2.012 job matcher din søgning 2.012 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

UNICEF Danmark
Er du vores næste fundraising-talent?

UNICEF Danmark, København

Foretrækker du at arbejde om aftenen? Og motiveres du af resultater, der gør en mærkbar forskel for børn og unge i udsatte positioner? Så er du måske vores næste fundraising-talent og det talerør, som børnene har brug for!

UNICEF Danmark

Vores ambitiøse team af fundraisere er en afgørende faktor i vores arbejde med at fremme børns rettigheder, sikkerhed, udvikling og trivsel. Til vores team søger vi netop nu en fundraiser, der kan inspirere danskerne til at støtte UNICEF med månedlige bidrag. Alt det kræver er, at du tør løfte røret og spørge et andet menneske om hjælp.

I stillingen vil du få erfaring med telemarketing, salg og budskabsformidling, og du får indsigt i en spændende og international organisation. Vi sørger for coaching, godt kollegaskab og den nødvendige viden om vores arbejde, så du har redskaberne til at målrette din kommunikation og hverve faste støtter til UNICEF.

UNICEF Danmark
NRGi Studiejob i kundecenter

NRGi, Horsens

Vil du hjælpe NRGi ’s kunder godt igennem energikrisen?

I NRGi ’s kundecenter har vi rasende travlt, og vores kunder vil rigtig gerne i kontakt med os enten på telefon eller mail. For at imødekomme vores kunder og besvare alle henvendelser hurtigst muligt, opjusterer vi derfor vores kundecenter og opretter et midlertidigt projektteam.

Vil du med på holdet, så tilbyder vi:

 • Et spændende og udfordrende studiejob i gode rammer
 • Søde kollegaer og et godt sammenhold
 • Mulighed for planlægning af egen arbejdstid i tidsrummet kl. 16.00-20.15
Entry Point North
Simulatorpiloter

Entry Point North, Kastrup

Entry Point North er et af Verdens førende ATS-akademier. Vi leverer ATS-uddannelser og simulator-ydelser på vores forskellige sites i Europa, hos kunder over hele verden og i virtuelle klasselokaler.

Som simulatorpilot vil du agere modpart til flyveledere under træning og uddannelse. Dit primære ansvar bliver at operere simulatorerne med de klareringer og instruktioner, som flyvelederen giver. I vores ATC-simulatorer simulerer vi virkeligheden set fra en flyveleders perspektiv. Det være sig i et kontroltårn eller foran en radarskærm i kontrolcentralen.

Din opgave vil være at få vi luftfartøjerne uden for ”vinduerne” eller på radarskærmen til at opføre sig efter hensigten, samt at kommunikere med flyvelederen over radio på vegne af de luftfartøjer, som befinder sig i luftrummet.

Entry Point North
Fredensborg Kommune
Dansklærer og matematiklærer søges til Humlebæk Skole

Fredensborg Kommune

Vi søger en matematiklærer til vores udskoling på Humlebæk Skole. Stillingen er en fast stilling, som kan tiltrædes så hurtigt som muligt. Stillingen er til vores 8. årgang. Vi søger også en dansklærer til vores 7. årgang. Dette er også en fast stilling. Vi er også interesserede i at få dækket fagene biologi og tysk.

Har du andre kompetencer og fag, du gerne vil sætte i spil, vil vi være nysgerrige på disse. For den rigtige ansøger gør vi, hvad vi kan for at finde en vej.

Vi sætter stor pris på åbenhed og dialog. Vi er en udviklingsorienteret skole, der har mod på at indgå i nye projekter. Vi er derfor meget optaget af at understøtte gode idéer til udviklingen af vores skole. Hos os skal det, du brænder for, kunne lade sig gøre.

Billund Lufthavn A/S Vært med passion for gæster

Billund Lufthavn A/S

Brænder du for at servicere mennesker, og sætter du dine gæster først? Trives du med at påtage dig en værtsrolle for dine gæster og skabe glæde omkring dig?

Så søger vi lige nu midlertidige ansatte som Værter i vores Passenger Experience afdeling, hvor du vil komme i kontakt med alle typer rejsende – lige fra børnefamilien, forretningsfolkene, grupperejsende og rejsende der skal flyve for første gang.

