktionsevne, kombineret med et støtte- og lettere plejebehov, som alle i personalegruppen skal kunne deltage i og hjælpe borgeren med.

Vi prioriterer tid til nærvær og aktiviteter. Vi arbejder ud fra en relationel tilgang med at støtte den enkelte borger i at udnytte egne potentialer, så de bliver i stand til at leve et så selvstændigt liv som muligt.

Egedal Kommune
Gem
Houkjær Begravelse ApS
Bedemand

Houkjær Begravelse ApS, Holstebro og Ulfborg

Da vi til januar overtager Gaardhøje Begravelsesforretning i Holstebro og Ulfborg, søger vi en ny kollega, som har lyst til at indgå i et team af engagerede og imødekommende bedemænd, og som har lyst til at være en del af en udviklingsorienteret begravelsesforretning?

Vi søger en ny kollega, som motiveres af at gøre en forskel for andre mennesker, og som ser god service som altafgørende.

Motiveres du af at hjælpe mennesker i en svær situation? Ser du dig selv som empatisk, respektfuld og professionel, så er det måske dig, vi kan byde velkommen som vores nye kollega.

Houkjær Begravelse ApS
OK-Fonden
OK-Fonden Høng Erhvervsskole søger to miljøterapeutiske medarbejdere til projektstilling i 1-1-projekt

OK-Fonden

Du bliver en del af en organisation, hvor vi gør, hvad vi siger. Hos os er værdier ikke noget, vi blot taler om. Det er noget, vi lever. Vi møder mennesker med tillid, vi går sammen, men ikke i takt, og vi gør altid, hvad vi kan for at arbejde for den enkeltes selvbestemmelse og tryghed – og for at vores beboere kan forfølge deres individuelle drømme og leve livet – hele livet.

Din primære opgave som miljøterapeutisk medarbejder er, sammen med kollegaer i en tværfaglig sammensat gruppe, at støtte vores beboere med blandt andet daglig struktur og gøremål, så hverdagslivet og uddannelsesforløbet bliver meningsfuldt, sammenhængende og udviklende for beboerne. Du vil desuden fungere som kontaktperson og tovholder i forhold til den enkeltes forløb.

Gem
Dansk MisbrugsBehandling Misbrugsrådgiver/behandler

Dansk MisbrugsBehandling, København

Brænder du for at gøre en forskel?

Har du lyst til at arbejde med misbrugere og deres familier? Så kan du blive en del af Dansk MisbrugsBehandlings behandlingsteam.

Stillingen indebærer rådgivning/behandling i primærbehandling og efterbehandling, og indeholder bl.a. visitation og rådgivning, gruppeterapi og enesamtaler, samt rådgivning af deltagernes pårørende.

Deltagerne i behandlingen består af alkohol- kokain- og hashafhængige – dog med en overvægt af alkoholmisbrugere.

Gem
Stevns Kommune Børnecenter Rødtjørnen søger køkkenassistentvikar til frokostordning

Stevns Kommune, Store Heddinge

Børnecenter Rødtjørnen har frokostordning og en køkkenassistent i 20 timer, som varetager den.

Vi søger en køkkenassistentvikar, som kan arbejde i køkkenet hver onsdag og ved sygdom og ferie.

Den daglige arbejdstid er 4 timer. Opgaverne består af anretning af madvogne til to børnehavestuer og en vuggestue. Rødtjørnen er normeret til 50 børn.

Menuerne består af rugbrød og pålæg 3 gange om ugen og varm mad 2 gange om ugen.

Vordingborg Kommune Attraktiv stilling som social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent til aftenvagt

Vordingborg Kommune

Social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper søges til fast aftenvagt inde på Solvang

Stillingen er på 28 timer i gennemsnit om ugen med opstart snarest eller senest 1. december 2022, med weekendvagt hver anden weekend.

Du kan både arbejde selvstændigt og tværprofessionelt i en tæt gruppe. Solvang er et plejecenter, hvor borgerne har demens eller er i svær grad hukommelsessvækket.

Vi er omsorgsfulde både over for vores borgere og hinanden. Vi går på arbejde, fordi vi dagligt gør en forskel for den enkelte borger. Vi arbejder ud fra en personcentreret tilgang med fokus på tværfaglighed, hvilet kræver at vi har et stort overblik og kan prioritere vores opgaver og ikke er bange for at tænke ud af boksen.

Langeland Kommune Koordinator til Bostederne

Langeland Kommune

Kan du se dig selv i et spændingsfelt mellem drift, udvikling og koordinering på tværs af bostederne på Langeland? Finder du glæde i at arbejde i en organisation, hvor du er med til at præge rammerne for andre menneskers udvikling, trivsel og selvstændighed? Og ønsker du at bidrage til et godt arbejdsmiljø på tværs af enheder og faggrupper? Så er dette måske drømmejobbet for dig.

Bostederne I Langeland Kommune består af Hjørnet, Hine Bakkevej, Hovedgaden og Bofællesskabet Brungårdsvænget. Fælles for bostederne er, at borgeren er i centrum. Herunder arbejdes der til dagligt med at højne borgerens daglige livsførelse, hverdagsmestring og motivation ud fra konkrete sundhedsfaglige såvel som pædagogiske målsætninger.

