587 job matcher din søgning 587 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BonBon-LandTekniker/reparatør

BonBon-Land, Holmegaard

Danmarks sjoveste arbejdsplads søger en tekniker/reparatør

Er du uddannet indenfor el, automatik, industri, smed, mekaniker, eller har du en lignende relevant uddannelse? Har du gode samarbejdsevner og kan dokumentere min. 5 års erfaring? Kunne du tænke dig at indgå i et team af motiverede, erfarne og dygtige kollegaer, der brænder for BonBon-Land?

BonBon-Land søger pr. 1. juli 2021, eller snarest muligt derefter, en ny tekniker, som skal være med til den fortsatte udvikling af BonBon-Land. Du kommer til at indgå i teamet i vores tekniske afdeling, som vedligeholder vores forlystelser, bygninger og grønne områder i og udenfor sæsonen.

Vi forestiller os ikke nødvendigvis, at du har et indgående kendskab til rutsjebaner og karruseller, men at du er nysgerrig på at lære samt brænder for kvalitet og sikkerhed.

Elektro-Isola A/SMaintenance Manager

Elektro-Isola A/S, Vejle

Elektro-Isola A/S er en af verdens førende produktionsvirksomheder inden for kompositmaterialer. Vores produkter afsættes til kunder i hele verden. Vi søger nu en Maintenance Manager til vores 23.000 m2 store fabrik i Vejle.

Dit team på i alt 8 dygtige og erfarne medarbejdere er alle håndværkere - primært elektrikere og smede.

Du får ansvaret for alt vedligehold af vores maskiner og produktionsanlæg samt de øvrige faciliteter på vores fabrik- og kontorområde, der er beliggende i Vejle.

Vores vedligeholdelsesafdeling har en central placering i organisationen, og du får ansvaret for den daglige drift. Produktionen arbejder i 3-holds skift, så det er af stor betydning, at vores maskiner og produktionsanlæg altid fungerer optimalt.
JKSService Technician

JKS søger for Source Technology i Kolding

Vil du med på en spændende rejse sammen med Source Technology? Er du teknisk nysgerrig, idérig og løsningsorienteret? Så er det dig vi mangler i teamet hos Source Technology!

Vil du arbejde med montage, optimering og sluttests af det avancerede procesudstyr, som Source Technology i Kolding afsætter til krævende kunder verden over, så får du med garanti brug for din omfattende faglige indsigt, din strukturerede arbejdsfacon og dine evner til at skabe tætte relationer til dine kommende kollegaer.

Kort sagt vi søger en fagligt stærk tekniker, der gerne vil arbejde med elektrisk og mekanisk montage samt udføre sluttests, fejlfinding, optimering og ibrugtagning af avanceret produktionsudstyr i fødevareindustrien.

SAM InternationalProjektleder

SAM International søger for Bjerne Jensen A/S i Odense

Vil du være ansvarlig for el-tekniske projekter indenfor datacentre? Har du erfaring med og evnen til at styre komplekse projekter? Og vil du trives i en rolle, hvor du har til ansvar at sikre løsninger til internationale kendte virksomheder?

Som projektleder hos Bjerne Jensen A/S bliver du ansvarlig for en række el-tekniske projekter. Din vigtigste opgave er at sikre, at projekterne bliver leveret i henhold til de indgåede aftaler med kunderne, som vil være datacentre og andre erhvervskunder fordelt over hele Danmark.

SAM International er én af Nordens største HR & rekrutteringsvirksomheder, vi har igennem mere end 25 år arbejdet med at skabe det rigtige match mellem kandidater og virksomheder. Vi lever efter visionen ‘Value Through People’. Vi er 70 passionerede medarbejdere på verdensplan fordelt på 14 markeder.

Entreprenørfirmaet Langberg A/SFormand søges til kabelarbejde i Midt- og Østjylland

Entreprenørfirmaet Langberg A/S

Vi har travlt med at servicere vores kunder og derfor søger vi nu en formand til at lede kabel- og fiberprojekter i det midt- og østjyske område. Du vil blive en vigtig del af virksomhedens ledelsesteam, hvor du vil få et tæt samarbejde med virksomhedens 2 direktører, samt et tæt samarbejde med virksomhedens øvrige formænd.

Vi tilbyder:

 • At du bliver en central medarbejder i virksomheden med en stor berøringsflade til ledelsen, de øvrige formænd, kunder og dine medarbejdere.
 • Et krævende og spændende job i en virksomhed med dygtige medarbejdere og en bred kundebase.
SAM InternationalSafety & Quality Controller

SAM International søger for Bjerne Jensen A/S i Odense

Vil du være ansvarlig for Safety & Quality Control ved el-tekniske projekter til datacentre? Interesserer du dig for sikkerhed og kvalitet, og har du erfaring med kvalitetsstandarder og dokumentation? Så har du lige nu en unik mulighed for at sætte dit præg på en nyoprettet stilling hos Bjerne Jensen A/S, der er en moderne el-teknisk virksomhed med stor ekspertise indenfor el-tekniske løsninger til bl.a. datacentre.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter:

 • Udarbejde arbejds- og metodebeskrivelser
 • Intern information og koordinering om arbejds- og metodebeskrivelser
 • Deltage i byggemøder

SAM International er én af Nordens største HR & rekrutteringsvirksomheder, vi har igennem mere end 25 år arbejdet med at skabe det rigtige match mellem kandidater og virksomheder. Vi lever efter visionen ‘Value Through People’. Vi er 70 passionerede medarbejdere på verdensplan fordelt på 14 markeder.

Kemp & Lauritzen A/S
VVS-projektleder - Kemp & Lauritzen Syd- & Sønderjylland

Kemp & Lauritzen A/S

Kan du lægge den solide slagplan for store og små tekniske projekter? Så er du måske klar til en rolle, hvor du aldrig kommer til at kede dig – for vi har altid et spændende projekt, du kan stå i spidsen for.

Kemp & Lauritzen

Som vores nye projektleder vil dit hovedfokus være at sikre den daglige drift, høj arbejdsglæde blandt dit team, skabe og videreudvikle stærke kunderelationer og samtidig drive salg. Herudover vil dine ansvarsområder inkludere:

 • Daglig ledelse og udvikling af dine montører og teknikere
 • Bidrage til at skabe engagement og motivation i teamet
 • Projektering, kalkulation og udførelse af egne opgaver
Kemp & Lauritzen A/S
Hako Danmark A/S
Servicemontør

Hako Danmark A/S, Nordjylland

I samarbejde med dine kollegaer vil du være ansvarlig for, at Hako Danmark er blandt branchens bedste til at servicere indendørs rengøringsmaskiner, gadefejemaskiner samt redskabsbærere. Du skal være med til at holde kunderne meget tilfredse og give dem en god oplevelse, når de bestiller service.

Dine kvalifikationer:

 • Du er uddannet lastbil-/entreprenør-/landbrugs- eller automekaniker og ved, hvad der kræves i både travle og mere rolige tider.
 • Du har kendskab til hydraulik og elektronik.
 • Gerne erfaring fra lignende job men ingen betingelse.
Kemp & Lauritzen A/S
Kompetencerådgiver til Brand & Sikring - Tag din faglighed til nye højder

Kemp & Lauritzen A/S, Tilst

Kan du lægge den solide slagplan og drive salg og rådgivning inden for sikringsområdet i Århus? Så er du måske klar til en rolle, hvor du aldrig kommer til at kede dig – Vi er i fuld gang med at opbygge en af landets største brand og sikrings afdelinger, som understøttes af et kompetent salgs- og beregnings-team, som du vil blive en del af.

Kemp & Lauritzen

Som vores nye kollega bliver du en del af en landsdækkende salg- og beregningsafdeling og en del af et team med hammerdygtige kollegaer med kompetencer inden for brand og sikring.

I rollen som vores nye kompetencerådgiver vil dine ansvarsområder og arbejdsopgaver inkludere følgende:

 • Opsøgende salg og rådgivning til nye kunder
 • Key Account på udvalgte kerne kunder
 • Salg og rådgivning til tværfaglige kunder i Kemp & Lauritzen
Kemp & Lauritzen A/S
KAR+CO
El-teknisk specialist, intern

KAR+CO søger for Hans Følsgaard A/S i Ry

Du indgår i et højt specialiseret og kompetent team, som dækker alt inden for højspænding og højspændings-produkter. Du skal understøtte dine kollegaer og kunder med alt fra dokumentation, kontrol af tegningsmateriale og tekniske problemstillinger.

Dine opgaver består af en bred vifte af teknisk relaterede opgaver, som vil være alt fra udarbejdelse af tekniske data/dokumentation til tilbud herunder udarbejdelse af teknisk materiale til sælgere, styre dokumentation og teknisk bistand i tilbudsprocessen.

Desuden skal du hjælpe kunderne med tekniske spørgsmål på højspændingsprodukter, generel teknisk rådgivning og samarbejde in- og eksternt.

KAR+CO
Arla Foods amba
Vedligeholdstekniker til fast weekendhold - Holstebro Mejeri

Arla Foods amba

Vil du være en del af et godt team og vil du være med til at få vores produktionsudstyr på Holstebro Mejeri til at køre i højeste gear?Du vil komme til at være en del af en afdeling på 45 mand og kommer til at arbejde fast weekend, i et team med 3 andre teknikere.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være:

 • vedligeholdelse og reparation af proces- og pakkeriudstyr
 • deltagelse i forebyggende vedligehold
 • systematisk fejlfinding på procesudstyr, pakkeriudstyr og robotter
Arla Foods amba
People Management ConsultingProjektleder – Københavnsområdet

People Management Consulting søger for kunde

Vil du ha’ god fast løn? Flekstid mellem 7-16, 1:1-afspadsering, – og indgå i et super team? Vil du styre din egen dag? Er du fortrolig med PROJEKTLEDELSE? Vil du have et fedt, selvstændigt job?

Vores kunde tilbyder dig rammerne, vilkårene, gode teamkollegaer og en spændende afvekslende hverdag. Du arbejder for grøn bæredygtighed.

Ikke 2 dage er ens. Dine berøringsflader er primært jeres indkøbte rådgiver og den valgte entreprenør omkring økonomi på projektet.

Ideen er, at du straks i august overtager ansvaret, hvor du er højre hånd for vores kundes leder. Du refererer direkte til direktøren.

Du kan regne med god fast løn, høj pensionsordning, betalt kørsel i evt. egen bil = efter Statens takster. Sundhedsforsikring. Afspadsering 1:1. Betalt frokostpause. 6. ferieuge.

Indrykket: 
People Management ConsultingTeknisk konsulent – Storkøbenhavn

People Management Consulting søger for kunde

Vil du ha’ god fast løn? Flekstid mellem 7-16, 1:1-afspadsering, – og indgå i et super team? Vil du styre din egen dag? Er du fortrolig med TEKNISK RÅDGIVNING TIL PRIVATE? Vil du have et fedt, selvstændigt job?

Vores kunde tilbyder dig rammerne, vilkårene, gode teamkollegaer og en spændende afvekslende hverdag. Du arbejder for grøn bæredygtighed.

Ikke 2 dage er ens. Dine berøringsflader er private borgere i kommunen. Din primære samarbejdspartner er entreprenøren – der udfører det, du har aftalt med borgeren. Du skal ikke sælge, men vejlede/rådgive om føringsveje og muligheder.

Du kan regne med god fast løn, høj pensionsordning, betalt kørsel i evt. egen bil = efter Statens takster. Sundhedsforsikring. Afspadsering 1:1. Betalt frokostpause. 6. ferieuge.

Indrykket: 
Novoferm Danmark ApSMontør

Novoferm Danmark ApS

Døre, Porte og Logistiksystemer

Novoferm Danmark fortsætter den positive udvikling og søger aktuelt efter montører til montage af primært industriporte, stål- og branddøre, brandskydeporte, garageporte, læsseramper, porttætninger m.v. Vi søger aktuelt i Midtjylland og Trekantsområdet.

Hos Novoferm bliver du en del af en virksomhed i rivende udvikling. Du indgår i et tæt samarbejde med øvrige medarbejdere og vil ofte arbejde i teams med kollegaer og eksterne montagesamarbejdspartnere.

Der er tale om en alsidig stilling med mange forskellige og varierende montage- og serviceopgaver af porte, døre og automatik.

N1 A/SSystemoperatør med teknisk flair og systemforståelse

N1 A/S, Esbjerg

Trives du i et team, hvor tingene går stærkt, og vi løfter i flok? Du har flair og forståelse for behandling og håndtering af store mængder data, er kvalitetsbevist og ønsker at være en del af Danmarks andenstørste elforsyningsselskab? Vi ønsker at fastholde og udvikle vores position som et af landets mest effektive netselskaber og søger en systemoperatør, der får en aktiv rolle i den daglige drift af vores målerdata.

Dine primære opgaver bliver:

 • at sikre valide og konsistente data hjemtaget fra N1's målerpark
 • at analysere, afstemme og behandle data inden de afsendes til Datahubben
 • at optimere på systemløsninger i forhold til vores afregningssystemer Xellent og Sonwin
N1 A/S
Comwell HolteEjendoms- og av-medarbejder

Comwell Holte

I Comwell søger vi kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi et spændende og udfordrende job, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også når det går rigtig stærkt.

Som AV-og ejendomsmedarbejder på Comwell Holte, vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med dit team har du en central plads på hotellet, når I skal bidrage til, at vores gæster får den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Stillingen er på 37 timer om ugen, hvor skiftende arbejdstider kan forekomme men primært i hverdagene mellem 7 – 18. Weekendarbejde kan forekomme.

Arbejdsopgaver:

 • Bygningsdrift
 • Vedligeholdelse af gange, lokaler og værelser når der skal males, tapetseres m.m.
 • Daglige reparationer af diverse på værelser, i køkken, etc.
NOVENCO Building & Industry A/S
Technical Sales Support

NOVENCO Building & Industry A/S, Næstved

Kan du lave tekniske tilbud, som sidder lige i skabet? Er teknisk support din hjemmebane? Og får du et kick ud af at hjælpe kunder og kollegaer med at få et projekt eller teknisk salg i mål? Så vil vi gerne høre fra dig.

Der er flere og flere, som efterspørger grønnere og mere energieffektive ventilationsløsninger. Det betyder, at vi har rygende travlt, og det er her, du kommer ind i billedet. Vi har nemlig brug for en Technical Sales Support, så vi kan blive ved med at give vores kunder en god oplevelse.

Dine primære opgaver vil blandt andet være:

 • Teknisk support til vores salgskontorer rundtom i verden og til vores ordre- og projektafviklingsteams
 • Daglig kontakt og koordinering med danske kunder i forhold til teknisk salg og reservedelssalg
 • Tilbudsgivning og tekniske beregninger i hhv. CRM-system og beregningssoftware
NOVENCO Building & Industry A/S
Ørsted
Lead Specialist Electrical Safety

Ørsted, Gentofte

Imagine a future where you’ll work for a global leader and be responsible for the electrical safety across our offshore wind farms.

Ørsted

Join us in this role where you’ll become Lead Specialist in the Electrical Safety department where you'll develop the electrical safety area and coach the people working at our wind farms around the world.

You’ll play an important role in:

 • handling the review and updates of our Electrical Safety Rules documents, templates, and procedures
 • adapting country-specific rules and legislations and ensuring compliance with different national requirements
 • resource planning of employed and contracted staff based at various locations across our global sites and supporting project execution in business units
Ørsted
Enelco ApS
Elektriker til sikring og kommunikation

Enelco ApS, Nykøbing F

Hos ENELCO oplever vi øget vækst inden for området sikring og kommunikation. Vi søger derfor en dygtig elektriker med sans for tekniske løsninger.

Arbejdsopgaver:

 • Installation og idriftsætning af ABA Talt varsling efter gældende retningslinjer.
 • Udføre lovpligtig service samt udvidelser og tilretninger på eksisterende ABA-anlæg.
 • Installation og idriftsætning samt service på ITV-anlæg.

Vores opgaver er meget varierede. Og dækker alt fra ophængning af en lampe hos private til større entrepriser, hvor vi står for afvikling af elprojektet. Vi løser også rigtig mange opgaver for vores kunder, hvor vi selv projekterer, og hvor vi kommer med de gode ideer til hvordan løsningen kan give bedst mulig gavn.

Enelco ApS
TDC NETTDC NET søger 12 kørende teknikere til København & Nordsjælland

TDC NET

Kørende teknikere søges til Danmarks førende leverandør af digital infrastruktur

Er det dig, eller kender du en? - så tøv ikke, vi giver en certificeret uddannelse .

Du har håndværksmæssig flair, ligesom kendskab til det elektriske og måle-tekniske område er en fordel. Derudover har du rutine i at arbejde med en PC. Vi forventer, at du kan yde en fremragende kundeservice, kan arbejde analytisk og selvstændigt samt holde hovedet koldt, når det går stærkt. Du tager ansvar og ved, hvad det vil sige at håndtere kunder professionelt.

Vi tilbyder:

 • Individuel oplæringsfase med både certificeret uddannelse og praktisk Hands-On oplæring
 • 330 dygtige og engagerede kollegaer med mange års erfaring