1.566 job matcher din søgning 1.566 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

UNICEF Danmark
Er du vores næste fundraising-talent?

UNICEF Danmark, København

Foretrækker du at arbejde om aftenen? Og motiveres du af resultater, der gør en mærkbar forskel for børn og unge i udsatte positioner? Så er du måske vores næste fundraising-talent og det talerør, som børnene har brug for!

UNICEF Danmark

Vores ambitiøse team af fundraisere er en afgørende faktor i vores arbejde med at fremme børns rettigheder, sikkerhed, udvikling og trivsel. Til vores team søger vi netop nu en fundraiser, der kan inspirere danskerne til at støtte UNICEF med månedlige bidrag. Alt det kræver er, at du tør løfte røret og spørge et andet menneske om hjælp.

I stillingen vil du få erfaring med telemarketing, salg og budskabsformidling, og du får indsigt i en spændende og international organisation. Vi sørger for coaching, godt kollegaskab og den nødvendige viden om vores arbejde, så du har redskaberne til at målrette din kommunikation og hverve faste støtter til UNICEF.

UNICEF Danmark
NRGi Studiejob i kundecenter

NRGi, Horsens

Vil du hjælpe NRGi ’s kunder godt igennem energikrisen?

I NRGi ’s kundecenter har vi rasende travlt, og vores kunder vil rigtig gerne i kontakt med os enten på telefon eller mail. For at imødekomme vores kunder og besvare alle henvendelser hurtigst muligt, opjusterer vi derfor vores kundecenter og opretter et midlertidigt projektteam.

Vil du med på holdet, så tilbyder vi:

 • Et spændende og udfordrende studiejob i gode rammer
 • Søde kollegaer og et godt sammenhold
 • Mulighed for planlægning af egen arbejdstid i tidsrummet kl. 16.00-20.15
Entry Point North
Simulatorpiloter

Entry Point North, Kastrup

Entry Point North er et af Verdens førende ATS-akademier. Vi leverer ATS-uddannelser og simulator-ydelser på vores forskellige sites i Europa, hos kunder over hele verden og i virtuelle klasselokaler.

Som simulatorpilot vil du agere modpart til flyveledere under træning og uddannelse. Dit primære ansvar bliver at operere simulatorerne med de klareringer og instruktioner, som flyvelederen giver. I vores ATC-simulatorer simulerer vi virkeligheden set fra en flyveleders perspektiv. Det være sig i et kontroltårn eller foran en radarskærm i kontrolcentralen.

Din opgave vil være at få vi luftfartøjerne uden for ”vinduerne” eller på radarskærmen til at opføre sig efter hensigten, samt at kommunikere med flyvelederen over radio på vegne af de luftfartøjer, som befinder sig i luftrummet.

Entry Point North
Billund Lufthavn A/S Vært med passion for gæster

Billund Lufthavn A/S

Brænder du for at servicere mennesker, og sætter du dine gæster først? Trives du med at påtage dig en værtsrolle for dine gæster og skabe glæde omkring dig?

Så søger vi lige nu midlertidige ansatte som Værter i vores Passenger Experience afdeling, hvor du vil komme i kontakt med alle typer rejsende – lige fra børnefamilien, forretningsfolkene, grupperejsende og rejsende der skal flyve for første gang.

Din vigtigste opgave er at guide de rejsende og give dem den bedste start på deres rejse fra Billund Lufthavn. Du skal være vært, når gæsterne ankommer til lufthavnen. At være Vært betyder, at du er vært for de rejsende, hvilket blandt andet indebærer, at du byder velkommen, guider og vejleder gæsterne ved eksempelvis

Frederikshavn Kommune SFO-pædagog til Bødkergården i Østervrå

Frederikshavn Kommune

Torslev Skole – Thorshøj Børnehus – Bødkergården søger pr. 1. november 2022 en pædagog på 20 timer med arbejdssted på Bødkergården

For at opnå succes i jobbet, er det afgørende at du:

 • Kan arbejde selvstændigt med en børnegruppe.
 • Selv kan lide at være aktiv på foldboldbanen, legepladsen, svømmehallen m.m.
 • Har et godt overblik og praktisk sans.
 • Har nemt ved at tage ansvar og hurtigt kan omstille dig.
 • Er indstillet på at arbejde tæt sammen i et lille team.

Du vil få en arbejdsplads:

 • som er et spændende fristed for livlige og nysgerrige børn, hvor der er masser af plads både ude og inde.
 • med kollegaer, der tager ansvar og lægger vægt på samværet med det enkelte barn.
 • hvor der stilles krav om personlig og faglig udvikling.
Rungsted Golf Klub
Fastansat greenkeeper

Rungsted Golf Klub

Vil du være en del af den positive udvikling i Rungsted Golf Klub, så tilbyder vi nu muligheden for et attraktivt job på én af Danmarks smukkeste golfbaner.

Hos os får du muligheden for at udvikle dig som greenkeeper og arbejde i et team med stor faglighed og fokus på, at kun det bedste er godt nok i Rungsted. Hvis du kan lide ansvar, kan arbejde selvstændigt og vil være en del af et team på i alt 12 mand, som består af klubbens nye Course Manager, fire sæsonansatte, to elever, fire faste og en mekaniker, er du oplagt til det ledige job.

Ugentlig arbejdstid
37 timer, hvor du også skal indgå i weekendvagtplan (ca. hver tredje weekend)

Rungsted Golf Klub
Miljøministeriets departement
Miljøministeriets personaleadministration i Augustenborg søger en studentermedhjælper med flair for systemer og HR

Miljøministeriets departement

Har du interesse for HR området? Er du god til forstå processer og tal? Så er det måske lige dig, vi søger! Vi er en løn- og personaleadministrativ afdeling, hvor vi bl.a. sikrer rettidig lønudbetaling og indhenter refusion for sygdom og barsel.

Som studentermedhjælper i Personaleadministrationen vil du få forskelligartede opgaver inden for sygdoms- og barselområdet. Opgaverne kan være gennemgang af tidsregistreringer inden refusionssøgning, journalisering, kontrol af dataudtræk og kommunikation med medarbejdere på tværs af ministeriet.

Miljøministeriets Personaleadministration er en del af HR i Miljøministeriets departement. Vi har beliggenhed i Augustenborg, hvorfra vi servicerer alle ministeriets styrelser og vores departement.

Miljøministeriets departement
Chr. Hansen A/S Student assistant for the management in R&D

Chr. Hansen A/S, Hørsholm

The role is a parttime position, where it is expected that the student can work 10-15 hours per week, with the flexibility during exam periods. The role is an administrative role, where you get to support the leadership team in R&D as well as the overall management team.

Your responsibility will be to maintain the internal communication sites, as well as supporting in various calendar tasks, such as scheduling meetings and booking meeting rooms. Furthermore, you will get to develop your communication skills as you will write shorter news post for the R&D Intra.

Chr. Hansen A/S
Dragør Kommune
Afløsere søges til nærværende weekendarbejde i Dragør Kommune

Dragør Kommune

Bliv afløser i en velfungerende og hyggelig hjemmepleje, hvor du hurtigt lærer borgerne og dine kollegaer at kende.

Lige nu mangler vi primært faste weekend-dagvagter, men der vil også være mulighed for at byde ind på helligdage – og på aftenvagter.

Hvad går jobbet som afløser I Dragør Kommunes Hjemmepleje ud på?

Det er alsidigt og består overordnet i, at understøtte borgernes mulighed for et meningsfuldt, aktivt og selvstændigt liv – hele livet, som fx:

 • Hjælp til servering af mad og drikke.
 • Støtte til medicinindtag.
 • Hjælp til personlig pleje.
 • Hjælp til toiletbesøg.
Dragør Kommune
Gem
Cheval Blanc Kantiner A/S
Kreativ kok til 20 timers stilling i Brædstrup

Cheval Blanc Kantiner A/S

Kan du sætte hak ved følgende punkter?

 • Jeg brænder for at være en del af en kantine, der laver mad af højeste kvalitet med de bedste råvarer, sæsonen kan tilbyde
 • Jeg har erfaring fra lignende stilling eller branche
 • Jeg har ja-tak!-hatten på, og formår selv at finde en løsning på mine problemer
 • Jeg nyder at arbejde i et lækkert køkken med fantastiske kolleger – det er endda okay, at nogle har dårlig humor, bare de har humor!
 • Jeg er ikke bange for at tage opvasken!

Hak i nul felter? Ærligt - så skal du ikke bruge mere krudt på at læse denne jobannonce.

Hak i alle felter: Så er det nu, du skal slå læselapperne ud og spidse din blyant – for så er det måske dig vi står og mangler!

Cheval Blanc Kantiner A/S
Clemens Advokatfirma
Stud.jur. til rekonstruktion og insolvens

Clemens Advokatfirma, Aarhus

Har du mod på at teste din teoretiske viden i praksis, og har du en interesse for insolvensret? Så er det måske dig, vi søger!

Du bliver fast tilknyttet vores team for rekonstruktion og insolvens, som du primært vil arbejde for, men du vil også få opgaver inden for andre fagområder, ligesom du vil indgå i vores faste nyhedsturnus. Du bliver også en del af en gruppe på 8-10 jurastuderende med et stærkt sammenhold både fagligt og socialt.

Din ugentlige arbejdstid vil typisk være 8-10 timer fordelt på en-to arbejdsdage efter nærmere aftale. Vi tilbyder selvfølgelig stor fleksibilitet i forbindelse med eksamensperioder.

Vallensbæk Kommune Gadeplansmedarbejder til SSP-teamet

Vallensbæk Kommune

Vil du være med til at skabe tryghed blandt borgerne i Vallensbæk og til at forebygge kriminalitet blandt Vallensbæks børn og unge? Er du god til at skabe relationer til unge?

Vallensbæk Gadeteam er en del af SSP-teamet og har en udegående funktion i det offentlige rum. SSP er et samarbejde mellem skole, socialforvaltningen og politi om den kriminalitetsforebyggende indsats i kommunen for unge i alderen 10-25 år.

Gadeteamets opgave er at få kontakt og skabe gode relationer til børn og unge i kommunen. Som gadeplansmedarbejder skal du motivere og hjælpe unge med at blive en del af positive fællesskaber i f.eks. foreningsliv eller ungdomsklub. Samtidig skal du bidrage aktivt til tryghedsskabende indsats rundt om i Vallensbæk.

Vi tilbyder en afvekslende og spændende stilling med et stort selvstændigt råderum.

Viktech P/S Debitoransvarlig deltid 1 -2 dage pr. uge (evt. pensionist/efterlønner) hos Viktech

Viktech P/S, Aarhus

Trives du med at have ansvaret for samtidige debitorer i en større vikarvirksomhed? Ansvaret vil bestå af løbende opfølgning samt kredit- og risikovurdering af den enkelte debitor. Hvis dette er interessant, er stillingen som debitoransvarlig hos Viktech noget for dig.

Hos Viktech har vi +650 vikarer på arbejde hver dag. Som leverandør til bygge- og anlægsbranchen vil du være en vigtig faktor ved den løbende kreditvurdering af debitormassen. Fra dag ét vil du få ansvaret for at holde styr på debitorerne hos Viktech. Dette omhandler løbende opfølgning, herunder telefoniske rykkere ved manglende betaling, risikovurdering af den enkelte debitor i forhold til forsikringssum samt antallet af vikarer kunden må opnå indenfor virksomhedens egne retningslinjer for kredittid.

UC SYD
To rengøringsassistenter/sanitører

UC SYD, Esbjerg

Kan du svinge en gulvmoppe som ingen andre? Har du erfaring med rengøring på professionelt niveau?

Du vil få en 20-timers arbejdsuge med mødetid kl. 6.00-10.00, mandag til fredag. Arbejdsopgaverne er primært rengøring af undervisningslokaler, kontorer, toiletter, fællesområder m.m.

Du bliver en del af et større team med fast arbejdsadresse på Campus Esbjerg. Ved ansættelsesstart vil du modtage oplæring i rengøring af et fast område, som du vil blive ansvarlig for på sigt.

Der er tale om to deltidsstillinger på 20 timer/ugentligt i 40 uger. Vi ønsker, at du starter den 1. november 2022 eller snarest derefter.

UC SYD
Bandagist-Centret, Ortopædiske Bandagerier og Skomagerier A/S
Gipsetekniker, stukkatør eller anden håndværker

Bandagist-Centret, Ortopædiske Bandagerier og Skomagerier A/S, Risskov

Har du lyst til at arbejde med formgivning og modellering, så har vi jobbet til dig.

Jobbet er på vores gipseværksted og du kommer til at arbejde tæt sammen med bandagister, ortopædister og andre gipseteknikere. Det er en fast stilling på 37 timer ugentligt i vores produktion i Risskov. Om jobbet:

 • Udstøbning af negative gipsafstøbninger
 • Modellering af gipsafstøbninger til ortoser, proteser m.v.
 • Modellering af korrektioner i dialog med bandagisten

Du har en baggrund, som gipser, stukkatør eller du har en anden håndværksmæssig baggrund, men har lyst til at arbejde med gips.

Du har flair for fri formgivning og du kan samtidig arbejde præcist og efter angivne mål. Du har en god fysik. Du sætter en ære i, at tingene er gennemarbejdet, at levere kvalitet og levere til tiden.

Q8 Danmark A/S Salgsassistent til Q8 Hillerød

Q8 Danmark A/S

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop her hos os, inden de skal videre på farten? Vil du have verdens bedste kolleger og være en del af Q8-familien? Og er du en serviceorienteret holdspiller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt job hos Q8 – her bliver du en del af et spændende miljø, hvor ingen dage er ens.

Som salgsassistent får du en arbejdsdag med mange forskellige opgaver. Det ene sekund hjælper du ude på forpladsen, og det næste er du i gang med tilberedning og servering af mad. På vores stationer er der ofte et højt tempo, hvor du og dine kolleger tager sig af vores kunder og deres ønsker.

Denne stilling er en timelønnet ansættelse på ca. 6 timer pr. uge.

DSB
Studentermedhjælp til Passagerdata og Indtægter (15-20 timer/ugen)

DSB, Taastrup

Kan du se dig selv arbejde med komplekse datamodeller til deling af passagerindtægter mellem operatørerne i den danske kollektive trafik?

Motiveres du af struktur og at arbejde med tal, har du øje for detaljen og samtidigt kan se den store sammenhæng på tværs af store datamængder?

Så er det måske dig, vi leder efter til stillingen som studentermedhjælper 15-20 timer om ugen i afdelingen Passagerdata og Indtægter.

Du bliver en del af et dygtigt team, der arbejder med rejsedata, passagertællesystemer og indtægter. Dine opgaver bliver at arbejde med modeller for indtægtsdeling, herunder månedsregnskab, afregning og mindre analyser i tæt samarbejde med to kollegaer.

DSB
Nomeco A/S Nomeco Odense søger ungarbejder

Nomeco A/S

Hos Nomeco har vi rigtigt travlt med at forsyne Danmarks sygehuse og apoteker med medicinalvarer, og vi søger derfor ekstra hænder til vores drift i Odense.

Som ungarbejder hos Nomeco i Odense indgår du som en vigtig del af det team, der plukker, pakker og distribuerer medicinalvarer til de danske apoteker. Du vil indgå i en del af driftsteamet, der er et af nøglepunkterne i den ydelse vi leverer til vores kunder. Vi lægger også vægt på at udvikle dig, så du bliver robust til et langt arbejdsliv. Jobbet er fysisk krævende.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Kassehåndtering i driften.
 • Affaldshåndtering og renholdelse af lager.
ONLY
Fitting Model - ONLY

ONLY, Brande

Er du smilende og udadvendt, og har du lyst til at arbejde i en kreativ modevirksomhed? Så er du måske en af ONLY’s nye Fitting Models!

For at sikre en god pasform, søger vi lige nu en Fitting Model/Husmodel, der har lyst til at få indblik og være en del af Danmarks stærkeste modebrand. Vi forestiller os, at du netop har afsluttet din uddannelse og nu har lyst til at prøve kræfter med forskellige typer af opgaver i en afdeling, hvor vi udvikler og skaber nye trends.

Om jobbet:

 • Du vil indgå i et af ONLY’s stærke og passionerede produktionsteams og få indsigt i, hvordan en modevirksomhed fungerer.
 • Du vil spille en afgørende rolle i forhold til afprøvning og tilretning, opmåling og kommentering af vores kollektioner, i samarbejde med vores designere, konstruktører og indkøbere.
 • Herudover vil du få selvstændige og afvekslende ad hoc-opgaver, der knytter sig til dit produktionsteamet.
FMC
Student Assistant

FMC, Harboøre

FMC Site Rønland tilbyder en spændende mulighed for dig, som gerne vil have nogle måneders erfaring i en international koncern.

For stillingen i registreringsafdelingen vil arbejdsopgaverne primært være søgning i og opdatering af afdelingens forskellige databaser og elektroniske arkiver, foruden arkivering, kontakt til danske og udenlandske kollegaer, kopiering, oprydning og forefaldende kontorarbejde.

Stillingen løber i perioden fra medio oktober 2022 og frem til og med februar 2023, og aftales mere præcist ved ansættelsen. I løbet af perioden vil du få et indgående kendskab til de forskellige job- og fremtidsmuligheder, der er i en international virksomhed som vores. Et kendskab der måske kan hjælpe dig med at træffe beslutning om dine fremtidige studier eller beskæftigelse.

FMC

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV