977 job matcher din søgning 977 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ProfilpartnersSERVICETEKNIKER til installation, reparation, servicering og vedligeholdelse af pakkemaskiner m.v.

Profilpartners søger for Ubro Systempac A/S

Du er selvstændig, selvkørende og har god erfaring inden for industriel maskinautomatik

Du starter med en oplæringsperiode, hvor du vil komme til at køre sammen med nogle af dine jyske kollegaer, indtil du har fået en god indsigt i de tekniske udfordringer, du vil komme til at møde, når du skal ud på egen hånd hos virksomhedens kunder beliggende på Sjælland.

USP er en dansk virksomhed med mere end 50 års erfaring i end-of-line-packaging og er således specialister inden for palleemballering, kartonlukning, omsnøring, banderoling, foliepakning, klæberuller, godssikring m.v.

Kunderne er godt vant og stiller høje krav til virksomheden. Du skal derfor være indstillet på at blive en del af en kvalitetsbevidst virksomhedskultur, hvor man vægter god kundeservice højt.

Siemens Healthcare AS
Siemens Healthineers søger en Customer Service Engineer

Siemens Healthcare AS, Ballerup

Er du en ingeniør med hænderne skruet rigtigt på, og drømmer du om at lave service på billeddiagnostisk udstyr, er det lige dig, vi mangler!

Vi søger en dygtig serviceingeniør til Siemens Healthineers serviceafdeling. Du vil indgå i vores engagerede og kompetente serviceteam, der servicerer billeddiagnostisk udstyr på landets sygehuse og hos vores private kunder. Vi sørger for, at du får en grundig introduktion til og oplæring i vores løsninger og produkter. Du får et varieret og selvstændigt job med masser af muligheder for faglig og personlig udfordring.

Dit arbejde er inden for et vigtigt og samfundsnyttigt fagområde. Det udstyr, du kommer til at arbejde med, er som oftest omdrejningspunktet for at kunne levere sikre og hurtige diagnoser, og derfor kan du gøre en meget vigtig forskel for patienterne. Det er komplekst, der er pres på – og det er fantastisk spændende.

Humain ApS
Divisionschef

Humain ApS søger for kunde

Resultatskabende leder med erfaring fra vindbranchen

Med reference til CEO skaber du vækst i divisionens omsætning og indtjening. Som divisionschef er du medansvarlig for, at virksomheden når de økonomiske, strategiske mål. Du sikrer en teamånd i divisionen, der understøtter værdierne i virksomheden.

Som divisionschef er det eksempelvis din opgave at:

 • Skabe endnu tættere samarbejdsrelation med bestående kunder
 • Udvikle din organisation - også gennem distanceledelse
 • Gennemføre opsøgende salgsaktiviteter overfor nye kunder
Indrykket: 
BEUMER Group A/S
Mechanical Design Engineer - Airport Product Engineering

BEUMER Group A/S, Aarhus

Til vores Airport Product Engineering afdeling søger vi en dygtig og engageret Mechanical Design Engineer, der vil blive involveret i nye projekter såvel som vedligehold og løbende forbedringer af eksisterende udstyr.

Beumer Du bliver en aktiv medspiller fra specifikationsfasen over udvikling og variantskabelse til test og idriftsættelse hos kunden. Du får en stor kontaktflade bredt i organisationen, lokalt som globalt igennem samarbejde med blandt andet salg og projektteams samt indkøb, planlægning og produktion.

Mere specifikt bliver dine opgaver bl.a.:

 • 3D-konstruktion i Solid-Edge med fokus på mekanik og koordinering på tværs af mekanik, el og software
 • Integreret produktudvikling
 • Dimensionering og analyse af mekaniske produkter og komponenter
BEUMER Group A/S
Caljan A/SIndustrielektriker

Caljan A/S, Hasselager

Er du vores nye industrielektriker? Kan og vil du arbejde selvstændigt med el-montageopgaver i en international markedsledende virksomhed?

Hvis ja, har vi en ledig stilling i Montageafdelingen på Caljans hovedkontor i Hasselager ved Aarhus. Her ligger også Teknisk Afdeling, hvor vi projekthåndterer og udvikler de maskiner, som du og dine kolleger monterer. Det betyder, at der er mulighed for et tæt samarbejde mellem Montageafdelingen og vores Electrical Engineers.

Jobbet som Elektriker ved Caljan indeholder en bred vifte af opgaver, hvor nogle kræver mere erfaring og oplæring end andre. Du vil arbejde med kabeltræk samt el-montage af frontpaneler og styreskabe på maskinerne. Når du har opbygget erfaring, får du også opgaver som fx montage af kundetilpassede løsninger samt indkøring og slut-test.

VVS-EKSPERTEN A/S
Salgsmedarbejder med solidt kendskab til VVS- og el-artikler – til Kastrup

VVS-EKSPERTEN A/S

Vil du bruge din faglige viden til at give vores kunder den bedste rådgivning? Her får du stor variation i opgaverne og sparring i et team af glade og kompetente kolleger.

VVS-eksperten har nu 31 butikker fordelt over hele Danmark og har flere på vej. Vi er landets største aktør inden for salg af VVS-artikler til private og professionelle.

Som vores nye salgsmedarbejder betjener du sammen med dine kolleger en bredtfavnende kundegruppe. Din faglige viden bruger du til at rådgive kunden om gode håndværksløsninger og gør-det-selv-projekter. Du får lov til at følge kunden hele vejen – lige fra det første goddag i butikken, til kunden tager hjem med deres VVS-artikler og de bedste råd i bagagen. Sammen med dine kolleger holder du butikken i orden, og du sørger for, at vores mange varer kommer på hylderne og butikken ser indbydende ud!

CPT A/SServicetekniker og rejsemontør

CPT A/S, Faaborg

CPT A/S søger en rejsevant tekniker til servicering og montage af maskinudstyr til beton-industrien, som kan fungere som både servicetekniker og rejsemontør. Det drejer sig primært om maskiner og anlæg til fremstilling af armeringsstål.

Du kommer til at indgå i et lille eksklusivt team i nye faciliteter i Faaborg med tætte relationer til kunder og leverandører, hvor vi hjælper hinanden og er stærkt understøttet af vores leverandører.

Dine primære opgaver vil være service af maskiner i Danmark, Sverige og Norge, samt installation af nye maskiner. Arbejdet foregår ude ved kunderne, så du skal forvente omkring 180 rejsedage om året. Rejserne vil typisk være på 4-6 dage og så kan der aftales arbejdsfrie perioder – efter behov.

Phidan Engineering ApSProduktionsleder (Produktionsteknolog/Maskintekniker)

Phidan Engineering ApS, Skanderborg

Phidan Engineering er en mindre rådgivende ingeniørvirksomhed indenfor landbrug, biomasse og recycling, som både assisterer eksterne kunder og udvikler egne løsninger og produkter. Vi har travlt og søger derfor en ny kollega til vores team.

Dine opgaver som produktionsleder bliver meget varierende og omfatter blandt andet:

 • At lede teknisk personale i vores prototypeproduktion
 • At deltage i produktionen i rimeligt omfang
 • At styre vores vare flow, både ind og ud af virksomheden
 • At udføre tegnearbejde i 3D CAD
DA-TEK ApS
Tekniker søges til ung virksomhed i vækst

DA-TEK ApS, Vejle

Har du en iværksætter i maven, og kan du se dig selv i en central position, hvor du leverer knivskarp service og kvalitet overfor vores samarbejdspartnere – så er det netop dig, vi mangler!

I en stilling som tekniker hos DA-TEK får du en alsidig og spændene hverdag i en ung og dynamisk virksomhed, hvor sjældent to dage er ens.

Du kommer til at varetage alt lige fra drift og vedligehold til maskinopbygning og projekter i forskellige størrelser. Opgavetyperne vil være varierede, dog med høj faglighed som fællesnævneren.

DA-TEK ApS
INEOS Energy
Campaign Supervisor

INEOS Energy, Esbjerg

We are looking for a dedicated Campaign Supervisor to join our Campaigns team within the Maintenance department, which is responsible for planning, execution and completion of safe and cost-effective offshore maintenance campaigns. The team currently consist of 6 team members.

We rely strongly on people who are excellent team players and who are comfortable in an ever-changing environment. We have a flat management structure and an open and honest work environment. We offer flexibility, attractive staff benefits and a remuneration package that matches your qualifications.

In INEOS, we work goal oriented, with health & safety always as our first priority. Working for us, you will be close to the decision-making processes.

INEOS Energy
G. Funder A/SSælger til intern salgsafdeling

G. Funder A/S, Kolding

Kan du arbejde selvstændigt, og vil du yde en ekstra indsats for at yde dine kollegaer og vores kunder den bedste service i branchen?

G. Funder A/S søger en servicemedarbejder til vores interne salgsafdeling som supporterer vores salgsorganisation og servicerer vores kunder hos byggemarkeder, tømrerhandlere, isenkram- & malerforretninger samt dagligvarehandlen.

Her kan du prøve dig selv af i et spændende og krævende job, hvor du får masser af frihed, mange forskellige typer opgaver, du indgår som en del af et internt salgsteam på 5 personer.

Vestforbrænding
Driftsleder

Vestforbrænding, Glostrup

Vil du være med til at optimere vores energiproduktion, så vi kan opfylde vores strategiske ambition om fortsat at være den førende leverandør af affaldsenergi til Danmarks laveste affaldsbehandlingstakster og varmepriser ab værk.

Som leder for energiproduktionen skal du sammen med dine 28 medarbejdere sikre optimal drift af produktionsanlægget og fjernvarmestyringssystemet i henhold til fastlagte mål.

I jobbet som driftsleder bliver du ansvarlig for:

 • sikkerhed, arbejdsmiljø og eksternt miljø i energiproduktionen
 • at løse produktionsopgaven – dvs. bedst mulig energiudnyttelse af forbrændingsegnet affald og distribution af energien i Vestforbrændings fjernvarmenet
 • at identificere indsatsområder og gennemføre forbedringstiltag inden for proces- og driftsoptimering
Vestforbrænding
Banedanmark
Koblingsleder

Banedanmark, København

Har du en el-teknisk uddannelse, og vil du være med til at udvikle og elektrificere det danske jernbanenet?

Vi søger en koblingsleder, der har lyst til at blive en del af el-driftsledelsen i Banedanmark i vores division Infrastruktur.

Overvågning og styring vil være det, der fylder mest i din arbejdshverdag. Vi overvåger højspændingen på S- og Fjernbanen, og det bliver din opgave at overvåge kørestrømsanlæggets driftstilstand.

Du har derudover det overordnede ansvar for, at spændingen bliver udkoblet, når der skal ske fejlretning eller vedligeholdelse på anlæggene.

Banedanmark
LundbeckManager til Electrical Maintenance

Lundbeck, Nykøbing Sjælland

Til vores kemiske fabrik i Lumsås ved Sjællands Odde søger vi en teknisk dygtig Manager til en nyoprettet stilling i sektionen for Electrical Maintenance i Chemical Engineering & Maintenance.

Du bliver leder for i alt 12 højt kvalificerede medarbejdere, fordelt i tre teams, 5 elektrikere, 1 lærling, 3 kalibreringsteknikere og 2 DCS-teknikere, som varetager dels det daglige vedligehold, men også deltager i ændringsopgaver og mindre projekter

Du får ansvaret for koordinering af de daglige opgaver, herunder planlagte vedligeholdelsesopgaver, der skal udføres af dit team i tæt samarbejde med dine kollegaer i afdelingen og produktionen.

betterpeople A/SKvalitetschef

betterpeople A/S søger for Staermose Industry A/S i Odder

Staermose Industry søger en kvalitetschef, der motiveres af at bygge kvalitetsstyringssystemer op fra bunden. Så hvis du har erfaring med kvalitetsstyringssystemer fra jern- og metalbranchen, så er du måske Staermose Industrys nye kvalitetschef.

Grundet Staermose Industrys vækst leder de efter en kvalitetschef der kan bygge kvalitetsstyring op fra bunden. Da der er tale om en nyoprettet stilling har de brug for dine kompetencer til at forme stillingen og sætte standarden for god kvalitet ved Staermose Industry. Det ligger også i rollen at kunne bane vejen for nye arbejdsgange og fungere som forandringsagent i virksomheden. Du får således stor mulighed for at bidrage til Staermose Industry processer og særligt indflydelse på de beslutninger de vedrører kvalitetskontrollen.

MAN Energy Solutions
Technical Sales Engineer

MAN Energy Solutions, København

Har du lyst til at arbejde i en stærk salgsorganisation med et stærkt brand, hvor du får mulighed for at bruge din tekniske baggrund og udvikle dine salgskompetencer? Så vil vi meget gerne høre fra dig! Til vores AfterSales organisation, PrimeServ, søger vi en Technical Sales Engineer der blandt andet kan varetage tilbuds- og ordrehåndtering af reservedele.

MAN

Jobbet som Technical Sales Engineer kræver først og fremmest, at du kan arbejde selvstændigt samtidig med, at du nyder at samarbejde på tværs. Derudover er dit hovedfokus:

 • Teknisk sagsbehandling af forespørgsler fra kunder
 • Identificering af reservedele
 • Samarbejde med kollegaer og interne afdelinger
MAN Energy Solutions
Maersk Tankers HSSEQ and Marine Operations Superintendent

Maersk Tankers, Copenhagen

Are you able to combine technical expertise with a customer service mindset? Do you have a passion for safety? We are looking for a new colleague who can support our fleet and drive daily performance to join our HSSEQ and Marine Operations Department in Copenhagen.

We offer a role where you can have an impact on the business. This is an exciting and attractive position in a fast-changing international environment. You will be working from Maersk Tankers headquarters in Copenhagen, as part of our global HSSEQ and Marine Operations team. You will report to the Head of HSSEQ and Marine Operations and be part of a team of 16 Superintendents located around the globe.

Maersk Tankers
AAK Denmark A/S
Industrielektriker

AAK Denmark A/S, Aarhus

Har du flair for og lyst til at arbejde med teknisk vedligehold?

Jobbet som industrielektriker indebærer følgende:

 • Fejlfinding, udbedring, elektrisk og mekanisk vedligehold af AAK’s faciliteter i Aarhus
 • Forebyggende vedligehold
 • Fejlsøgning på automatiske procesanlæg
 • Deltagelse i sikkerhedsarbejdet på sitet
 • Kalibrering af komponenter
 • Koblinger i højspændingsanlæg
 • Deltagelse i rådighedsvagtordningen

Serviceafdelingen udfører arbejde overalt på hele sitet, og der trækkes både på interne og eksterne ressourcer i forhold til vedligeholdelsesarbejdet. Du får således en stor berøringsflade både internt og eksternt. Udfordringerne er mange, rutineopgaverne er få, og to dage er sjældent ens.

AAK Denmark A/S
AQUA-TEKNIK A/SProjekt- og Servicemontør

AQUA-TEKNIK A/S, Esbjerg

Kunne du tænke dig et alsidigt og spændende arbejde med vandbehandling til nogle af Skandinaviens flotteste og største svømmefaciliteter og zoologiske haver?

AQUA-TEKNIK A/S søger en dygtig montør til at indgå i vores service og montageteams på vandbehandlingsprojekter.

Dine arbejdsområder:

 • Udførelse af service, blandt andet fejlfinding og nyetablering af elektriske styringer, doseringsanlæg, pumper, filtre, automatiske filteranlæg som ofte er SRO- eller PLC-styrede.
 • Varierende montage- samt værkstedsopgaver, herunder rørarbejde, PE- og plastiksvejsning, PVC-limning, pumpemontage mv.

Serviceopgaver udføres normalvis med udkørsel fra vores lager- og værkstedsfaciliteter i Esbjerg.

Nature Energy Biogas A/S
Driftstekniker – til bæredygtig energi

Nature Energy Biogas A/S, Esbjerg

Nature Energy er Danmarks største producent af biogas og leverer i dag mere end 25 pct. af biogassen til det danske gasnet. Både antallet af anlæg, mængden af biogas og omsætningen er i konstant og hastig vækst, så du bliver en del af en på alle måder energisk organisation. Som driftstekniker har du dermed også adgang til et stærkt netværk af kompetente kolleger i hele landet.

Nature Energy A/S

Vi søger en medarbejder til driftsteamet, der skal varetage og optimere driften af vores biogasanlæg i Korskro.

Du kommer til at arbejde med

 • Daglig drift og overvågning af anlægget
 • Vedligehold og optimering af anlægget
 • Reparationer af procesudstyr
Nature Energy Biogas A/S