1.877 job matcher din søgning 1.877 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dagbladet Børsen A/S
Er du en ambitiøs studerende med en passion for økonomi og regnskab?

Dagbladet Børsen A/S, København

Vil du gerne have indflydelse og ansvar, mens du får mulighed for at afprøve en bred række opgaver? Vil du gerne have hands-on erfaring med økonomi, finans og regnskab for at udvikle dig i en studierelevant rolle? I så fald er Dagbladet Børsen stedet for dig!

I Økonomiafdelingen er vores mission at understøtte hele forretningen med indsigt, transparens, rådgivning og sikkerhed. Eksempler på opgaver og projekter, som du som studentermedhjælper ville kunne blive sat på:

 • Håndtering og bogføring af indgående fakturaer
 • Forberedelse og udførelse af diverse opgaver ifm. månedsluk
 • Analyse af finanstal, herunder afvigelsesanalyser

Du vil arbejde cirka 10-15 timer om ugen med fleksibilitet omkring eksamensperioder.

Dagbladet Børsen A/S
alles Lægehus A/S
Juridisk studentermedhjælper

alles Lægehus A/S, Esbjerg

Ønsker du at få værdifulde erfaringer fra erhvervslivet ved siden af dit studie? Så har du nu mulighed for at blive en del af en af Danmarks hurtigst voksende sundhedsvirksomheder. Her får du mulighed for at udvikle dine kompetencer indenfor bl.a. HR-jura og sundhedsområdet.

Som vores juridiske studentermedhjælper vil du naturligt få et tæt samarbejde med vores jurist samt vores HR-funktion, og vi forestiller os at arbejdet fordeles over én eller to dage om ugen med fleksibilitet i eksamensperioder og ferier. Hvis du pendler, er vi er naturligvis fleksible i forhold til mødetider.

Dit arbejde som studentermedhjælper vil primært bestå af:

 • Juridisk sagsbehandling og informationssøgning
 • Udarbejdelse af ansættelseskontrakter
 • Udarbejdelse af udkast til besvarelser og kontrakter
 • Bistand i forbindelse med behandling af klagesager
alles Lægehus A/S
Fredericia KommuneFamiliekonsulenter til Familie & Ungdomscentret

Fredericia Kommune

Vores kommende medarbejdere skal brænde for familie- og netværksarbejde og trives med at navigere i en uforudsigelig hverdag med alsidige opgaver.

Vi er et travlt hus og vi har et stigende antal opgaver. Derfor søger vi 7 familiekonsulenter, som har erfaring med at arbejde med udsatte og sårbare børn og unge med funktionsnedsættelse og deres familier. Vi søger personale med en pædagogfaglig uddannelse og gerne med en specialiseret viden og erfaring inden for de specifikke områder, vi søger personale til.

Familie og Ungdomscentret er den kommunale foranstaltningsenhed, der forestår en lang række lokale behandlingstilbud til børn og unge i alderen 0-23 år og deres forældre. Indsatserne strækker sig fra kriminalitetstruede unge, praktisk pædagogisk støtte i hjemmet til terapeutiske samtaleforløb.

Wunderwear A/S
Fordi… du brænder for at sælge eksklusivt lingeri!

Wunderwear A/S, Hørsholm

Drømmer du om et job, hvor du får mulighed for at arbejde med mode og lækkert lingeri? Så er du muligvis vores nye supersælger!

Du vil som sælger indgå i vores dygtige team, hvor professionel service og godt humør er en vigtig del af hverdagen.

Vi tilbyder dig bl.a.:

 • En stilling med ca. 10 ugentlige arbejdstimer, der primært ligger på lørdage og søndage og med mulighed for flere timer i ferieperioder og i december.
 • Et spændende job, hvor du kommer til at arbejde med mode og eksklusive mærker indenfor lingeri, nattøj, badetøj og strømper
Wunderwear A/S
Gem
TEMP TEAM A/SØkonomimedarbejder søges til deltidsstilling

TEMP TEAM A/S søger for kunde

På vegne af vores samarbejdspartner søger vi en kollega til en central rolle i produktionsvirksomhed.

Økonomifunktionen dækker bredt og mange arbejdsopgaver, og den er berammet til ca. 20 timer ugentligt.

Arbejdsopgaver:

 • Bogføring og fakturering
 • Momsregnskab
 • Timeregistreringer og lønindberetning
Indrykket:
Ny Carlsberg Glyptotek
Glyptoteket søger studentermedarbejder til museets moderne afdeling og særudstillingsprogram

Ny Carlsberg Glyptotek, København

Glyptoteket søger en studentermedarbejder 15 timer om ugen til at assistere med opgaver relateret til museets kommende særudstillinger samt museets moderne samling (dansk og fransk kunst fra perioden 1800-1930). Du vil arbejde på tværs af husets forskellige afdelinger og komme helt tæt på de kommende særudstillinger af international samtidskunst og europæisk kunst fra omkring år 1900.

Dine opgaver vil primært relatere til sig planlægningen af de kommende særudstillinger, hvor du vil indtage rollen som udstillingsassistent.

Dine opgaver vil være alsidige og knytte sig til bl.a. kunstfaglig research, formidling, assisterende kuratering samt opgaver af mere administrativ og praktisk karakter, herunder udstillingsproduktion og planlægning med både interne og eksterne partnere.

DSBSalgsassistenter til Odense Station DSB 7-eleven (8-12 timer pr. uge)

DSB

Vil du være en del af en virksomhed, hvor DU kan gøre en forskel sammen med dedikerede kollegaer, som støtter og motiverer hinanden, samtidig med at vi har det sjovt – så er dette jobbet for dig!

Vi søger nye kolleger, der kan arbejde 8-12 timer om ugen i gennemsnit. Du skal kunne arbejde aften, i tidsrummet kl. 17.00-00.00 og weekends i tidsrummet kl. 06.00-00.00, så jobbet kan godt kombineres med et studie. Du skal være over 18 år.

Din hverdag består bl.a. af at byde kunderne velkommen og sørge for en flot og præsentabel butik. Du vil i løbet af dagen få lov til at udføre mange forskellige opgaver såsom bagning, rengøring, trimning og tilberedning af mad.

DSB
TECHCOLLEGE
Administrativ projektmedarbejder

TECHCOLLEGE, Aalborg

Til administrationen af blandt andet vores EU-Socialfondsprojekter søger TECHCOLLEGE en administrativt stærk projektmedarbejder.

På TECHCOLLEGE arbejder vi strategisk med udvikling igennem projekter og indgår i øjeblikket blandt andet i tre EU-Socialfondsprojekter. Vi søger en administrativ stærk projektmedarbejder, der organisatorisk forankres i vores økonomiafdeling, og som i tæt samspil med vores projektledere vil fungere som et vigtigt bindeled mellem udvikling og administration.

Har du solid erfaring med projekter og faste deadlines? Er du detaljeorienteret og formår at bevare overblikket over komplekse regneark? Så får du nu mulighed for at blive en del af et godt socialt team og bidrage til vores elevers såvel faglige som personlige udvikling.

TECHCOLLEGE
itm8
Rengørings- og køkkenmedhjælper

itm8, Viby J.

Har du et fri-år, sabbatår eller lignende? Er du morgenfrisk og kunne du tænker dig at arbejde som rengørings- og køkkenmedhjælper? Så er du måske vores nye kollega.

Til vores rengørings- og køkkenteam søger vi en frisk, glad og yderst serviceminded kollega, der ikke er bange for at tage fat.

Du vil være kokkens højre hånd og arbejdsopgaverne spænder bredt fra rengøring af kontorarealet til tilberedning af mad. Det er derfor vigtigt, at du er stabil, pligtopfyldende og med et glimt i øjet, kan få hverdagen til at glide for vores mange kollegaer og gæster på kontoret i Viby.

Jobbet indebærer blandt andet:

 • Rengøring af kontorarealet og sikre kvaliteten af denne altid er i top
 • Opvask og vareopfyldning
 • Forberedelse og oprydning af morgenmad
itm8
Alka Forsikring

Servicesupporter til faglig medlemskontakt i Alkas Medlemskontaktcenter

Alka Forsikring, Ballerup

Kan du se dig selv skabe og styrke fagforeningsmedlemmers tilfredshed? Elsker du at snakke med andre mennesker og kan du se dig selv have telefonen, som dit vigtigste arbejdsredskab?

Du ringer til fagforeningernes medlemmer på forbundets vegne. Det kan være et opkald til et nyt medlem hvor du ringer og byder velkommen, eller til et eksisterende medlem hvor du følger op på deres medlemskab.

Uanset hvilket medlem du taler med, er opgaven at sikre medlemmet får mest muligt ud af sit medlemskab i fagforeningen – herunder fagforeningens services og medlemsfordele. Herudover er der løbende ad-hoc opgaver.

Alka Forsikring
Ørsted
Student Assistant to financial and analytical support in Renescience

Ørsted, Gentofte

Imagine a future where you support our projects and business processes to help build our position as a leader in the sustainable energy transformation.

Join us in this role where you’ll use your financial and business knowledge to support projects and business processes as well as develop decision-making material for senior management and department leaders. You’ll work in Renescience which is a recycling and green energy growth platform within the Markets & Bioenergy (MB) business area.

Ørsted

Ørsted is a global leader in offshore wind energy and ranked the world’s most sustainable energy company. To be a frontrunner, we invest significantly in employee development, and from the moment you join us, we’ll support your personal and professional growth.

Ørsted
ILVA
Fleksibel og serviceminded deltidssælger

ILVA, Holbæk

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende og toneangivende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?
ILVA

Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor en af dine vigtigste opgaver er, med afsæt i vores leveregel i kundens sted, salg og vejledning af vores kunder. I kundens sted, betyder for os, at alle de beslutninger og løsninger vi står med, bliver taget med kundens behov i fokus.

ILVA
THISTED KOMMUNE
Fleksjobkonsulent som barselsvikar til Beskæftigelsesafdelingen

THISTED KOMMUNE

Team Job, Fleks og Uddannelse består af 19 dygtige og erfarne medarbejdere og en teamleder. Teamet beskæftiger sig, foruden fleksjob, med opgaver inden for revalideringen, løntilskud til førtidspensionister og a-dagpengeområdet.

Du får nogle engagerede og hjælpsomme kolleger. Vi er meget ambitiøse, har en høj faglighed og arbejder målrettet med at hjælpe borgere ind på arbejdsmarkedet via beskæftigelsesrettede tilbud og fastholdelse i job. Vi har fokus på udvikling og vil gerne være på forkant med forandringer, og denne udvikling vil du blive en del af.

Som fleksjobkonsulent er det dit ansvar at sikre en håndholdt og systematisk indsats i relation til at sikre borgerens vej i fleksjob, hvilket blandt andet kræver viden om jobmulighederne på det lokale arbejdsmarked og evnen til hurtigt at skabe et netværk af virksomheder.

Red Bull DenmarkBusiness Insights Student Assistant

Red Bull Denmark, Copenhagen

Red Bull Denmark is looking for a Business Insights Student Assistant, who will be overall responsible to assist the Trade Marketing and Field Sales Team, in developing and coordinating trade insights activities to maximize the potential of Red Bull in off-trade.

This involves tasks such as in-depth sales data analysis on channel- and customer-level as well as assortment, price and promotion data analysis to generate insights, and efficient field sales execution.

KEY RESPONSIBILITIES ARE:

 • MONTHLY NIELSEN REPORTING
 • PLANOGRAM ANALYSIS
 • CUSTOMER NEWSLETTER

The Business Insights Student Assistant will report to the Category Manager.

AudikaStudent Assistant CRM Marketing

Audika, Smørum

Do you have a high interest in customer loyalty and retention marketing, and are you looking for an exciting student position where you will be in close contact with many different countries? Then this position might be something for you.

You will be part of our global CRM Marketing team – working with customer loyalty and retention. Responsibilities/Tasks:

 • Be responsible for own projects and tasks related to NPS (Net promotor score) and CRM programs
 • Assist on the onboarding and roll-out of NPS and CRM programs
 • Assist in the implementation of a global loyalty strategy
Sundhedsstyrelsen
Kompetente og servicemindede sekretærer til uddannelsesområdet

Sundhedsstyrelsen, København

Vi søger nye sekretærer, der vil være en del af vores uddannelsesenhed. Vi sætter rammerne for dagens og fremtidens speciallægeuddannelse og arbejder med drift og kvalitetsudvikling af blandt andet lægers, tandlægers og sygeplejerskers videreuddannelse som landets øverste sundhedsmyndighed.

Har du mod på dét, og vil du også gerne arbejde med sagsbehandling af enkeltsager fx vedrørende patienter til behandling i udlandet? Så er du måske vores nye kollega i Sundhedsstyrelsens uddannelsesenhed.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med såvel ledelsen som flere af enhedens medarbejdere. Arbejdet vil udover almindelige kontoropgaver blandt andet bestå af tværgående sekretæropgaver i enheden.

Danmarks Tekniske UniversitetStudentermedhjælpere til vores marketingsteam

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Brænder du for at markedsføre og kommunikere om innovation, teknologi og kompetenceudvikling? Er du frisk på at prøve noget nyt, lære mere og udfordre dine evner? Kan du arbejde struktureret og selvstændigt i et tempofyldt miljø? Har du drivkraften og ideerne til hjælpe med at transformere den måde, vi tilbyder og kommunikerer efteruddannelser på, så er du måske vores nye kollega?

Learn for Life er DTU's nye center, der varetager efteruddannelsesudbuddet for hele DTU og har en række kerneopgaver, som løses i tæt samarbejde med DTU’s institutter, universitetets centraladministration og flere strategiske samarbejdspartnere. Vi leverer viden, rådgivning og support inden for videre-/efteruddannelse.

Gem
Q-Park Operations Denmark A/SParkeringsvagt - 10 eller 20 timer pr. uge

Q-Park Operations Denmark A/S, Herning

Er du proaktiv, selvstændig og ansvarsbevidst? Så er du måske vores nye parkeringsvagt!

Hos Q-Park Operations Denmark A/S arbejder vi hver dag på at skabe kvalitet, driftsoptimering, kundetilfredshed og bæredygtige økonomiske præsentationer. I den forbindelse mangler vi en effektiv parkeringsvagt til Herning og omegn, der vil bidrage til dette mål og har mulighed for at arbejde gennemsnitligt 10 eller 20 timer om ugen. Vagtplanen dækker alle ugens 7 dage og døgnets 24 timer, men dine primære vagter vil foregå i dagtimerne.

Du skal være villig til at køre i egen bil rundt til de forskellige parkeringspladser mod kørselsrefusion jf. statens takster. Det er derfor vigtigt, at du er en habil bilist. Vi forventer, at du har et godt kendskab til Herning og omegn, så du hurtigt kan køre fra den ene parkeringsplads til den næste.

DANISH CROWN A/S
Studentermedhjælper, Food Safety, Randers

DANISH CROWN A/S

Er du i gang med en uddannelse inden for fødevareområdet eller naturvidenskaben, og har du lyst til at starte karrieren i en international fødevarevirksomhed? Og er du samtidig struktureret og systematisk? Så er du måske den studentermedhjælper, vi søger til Food Safety and Quality på vores hovedkontor i Randers.

Du bliver en del af afdelingen for fødevaresikkerhed og kvalitet, hvor du vil samarbejde med 9-10 kolleger. Vi er en stabsfunktion i koncernens største forretningsenhed, Danish Crown.

rVi har kontakt til danske og udenlandske fabrikker, og varetager kvalitetsledelse, audits samt mikrobiologiske og kemiske undersøgelser af produkter.

DANISH CROWN A/S
Gem
Habitus
Pædagogiske tilkaldevikarer

Habitus

Er frihed i dit arbejdsliv vigtigt for dig? Har du lyst til at være en del af Habitus, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Så er du måske vores nye vikar til vores faste vikarkorps på vores bo- og dagtilbud.

Vi søger både tilkaldevikarer til vores botilbud og dagtilbud, så dine arbejdsdage vil være forskellige alt efter hvilket hus du bliver tilknyttet, men fælles for alle husene er det, at du bliver grundigt introduceret til en enkelt eller flere borgere, så du bliver rustet til at varetage indmøder hos den enkelte.

Det er en fordel, at du:

 • Har pædagogisk eller sundhedsfaglig erfaring – du er f.eks. studerende på en pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse og ønsker praktisk erfaring, eller du har i forvejen erhvervserfaring fra tidligere
 • Er fleksibel og har nogle dage mulighed for at komme med kort varsel
Habitus