Din vigtigste opgave er at guide de rejsende og give dem den bedste start på deres rejse fra Billund Lufthavn. Du skal være vært, når gæsterne ankommer til lufthavnen. At være Vært betyder, at du er vært for de rejsende, hvilket blandt andet indebærer, at du byder velkommen, guider og vejleder gæsterne ved eksempelvis

Frederikshavn Kommune SFO-pædagog til Bødkergården i Østervrå

Frederikshavn Kommune

Torslev Skole – Thorshøj Børnehus – Bødkergården søger pr. 1. november 2022 en pædagog på 20 timer med arbejdssted på Bødkergården

For at opnå succes i jobbet, er det afgørende at du:

 • Kan arbejde selvstændigt med en børnegruppe.
 • Selv kan lide at være aktiv på foldboldbanen, legepladsen, svømmehallen m.m.
 • Har et godt overblik og praktisk sans.
 • Har nemt ved at tage ansvar og hurtigt kan omstille dig.
 • Er indstillet på at arbejde tæt sammen i et lille team.

Du vil få en arbejdsplads:

 • som er et spændende fristed for livlige og nysgerrige børn, hvor der er masser af plads både ude og inde.
 • med kollegaer, der tager ansvar og lægger vægt på samværet med det enkelte barn.
 • hvor der stilles krav om personlig og faglig udvikling.
Stevns Kommune Fast lærerstilling på fuld tid til Hotherskolen på Stevns

Stevns Kommune, Hårlev

Ansættelsen vil omfatte lektioner på mellemtrinnet, velkomstklasser og specialklasse. Første prioritet er matematik, som er på mellemtrinnet med mulighed for udskoling og gerne naturfag. I velkomstklasser med bl.a. udskolingsmatematik. Endelig vil der være lektioner i en af vores specialklasser.

Vi er en folkeskole med 400 almene elever, tre specialklasser, to SFO-afdelinger samt specialskolen Stevns Dagskole. Vi har en engageret personalegruppe med god trivsel og høj faglighed, og vores skole er løbende blevet og bliver stadig fysisk renoveret.

Skolen er beliggende i storslået natur og med god plads til både at bo og leve i og med kort afstand til både skov og strand med togforbindelser til Køge.

Fredensborg Kommune
Vi søger en dygtig lærer til vores indskolingsafdeling på Fredensborg Skole

Fredensborg Kommune

Sætter du væsentlige fodspor, som dine elever kan følge? Elsker du at lære fra dig og er du fagligt dygtig? Er du omsorgsfuld samtidig med, at du er klar og tydelig? Ser du dine kolleger som en ressource, og ønsker du at være det samme for dem? Ser du fordelen i en tydelig ledelse, og vil du være med til, at vi gør hinanden gode? Så læs videre …

På Fredensborg Skole vægter vi faglighed og trivsel lige højt. Derfor fylder dannelse i praksis meget på vores dagsorden med det sigte at skabe stærke og sunde fællesskaber, hvor den enkelte bliver så dygtig som muligt, god til at samarbejde, nysgerrig, kritisk, harmonisk og glad.

Vi udbyder en deltids- eller fuldtidsstilling til vores 2. årgang med fagene dansk, klasselærer, billedkunst og matematik. Brænder du for et særligt område, der kan være til glæde og gavn for enten elever eller kolleger, så vil vi rigtig gerne give plads til det.

Roskilde Tekniske Skole
Faglærer til tømreruddannelsen

Roskilde Tekniske Skole

Har du lyst til at dele erfaring og viden med unge mennesker, og kan du lide at arbejde i et team med dygtige og motiverede kolleger? Så er du måske den underviser, vi søger til tømreruddannelsens grundforløb?

Se video om Roskilde Tekniske Skole som arbejdsplads

I tæt samarbejde med kollegerne i dit team tilrettelægger du undervisning på grundforløbene, og I sikrer, at det teoretiske er tæt bundet sammen med det praktiske. Din dagligdag vil bestå af din egen og fælles forberedelse, undervisning og evaluering.

Du bliver en faglig rollemodel for eleverne, og du skal tage ansvar for at skabe gode relationer til og mellem dem, idet en erhvervsuddannelse også handler om relationer og dannelse. I samarbejde med kollegerne i dit team følger I op på undervisningen gennem elevevalueringer og kollegial sparring. Du vil i perioder blive bedt om at deltage i tværorganisatoriske opgaver, og du skal forvente, at der kan komme ændringer og pludseligt opståede hændelser i din arbejdsdag.

Miljøministeriets departement
Miljøministeriets personaleadministration i Augustenborg søger en studentermedhjælper med flair for systemer og HR

Miljøministeriets departement

Har du interesse for HR området? Er du god til forstå processer og tal? Så er det måske lige dig, vi søger! Vi er en løn- og personaleadministrativ afdeling, hvor vi bl.a. sikrer rettidig lønudbetaling og indhenter refusion for sygdom og barsel.

Som studentermedhjælper i Personaleadministrationen vil du få forskelligartede opgaver inden for sygdoms- og barselområdet. Opgaverne kan være gennemgang af tidsregistreringer inden refusionssøgning, journalisering, kontrol af dataudtræk og kommunikation med medarbejdere på tværs af ministeriet.

Miljøministeriets Personaleadministration er en del af HR i Miljøministeriets departement. Vi har beliggenhed i Augustenborg, hvorfra vi servicerer alle ministeriets styrelser og vores departement.

Miljøministeriets departement
Gem
Odsherred Kommune Uddannelsesvejleder til Læring, Uddannelse og Pædagogik

Odsherred Kommune

Odsherred Kommune søger pr. 1. januar 2023 en fuldtidsuddannelsesvejleder til en spændende og varierende stilling.

Vil du være med til at sikre, at unge i Odsherred træffer det rigtige uddannelsesvalg? Har du lyst til at arbejde med unge mennesker – med deres drømme og håb for fremtiden? Brænder du for unge, der har brug for en særlig indsats, således de også finder deres vej? Så er det lige dig, vi søger! Som uddannelsesvejleder i Odsherred Kommune vil du møde ind til en varieret og fagligt inspirerende arbejdsdag. I uddannelsesvejledningen arbejder vi for, at alle unge i Odsherred skal få en uddannelse eller fast tilknytning til arbejdsmarkedet. Dine opgaver:

 • Individuel, gruppe- og kollektiv vejledning af elever fra 8. til 10. klasse
 • Uddannelsesvejledning af kommunens 10. klasser
 • Uddannelsesvejledning af specialskoler i Odsherred
Kværs Idrætsfriskole Er du friskolelærer? Indskole, mellemtrin og udskoling mangler dig

Kværs Idrætsfriskole, Gråsten

Vi søger et par nye aktive kollegaer, som vil være med til at skabe og videreudvikle den bedste skole for vores elever. Du skal være fagligt dygtig, og du skal være en tydelig voksen, som mener det, du siger og handler ud fra det. Undervisningsdifferentiering er en selvfølge. Du skal være stærk til klasseledelse og ville det stærke og gode forældresamarbejde. Du skal ville samværet med dine kollegaer, med børnene og forældrene.

Vi ønsker os to nye kollegaer, som vi kan fordele følgende fag imellem:

Dansk i vores 2. klasse, dansk i vores 7./8. klasse, samfundsfag i 7./8. klasse, idræt i 5.-6. klasse og i 7./8. klasse, tysk på mellemtrin og i overbygningen og engelsk i indskolingen, matematik i 0. klasse, matematik i 1. klasse, madlavning i 2. klasse og madlavning eller orienteringsløb på valgholdene, som er i skemaet.

Chr. Hansen A/S Student assistant for the management in R&D

Chr. Hansen A/S, Hørsholm

The role is a parttime position, where it is expected that the student can work 10-15 hours per week, with the flexibility during exam periods. The role is an administrative role, where you get to support the leadership team in R&D as well as the overall management team.

Your responsibility will be to maintain the internal communication sites, as well as supporting in various calendar tasks, such as scheduling meetings and booking meeting rooms. Furthermore, you will get to develop your communication skills as you will write shorter news post for the R&D Intra.

Chr. Hansen A/S
Helsingør Lilleskole
Vi søger en lilleskolelærer, der kan undervise i dansk og engelsk (7. - 10. kl.)

Helsingør Lilleskole

Da en af vores dygtige lærere har valgt at prøve kræfter inden for et nyt arbejdsområde, har vi en ledig stilling i skolens overbygning.

Du vil blive en del af et team på i alt 7 lærere. Ud over dig, begynder der er en ny dygtig lærer den 1. november. Der vil derfor være rig mulighed for at præge videreudviklingen af skolens overbygningsforløb.

Vi ønsker en lærer, der er faglig velfunderet, og tænker det kreative ind i undervisningen, der gerne arbejder projektorientret, og helt naturligt arbejder inkluderende og differentierende. Som klasselærer går du op i at skabe et trygt læringsrum, du er dygtig til klasserumsledelse og kan samarbejde med kollegaer og forældre.

Dragør Kommune
Afløsere søges til nærværende weekendarbejde i Dragør Kommune

Dragør Kommune

Bliv afløser i en velfungerende og hyggelig hjemmepleje, hvor du hurtigt lærer borgerne og dine kollegaer at kende.

Lige nu mangler vi primært faste weekend-dagvagter, men der vil også være mulighed for at byde ind på helligdage – og på aftenvagter.

Hvad går jobbet som afløser I Dragør Kommunes Hjemmepleje ud på?

Det er alsidigt og består overordnet i, at understøtte borgernes mulighed for et meningsfuldt, aktivt og selvstændigt liv – hele livet, som fx:

 • Hjælp til servering af mad og drikke.
 • Støtte til medicinindtag.
 • Hjælp til personlig pleje.
 • Hjælp til toiletbesøg.
Dragør Kommune
Gem
Cheval Blanc Kantiner A/S
Kreativ kok til 20 timers stilling i Brædstrup

Cheval Blanc Kantiner A/S

Kan du sætte hak ved følgende punkter?

 • Jeg brænder for at være en del af en kantine, der laver mad af højeste kvalitet med de bedste råvarer, sæsonen kan tilbyde
 • Jeg har erfaring fra lignende stilling eller branche
 • Jeg har ja-tak!-hatten på, og formår selv at finde en løsning på mine problemer
 • Jeg nyder at arbejde i et lækkert køkken med fantastiske kolleger – det er endda okay, at nogle har dårlig humor, bare de har humor!
 • Jeg er ikke bange for at tage opvasken!

Hak i nul felter? Ærligt - så skal du ikke bruge mere krudt på at læse denne jobannonce.

Hak i alle felter: Så er det nu, du skal slå læselapperne ud og spidse din blyant – for så er det måske dig vi står og mangler!

Cheval Blanc Kantiner A/S
Clemens Advokatfirma
Stud.jur. til rekonstruktion og insolvens

Clemens Advokatfirma, Aarhus

Har du mod på at teste din teoretiske viden i praksis, og har du en interesse for insolvensret? Så er det måske dig, vi søger!

Du bliver fast tilknyttet vores team for rekonstruktion og insolvens, som du primært vil arbejde for, men du vil også få opgaver inden for andre fagområder, ligesom du vil indgå i vores faste nyhedsturnus. Du bliver også en del af en gruppe på 8-10 jurastuderende med et stærkt sammenhold både fagligt og socialt.

Din ugentlige arbejdstid vil typisk være 8-10 timer fordelt på en-to arbejdsdage efter nærmere aftale. Vi tilbyder selvfølgelig stor fleksibilitet i forbindelse med eksamensperioder.

Vallensbæk Kommune Gadeplansmedarbejder til SSP-teamet

Vallensbæk Kommune

Vil du være med til at skabe tryghed blandt borgerne i Vallensbæk og til at forebygge kriminalitet blandt Vallensbæks børn og unge? Er du god til at skabe relationer til unge?

Vallensbæk Gadeteam er en del af SSP-teamet og har en udegående funktion i det offentlige rum. SSP er et samarbejde mellem skole, socialforvaltningen og politi om den kriminalitetsforebyggende indsats i kommunen for unge i alderen 10-25 år.

Gadeteamets opgave er at få kontakt og skabe gode relationer til børn og unge i kommunen. Som gadeplansmedarbejder skal du motivere og hjælpe unge med at blive en del af positive fællesskaber i f.eks. foreningsliv eller ungdomsklub. Samtidig skal du bidrage aktivt til tryghedsskabende indsats rundt om i Vallensbæk.

Vi tilbyder en afvekslende og spændende stilling med et stort selvstændigt råderum.

Viktech P/S Debitoransvarlig deltid 1 -2 dage pr. uge (evt. pensionist/efterlønner) hos Viktech

Viktech P/S, Aarhus

Trives du med at have ansvaret for samtidige debitorer i en større vikarvirksomhed? Ansvaret vil bestå af løbende opfølgning samt kredit- og risikovurdering af den enkelte debitor. Hvis dette er interessant, er stillingen som debitoransvarlig hos Viktech noget for dig.

Hos Viktech har vi +650 vikarer på arbejde hver dag. Som leverandør til bygge- og anlægsbranchen vil du være en vigtig faktor ved den løbende kreditvurdering af debitormassen. Fra dag ét vil du få ansvaret for at holde styr på debitorerne hos Viktech. Dette omhandler løbende opfølgning, herunder telefoniske rykkere ved manglende betaling, risikovurdering af den enkelte debitor i forhold til forsikringssum samt antallet af vikarer kunden må opnå indenfor virksomhedens egne retningslinjer for kredittid.

UC SYD
To rengøringsassistenter/sanitører

UC SYD, Esbjerg

Kan du svinge en gulvmoppe som ingen andre? Har du erfaring med rengøring på professionelt niveau?

Du vil få en 20-timers arbejdsuge med mødetid kl. 6.00-10.00, mandag til fredag. Arbejdsopgaverne er primært rengøring af undervisningslokaler, kontorer, toiletter, fællesområder m.m.

Du bliver en del af et større team med fast arbejdsadresse på Campus Esbjerg. Ved ansættelsesstart vil du modtage oplæring i rengøring af et fast område, som du vil blive ansvarlig for på sigt.

Der er tale om to deltidsstillinger på 20 timer/ugentligt i 40 uger. Vi ønsker, at du starter den 1. november 2022 eller snarest derefter.

UC SYD

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV