1.978 job matcher din søgning 1.978 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Høreforeningen
Administrativ medarbejder til Høreforeningens Tolkeformidling

Høreforeningen, Taastrup

Har du lyst til at arbejde i en forening, hvor vi brænder for at gøre en forskel for mennesker med høretab? Er du god til at arbejde selvstændigt med mange bolde i luften uden at miste overblikket? Så er Høreforeningens Tolkeformidling måske din kommende arbejdsplads.

Vi søger en dygtig medarbejder 20 timer om ugen med stærke administrative kompetencer.

Din vigtigste opgave er at formidle skrivetolke til mennesker med høretab. Skrivetolke er en helt afgørende støtte for mennesker med sværere høretab og bruges på uddannelser, arbejdspladser og i det sociale liv. Som administrativ medarbejder får du spændende opgaver med direkte kontakt til vores brugere og skrivetolke. Du skal både have stærke administrative kompetencer og rigtig gode samarbejdsevner.

Høreforeningen
Frederikshavn Kommune Er du køkkenassistent og går med tanker om at prøve nye udfordringer - så har vi et spændende job til dig på Dybvad Ældrecenter

Frederikshavn Kommune

Stillingen er som udgangspunkt på 15 timer i dagvagt fordelt på hverdagene, hvor du vil indgå i et lille fast team sammen med vores 2 husassistenter og vores tekniske servicemedarbejder. Enkelte gange vil der også være arbejdsopgaver om aftenen i forbindelse med arrangementer og højtider.

Arbejdsopgaverne spænder vidt, og du vil selvstændigt skulle varetage opgaverne omkring ernæring, samt servere mad for vores beboere. Der er ligeledes dagligt praktiske opgaver i køkkenet, som du også skal være en del af.

Vi forventer, at du vil kan og vil være en del af at skabe et hyggeligt hjem for vores beboere, samt medvirke til at skabe hyggelig stemning omkring blandt andet måltiderne.

Ab Catering Aarhus A/S
Chauffører til Danmarks største foodservice-virksomhed!

Ab Catering Aarhus A/S, Hinnerup

AB Catering Aarhus A/S søger nye cateringchauffører og også afløsere til en enkelt ugedag.

AB Catering er Danmarks største foodservice virksomhed, og vores kunder er typisk storkøkkener, restaurationer, institutioner mv. Vi når vidt omkring i Danmark og har brug for gode og solide medarbejdere.

Du vil blive tilknyttet det faste hold af chauffører. Kundernes bestillinger vil blive pakket på rullende bure af dine kolleger på lageret og stillet klar ved rampen.

Du skal selv pakke enkelte frost- og ferskvarer og derefter læsse bilen ud fra din rute, så du er klar til at levere varerne hurtigt og effektivt, men stadig med god service og et smil på læben.

Ab Catering Aarhus A/S
Gem
Nordic Debt Collection A/S Vi søger erfarne collectionspecialister til forskellige stillinger - er en af dem DIG?

Nordic Debt Collection A/S, København

Hos NODECO arbejder vi med inddrivelse af gæld, både for danske og udenlandske kunder. Mange skyldnere kan være havnet i en situation, hvor manglende overblik over gælden, kan være årsag til at der ikke længere betales af på den.

Har du mod på at hjælpe skyldnerne tilbage på rette vej, forhandle gode holdbare afdragsordninger på plads og kontakte dem som glemmer at betale, så har vi jobbet til dig.

Opgaverne vi skal have hjælp til at løse, handler bl.a. om:

  • Behandling af kundehenvendelser på mail og telefon
  • Inddrivelse af bank- og forbrugslån
  • Vurdere og indgå afviklings- og akkorderingsforslag fra skyldnere
Selfinvest Financial Business Partner

Selfinvest, Middelfart

Har du en økonomisk baggrund og interesse for udvikling af Finance-funktionen, hvor du vil være sparringspartner for vores CFO i Selfinvest og driftsaktiviteterne i A/S United Shipping & Trading Company (USTC) på udvalgte strategiske og finansielle områder?

Så er stillingen som Financial Business Partner en unik mulighed for dig.

Du vil blive en del af et team på 7-8 personer, hvor dit primære fokus bliver opgaver indenfor finansielle analyser, økonomisk rapportering samt øvrig økonomisk opfølgning. Du bliver et centralt bindeled, som skaber et godt fundament til, at Selfinvest bidrager til økonomiske beslutninger.

Gem
Stevns Kommune Børnecenter Rødtjørnen søger køkkenassistentvikar til frokostordning

Stevns Kommune, Store Heddinge

Børnecenter Rødtjørnen har frokostordning og en køkkenassistent i 20 timer, som varetager den.

Vi søger en køkkenassistentvikar, som kan arbejde i køkkenet hver onsdag og ved sygdom og ferie.

Den daglige arbejdstid er 4 timer. Opgaverne består af anretning af madvogne til to børnehavestuer og en vuggestue. Rødtjørnen er normeret til 50 børn.

Menuerne består af rugbrød og pålæg 3 gange om ugen og varm mad 2 gange om ugen.

Utiligize ApS
Marketing medarbejder

Utiligize ApS, København

Kom og bliv en del af en dansk vækstvirksomhed og hjælp Danmark med den grønne omstilling.

Utiligize søger en dygtig studerende, der brænder for at skabe content - både digitalt og via artikler - og tage ansvaret for vores marketing- og kommunikationsopgaver. Du har stærke kommunikative evner både på skrift og i tale (dansk/engelsk), forstår at bruge digitale og sociale medier, kan lave og redigere videoer, arbejde selvstændigt og ikke mindst har en professionel stolthed med sans for både kvalitet og detaljer.

Det er en fordel, hvis du har et år eller to tilbage af dit studie og er komfortabel med at arbejde i Wordpress (eller lignende).

Ikast-Brande Kommune
Tilkaldevikar til Isenvad Skole

Ikast-Brande Kommune

Vi søger tilkaldevikarer til at varetage undervisningen ved kortvarigt eller akut opstået fravær.

Som tilkaldevikar overtager du det arbejde, som læreren skulle have udført. Det kan være for nogle timer, en dag eller for en kortere periode.

Arbejdstiden ligger mellem 7.40 og 15.00. Ved akut opstået fravær ringer vi om morgenen mellem kl. 6.45 og 7.00.

På Isenvad Skole er der ca. 100 elever i 0. – 6. klasse, som bor i byen og på landet.

Isenvad Skole har rullende indskoling og arbejder med aldersintegrerede hold. Vi arbejder med samlæsning på forskellig vis både i indskolingen og på mellemtrinnet. Ved rullende indskoling har børnene mulighed for at starte i skole, når de fylder 6 år.

Gem
Pal Rengøring
Rengøringsassistenter

Pal Rengøring

To mødestabile, omhyggelige og pligtopfyldende rengøringsassistenter søges til at starte hurtigst muligt.

Pal Rengøring udvider og søger derfor hurtigst muligt to rengøringsassistenter til opgaver i Nyborg, Otterup, Odense, Assens og omegn.

15 timer om ugen med mulighed for flere timer på sigt.

Dine opgaver vil bl.a. indebære sommerhusrengøring, trappevask og privatrengøring.

Pal Rengøring
Undo Forsikringsagentur A/S Er du vores nye Customer Success Agent?

Undo Forsikringsagentur A/S, København

Hos Undo er vores mission at skabe fremtidens forsikringsoplevelse. Vi leder efter en erfaren Customer Success Agent med rod i forsikringsbranchen til vores supportafdeling, der i et dynamisk, passioneret og ungt team vil være med til skubbe grænserne for, hvad en fantastisk kundeoplevelse er.

Din primære opgave er kundesupport, og det er derfor din opgave at hjælpe vores kunder på bedste vis gennem telefonsamtaler, chats og mails. Du vil være ansigtet udadtil og være den positive, hjælpsomme hånd, når kunderne fx skal bruge hjælp til at komme videre via vores app eller have information om vores forsikringsprodukter.

Hvis du er motiveret af en vekslende hverdag, hvor du i fællesskab med marketing, programmører og designere skaber automatiserede, digitale løsninger, der wow'er kunder, så kommer du til at elske at arbejde hos os.

Santander Consumer Bank
Collection Analyst

Santander Consumer Bank, Bærum (No), Hvidovre (Dk), Solna (Sw) or Helsinki (Fi)

Do you enjoy working with data and understanding the story behind the numbers?

Since work is a huge part of your life, we want it to be interesting and fun. That’s why we keep up with the latest technologies, tools, and tricks of the trade and everyone has a seat at the table.

We are looking for a Collection Analyst to develop an important role supporting, initiating activities and driving the overall performance of the Nordic Collections Business Unit.

As Collection Analyst you will be responsible for providing data analysis, information and reports to optimize the Collections activities. Our analytics are aimed at enabling the optimal recovery strategy and results.

Santander Consumer Bank
Uddannelses- og Forskningsministeriet
Special- eller chefkonsulent søges til kontrol og risikostyring

Uddannelses- og Forskningsministeriet, København

Se video om Uddannelses- og Forskningsministeriet som arbejdsplads

Har du en stærk regnskabsfaglig profil, og har du mod på at udvikle og vedligeholde det samlede interne finansielle kontrolmiljø i en stor og dynamisk, statslig styrelse? Så er du måske vores nye special- eller chefkonsulent med ansvar for udvikling og vedligehold af finansielle kontroller og risikostyring i Kontoret for Økonomistyring.

Som kontrolmiljøansvarlig udgør du et vigtigt led i styrelsens ’2. forsvarslinje’. Du skal ikke nødvendigvis selv være udførende på alle områder, men du skal sikre, at vi har et samlet og tværgående overblik over de finansielle risici og interne kontroller.

Dine vigtigste ansvarsområder bliver derudover:

  • at vedligeholde et koncept for risikostyring ift. finansielle processer
  • at udvikle/rådgive om styrelsens ’kontrolårshjul’ og sikre/dokumentere kontroller
  • at opdatere og vedligeholde instrukser og vejledninger
Københavns Erhvervsakademi STUDENTERMEDHJÆLPER TIL KEA STUDIEADMINISTRATION

Københavns Erhvervsakademi

Er du omhyggelig med at finde de gode løsninger, og kan du tage imod alle henvendelser med et smil?

Som vores nye studentermedhjælper bliver du en del af studieadministrationen på KEA. Det bliver din opgave at hjælpe dine kolleger i studieadministrationen med administrative opgaver og med serviceringen af vores studerende og andre på KEA.

Du vil først og fremmest hjælpe med at tage imod studerende og andre i vores tre receptioner på Nørrebro - Guldbergsgade, Prinsesse Charlottes Gade og Lygten - og dermed være det første møde med KEA.

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Betjening og afløsning i vores receptioner.
  • Besvare skriftlige henvendelser.
  • Udarbejde karaktermeddelelser, bekræftelser og eksamensbeviser.
  • Udskrive studiekort.
Politiets Efterretningstjeneste Studentermedhjælpere søges til PET's medieovervågning i SIOC

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Kan du heller ikke lade være med at følge med i nyheder og sociale medier? Vibrerer din telefon konstant? Færdes du hjemmevant på sociale medier, tænker på forkant og kan samtidig løbe hurtigt når det gælder? Og kunne du tænke dig at arbejde i en organisation, hvor frihed, demokrati og sikkerhed står i centrum for dine arbejdsopgaver?

Vi tilbyder en central rolle i PET’s medieovervågning, hvor vi søger studentermedhjælpere, der bl.a. kan hjælpe os med den løbende medieovervågning af både den trykte og den digitale nyhedsdækning i Danmark og verden.

Samtidig vil du skulle løse et mindre antal andre analytiske og administrative opgaver samt lettere sagsbehandling i en politisk kontekst.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver, og du vil have fingeren på nyhedspulsen både i Danmark, Rigsfællesskabet og internationalt.

Gem
Centrum Personale A/S
MARINE CLAIMS HANDLER TIL INTERNATIONAL SKADEBEHANDLING

Centrum Personale A/S søger for kunde i København

Du dykker ned i og styrer hele sagsbehandlingen for erhvervsforsikringskunderne – fra den første skadeanmeldelse til den endelige opgørelse og afregning.

Kan du behandle skader inden for marineområdet? Vil du gerne være en del af et stærkt erhvervsforsikringsteam? I en koncern, der udvikler specialiserede forsikringsløsninger?

Så vil vi gerne i dialog med dig. Vi søger en Marine Claims Handler til vores kunde. Vores kunde er den danske afdeling af en stor, global koncern. Koncernen tilbyder specialiserede erhvervsforsikringsløsninger – løsninger, der er designet til at møde kundernes specifikke forsikringsbehov.

Som Claims Handler i denne virksomhed kommer du til at varetage sagsbehandlingen selvstændigt fra A til Z. Dine sager bliver af moderat teknisk kompleksitet.

Indrykket:
Gem
Nykredit
Seniorkreditspecialist til Kreditbevilling Ejendom

Nykredit, København

Vil du være med til at udvikle og påvirke Nykredits kreditbeslutninger på erhverv? Og har du lyst til at sætte bæredygtighed på dagsorden i kreditbeslutningerne? Så er du måske vores nye kollega.

Som seniorkreditspecialist i Kreditbevilling Ejendom får du sammen med syv kolleger ansvaret for at kreditvurdere og bevillige lån og kreditter til Nykredit-koncernens større erhvervskunder. En vigtig del af din dagligdag bliver rådgivning af og sparring med dine kundevendte kolleger.

Nykredit
Gem
Nykredit
Seniorprivatrådgiver til Center Haderslev

Nykredit

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark?

Du får ansvaret for din egen kundeportefølje med spændende private boligejere og muligheden for at skabe endnu flere glade kunder til din portefølje.

Som seniorprivatrådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov – også dem de ikke selv kender.

Nykredit
Nykredit
Senioranalytiker til Kapital og Likviditet

Nykredit, København

En af vores kolleger i Kapital og Likviditet rokerer internt i Nykredit, og derfor søger vi en ny kollega til afdelingen. Vi leder efter en person, der har erfaring fra den finansielle sektor, som er vant til at behandle store datamængder, og som samtidig formår at koordinere større opgaver på tværs af både medarbejdere og afdelinger. Er det dig?

I afdelingen Kapital og Likviditet har vi bl.a. ansvaret for udregning og rapportering af koncernens kapital- og likviditetsrelaterede nøgletal samt for at den gældende lovgivning på området overholdes. Vores arbejdsopgaver løses i et samspil med mange forskellige afdelinger, og derfor har vi en bred snitflade med resten af organisationen.

Nykredit
Lån & Spar Bank
Kundekonsulent til kundeservice

Lån & Spar Bank, København

Vil du være med til at levere de bedste kundeoplevelser? Og synes du, at det er sjovt at tale med mange forskellige mennesker i telefonen hver dag? Kan du se dig selv hjælpe kunder med alt fra tekniske problemer til god kompetent rådgivning? Så er stillingen som kundekonsulent måske noget for dig.

Vi tager imod kundehenvendelser angående netbank, mobilbank, betalingskort m.m. Herudover varetager vi generelle bankrelaterede forespørgsler fra både nye og eksisterende kunder.

Du får til opgave at give kunderne en personlig oplevelse, når de kontakter banken samt levere et højt serviceniveau med kundepleje i fokus.

Lån & Spar Bank
Jyske Bank
Sales manager til et entusiastisk miljø med fokus på kunden

Jyske Bank, Silkeborg

Vil du være en del af Jyske Markets ambitiøse Fixed Income Sales Team og have primært fokus på corporate bonds? Vi søger en medarbejder med vilje til at udvikle relationer i et værdiskabende miljø, hvor vores professionelle og institutionelle kunder, spredt over Europa, konstant er i fokus.

Du vil som Sales Manager få en vigtig rolle i teamet, hvor du skal tage del i aktiviteter som relationsskabelse, behovsafdækning, eksekvering af handler, systemudvikling og sparring med vores analyseafdeling.

Jyske Bank

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV