1.920 job matcher din søgning 1.920 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nexel A/S
Driftsingeniør til elsikkerhed

Nexel A/S, Virum

”Du bliver en del af et teknisk team, der arbejder med ledelsessystemer, beredskab og tekniske udredninger af netforhold og får samtidig en meget bred organisatorisk grænseflade. Og så får du ikke mindst rammerne og friheden til at komme med input, ideer og tiltag, der kan have stor betydning for vores fremtid,” fortæller Per Ørnfeldt, leder for afdelingen Netsystemdrift.

Mere konkret er det dig, der:

 • i tæt samarbejde med kolleger udreder du hændelser, der involverer person-, anlægs- og driftssikkerhed, samt implementerer erfaringer og sikrer kommunikation og læring til forskellige afdelinger.
 • deltager i projekter og beregner parametre til beskyttelsesrelæer.
 • deltager i arbejdet med at udvikle og vedligeholde kvalitetsledelsessystemerne KLS-A og KLS-D
Nexel A/S
Nexel
Driftsingeniør til elsikkerhed

Nexel, Virum

Bliv en del af den afdeling, der understøtter driftsledelse og selektivitetsberegninger for hele distributionsnettet på Sjælland og giv dit bidrag til fremtiden gennem arbejdet med reduktion af CO2 og fokus på at spare på energien.

I det daglige er det dit ansvar at vedligeholde og udvikle funktionaliteten af beskyttelseskoncepter, så vi understøtter forretningen på den bedst mulige måde.

Mere konkret er det dig, der:

 • i tæt samarbejde med kolleger udreder du hændelser, der involverer person-, anlægs- og driftssikkerhed, samt implementerer erfaringer og sikrer kommunikation og læring til forskellige afdelinger.
 • deltager i projekter og beregner parametre til beskyttelsesrelæer.
Nexel
LiqTech Ceramics A/S
Vedligeholdelses-tekniker til PTA-team

LiqTech Ceramics A/S, Ballerup

Se video om LiqTech Ceramics A/S som arbejdsplads

Er du en fagligt dygtig tekniker, og har du lyst til at bruge din erfaring og dine kompetencer hos en virksomhed, der hver dag arbejder aktivt på at nedbringe negativ miljøpåvirkning? Så har vi måske stillingen til dig hos vores PTA-team i Ballerup!

PTA-teamet understøtter drift, vedligehold og optimering af vores fabriksudstyr – såvel vores nuværende udstyr som fremtidigt – i forbindelse med at vi konstant har fokus på modernisering og udvidelse af vores produktionskapacitet.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Sikre driften af produktionsanlæg
 • Udføre planlagt og uplanlagt vedligehold af anlæg
 • Foretage fejlfinding på mekaniske og elektriske komponenter
LiqTech Ceramics A/S
PRONOR IndustriTeknik as Servicetekniker – elektromekanik og hydraulik

PRONOR IndustriTeknik as, Aalborg

PRONOR IndustriTeknik as søger engageret og udadvendt servicetekniker til fastansættelse i vores Aalborg afdeling. Du kommer både til at arbejde på vores værksted og køre ud og løse opgaver hos vores kunder. Opgaverne vil spænde bredt inden for elektromekaniske reparationsopgaver som: elmotorer, gear og pumper. Derudover vil du komme til at arbejde med hydraulik: presning af slager, service og mindre reparationer.

Du er elektromekaniker, hydrauliktekniker, elektrofagtekniker, automatiktekniker, traktormekaniker, hydraulikmekaniker, automekaniker eller lignende.

 • Har erfaring med service/reparation og fejlsøgning i industritekniske anlæg.
 • Har erfaring med reparation af elmotorer, gear og pumper.
 • Har erfaring med service og reparation af hydrauliske anlæg.
Progressive A/S
Studentermedarbejdere til Servicedesk

Progressive A/S, Herlev

Drømmer du om et relevant studiejob, hvor du kan blive en del af et velfungerende it-konsulenthus? Og har du allerede god erfaring med IT (primært Microsoft) og vil gerne blive endnu dygtigere? Så kunne du måske blive vores næste Studentermedhjælper til vores ServiceDesk!

For at understøtte vores spændende vækstrejse har vi brug for dig, som kan træde til i vores ServiceDesk, primært på de tidspunkter, hvor vores fuldtidsmedarbejdere har fri. Din fornemste opgave vil være at servicere vores mange forskellige kunder med deres IT-udfordringer, primært på Microsoft. Du kan forvente at arbejde primært med at:

 • Besvare kundehenvendelser både via telefonen og mail
 • Reagere på alarmer, der kan opstå i forbindelse med overvågning af både kunders og Progressives infrastruktur
Progressive A/S
FOGH NISSEN Management Produktionsingeniør, maskinmester, tekniker eller tilsvarende

FOGH NISSEN Management søger for NGI A/S i Nørresundby

Elektroteknisk indsigt - vækst og udvikling - særdeles sund økonomi – ambitioner og muligheder - Nørresundby

Alt er klar til at sætte i gang. Produkterne og produktionen er på plads. Behovet er der, og kunderne ligeså. Sælgerne sidder klar til at sælge. Der mangler bare et solidt teknisk bagland, der kan supportere såvel sælgere som kunder, så løsningerne konfigureres rigtigt.

Der skal derfor opbygges en afdeling med stærke tekniske kompetencer inden for produktionssystemer til fødevareindustrien – systemer bestående af transportbånd, tromlemotorer og styringssystemer.

Du vil blive en af de første ansatte i afdelingen, og derfor får du stor indflydelse på, hvordan det skal gøres.

Du får reference til salgsdirektøren i NGI, og du vil få tæt dialog med både salg og produktion i såvel Danmark som i Tyskland.

KM Optics Denmark ApS Vi søger en service tekniker i medicobranchen

KM Optics Denmark ApS, København

Som servicetekniker hos KM Optics vil du blive en del af vores succes som medico virksomhed med salg og service af medicinsk udstyr til øjenlæger, optikere og hospitaler.

Du vil stå i spidsen for service, installation, fejlfinding, kalibrering, montering samt teknisk salg af diagnostisk udstyr til både eksisterende kunder såvel som nye kunder.

Din funktion vil blandt andet bestå i dels at følge op på leads, arbejde på udbud og udføre kundebesøg. Derudover vil du skulle deltage i cirka 10 konferencer i ind- og udland.

A-X-L Ejendomsservice ApS Leder du efter et stabilt og fleksibelt job?

A-X-L Ejendomsservice ApS, København

A-X-L Ejendomsservice søger nye dygtige kollegaer til vores fantastiske team af professionelle rengøringsassistenter til vores ejendomme i København.

Vi tilbyder

 • Et stabilt job på 10/15 timer om ugen, eller mere efter ønske, mandag-fredag (fri i weekenden)
 • Fleksible timer mellem 7:00-19:00
 • Startlønnen er min. 140 kr. i timen (eller løn efter kvalifikationer) + feriepenge

Dine opgaver inkluderer:

 • Trappevask
 • Hovedrengøring af trappeopgange
 • Rengøring af vaskerum og tørrerum

Click here to read the English version

#jobsforukraine

Gem
DM
Er du vores nye studenterkonsulent?

DM, Odense

Bliv studenterkonsulent for DM og Magistrenes A-kasse på SDU.

Udbyg dit salgs- og servicegen, træn din formidlingsevne og hjælp dine medstuderende med at vælge den rigtige fagforening og a-kasse.

DM og MA (Magistrenes A-kasse) søger en studenterkonsulent til vores salgsteam på Syddansk Universitet i Odense. Din hovedopgave bliver at hverve nye medlemmer og synliggøre DM og MA på SDU.

Jobbet som studenterkonsulent er kendetegnet ved selvstændighed, fleksibilitet og ansvarlighed.

Du skal søge jobbet, hvis du har lyst til at få erfaring med:

 • Salg/medlemshvervning igennem direkte kontakt med de studerende på universitetet
 • Præsentationsteknik og formidling
 • Markedsføring og synliggørelse af DM og MA
DM
NEYE A/S
Salgsassistent

NEYE A/S, Hørsholm

Vi tilbyder et interessant job i en dynamisk modevirksomhed, hvor kvalitet og funktionalitet samt det gode formål er i fokus.

Dine primære arbejdsopgaver er fokus på salg, service og gode kundeoplevelser i samarbejde med det øvrige team samt at sørge for, at butikken altid fremstår indbydende for vores kunder. Derudover er arbejdsopgaverne bl.a.:

 • Varemodtagelse, prismærkning og opfyldning af varer
 • Visuelt merchandise
 • Arbejde i overensstemmelse med vores kædekoncept
 • Personligt salg og service samt sikre gode kundeoplevelser
NEYE A/S
NEYE A/S
NEYE søger fleksible og engagerede juleassistancer til vores webshop i Greve

NEYE A/S

Du har masser af energi, gode samarbejdsevner og har lysten til at arbejde på lager/webshop. Du skal kunne arbejde både formiddag og/eller eftermiddag i hverdage og weekender op til jul.

Dine primære arbejdsopgaver:

Jobbet består i at hjælpe til i vores webshop med primært pluk og pak samt fakturering af de mange varer, der dagligt sendes ud til vores kunder. Der er ca. 35 medarbejdere på vores lager/webshop, og der hersker derfor en energisk omgangstone, så du vil aldrig kede dig.

NEYE A/S
Billund Lufthavn A/S Sælgere til parfume & kosmetik i Taxfree

Billund Lufthavn A/S

Vi søger ambitiøse og udadvendte sælgere, der med udstråling og høj energi kan give vores gæster en god oplevelse med den bedste rådgivning og exceptionel god service.

Som medarbejder i parfume & kosmetik i Taxfree er dit primære fokus, via opsøgende salg, at sælge vores produkter inden for parfume og kosmetik med et smil på læben.

Du bidrager til, at vores gæster oplever en positiv og professionel kundebetjening fra dig, så den gode service gøres til en oplevelse for dem. Det er derfor vigtigt, at du motiveres af at tage kontakten til og dialogen med de rejsende.

Du har erfaring fra butik med salg af parfume og kosmetik, og det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring med opsøgende salg. Du sætter en ære i at yde en professionel rådgivning og kundebetjening.

Jobindex
Tekniker til vores R&D-afdeling

Jobindex søger for Dantrafo A/S i Lemvig

Har du teknisk forståelse og interesse for elektro-teknisk design? Og vil du hjælpe vores kunder i mål med skræddersyede løsninger?

Vi er midt i en fantastisk vækstperiode med energirigtige løsninger, eco-designs og mange andre unikke projekter. Med over 20.000 partnumre og transformere er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke induktive komponenter vi kan realisere.

Der er flere indgange til stillingen. Du kan være erfaren eller nyuddannet – vi lærer dig grundigt op og giver dig den bedste start.

Vil du være med?

Jobindex
DGI Byen
Livredder

DGI Byen, København

Vandkulturhuset er en del af Sportsafdelingen i DGI Byen, og vores fornemmeste opgave er, udover at have fokus på svømmehallen og dens gæster at sikre alle vores gæster i Sportsafdelingen en god oplevelse, hvad enten de skal spille badminton, skal i svømmehallen eller skal til foreningsidræt.

Livreddere til fuldtid- og deltidsansættelse (minimum 80 timer). Vandkulturhuset holder åbent de fleste af årets dage, og arbejdet bliver tilrettelagt efter en turnusplan – primært i hverdagene, men også i weekender og på helligdage.

DGI Byen
Jobindex
Har du en el-teknisk baggrund?

Jobindex søger for HNC Group A/S i Vemmelev

Vil du:

 • bygge både enkle og udfordrende eltavler sammen med dygtige kolleger, der står klar til at hjælpe dig godt i gang?
 • være med til at levere markedets største produktsortiment til opbygning af automationsløsninger til industrien?
 • arbejde på et socialt værksted samt have alle fordelene ved at være en del af en mindre virksomhed med et succesfuldt børsnoteret svensk selskab i ryggen?

”Det er et rigtig fedt job, som jeg kun kan anbefale. Du opnår solid viden om eltavler, og du får en rigtig hyggelig dag sammen med tekniske kolleger,” fortæller din nye kollega Claus Jensen, som har en el-teknisk baggrund.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en el-teknisk baggrund som elektriker, automatiktekniker, radiomekaniker, finmekaniker, elektrotekniker eller lignende – men det vigtigste er, at du har praktisk erfaring med el-tekniske opgaver.

Interesseret?

Jobindex
MME Nordic A/S
Technical Documentation Specialist

MME Nordic A/S, Thisted

Vil du med på en vækstrejse i en nordvestjysk med-tech virksomhed på et internationalt marked? Vi søger lige nu en Technical Documentation Specialist til vores team.

Som Technical Documentation Specialist vil du bidrage med udarbejdelse af teknisk dokumentation til vores mange maskinprojekter. Opgaverne løses i tæt samspil med den øvrige organisation.

Opgaverne udspringer primært af kravene til brugsanvisning og risikovurdering defineret i maskindirektivet samt kvalitetssikring og arkivering af projektdokumenter.

MME Nordic A/S
MME Nordic A/S
Automation Software Engineer

MME Nordic A/S, Thisted

Vil du være en del af en vækstrejse i en nordvestjysk med-tech virksomhed med fokus på kvalitet og udvikling? Vi søger lige nu en Automation Software Engineer.

Vi har masser af opgaver foran os sammen med nuværende og nye, internationale kunder, og derfor søger vi nu en Automation Software Engineer med erfaring indenfor programmering af PLC, HMI/SCADA. Du bliver en del af et ungt og dynamisk miljø, hvor faglig stolthed og teknologisk udvikling går op i en højere enhed.

Dine primære arbejdsområder bliver:

 • At udvikle unikke automationsløsninger i samarbejde med kunderne
 • At programmere PLC, HMI/SCADA, Robot og Vision
 • At udarbejde specifikationer og teknisk dokumentation
 • At deltage i indkøring og test i både Danmark og udlandet
 • At være med til at udvikle MME Nordic Standard
MME Nordic A/S
AB Inventech A/S
Er du vores nye Software Team Lead?

AB Inventech A/S, Ikast

Ønsker du et spændende job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et inspirerende miljø hos en af Danmarks førende automationsvirksomheder, der er leverandør til den grønne omstilling?

Med reference til vores R&D Manager varetager du Team Lead-rollen i afdelingen. Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

 • Sikring af den daglige drift
 • Understøttelse af trivslen og den faglige udvikling af softwareafdelingen
 • Fokus på at skabe optimering og konstante forbedringer

Vi forventer blandt andet, at du er uddannet automationsteknolog, maskinmester, softwareingeniør eller lignende, og at du har ledelseserfaring – gerne fra en lignende stilling.

AB Inventech A/S
DM
Er du vores nye kampagnemedarbejder?

DM, Frederiksberg

DM søger engagerede og velformulerede studerende, som vil være med til at hverve nye medlemmer samt øge tilfredsheden og loyaliteten hos vores eksisterende medlemmer.

Som kampagnemedarbejder vil en af dine primære opgaver være at sælge medlemskaber til DM. Derudover får du blandt andet også til opgave at ringe til eksisterende medlemmer og spørge ind til deres arbejdsliv og til, hvordan vi bedst muligt hjælper dem i deres medlemskab.

Vi klæder alle vores kampagnemedarbejdere godt på til opgaven gennem intensiv træning og oplæring.

DM
Gustaf Fagerberg A/S Produktspecialist, instrumentering

Gustaf Fagerberg A/S, Brøndby

Hos Fagerberg skaber vi innovative og bæredygtige løsninger, som optimerer vores kunders drift. Derfor søger vi lige nu en produktspecialist inden for instrumentering til vores tekniske team.

Som en af de produktkyndige ankermænd på kontoret i Brøndby løser du en bred vifte af opgaver - bl.a. teknisk rådgivning, udarbejdelse af tilbud, ordrebehandling, marketing- og salgsmaterialer m.v. Sammen med teamet har du ansvaret for at forløse et stort markedspotentiale og herunder bidrage til, at salget udvikler sig som forventet.

Dit ansvarsområde vil primært være elektriske og mekaniske produkter fra den førende tyske producent ”KROHNE”, herunder bl.a. flow-, tryk- og temperaturmålere. Du vil derfor få en spændende hverdag, hvor teknik, salg og kundekontakt vil præge dine arbejdsopgaver:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV