2.670 job matcher din søgning 2.670 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bilsalg.dkStuderende til excellent kundeservice med en teknisk baggrund

Bilsalg.dk, Ballerup

Bilsalg søger studerende til excellent kundeservice med en teknisk baggrund… Interesserer du dig for biler, teknik og kundeservice – og vil du gerne have en fod indenfor bilindustrien?

Så har vi et spændende job til dig hos Bilsalg i Ballerup.

Primære

 • Hjælpe med kvalitetsarbejde – f.eks. lave bilvarianttjek som er en del af kvalitetstjek på alle inspektioner mv.
 • Hjælpe med registreringsattester (modtagelse og afsendelse til købende kunder på auktionen)
 • Udarbejde diverse månedsrapportering
Sondrup Bilcenter A/S
Ferieafløser søges til administrationsafdelingen

Sondrup Bilcenter A/S, Viby J

Vi søger en ferieafløser til vores administration i juli måned, evt. med opstart ultimo juni. Opgaverne er først og fremmest at hjælpe til med telefonbetjening.

Derudover kan der være forskellige forefaldende opgaver. Stillingen vil efter nærmere aftale være på 30-37 timer/uge. Vi ser gerne du har en fortid i kontorfaget.

Schrøder A/SAfdelingsleder med lyst til udvikling

Schrøder A/S, Vamdrup

Drømmer du om en hverdag som afdelingsleder? Og kunne du tænke dig frihed til at sætte dit præg på en afdeling i vækst? Træd ind i en hverdag med gode kolleger, højt humør og masser af sparring.

Som afdelingsleder får du ansvar for den daglige ledelse af forretningen i Vamdrup og dens 8 medarbejdere bestående af 6 svende og 2 lærlinge. Det er dig, der i det daglige driver afdelingen, fordeler opgaver og udvikler vores forretning.

Din dag foregår delvis på kontor og delvis ude hos kunder. Du sørger for at:

 • vedligeholde og udvikle gode relationer til både eksisterende og nye kunder.
 • udføre mindre kalkulationer og udarbejde tilbud.
 • yde teknisk support til dine medarbejdere.
 • afslutte salget og udsende fakturaer, i samarbejde med bogholderiet fra hovedafdelingen.
Atletion A/SAGF og Ceres Park & Arena Facility Service søger medarbejder til studiejob

Atletion A/S, Aarhus

Vi står og mangler en eller flere pedeller til et attraktivt studiejob på byens sportskompleks.

Kan du lide sport og brænder for at gøre en forskel for mange forskellige idrætsudøvere og deres klubber. Og har du samtidig hænderne skruet rigtigt på og ikke er bange for at arbejde udenfor og med mange forskelligartede praktiske opgaver. Så har vi et job til dig.

Vi søger efter flere fleksible personer, der har lyst til et spændende og udfordrende studiejob. Arbejdsopgaverne er typisk pedel- og serviceopgaver i Ceres Park & Arena. Det er lige fra indvendig og udvendigvedligehold af området, stadion og vores haller. Det kan for eksempel være at skifte el-pærer, trække ledninger og renholde området, samt opstillinger til forskellige møder, kampe og events og klargøring til træning og kampe i vores tre haller.

Sydhavsøernes PsykiatriSygeplejerske — deltid

Sydhavsøernes Psykiatri, Nykøbing F

Til nyåbnet, psykiatrisk speciallægeklinik i Nykøbing F søges sygeplejerske med psykiatrisk erfaring, gerne terapeutisk uddannet.

Arbejdstiden er foreløbig 8 timer ugentligt, der kan afvikles fleksibelt fra uge til uge.

Arbejdsopgaven er primært samtaler med patienter, psykoedukation, i kortere forløb. Klinikken udreder og behandler patienter under sygesikringen.

Der søges en sygeplejerske, der kan arbejde selvstændigt, er positiv og god til at se ressourcer hos patienterne, fremfor diagnoser. Der arbejdes i kognitiv referenceramme.

Holmegårdsparken
Holmegårdsparken søger medarbejdere til fast hver 3. weekend

Holmegårdsparken, Charlottenlund

Har du lyst til at give beboerne en tryg og meningsfyldt tilværelse og være med til at skabe vores mission om ’Det gode liv i Holmegårdsparken’?

Søger du studierelevant arbejde, så vil Holmegårdsparken være det helt rigtige sted for dig. Her kan du lære om helhedspleje, få mulighed for at omsætte din viden til praksis og øge dine kompetencer. Den viden du får på studiet kan du få lov til at udvikle og bruge med det samme og vi er meget åbne overfor den nyeste viden og tanken om at vi alle kan lære af hinanden.

En arbejdsdag på Holmegårdsparken er meget uforudsigelig, men dine primære opgaver vil være personlig pleje, praktisk hjælp, kommunikation både med pårørende, beboere og kolleger, omsorg og koordinering og strukturering af egne arbejdsopgaver.

Holmegårdsparken
Tentoma A/S
Rejsemontør til indkøring, installation, idriftsættelse og service

Tentoma A/S, Broager

Vil du være en del af teamet i et relativt nyt dansk industrieventyr og har du erfaring med installation og indkøring af maskiner og/eller automationsanlæg, så er denne stilling måske noget for dig!

Vi er i rivende udvikling og søger derfor endnu en medarbejder til indkøring, installation og idriftsættelse af vores maskiner. Du vil indgå i et team af dygtige kollegaer med et højt teknisk fagligt kompetenceniveau.

Tentoma tilbyder således en alsidig spændende stilling, hvor man følger projektet fra salgsoverdragelse, videre til indkøring i værkstedet og afsluttende SAT-test ved kunden.

Du vil opleve en virksomhed, hvor vidensdeling er i højsædet, vi ser løsninger frem for begrænsninger, der er frihed under ansvar og mulighed for at præge og planlægge din egen hverdag.

Sealing System A/SMontør

Sealing System A/S, Grindsted

Sealing System A/S er i stor vækst, og vi søger en medarbejder med lyst og evner til at være en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor der er plads til at tilgodese den enkeltes ønsker og ambitioner.

Du kan se frem til en udfordrende hverdag med varierende opgaver på forskellige lokationer i Skandinavien. Jobbet indebærer 100-150 rejsedage årligt, som i nogle tilfælde kan strække sig over weekender og helligdage.

Mere specifikt skal du blandt andet arbejde med:

 • Opstilling og indkøring af nye pakkemaskiner samt pakkelinjer på kundernes lokationer, herunder både mekanisk og elektrisk montage.
 • Koordinere og fordele arbejdsopgaver for interne og eksterne montører.
 • Opbygning og nedtagning af anlæg på virksomhedens lokation i Grindsted.
CPH Privathospital A/SErfaren operationssygeplejerske

CPH Privathospital A/S, Farum

På CPH Privathospital har vi travlt på den gode måde, og søger derfor 1 erfaren operationssygeplejerske snarest muligt.

Operationsgangen arbejder tæt sammen med både anæstesi, opvågning og ambulatorie og består af et team med 15 kompetente, specialiserede og engagerede sygeplejersker. Vi arbejder ugens 5 hverdage, flere dage på 3 lejer dagligt, 2 dage om ugen til kl. 18, som vi skiftes til at dække.

CPH Privathospital tilbyder:

 • En arbejdsplads med en god og sund kultur, hvor der er højt til loftet
 • En spændende og travl arbejdsplads med mange faglige udfordringer
 • Introduktionsprogram tilpasset dine kompetencer
Kedington Denmark ApSElektrikere, kabelteknikere, datacenterteknikere søges til datacenter i Odense

Kedington Denmark ApS, Odense

Kedington søger medarbejdere til opførelse og drift af IT-infrastruktur og datanetværk i et avanceret datacenter i Odense. Datacentret behandler data fra sociale medier og udvider løbende sin kapacitet.

Jobbet er for personer, som ønsker at arbejde med den nyeste og mest avancerede datacenterteknologi på en spændende arbejdsplads. Vi arbejder efter absolut højeste faglige standarder, hvor kun det bedste er godt nok.

Vi søger forskellige profiler - lige fra teamledere til dem som har lyst til at lære faget fra bunden. Fælles er det, at man skal kunne lide det fysiske arbejde, at man er god til at arbejde med hænderne, og at man overholder de særlige og vidtrækkende arbejdsmiljøregler til alle tider.

Rebo Support ApSElinstallatør

Rebo Support ApS, Albertslund

Er du nyuddannet eller en erfaren elinstallatør, nysgerrig, arrangeret, interesseret i at drive et firma frem og sætte dit eget præg på hverdagen, så kunne du godt passe ind hos os.

Vi har travlt, og mangler måske dig.

Du skal have afsluttet installatøruddannelsen, være registreret som faglig ansvarlig, have erfaring fra bolig, kontor, byggeplads og automationsverdenen, kunne tåle at blive beskidt, nyde al slags vejr, have kendskab til standarder og reglementer. Har du en kundekreds som følger dig, byder vi selvfølgelig også dem velkommen.

Habitus
Rengøringsassistent til botilbud i Græsted

Habitus

Sætter du en ære i at levere et godt resultat? Arbejder du effektivt og med øje for detaljen? Er du selvstændig og ansvarsfuld i dit arbejde? Så er du måske vores nye kollega

Vi søger en rengøringsassistent til rengøring på vores pædagogiske botilbud i Græsted. Stillingen er på 12 timer ugentligt fordelt på to ugentlige arbejdsdage, mandag og torsdag.

Du skal være bevidst om, at du arbejder på et botilbud, som er hjem for 11 borgere med forskellige funktionsnedsættelser. Hver borger har deres egen medarbejder, der følger dem igennem hele dagen.

Habitus
Deichmann SkoSalgsassistent til vores butik i Frederikshavn - 15 timer om ugen

Deichmann Sko

Vil du være en del af Europas største skokæde?

Hvorfor arbejde hos os?
Vi har mange gode grunde, bl.a.:

 • Deichmann koncernen har over 100 års erfaring fra branchen
 • Vi har et unikt koncept
 • Du får en masse dedikerede kollegaer

Du lærer konceptet for Deichmann gennem praktisk træning i butikken og vi forventer, at du har interesse i at lære noget nyt.

I butikkerne pakker vi selv varerne ud, sætter på plads og flytter rundt, så ud over, at kunderne altid er i fokus, vil en stor del af arbejdet være meget aktivt og dagligdagen vil altid være travl og afvekslende.

Atea A/SFibertekniker til Danmarks største leverandør af IT-infrastruktur - Sydjylland

Atea A/S, Kolding

Vil du være med til at udrulle Danmarks fibernet i et job med en stor grad af frihed? Og vil du samtidig være en del af et team med fart på, som har et super sammenhold?

Så bliv fibertekniker hos Atea. Du får en selvstændig hverdag, hvor du skal udføre installationer af fiberforbindelser i private hjem samt større projekter. Jobbet som tekniker kræver en konstant ”up-to-date”-viden, og du skal derfor være indstillet på løbende uddannelse.

 • Du taler med kunder og sørger for, at de får en tryg oplevelse.
 • Du udfører FTTH-installation ved kunde, splidsning i brønd, samt patch i POP.
 • Du blæser og splidser fibrene samt udfører dæmpningstests og OTDR-målinger.
Atea A/SFibertekniker til Danmarks største leverandør af IT-infrastruktur - Fyn

Atea A/S, Kolding

Vil du være med til at udrulle Danmarks fibernet i et job med en stor grad af frihed? Og vil du samtidig være en del af et team med fart på, som har et super sammenhold?

Så bliv fibertekniker hos Atea. Du får en selvstændig hverdag, hvor du skal udføre installationer af fiberforbindelser i private hjem samt større projekter. Jobbet som tekniker kræver en konstant ”up-to-date”-viden, og du skal derfor være indstillet på løbende uddannelse.

 • Du taler med kunder og sørger for, at de får en tryg oplevelse.
 • Du udfører FTTH installation ved kunde, splidsning i brønd, samt patch i POP
 • Du blæser og splidser fibrene samt udfører dæmpningstests og OTDR-målinger.
Q-Park Operations Denmark A/SParkeringsvagt – 12 timer pr. uge

Q-Park Operations Denmark A/S, Skive, Viborg og Hobro

Q-Park Operations Denmark A/S søger en effektiv parkeringsvagt til Skive, Viborg og Hobro. Der er tale om en stilling på gennemsnitlig 12 timer pr. uge. Du skal være opmærksom på, at vagtplanen dækker alle ugens 7 dage og døgnets 24 timer hele året rundt.

Der vil i perioder være mulighed for flere timer, men dine primære vagter vil dog ligge i hver anden weekend. I ferieperioder og ved sygdom forventer vi, at du er fleksibel og gerne tager et par ekstravagter.

Som parkeringsvagt vil du få følgende opgaver

 • Holde opsyn med de parkeringsområder, som virksomheden administrerer
 • Udskrive parkeringsafgifter jf. definerede regler
 • Besvare spørgsmål fra bilister omkring parkeringsregler
 • Håndtering af konflikter og konfrontationer med utilfredse bilister
Det Danske Madhus
SOMMERJOB I VORES MADHUS I ALBERTSLUND

Det Danske Madhus

Er du frisk, stabil og arbejdsom, og kan du have mange bolde i luften?

Hos Det Danske Madhus går vi rigtig meget op i mad, og som medarbejder har du klare holdninger til mad og lyst til at bidrage til udviklingen med at levere madglæde til vores kunder. Vi har ca. 8.000 sultne kunder, som vi dagligt sørger for får den rigtige mad, i den gode kvalitet, til det rette tidspunkt.

Du vil blive en del af et miljø, som er præget af en god stemning, højt engagement, stærke, faglige kompetencer, dedikerede medarbejdere og en ledelse, som har stor viden om, og interesse for madområdet.

Du vil skulle tage del i det daglige arbejde i hele madhuset, og du får derfor mulighed for en meget afvekslende arbejdsdag med en god blanding af opvask, udportionering og rengøring.

Det Danske Madhus
Scandic Hotel A/S
Tekniker, deltid, Scandic Sydhavnen

Scandic Hotel A/S

Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye tekniker på deltid på Scandic Sydhavnen. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og at du har hænderne skruet rigtigt på når det gælder teknisk drift og diverse håndværksmæssige opgaver. Scandic Hotel A/S

Dit engagement og din interesse for at få det hele til at spille, smitter af på alle os andre – både på dem, du arbejder tæt på og på alle vores gæster. Du holder hovedet koldt og giver proaktivt en hånd med i alle afdelinger. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Opgaver i forbindelse med dagligt vedligehold af ejendommen og området
 • Service til konferencegæster i forhold til AV-udstyr i vores mødelokaler
 • Løbende ad hoc-opgaver – alt fra stort til småt
Scandic Hotel A/S
JN Data A/S
Studentermedhjælper til Project Management Office

JN Data A/S, Silkeborg

JN Data søger en studerende, som er interesseret i at arbejde praktisk med projektstyring samt ledelse og dermed vil hjælpe os med at løse en række spændende opgaver i vores Project Management Office (PMO). Arbejdstiden er 8-12 timer om ugen.

Dine opgaver er blandt andet, at:

 • Udarbejde statistikker og oversigter for ressourceanvendelse.
 • Koordinere indsamling af data til brug for projektrapportering.
 • Administrere stamoplysninger af projekter.
JN Data A/S
Eltel Networks A/S
Vi søger elektrikere med arbejdssted i Vejle og Århus

Eltel Networks A/S

I Danmarks førende infranet-virksomhed, Eltel Networks A/S, søger vi flere dygtige og kompetente elektrikere til at servicere vores mange kunder i vores forretningsområde Build, en afdeling i rivende udvikling. Vores kunder er primært større virksomheder, herunder kommuner, regioner, teleselskaber samt energiselskaber.

Eltel

Du vil få et selvstændigt job sammen med mange gode og dygtige kolleger, der primært arbejder med el- og datainstallationer. Du vil referere til afdelingschefen, og du vil i det daglige have tæt kontakt med kollegerne i dit team samt direkte kontakt til slutkunden.

Dine opgaver vil være:

 • Installationsopgaver i forbindelse med PDS og fiberinstallation
 • Installationsopgaver i forbindelse med elinstallationer
 • WI-FI-installationer
 • Lettere dokumentationsarbejde
Eltel Networks A/S