129 job matcher din søgning 129 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 129 resultater.
Omnigame ApSGrafisk designer med stærke tekniske kompetencer

Omnigame ApS, Frederiksberg

Har du lysten til at bruge dine kreative evner og være en del af et ambitiøst marketingteam?

Som en del af vores marketing-team på 5 medarbejdere og ca. 12 andre kollegaer, vil du være med til at markedsføre branchens bedste og mest innovative spil. Vi skaber, designer og beslutter alt selv, hvorfor kreativitet, faglige evner og selvstændighed er et must.

I det daglige vil du primært have ansvaret for at:

 • Omdanne storyboards til flotte og iøjnefaldende HTML5-annoncer (Google display network, AdForm)
 • Designe samt implementere nyhedsbreve og dertilhørende skabeloner
 • Design af grafik til SoMe-annoncer og nyhedsbreve
 • Udvikling og implementering af landingpages
Danske Spil A/S
Grafisk designer med stærk kreativ tilgang (barselsvikariat)

Danske Spil A/S, Brøndby

Sidste år leverede Danske Spil et overskud på 2,8 milliarder kr. til staten. Og knap halvdelen af pengene gik direkte i udlodningsmidlerne. På den måde bliver Danske Spils overskud til samfundets overskud. Udlodningsmidlerne er nemlig samfundets overskud til foreningsliv, kultur og idræt. Men på et stærkt konkurrencepræget marked ville det ikke kunne lade sig gøre uden medarbejdere med mentalt overskud. Og lige nu søger vi en grafisk designer, der vil være med på holdet.

Du bliver en del af marketingafdelingen, hvor vi samlet er 18 passionerede kollegaer, der sætter pris på en uformel tone og det at arbejde i et højt gear. Vi arbejder med markedsføring af Danmarks stærkeste brands: Lotto, Vikinglotto, Eurojackpot, Joker og Quick skrabespil.

Danske Spil A/S
UPS Danmark A/SSommerafløsere til kurerkørsel

UPS Danmark A/S, Glostrup

Kunne du tænke dig at blive en del af en international logistikvirksomhed med fokus på at levere den bedste service til vores kunder? Så er det dig, vi leder efter.

Som kurerchauffør hos UPS er du vores ansigt udadtil. Du kommer til at køre den brune UPS-pakkebil og bære vores klassiske brune uniform. Derfor stiller UPS høje krav til dig, der søger stillingen som chauffør.

Jobbet består i distribution og afhentning af pakker til private og erhverv. Du får en grundig oplæring i en virksomhed, der er i konstant vækst. Et job hvor du aldrig keder dig, og hvor du lærer en masse.

LOXAM A/S
Liftchauffør søges

LOXAM A/S, Karlslunde

Du vil indgå i vores specialistteam i vores liftafdeling i Karlslunde. Her vil du først og fremmest udføre kundeassistance på vores liftvogne, som går fra 35 m op til en højde af 65 m. Der kan også forekomme opgaver med udkørsel/afhentning af lifte til kunder på fejeblad, eller med maskintrailer.

Herudover er du en del af teamet i afdelingen, hvor du støtter op om de daglige opgaver på pladsen, modtager materiel og klargører vores lifte. En stor del af dit DNA er, at du kan yde god kundeservice. Loxam A/S er en ISO-certificeret virksomhed, og der er høje krav til kvalitet, dokumentation og sikkerhed. Du refererer til afdelingslederen. Stillingen ønskes besat snarest.

LOXAM A/S
Vectrus Services A/S
Bådfører, Thule Air Base

Vectrus Services A/S, Grønland

Vectrus Services A/S yder service, drift og vedligehold af Thule Air Base, Grønland, og søger en bådfører til sommerens havneoperation.

Der er tale om en ansættelsesperiode fra 24. juni 2020 til 27. juli 2020.

Arbejdsopgaver:

 • Bådfører på tugboat, når der er skibe i havn.
 • Ansvarlig for løbende vedligehold og check af båden før, under og efter sejlads, både funktions- og sikkerhedsmæssigt.
 • Sejlads med Boston Whaler.
 • Forefaldende hjælp, bl.a. på havnen i sæsonen.
Vectrus Services A/S
OsteoporoseforeningenKommunikations- og marketingansvarlig til patientforening i vækst

Osteoporoseforeningen, Aarhus

Skal dit næste job indeholde et bredt ansvarsområde og korte beslutningsveje i en forening, hvor vi kæmper for en vigtig sag?

I Osteoporoseforeningen arbejder vi aktivt og målrettet med forebyggelse af knogleskørhed og følgerne heraf.

Du refererer til sekretariatschefen og varetager det daglige ansvar for foreningens kommunikations- og marketingaktiviteter. Dine arbejdsområder omfatter som udgangspunkt content-produktion, marketing, PR og projektledelse:

 • Producere indhold rettet mod nuværende og kommende medlemmer, fx hjemmesider, nyhedsbreve, brochurer og indhold på sociale medier. Bidrage til medlemsblad (udarbejdes primært eksternt).
 • Koordinere marketingindsatser i samarbejde med eksternt bureau.
 • Planlægge og udføre strategisk pressearbejde med henblik på at påvirke den sundhedspolitiske dagsorden.
Nature Energy Biogas A/S
Nature Energy Videbæk søger chauffører, der gør en forskel – er det dig?

Nature Energy Biogas A/S

Nature Energy Videbæk søger chauffører til transportopgaver til og fra biogasanlægget, der ligger på Skjernvej 55A, 6920 Videbæk.

Nature Energy A/S

Du har nedenstående faglige kvalifikationer:

 • Kørekort C og E samt gyldigt EU kvalifikationsbevis
 • Du har førerkort til tachograf
 • Erfaring med chaufførjobbet – gerne inden for landbruget

Da lastbilen er udstyret med IT-udstyr, skal du kunne benytte IT på almindeligt brugerniveau samt have gode læsefærdigheder.

Nature Energy Biogas A/S
SKANOL A/STankvognschauffør

SKANOL A/S, Aalborg

– Til olieudkørsel fra Aalborg

 • Ordnede ansættelsesforhold
 • Spændende og selvstændigt job
 • God løn med tillæg og bonus
 • Fast turnus – kun dagskørsel

Skanol A/S udvikler og leverer sikre og effektive transport- og logistikløsninger indenfor farligt gods transporteret på tankvogn i Norden. Vi råder over ca. 180 tankvogne og beskæftiger ca. 220 egne medarbejdere samt et større antal vognmænd.

H. Nielsen & Sønner, Bagsværd A/S
Dansktalende chauffører

H. Nielsen & Sønner, Bagsværd A/S

På grund af stigende kundetilgang og tilkøb af nye biler søger vi dansktalende chauffører til kørsel med kranbiler med D-certifikat, med og uden hængerkort, til spændende og varieret kørsel med nyere biler.

P.t. mangler vi chauffører til kørsel med kranvogne og kran-grab med kærre.

Løn efter kvalifikationer, sundhedsordning, ordnede arbejdsforhold og gode kollegaer.

UDEN ERFARING I KØRSEL MED KRAN, ER HENVENDELSE UNØDVENDIG.

H. Nielsen & Sønner, Bagsværd A/S
Henrik Tofteng A/S
Chauffør til makuleringsbil

Henrik Tofteng A/S

Vores nuværende makuleringschauffør har desværre søgt nye udfordringer. Vi mangler derfor en chauffør til at servicere vores kunder i Jylland og på Fyn.

Vi søger en mødestabil, fleksibel og ansvarsfuld chauffør.

Erfaring fra lignende stilling er at foretrække, og du skal minimum have stort kørekort (C), førerkort til tachograf samt chaufføruddannelsesbevis (EU Kvalifikationsbevis).

Dit arbejdsområde vil være Jylland & Fyn, så du bor forhåbentlig i Trekantområdet.

Jobbet består i mobil sikkerhedsmakulering på kundens adresse. Vi makulerer primært fortrolige dokumenter. Du skal forvente, at arbejdsdagene til tider vil være lange samt overnatning i bilen fra mandag til fredag.

Henrik Tofteng A/S
Furnipart A/S
Grafisk Designer/AD’er

Furnipart A/S, Hinnerup

Et løft til et nyt niveau!

Vi er en stærkt funderet designvirksomhed, og vores markedsambitioner er store. Som den der kan skabe de kreative løsninger, det visuelle og uimodståelige udtryk og ikke mindst de effektfulde kampagnematerialer, får du en helt central plads i vores team.

Du bliver drivkraft i udviklingen af furniparts visuelle identitet og fanebærer for at løfte vores brand, vores grafiske profil og hele vores marketingplatform til et nyt niveau.

I en kultur, hvor der er højt til loftet, får du bredt ansvar, stor indflydelse og en unik mulighed for at udfolde dit åbenlyse grafiske talent.

Furnipart A/S
LM Gruppen ApS
Vi søger maskinførere, håndfolk, fiberfolk og brolæggere til arbejde på Sjælland

LM Gruppen ApS, Køge

Har du bred erfaring med at lægge fiberkabler? Så er du måske parat til at blive vores nye kollega i en af Danmarks førende fibergravningsvirksomheder.

Som vores kollega deltager du og dit team i nedgravning af fiberrør på Sjælland. Vi tilbyder en god fastansættelse med mulighed for at vælge mellem en 4- eller 5-dages arbejdsuge. Her får du en varieret arbejdsdag, hvor du bl.a.:

 • kører gravemaskine og graver render, start- og sluthuller samt laver reetablering
 • hjælper med at trække rør
 • laver skydninger med jordraket
 • fjerner fliser eller skærer asfalt bort samt udfører reetablering
 • monterer fiberbrønde eller diverse fiberskabe.
LM Gruppen ApS
Danske Stenhuggerier A/S
Ny kollega til Sydjylland/Ribe/Esbjerg

Danske Stenhuggerier A/S

Værksted, ekspedition og kørsel

Vi har rigtig travlt i Sydjylland og har i den forbindelse brug for en ny kollega til at deltage i værkstedsarbejdet, ekspedition af kunder og udkørsel til kirkegårdene.

Du skal være et all-round menneske, der trives med mange forskelligartede opgaver i løbet af arbejdsdagen. Det primære arbejdssted vil være Ribe-afdelingen og dernæst Esbjerg-afdelingen, men du skal også være parat til at afløse i andre af områdets afdelinger, derfor er kørekort og egen bil en nødvendighed. Ligeledes vil en god fysik være en forudsætning for at kunne håndtere gravstenene.

Det er en fordel at have en håndværksmæssig baggrund, og at du har hænderne skruet rigtigt på, da værkstedsarbejdet vil fylde en god del af arbejdsdagen.

Jysk Gas og Teknik ApSFleksibel og stabil chauffør til kørsel med gas

Jysk Gas og Teknik ApS, Gedved

Vi søger en chauffør til at servicere vores propangaskunder i Øst- og Sønderjylland.

Vi er en lille, familieejet virksomhed, som har specialiseret sig i svejseudstyr og levering af industrigas og propangas til vores kunder. Især propangasmarkedet er vokset for os, og derfor søger vi nu endnu en chauffør.

Arbejdsopgaverne består primært i pålæsning af lastbil fra vores depot i Gedved inden dagens kørsel, servicering af kunder på dagens kørselsliste og aflæsning og oprydning ved hjemkomst til lageret igen.

UPS Danmark A/SLastbilchauffører med hængerkort

UPS Danmark A/S, Vejle

Til vores UPS-center i Vejle søger vi nu en lastbilchauffør til national og eksportkørsel, hvor destinationer som Aarhus, Glostrup, Hamborg og Sturup bliver betjent.

UPS kan tilbyde:

 • Et job i et internationalt miljø med eget UPS-integreret transportsystem
 • God løn, bonus og pensionsordning
 • 2 ugers starttræning
 • Kørsel efter fastlagt vagtplan 7 uger frem
modul foto
Job som fotograf

modul foto

Vi skal igen i år bruge dygtigt fotografer over det meste af landet.

modul foto søger fotografer til sæsonen som starter 3. august.

Er du supergod til skolebørn – og har du styr på din ISO? – så har vi masser af udfordringer til dig i jobbet som skolefotograf.

Du skal kunne organisere fotograferingen så både børn og voksne bliver glade. Du skal kunne stå tidligt op og holde hovedet koldt i et rum blandt 7. klasses elever. Vi ser gerne at du har tidligere erfaring indenfor foto.

modul foto
Colas Danmark A/S
Produktionsmedarbejder til Colas’ asfaltfabrik i Herstedøster ved Glostrup

Colas Danmark A/S

Vil du være med til at lave asfalt til de danske veje? Asfaltsæsonen er i gang, og vores 5-mands team har travlt. Derfor søger vi en ny kollega.

Dine arbejdsopgaver er daglig vedligeholdelse af anlæg og assistance til asfaltproduktionen og forefaldende arbejde på fabrikken. Vi oplærer dig i fx vejning af biler, processtyring og brug af læssemaskine. Arbejdsdagene er ofte lange i højsæsonen. Det er derfor en fordel, hvis du bor i nærheden.

Vi tilbyder

 • Et godt job i en virksomhed med ”højt til loftet”, og hvor vi siger vores mening på den gode måde.
 • Gode ansættelsesforhold med pensionsordning og helbredssikring.
 • Fleksible arbejdstider.
Colas Danmark A/S
 Falck Danmark A/S,
Ambulancebehandler søges til uddannelsesstilling som Paramediciner

Falck Danmark A/S, Helsingør

Er du klar til at tage næste skridt i din præhospitale uddannelse? Har du et højt fagligt niveau og minimum 3 års erfaring som Behandler, så er du måske vores næste kollega?

Med stillingen følger en plads på paramedicineruddannelsen med start d. 27. juli 2020 med afsluttende eksamen d. 16. december 2020.

I jobbet som ambulancebehandler/paramediciner hos Falck er du med til at sikre den bedst mulige hjælp og tryghed blandt borgerne i tæt samarbejde med dine kolleger og den præhospitale virksomhed i Region Hovedstaden. Hos Falck sætter vi socialt sammenhold, fysiskaktivitet, bla. på stationens egen crossfit bane, og faglig sparring og uddannelse højt.

Falck Danmark A/S
Arla Foods
Distributionschauffør ved Arla Foods Garage i Ishøj

Arla Foods

Har du lyst til at arbejde ved Arla Foods Garage i Ishøj som distributionschauffør, så kan du sende en uopfordret ansøgning.

Arla Foods er en spændende mejerivirksomhed, der er aktiviteter ved Ishøj Garage alle ugens 7 dage, og der arbejdes på alle tider af døgnet på Ishøj Friskvareterminal. Vi leverer dagens mælk, til dagligvarebutikker i Københavnsområdet og Nordsjælland alle ugens 7 dage, til den aftalte tid.

Vores ønske til en ny kollega vil være:

 • Du sætter stor pris på at samarbejde og du giver gerne en hånd med, der hvor det er nødvendigt.
 • Du er fleksibel, mødestabil, og god til at bevare overblikket når det går stærkt.
 • Du er afklaret med, at vi starter tidligt, dvs.. du skal også kunne møde kl. 02:45.
Arla Foods
HumanTrust A/S
Disponent/Kørselsleder

HumanTrust A/S søger for Arthur Andersen Kran & Transport i Horsens

Arthur Andersen Kran og Transport beskæftiger sig med lokal, regional og national vognmandskørsel i form af specialtransport, kranvogne, affaldscontainere og materiellevering. Virksomheden har succes og har derfor brug for endnu en disponent/kørselsleder, og det kan være dig, hvis du kan tilføre ekstra værdi til håndteringen af virksomhedens ordrehåndbog med dit kendskab til transport og logistik.

Som disponent/kørselsleder får du følgende nøgleopgaver:

 • Disponering og planlægning af kørsel og opgaver for størstedelen af de typer opgaver der løses
 • Ansvarlig for biler og økonomi på egne opgaver samt daglig personaleledelse af chauffører
 • Bidrage til videreudviklingen af afdelingen og virksomheden
HumanTrust A/S