823 job matcher din søgning 823 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Schrøder A/SAfdelingsleder med lyst til udvikling

Schrøder A/S, Vamdrup

Drømmer du om en hverdag som afdelingsleder? Og kunne du tænke dig frihed til at sætte dit præg på en afdeling i vækst? Træd ind i en hverdag med gode kolleger, højt humør og masser af sparring.

Som afdelingsleder får du ansvar for den daglige ledelse af forretningen i Vamdrup og dens 8 medarbejdere bestående af 6 svende og 2 lærlinge. Det er dig, der i det daglige driver afdelingen, fordeler opgaver og udvikler vores forretning.

Din dag foregår delvis på kontor og delvis ude hos kunder. Du sørger for at:

 • vedligeholde og udvikle gode relationer til både eksisterende og nye kunder.
 • udføre mindre kalkulationer og udarbejde tilbud.
 • yde teknisk support til dine medarbejdere.
 • afslutte salget og udsende fakturaer, i samarbejde med bogholderiet fra hovedafdelingen.
Tentoma A/S
Rejsemontør til indkøring, installation, idriftsættelse og service

Tentoma A/S, Broager

Vil du være en del af teamet i et relativt nyt dansk industrieventyr og har du erfaring med installation og indkøring af maskiner og/eller automationsanlæg, så er denne stilling måske noget for dig!

Vi er i rivende udvikling og søger derfor endnu en medarbejder til indkøring, installation og idriftsættelse af vores maskiner. Du vil indgå i et team af dygtige kollegaer med et højt teknisk fagligt kompetenceniveau.

Tentoma tilbyder således en alsidig spændende stilling, hvor man følger projektet fra salgsoverdragelse, videre til indkøring i værkstedet og afsluttende SAT-test ved kunden.

Du vil opleve en virksomhed, hvor vidensdeling er i højsædet, vi ser løsninger frem for begrænsninger, der er frihed under ansvar og mulighed for at præge og planlægge din egen hverdag.

Jobindex A/S
Webudvikling og kvalitetssikring – C#, .NET, JavaScript, CSS

Jobindex A/S søger for D4 Enterprise Solutions ApS i Hillerød

 • Har du en bred udviklingserfaring, og er kvalitetssikring af software dit mellemnavn?
 • Er det en sport for dig at få software til at fejle, og lever du for at diskutere udviklingsmetoder?
 • Og er du der i din karriere, hvor arbejdsforholdene er vigtige, og du kan se fordelene ved ikke at arbejde over tid?

Du får ansvar for at udføre kvalitetskontrol og softwaretest, i form af sikkerhedsgennemgang af vores eksisterende software samt sikkerhedsgennemgang og kvalitetskontrol af kildekode.

Det er dig, der sikrer, at der ikke er fejl eller huller i vores kode. Du står derfor i spidsen for, at vi opnår et endnu højere sikkerhedsniveau.

Jobindex A/S
Sealing System A/SMontør

Sealing System A/S, Grindsted

Sealing System A/S er i stor vækst, og vi søger en medarbejder med lyst og evner til at være en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor der er plads til at tilgodese den enkeltes ønsker og ambitioner.

Du kan se frem til en udfordrende hverdag med varierende opgaver på forskellige lokationer i Skandinavien. Jobbet indebærer 100-150 rejsedage årligt, som i nogle tilfælde kan strække sig over weekender og helligdage.

Mere specifikt skal du blandt andet arbejde med:

 • Opstilling og indkøring af nye pakkemaskiner samt pakkelinjer på kundernes lokationer, herunder både mekanisk og elektrisk montage.
 • Koordinere og fordele arbejdsopgaver for interne og eksterne montører.
 • Opbygning og nedtagning af anlæg på virksomhedens lokation i Grindsted.
Kedington Denmark ApSElektrikere, kabelteknikere, datacenterteknikere søges til datacenter i Odense

Kedington Denmark ApS, Odense

Kedington søger medarbejdere til opførelse og drift af IT-infrastruktur og datanetværk i et avanceret datacenter i Odense. Datacentret behandler data fra sociale medier og udvider løbende sin kapacitet.

Jobbet er for personer, som ønsker at arbejde med den nyeste og mest avancerede datacenterteknologi på en spændende arbejdsplads. Vi arbejder efter absolut højeste faglige standarder, hvor kun det bedste er godt nok.

Vi søger forskellige profiler - lige fra teamledere til dem som har lyst til at lære faget fra bunden. Fælles er det, at man skal kunne lide det fysiske arbejde, at man er god til at arbejde med hænderne, og at man overholder de særlige og vidtrækkende arbejdsmiljøregler til alle tider.

Rebo Support ApSElinstallatør

Rebo Support ApS, Albertslund

Er du nyuddannet eller en erfaren elinstallatør, nysgerrig, arrangeret, interesseret i at drive et firma frem og sætte dit eget præg på hverdagen, så kunne du godt passe ind hos os.

Vi har travlt, og mangler måske dig.

Du skal have afsluttet installatøruddannelsen, være registreret som faglig ansvarlig, have erfaring fra bolig, kontor, byggeplads og automationsverdenen, kunne tåle at blive beskidt, nyde al slags vejr, have kendskab til standarder og reglementer. Har du en kundekreds som følger dig, byder vi selvfølgelig også dem velkommen.

Systematic A/S
Erfaren JAVA-udvikler til Systematic i København

Systematic A/S

Motiveres du af at have masser af variation i dit arbejde, både i form af forskellige typer af opgaver, men også i form af forskellige kunder samt brancher?

Som softwareudvikler i Systematic vil du være med til at gøre en forskel i arbejdet med at udvikle velfungerende, kritiske og unikke it-løsninger til spændende offentlige samt private kunder, som eksempelvis e-nettet, SKAT, energisektoren, sundhedssektoren og Politiet.

Vi favner bredt i typen af projekter og opgaver, idet vi har in-house projektteams, såvel som at vi indgår i distribuerede projekter med kollegaer på øvrige lokationer samt løser konsulentopgaver on-site hos, og i tæt samarbejde med, vores kunder.

Systematic A/S
Systematic A/S
Erfaren #C-udvikler

Systematic A/S, København

Motiveres du af at have masser af variation i dit arbejde, både i form af forskellige typer af opgaver, men også i form af forskellige kunder samt brancher? Så grib muligheden for at blive udvikler hos Systematic.

Systematic oplever øget interesse for vores løsninger og services, og vi søger derfor blandt andet .NET-udviklere til vores kontor i København. Som softwareudvikler i Systematic vil du være med til at gøre en forskel i arbejdet med at udvikle velfungerende, kritiske og unikke it-løsninger til spændende offentlige samt private kunder, som eksempelvis e-nettet, SKAT, energisektoren, sundhedssektoren og Politiet.

Vi favner bredt i typen af projekter og opgaver, idet vi har in-house projektteams, såvel som at vi indgår i distribuerede projekter med kollegaer på øvrige lokationer samt løser konsulentopgaver on-site hos, og i tæt samarbejde med, vores kunder.

Systematic A/S
Systematic A/S
Erfaren Alfresco-udvikler

Systematic A/S, København

Motiveres du af at fordybe dig i komplekse it-løsninger og i tæt samarbejde med kunden og resten af dit team sikre dig, at løsningerne løbende udvides ift. kundens behov?

Systematic har et langvarigt engagement hos en spændende og, for samfundet, kritisk kunde, hvor vi i længere tid har haft et team on-site hos kunden i Storkøbenhavn. Som del af teamet, søger vi en udvikler der brænder for at sikre vedligehold af den nuværende løsning – herunder udvikling af ny funktionalitet i samarbejde med kunden.

Vi favner bredt i typen af projekter og opgaver, idet vi har in-house projektteams, såvel som at vi indgår i distribuerede projekter med kollegaer på øvrige lokationer, samt løser konsulentopgaver on-site hos, og i tæt samarbejde med, vores kunder.

Systematic A/S
Accobat A/SHead of Service Desk

Accobat A/S, Aalborg

'You manage things; you lead people'

Plejer det at være dig, der har overblikket og kan prioritere, men som også selv kan træde til, når det virkelig brænder på?

Vi leder i øjeblikket efter en Head of Service Desk som, når du kommer ombord, bliver sat i spidsen af et alsidigt og kompetent team af problemknusere, som brænder for BI, og for at gøre en forskel hos nogle af Danmarks mest datadrevne virksomheder.

Dit og dit teams hovedansvar er, at hjælpe vores kunder med at takle de udfordringer, der må være omkring deres data- og analytics løsninger. Derudover har du en afgørende rolle, når vores kunders BI-løsninger skal opgraderes.

SOS International a/s
Dyk som Java-udvikler ind i vores agile verden af produktudvikling

SOS International a/s, Aarhus

Synes du at det er fedt at arbejde med webapplikationer og services der understøtter en kerneforretning? Og brænder du for at løse komplekse problemstillinger og som gør en forskel for rigtig mange brugere?

Som en del af Partner Solutions vil du som udvikler have ansvaret for at bygge infrastruktur der både binder vores egne og kundernes systemer sammen. Dette kan både være integrationer til nogle af verdens største bilproducenter og en lang række forskellige forsikringsselskaber.

Teamet arbejder på en generisk infrastruktur bestående af en række microservices hvor det er nemt at tilføje og ændre kundespecifikke integrationer. Der udover arbejdes der på en generisk snitflade til vores kunder, hvor kunderne selv kan skabe deres egne integrationer mod SOS International.

SOS International a/s
Atea A/SFibertekniker til Danmarks største leverandør af IT-infrastruktur - Sydjylland

Atea A/S, Kolding

Vil du være med til at udrulle Danmarks fibernet i et job med en stor grad af frihed? Og vil du samtidig være en del af et team med fart på, som har et super sammenhold?

Så bliv fibertekniker hos Atea. Du får en selvstændig hverdag, hvor du skal udføre installationer af fiberforbindelser i private hjem samt større projekter. Jobbet som tekniker kræver en konstant ”up-to-date”-viden, og du skal derfor være indstillet på løbende uddannelse.

 • Du taler med kunder og sørger for, at de får en tryg oplevelse.
 • Du udfører FTTH-installation ved kunde, splidsning i brønd, samt patch i POP.
 • Du blæser og splidser fibrene samt udfører dæmpningstests og OTDR-målinger.
Atea A/SFibertekniker til Danmarks største leverandør af IT-infrastruktur - Fyn

Atea A/S, Kolding

Vil du være med til at udrulle Danmarks fibernet i et job med en stor grad af frihed? Og vil du samtidig være en del af et team med fart på, som har et super sammenhold?

Så bliv fibertekniker hos Atea. Du får en selvstændig hverdag, hvor du skal udføre installationer af fiberforbindelser i private hjem samt større projekter. Jobbet som tekniker kræver en konstant ”up-to-date”-viden, og du skal derfor være indstillet på løbende uddannelse.

 • Du taler med kunder og sørger for, at de får en tryg oplevelse.
 • Du udfører FTTH installation ved kunde, splidsning i brønd, samt patch i POP
 • Du blæser og splidser fibrene samt udfører dæmpningstests og OTDR-målinger.
Scandic Hotel A/S
Tekniker, deltid, Scandic Sydhavnen

Scandic Hotel A/S

Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye tekniker på deltid på Scandic Sydhavnen. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og at du har hænderne skruet rigtigt på når det gælder teknisk drift og diverse håndværksmæssige opgaver. Scandic Hotel A/S

Dit engagement og din interesse for at få det hele til at spille, smitter af på alle os andre – både på dem, du arbejder tæt på og på alle vores gæster. Du holder hovedet koldt og giver proaktivt en hånd med i alle afdelinger. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Opgaver i forbindelse med dagligt vedligehold af ejendommen og området
 • Service til konferencegæster i forhold til AV-udstyr i vores mødelokaler
 • Løbende ad hoc-opgaver – alt fra stort til småt
Scandic Hotel A/S
Eltel Networks A/S
Vi søger elektrikere med arbejdssted i Vejle og Århus

Eltel Networks A/S

I Danmarks førende infranet-virksomhed, Eltel Networks A/S, søger vi flere dygtige og kompetente elektrikere til at servicere vores mange kunder i vores forretningsområde Build, en afdeling i rivende udvikling. Vores kunder er primært større virksomheder, herunder kommuner, regioner, teleselskaber samt energiselskaber.

Eltel

Du vil få et selvstændigt job sammen med mange gode og dygtige kolleger, der primært arbejder med el- og datainstallationer. Du vil referere til afdelingschefen, og du vil i det daglige have tæt kontakt med kollegerne i dit team samt direkte kontakt til slutkunden.

Dine opgaver vil være:

 • Installationsopgaver i forbindelse med PDS og fiberinstallation
 • Installationsopgaver i forbindelse med elinstallationer
 • WI-FI-installationer
 • Lettere dokumentationsarbejde
Eltel Networks A/S
Vestas Wind Systems A/S
Software Developer – Manufacturing Test

Vestas Wind Systems A/S, Hammel

Are you a skilled Backend Developer? And does the opportunity to contribute to a greener future excite you? Then have a closer look at this exciting opportunity with Vestas!

Responsibilities:

 • Maintain and develop software for our test platform
 • Maintain and develop structured test of software
 • Build, maintain and develop a continuous delivery environment

We offer a challenging workplace with great professional and personal development opportunities in an inspiring, international work environment with a global wind turbine manufacturer. The department places high focus on an informal working environment where professional skills can be developed and enhanced, and you can influence our solutions.

Vestas Wind Systems A/S
GE Grid Solutions Denmark
Højspændingstekniker

GE Grid Solutions Denmark, Kolding

GE (General Electric) Grid Solutions i Kolding søger en kvalitetsbevidst tekniker (Field Service Engineer) til service og installation af højspændingsudstyr – med brancheerfaring.

Som højspændingstekniker hos GE bliver du specialist i service, fejlfinding, udskiftning samt opbygning af teknisk udstyr til transmittering af elektrisk energi. Jobbet kræver, at man har fokus på god sikkerhed, kvalitet, service og positiv kundekontakt.

Der vil være oplæring i det udstyr som der arbejdes med, men det forventes, at du hurtigt kan sætte dig ind i den elektriske/tekniske opbygning af udstyret og på sigt selvstændigt kan tage ansvar for hele projektudførelsen.

Jobbet indebærer en del rejseaktivitet i Danmark samt i nære udland.

GE Grid Solutions Denmark
Siemens A/S
CTS-tekniker som er klar til udfordringer som projektleder

Siemens A/S, Ballerup

Arbejder du som CTS -eller BMS-tekniker, og er du klar til næste skridt i din karriere som projektleder, så er her en spændende mulighed for at videreudvikle dig i Siemens Smart Infrastructure.

Siemens A/S

Lige nu oplever vi en stigende efterspørgsel efter vores serviceydelser særligt fra veletablerede erhvervskunder. I nærmeste fremtid opstartes flere større projekter, både nybyggerier og renovering af eksisterende bygninger, sideløbende med den vanlige høje aktivitet hos de eksisterende kunder.

Derfor søger vi en kommende projektleder til vores hovedkontor i Ballerup, som ønsker at arbejde med migrering, opgradering og små projekter hovedsageligt hos vores eksisterende kunder.

Siemens A/S
Power People Danmark ApSSalgs- og Projektleder

Power People Danmark ApS søger for Atea A/S i Kolding og Esbjerg

Grundet vækst søger Atea en dygtig teknisk Salgs- og Projektleder med indgående kendskab til el- og IT-installationer.

Den nye Salgs- og Projektleder bliver en del af afdelingen Atea Connect som på landsplan består af 200 medarbejdere, fordelt på en række forskellige teams. Dit ansættelsessted bliver Aarhus, men med udgangspunkt i Kolding/Esbjerg, men du vil være tilknyttet begge lokationer og referere direkte til afdelingslederen for det område. Du bliver en del af et team på 8 sælgere i Jylland, samt 10 på Sjælland som du i dagligdagen kan sparre med.

Dine primære opgaver

 • Rådgive kunder omkring eksisterende og nye projekter inden for 230V/400V, PDS og fiber-installationer
 • Udarbejdelse af løsninger og tilbud til kunder samt præsentation af disse
 • Salg til nye samt eksisterende kunder
IST ApSPostgreSQL databasespecialist med Java-kompetencer

IST ApS, Svendborg

Vores vision er, at alle har ret til at lære mere. Vi udvikler fleksible it-løsninger til skoler og dagtilbud, som gør administrationen af børn, elever og personale nemmere. Målet er at effektivisere administrationen, lette kommunikationen og skabe nye muligheder for udvikling og læring.

Vi søger en databasespecialist/udvikler til UDDATA+ til vores kontor i Svendborg. Er det dig? Du vil få en central rolle i Udviklingsafdelingen, hvor du sammen med 20 kolleger vil udvikle og vedligeholde Danmarks førende studieadministrative system UDDATA+.

Dine primære opgaver vil være orienterede om arbejdet med vores PostgreSQL database (i en JDBC-kontekst), men med rig mulighed for at arbejde bredere med fx kodearbejde i Java eller applikationsdrift efter kvalifikationer og interesse. Du vil også kunne få indflydelse på både udviklingsproces og valg af værktøjer m.v.