Bostederne søger nu en koordinator, som i tæt samarbejde med lederen for området kan bidrage til den kontinuerlige drift på tværs af enhederne.

Utiligize ApS
Marketing medarbejder

Utiligize ApS, København

Kom og bliv en del af en dansk vækstvirksomhed og hjælp Danmark med den grønne omstilling.

Utiligize søger en dygtig studerende, der brænder for at skabe content - både digitalt og via artikler - og tage ansvaret for vores marketing- og kommunikationsopgaver. Du har stærke kommunikative evner både på skrift og i tale (dansk/engelsk), forstår at bruge digitale og sociale medier, kan lave og redigere videoer, arbejde selvstændigt og ikke mindst har en professionel stolthed med sans for både kvalitet og detaljer.

Det er en fordel, hvis du har et år eller to tilbage af dit studie og er komfortabel med at arbejde i Wordpress (eller lignende).

Ikast-Brande Kommune
Tilkaldevikar til Isenvad Skole

Ikast-Brande Kommune

Vi søger tilkaldevikarer til at varetage undervisningen ved kortvarigt eller akut opstået fravær.

Som tilkaldevikar overtager du det arbejde, som læreren skulle have udført. Det kan være for nogle timer, en dag eller for en kortere periode.

Arbejdstiden ligger mellem 7.40 og 15.00. Ved akut opstået fravær ringer vi om morgenen mellem kl. 6.45 og 7.00.

På Isenvad Skole er der ca. 100 elever i 0. – 6. klasse, som bor i byen og på landet.

Isenvad Skole har rullende indskoling og arbejder med aldersintegrerede hold. Vi arbejder med samlæsning på forskellig vis både i indskolingen og på mellemtrinnet. Ved rullende indskoling har børnene mulighed for at starte i skole, når de fylder 6 år.

Gem
Pal Rengøring
Rengøringsassistenter

Pal Rengøring

To mødestabile, omhyggelige og pligtopfyldende rengøringsassistenter søges til at starte hurtigst muligt.

Pal Rengøring udvider og søger derfor hurtigst muligt to rengøringsassistenter til opgaver i Nyborg, Otterup, Odense, Assens og omegn.

15 timer om ugen med mulighed for flere timer på sigt.

Dine opgaver vil bl.a. indebære sommerhusrengøring, trappevask og privatrengøring.

Pal Rengøring
Københavns Erhvervsakademi STUDENTERMEDHJÆLPER TIL KEA STUDIEADMINISTRATION

Københavns Erhvervsakademi

Er du omhyggelig med at finde de gode løsninger, og kan du tage imod alle henvendelser med et smil?

Som vores nye studentermedhjælper bliver du en del af studieadministrationen på KEA. Det bliver din opgave at hjælpe dine kolleger i studieadministrationen med administrative opgaver og med serviceringen af vores studerende og andre på KEA.

Du vil først og fremmest hjælpe med at tage imod studerende og andre i vores tre receptioner på Nørrebro - Guldbergsgade, Prinsesse Charlottes Gade og Lygten - og dermed være det første møde med KEA.

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Betjening og afløsning i vores receptioner.
  • Besvare skriftlige henvendelser.
  • Udarbejde karaktermeddelelser, bekræftelser og eksamensbeviser.
  • Udskrive studiekort.
Politiets Efterretningstjeneste Studentermedhjælpere søges til PET's medieovervågning i SIOC

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Kan du heller ikke lade være med at følge med i nyheder og sociale medier? Vibrerer din telefon konstant? Færdes du hjemmevant på sociale medier, tænker på forkant og kan samtidig løbe hurtigt når det gælder? Og kunne du tænke dig at arbejde i en organisation, hvor frihed, demokrati og sikkerhed står i centrum for dine arbejdsopgaver?

Vi tilbyder en central rolle i PET’s medieovervågning, hvor vi søger studentermedhjælpere, der bl.a. kan hjælpe os med den løbende medieovervågning af både den trykte og den digitale nyhedsdækning i Danmark og verden.

Samtidig vil du skulle løse et mindre antal andre analytiske og administrative opgaver samt lettere sagsbehandling i en politisk kontekst.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver, og du vil have fingeren på nyhedspulsen både i Danmark, Rigsfællesskabet og internationalt.

Favrskov Kommune Social- og sundhedhjælper til Plejecenter Hinneruplund

Favrskov Kommune

Søger du faglige udfordringer? Vil du sætte dine kompetencer i spil dagligt ved at udvikle kvaliteten for beboerne på Plejecenter Hinneruplund i Favrskov Kommune? Så er det dig, vi søger!

Plejecenter Hinneruplund i Hinnerup søger snarest social- og sundhedshjælpere i faste stillinger. Stillingerne er på mellem 30 og 37 timer, så du bestemmer selv, hvad timeantal du ønsker.

Plejecenter Hinneruplund er et plejecenter med 63 boliger og 7 korttidspladser. Der arbejdes med en høj grad af decentralisering. Det betyder, at mange beslutninger træffes af den enkelte medarbejder tæt på beboeren.

Alle medarbejdere varetager en del af de daglige funktioner/opgaver i teamet, fx nøglepersonsfunktioner, vagtplanlægning m.m. Vores samarbejde bygger på åbenhed og tillid, og vi har altid mennesket i fokus.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV