1.788 job matcher din søgning 1.788 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Aalborg Universitet København Energisk studentermedhjælper til understøttelse af studiemiljø på Aalborg Universitet CPH

Aalborg Universitet København

På Aalborg Universitet i København (AAU CPH) søger vi en studentermedhjælper, der vil være med til at understøtte og udvikle studiemiljøet på AAU’s campus i København og til at gøre studiestarten endnu bedre. Du kommer til at varetage en stor del af kontakten med studenterorganisationerne og hjælpe dem med bl.a. administrativ støtte. Du vil også få rig mulighed for at præge stillingen med dine egne idéer til events, forbedring af studiemiljøet og andre tiltag.

Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du bringer din værdifulde viden om livet som studerende i spil og bliver involveret i udviklingen af studielivet på AAU CPH. Desuden bliver du en vigtig medspiller i prioriteringen af forskellige studiemiljømæssige initiativer, som igangsættes af AAU CPH’s fællesadministrative afdeling.

Scandic Hotel A/S
Receptionist, 40 timer over 4 uger, Scandic Roskilde Park

Scandic Hotel A/S

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye deltidsreceptionist på Scandic Roskilde Park.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med.

Du har en sjette sans for god service og spørger altid vores gæster, om der er noget, du kan hjælpe dem med, inden de selv spørger. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
 • Servicering af gæster inkl. håndtering af gæstefeedback
 • Daglige rutiner i receptionen inkl. kasseafstemninger
Scandic Hotel A/S
Gem
Ballerup Kommune Tilkaldevikarer til Distrikt Hedegården

Ballerup Kommune

Vi søger tilkaldevikarer til afløsning ved ferie og sygdom, samt evt. mulighed for enkelte faste timer i perioder.

Som medarbejder i Distrikt Hedegården har man et stort ansvar for at være opsøgende på informationer, og man skal evne at videreformidle til kollegaer. Man skal kunne arbejde selvstændigt men selvfølgelig i tæt samarbejde med kollegaer.

Vi vægter, at vores medarbejdere har forståelse for forskellighed, er imødekommende og fleksible, så vi får skabt de bedst mulige rammer for børnene og deres familier.

Vi har brug for flere engagerede, positive og anerkendende tilkaldevikarer, der brænder for, og kan se mulighederne i, at arbejde med børn i alderen 0-5 år.

Netto Butiksassistent - København N

Netto

Hvad slår en dygtig butiksassistent, som helt overskudsagtigt lige giver dig et smil med på vejen? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

Som butiksassistent suser du nemlig rundt mellem kolleger og kunder og sørger for, at der er orden i butikken. Der aldrig to dage, der er ens, og vi regner med dig – ligesom at du altid kan regne med os. Og det her kan sagtens være dit første job, vi lærer dig hvordan du yder førsteklasses service.

Helt kort så skal du:

 • betjene kunder ved kassen med et smil
 • trimme hylder og fylde varer op
 • stå for oprydning og lettere rengøring
 • have ansvar for mindre områder – fx blomster eller udeområdet
Netto 1. assistent - København N

Netto

Hvad slår en passioneret servicehaj, der lige hurtigt viser dig vej til ugens spottilbud? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

Som 1. assistent finder man dig nemlig overalt i butikken. Her er det dit ansvar, at varehylderne spiller, og at butikken ser præsentabel ud. Der er aldrig to dage, der er ens, og vi regner med dig – ligesom at du altid kan regne med os.

Helt kort så skal du:

 • altid levere den bedste kundeservice
 • ekspedere kunder ved kassen
 • trimme hylder og fylde varer op
 • påtage dig lederansvar, når det kræves og fx lukke butikken de dage, hvor butikschefen ikke er der
Frederikshavn Kommune Afløsere til Dybvad Ældrecenter og Dybvad Hjemmepleje

Frederikshavn Kommune

Vil du gerne være en del af en fantastisk arbejdsplads – så skal du søge job som afløser hos Dybvad Ældrecenter og/eller Dybvad Hjemmepleje.

Du er måske allerede uddannet SSA eller SSH? Måske er du studerende og mangler weekendarbejde? Det kan også være, du har et sabbatår og søger et meningsfuldt arbejde?

Vi er en travl arbejdsplads, hvor vi vil hinanden det godt og vægter trivsel. Vi arbejder bevidst med faglig udvikling, og vi stiller krav til hinanden om fælles ansvarlighed.

Som afløser er det afgørende, at du har lyst til og interesse for at arbejde med mennesker, og at du hele tiden ser muligheder frem for begrænsninger. Vi sætter trivslen i højsædet og lægger an til en åben, ærlig og direkte dialog, og vi har en forventning om, du gør det samme.

Dansk Sygeplejeråd
Studentermedhjælper til Dansk Sygeplejeråds Økonomiafdeling

Dansk Sygeplejeråd, København

Er du ambitiøs og har et ønske om at udvikle dine kompetencer inden for økonomi? Så kom og tag del i vores økonomiafdeling, hvor vi arbejder med alle facetter af økonomi i et moderne cloud baseret økonomisystem.

Økonomiafdelingen har en stor berøringsflade på tværs af organisationen, så du vil komme til at arbejde med mange forskellige kollegaer. Opgaverne vil have karakter af nogle faste opgaver og opgaver som naturligt er forskellige henover et år i en økonomiafdeling. Det er derfor vigtigt at du er fleksibel, nysgerrig og serviceminded:

 • Regnskabsopgaver i relation til udvalgte selskaber (debitorer/kreditorer/finansbogholderi)
 • Afstemninger til brug for den løbende rapportering
 • Indgå i arbejdsopgaver i tværgående teams
Dansk Sygeplejeråd
Gem
Fonden Værket Empatisk, engageret timevikar med pædagogisk erfaring søges med mulighed for faste weekendvagter

Fonden Værket, Skødstrup

Brænder du for at gøre en forskel for mennesker med forskellige udviklingsforstyrrelser, og støtte dem i at få dagligdagen til at fungere? Er du god til at se det enkelte menneskes behov og personlighed? Er du fleksibel og god til at bevare overblikket i pressede situationer? Så tilbyder vi en rummelig og fleksibel arbejdsplads med gode kollegaer.

Du skal have en pædagogisk baggrund, studerende eller lignende.

Vikarstillingen er til et enkeltmandsprojekt i Segalt med en døv ung mand, der også har en skizofrenidiagnose. Tegn til tale eller tegnsprogskendskab er en fordel med ikke et must.

Fonden Værket er et 21 år gammelt velfungerende botilbud, beliggende i Aarhus Kommune. Arbejdstiden er primært eftermiddag/aften- og weekendvagter. Bagvagter og telefonvagter forekommer.

Dansk Sygeplejeråd
Studentermedhjælper til Forhandlingsafdelingen

Dansk Sygeplejeråd, København

Har du flair for tal, en skarp analytisk sans og mod på selvstændig opgaveløsning?

Forhandlingsafdelingen i Dansk Sygeplejeråd søger en studentermedhjælper. Som studentermedhjælper får du mulighed for at arbejde tæt på overenskomstforhandlingerne, og understøtte udviklingen af vilkårene for sygeplejersker. Du vil både få en række selvstændige opgaver, som du får ansvaret for, og opgaver, som skal løses i samarbejde med kolleger fra afdelingen.

Primære arbejdsopgaver:

 • regulering af lønninger
 • indsamling, bearbejdning og formidling af data
 • vedligeholdelse af hjemmeside
Dansk Sygeplejeråd
Fredensborg Kommune
Pædagogisk klubmedarbejder til vores fritidstilbud

Fredensborg Kommune, Humlebæk

Vil du være med til at forme fremtiden for ungdomsklubberne?

Vi søger en engageret klubmedarbejder til Ung2980, vores fritidstilbud i Kokkedal. Vi leder efter en klubmedarbejder med pædagogisk faglighed og erfaring til 10 timer om ugen. Brænder du for at gøre en lille forskel i hverdagen … og til tider en stor en? Så bliv en del af et varmt og kærligt fællesskab, der ønsker alt det bedste for hinanden og Ungfredensborgs unge.

I Ung2980 kommer der alle typer af unge mennesker. Så har du en særlig kompetence, du ønsker at sætte i spil over for de unge, og kan du inddrage dem i dine interesser? Så er her en oplagt mulighed for at lave fede ungeprojekter sammen med unge, for unge.

Du vil få en arbejdsplads med højt til loftet og kort fra idé til handling samt en masse gode oplevelser og udfordringer sammen med skønne unge i alderen 13-17 år.

Radiometer Medical ApS Student Assistant - Software Development

Radiometer Medical ApS, Brønshøj

At Radiometer, we are developing devices that are used every day to save lives around the world. We are looking for a person who will help us ensure our devices have the best software running. Do you have a desire to work on technical devices and have high standards for your work? Then we might be looking for you!

We need you to join us in our technology journey as we keep modernizing our popular devices that have made a big difference at hospitals for decades.

Your tasks will be:

 • Assisting SW Design and keeping prototype blood gas analyzers maintained.
 • Testing (incl. automated tests)
 • C++, C#, batch scripts and VB programming.
Krebs' Skole Administrativ deltidsmedarbejder

Krebs' Skole, København

Administrativ medarbejder søges til en deltidsstilling på ca. 50%. pr 1. december 2022, gerne med skolesekretær eller lærerbaggrund.

Afhængig af tidligere erfaring og kompetencer kan beskæftigelsesgraden evt. udvides med undervisningstimer eller andre opgaver.

Vi ønsker en person der:

 • har erfaring fra administrativt arbejde.
 • har IT-kompetencer og erfaring med programmerne TRIO og TEA tabulex, samt Skoleintra.
 • kan deltage i skolens GDPR-arbejde, (ajourføring af dokumenter og vejledning af medarbejdere)
 • kan stå for koordination og tilmelding ved prøver: folkeskolens afgangsprøver, nationale tests og interne prøver.
ARC – Amager Ressourcecenter ARC søger formidlere

ARC – Amager Ressourcecenter, København

Aldrig har affald, genbrug, klima og grøn omstilling fyldt så meget på dagsordenen, som det gør i dag. Brænder du for miljø og klima? Er du vild med formidling? Kan du lide at arbejde med børn og unge? – Så har vi jobbet til dig!

Din opgave bliver at stå for besøg, hvor du holder oplæg for gæster og viser dem rundt på verdens mest moderne affaldsenergianlæg Amager Bakke, sorteringsanlægget eller en af vores genbrugspladser. ARC får besøg af alt fra skoleklasser, seniorer, internationale delegationer, studerende og interesseorganisationer - du får lov at møde dem alle. Besøg på ARC er inddelt i temaer tilpasset målgruppen og varer 3-7 timer, inklusive forberedelsestid.

Miljøministeriets departement
Miljøministeriets personaleadministration i Augustenborg søger en studentermedhjælper med flair for systemer og HR

Miljøministeriets departement

Har du interesse for HR området? Er du god til forstå processer og tal? Så er det måske lige dig, vi søger! Vi er en løn- og personaleadministrativ afdeling, hvor vi bl.a. sikrer rettidig lønudbetaling og indhenter refusion for sygdom og barsel.

Som studentermedhjælper i Personaleadministrationen vil du få forskelligartede opgaver inden for sygdoms- og barselområdet. Opgaverne kan være gennemgang af tidsregistreringer inden refusionssøgning, journalisering, kontrol af dataudtræk og kommunikation med medarbejdere på tværs af ministeriet.

Miljøministeriets Personaleadministration er en del af HR i Miljøministeriets departement. Vi har beliggenhed i Augustenborg, hvorfra vi servicerer alle ministeriets styrelser og vores departement.

Miljøministeriets departement
MAN Energy Solutions
Studentermedhjælpere til faktureringsteam

MAN Energy Solutions, København

Vi søger en studentermedhjælper til vores afdeling PrimeServ Business Support, der kan assistere os primært med fakturering af kurser og udarbejdelse af kreditnotaer. Stillingen søges besat i København.

Du vil både have faste ansvarsområder og varierende ad hoc-opgaver, når behovet opstår. Jobbet inkluderer bl.a. følgende opgaver:

MAN
 • Forberedelse til fakturering, herunder korrespondance med kunder og interne stakeholders
 • Udarbejdelse af fakturaer, kreditnotaer m.m.
 • Bogføring af timer
MAN Energy Solutions
Gem
ista Danmark A/S
Fritidsjob som måleraflæser

ista Danmark A/S, København Ø, Lyngby, Hørsholm og Birkerød

Vi har travlt i ista Danmark, og netop nu søger vi engagerede måleraflæsere til aflæsning af radiatorer og vandmålere hos vores kunder i København Ø, Lyngby, Hørsholm – Birkerød.

Der er tale om et fritidsjob, hvor du skal kunne arbejde ca. 10-15 timer om ugen i perioder. Du kan selv tilrettelægge arbejdet, som det passer dig i tidsrummet kl. 8.00 - 20.00, så du samtidig kan passe dit normale arbejde.

Vi tilbyder et attraktivt og fleksibelt fritidsjob med gode indtjeningsmuligheder, primært i vintersæsonen. Der aflønnes efter faste tariffer for opgaverne. Inden du starter, vil du få en grundig oplæring, så du på en betryggende måde kan udføre arbejdet.

Frederiksberg Ølbar
Bartenderafløsere – deltid

Frederiksberg Ølbar

Grundet travlhed og udvidelse af åbningstider søger vi nye bartendere til Frederiksberg Ølbar.

Frederiksberg Ølbar åbnede i 2014 og er non-smoking. Frederiksberg Ølbar har et bredt udvalg af fad- og flaskeøl fra hele verden. Vi har udover 23 fadøl og over 150 på flaske, også et bredt udvalg af Rom & Whisky og vi laver også diverse Longdrinks.

Vi søger bartendere, der:

 • Er loyale og commited til deres kollegaer og arbejde
 • Sætter en stolthed i at yde service ud over det forventede
 • Vil udvikles personligt og inden for service
Frederiksberg Ølbar
Deloitte Do you want to make an impact that matters? Become a Business Analyst at Monitor Deloitte

Deloitte, Copenhagen

Monitor Deloitte is the global strategy consulting practice of Deloitte. We are always looking for opportunities to expand our team with top strategy talent and are seeking student assistants eager to kick-start their career. We will be happy to receive an application from you, and we are accepting applications year-round.

In Monitor Deloitte you will make an impact that matters while developing in a dynamic and inspiring culture founded on intellectual curiosity, collaboration and high ambitions. We will help you grow with confidence by offering you a strong professional network and a steep learning curve.

Your assignments

 • Growth strategy: supporting clients define the revenues of tomorrow.
 • Commercial excellence: supporting clients bring products and services to markets.
 • Digital strategy: supporting clients utilise new technological opportunities.
FORS A/S
Studentermedhjælper til Indkøb & Facility

FORS A/S, Roskilde

Er du studerende og har du lyst og tid til at arbejde 15 timer om ugen med aftalestyring, indkøbsanalyser og administrative opgaver i vores Indkøbs- og Facility-afdeling og samtidig stifte bekendtskab med forsyningsbranchen?

Se video om FORS A/S som arbejdsplads

På facilitysiden sikrer vi, at rammerne for både den administrative og forretningsmæssige drift er i orden.

Med din ordenssans og systematiske tilgang supporterer du dine kolleger i dette arbejde, og dine primære opgaver kommer til at ligge inden for indkøbsteamet, hvor du kan bringe din evne til at arbejde selvstændigt i spil.

FORS A/S
PROSA, Forbundet af It-professionelle
Studiejob i PROSA – Forbundet af it-professionelle

PROSA, Forbundet af It-professionelle, Århus

Vi søger en studentermedarbejder til vores medlemskontakt-team.

Jobbet:

 • At være kontaktpunkt til vores medlemmer for at sikre, at de får mere ud af deres medlemskab og kender til vores medlemstilbud via telefonopkald og mail
 • At vedligeholde og opdatere medlemsinformationer i vores medlemssystem
 • At kunne finde svar på en bred vifte af spørgsmål, og henvise videre i organisationen, når det er relevant

Arbejdstiden er normalt én dag om ugen ad 6 timer, som placeres mellem kl. 9-19. I vores travle perioder i januar og juni/juli forventer vi, at du kan arbejde mere – naturligvis efter aftale.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV