1.006 job matcher din søgning 1.006 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jema Autolifte A/SUdekørende servicetekniker – Sjælland og/eller Midt-/Nordjylland (Viborg-området)

Jema Autolifte A/S

Da vi har travlt i vores serviceafd., søger vi lige nu en servicetekniker at varetage servicering, opsætning og fejlfinding af vores produkter.

Vi søger servicemontører til to forskellige områder:

 • Servicetekniker Jylland kommer til at servicere vores kunder beliggende primært i Jylland.
 • Servicetekniker Sjælland kommer til at servicere vores kunder beliggende primært i Sjælland.

Vi søger en servicemontør med passion for service og med et håndværksmæssigt/fagligt højt niveau til vedligeholdelse og reparationer af vores kunders autolifte rundt omkring i landet.

Er du selvstændig, serviceminded og kan du trives i et job, hvor kunderne har høje forventninger ift. at du sørger for, at de hele tiden kan arbejde på deres lifte, så er det måske dig, vi søger?

DELPRO A/SPROJEKTLEDER til Facility Management

DELPRO A/S, Vamdrup

Til styring af mindre projekter og service opgaver hos vores kunder primært i Jylland og på Fyn, herunder styring af underentreprenører, søges en PROJEKTLEDER til Facility Management

DELPRO er inde i en meget positiv udvikling og har brug for endnu en kollega, der vil spille med på holdet.

Dine primære arbejdsopgaver vil blive:

 • Tilsyn og opfølgning på de daglige opgaver i marken
 • Løbende assistance til afdelingslederen
 • At bistå ved opstart/oplæring af nye medarbejdere
Energihuset A/SErfarne bygningskonstruktører søges

Energihuset A/S, Sæby

I ENERGIHUSET A/S har vi forrygende travlt med mange nye og udfordrende projekter. Vi søger derfor 2 erfarne projekterende bygningskonstruktører.

Som vores nye medarbejder bliver din primære opgave at udarbejde tegningsmateriale og udbudsmateriale i høj kvalitet. Projekterne varierer i størrelse og omfang, og du vil både skulle løse opgaver fra dag til dag ligesom du bliver en del af længerevarende projekter. Du vil ligeledes få ansvaret for at udvikle og vedligeholde vores templates/BIM-modeller.

Desuden er der mulighed for forskellige registrerings- og tilsynsopgaver, hvis du har interesse for det.

Danfoss A/S
Automatikfagtekniker/Elektronikmekaniker (ID: 17858)

Danfoss A/S, Nordborg

Du bliver en del af et team bestående af 10 dygtige og engagerede kolleger på tværs af to afdelinger, hvor du vil spille en vigtig rolle i at kunne servicere vores kunder optimalt. Du vil styre og vedligeholde laboratoriets maskinpark, drive nye indkøb til bestående maskinpark, udtænke testopstillinger i sammenarbejde med vores teknikere og udviklingsstab og udføre reklamationsbehandling. Ligeledes vil du få ansvar for SOP, MSA og Máximo i levetidslaboratorium.

Et af dine nøglefokus områder vil være at udføre Produkt Audit-test for vores færdigvare samt udarbejde testrapporter for disse test.

Overordnede arbejdsopgaver:

 • Udvikle og vedligeholde SOP'er i levetidslaboratorie.
 • Udvikle og vedligeholde MSA'er i levetidslaboratorie.
 • Eksterne bestillinger.
Danfoss A/S
MatchMindProjektudvikler

MatchMind søger for kunde

MatchMind søger en Projektudvikler for udviklings- og byggefirma nord for Aalborg.

Du vil blive en del af en veldrevet og økonomisk sund virksomhed, som allerede i dag opererer med et omfattende kartotek og netværk inden for ejendomsbranchen, både detail- og boligmarkedet, og som sætter en ære i at levere en sublim kvalitet i alle facetter. Derudover er der klare vækstmål, som du vil blive en del af at skulle indfri.

Du kan have en baggrund som landinspektør eller ingeniør inden for byplanlægning, men andre tilgange kan også være relevante. Det vigtigste er, at du har en forståelse og stor interesse for projektudvikling.

Du vil blive tilbudt en attraktiv løn og generelt gode vilkår - og ikke mindst engagerede kolleger, der gerne går en ekstra mil for opgaven og teamet.

Indrykket: 
Kemp & Lauritzen A/S
Serviceelektrikere til Teknikhus Midtjylland

Kemp & Lauritzen A/S, Silkeborg og Herning

Til vores afdeling i Silkeborg og Herning søger vi lige nu alsidige elektrikere, der har lyst til at arbejde med spændende og afvekslende serviceopgaver.

Kemp & Lauritzen

Som serviceelektriker vil du blive en del af en afdeling i vækst, hvor du sammen med dine kolleger er med til at løse spændende og krævende opgaver hos vores kunder i Midtjylland.

Som serviceelektriker vil du blive en del af en afdeling i vækst, hvor du sammen med dine kolleger er med til at løse spændende og krævende opgaver hos vores mange private og offentlige kunder i Midtjylland. Stillingen er med udgangspunkt i Silkeborg og/eller Herning.

Kemp & Lauritzen A/S
CuriaArkitektkonsulent - stål, styrke og stolthed

Curia søger for DS Gruppen

Motiveres du af at arbejde med et high-end brand, og vil du bidrage til DS Stålprofils forsatte succes? Brænder du for at udvikle relationer og skabe succes hos samarbejdspartnerne?

Vi leder efter en passioneret kollega til en nyoprettet stilling som arkitektkonsulent for det danske marked; en udadvendt, proaktiv og skabende profil der formår at skabe både relationer og forretning.

I et salgsorienteret miljø bliver din fornemmeste opgave at bidrage til at styrke og udvide DS Stålprofils salg og positionering i Danmark ved at fokusere på arkitekter.

Det indebærer blandt andet:

 • at vedligeholde og udvide dit netværk inden for arkitektmiljøet i DK for at promovere DS Stålprofils produkter og løsninger, så de anvendes i vores kunders løsninger
 • sammen med vores sælgere at repræsentere DS Stålprofils brand ved kontinuerligt at identificere nye markeds- og kundepotentialer samt besøge arkitekter i Danmark
BrandFactory Danmark A/SSkiltemontører

BrandFactory Danmark A/S, Måløv eller Aarhus

Vi har forrygende travlt i Damgaard-Jensen // BrandFactory og især i vores montageafdelinger i både Måløv og Århus, er der tryk på. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede skiltemontører, som har håndværkssnilde og erfaring.

Vi har mange forskellige kunder, og dermed er opgaverne ofte forskelligartede, hvilket stiller krav til din alsidighed, og den service du leverer overfor vores kunder. Du er det sidste møde med vores brand og virksomhed, og her er det altafgørende at smil, proaktivitet og handlekraft, er det kunden bliver mødet af.

Dine primære opgaver består af montering af skilte ude hos vores kunder. Du vil have tæt samarbejde med kollegaer og ledere i din afdeling. Vi har en flad struktur i vores organisation, og du har derfor også masser af samspil med kollegaer i andre afdelinger.

Danielsen SpaceplanningProjektledende spaceplanner!

Danielsen Spaceplanning, København

Brænder du for indretningsdesign med fokus på konceptudvikling og design? Så send os en ansøgning.

Vi søger en spaceplanner med solid erfaring, som både kan producere, analysere, designe og ikke mindst evner at styre hele processen. Du skal trives med at have mange bolde i luften og evne at have overblikket over omfattende opgaver, der kræver engagement, ansvar og en serviceminded indstilling. Vi værdsætter teamwork og er gode til at sparre med hinanden.

Vores kerneydelse er at yde rådgivning og styring i forbindelse med indretning og design, samt de discipliner der knytter sig hertil.

Eppendorf NordicService Technician Inhouse/Service Coordinator (parttime: 24 hrs/week)

Eppendorf Nordic, Hørsholm

Would you like to work for a company who has made it its mission to make a contribution to improving human living conditions? With around 4,500 employees worldwide Eppendorf is a leading Life Sciences company.

Your challenges

 • You will ensure that prompt and high-quality maintenance and repair services are provided, fully satisfying contractual requirements and achieving maximum customer satisfaction
 • You will provide service in-house in our new workshop (location: Hørsholm)
 • You will coordinate the customer requests for service, repair and/ or maintenance of equipment and maintaining records of the status of service calls in liaison with the Technical Service Manager

We appreciate your performance, offer an attractive salary and a wide range of training and development options.

WeconTeknisk designer til projektering og efterdokumentation af fibernet til innovativ og hurtigt voksende virksomhed

Wecon, Svendborg

Har du praktisk erfaring og brænder for at projektere Fiber? Synes du det er spændende at arbejde med GIS og hvor hverdagen byder på mange forskellige arbejdsopgaver? Så har vi jobbet til dig!

Hverdagen byder på mange forskellige arbejdsopgaver; alt fra at deltage i planlægning og projektering af fiberløsninger til slutdokumentationen.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Planlægning og projektering af infrastruktur
 • Udarbejdelse af slutdokumentation af projekter
 • Håndtering af tegningsrettelser fra teknikerne og graveentreprenører
Jens A. Jacobsen A/SIntern salgskonsulent/rådgiver

Jens A. Jacobsen A/S, Aalborg eller Slagelse

Vi søger en engageret medarbejder til et spændende job med udgangspunkt fra vores salgskontor i enten Aalborg eller Slagelse.

Dit primære fokus består i at vejlede og servicere kunder, når de skal vælge de rigtige belysningsløsninger. Herunder at udarbejde belysningsberegninger, projekteringsforslag og tilbud samt yde teknisk rådgivning indenfor området. Som en del af et kvalitetsorienteret professionelt team skal du medvirke til at udbygge salget af vores omfangsrige sortiment af belysningsprodukter.

ProfilpartnersSERVICETEKNIKER til installation, reparation, servicering og vedligeholdelse af pakkemaskiner m.v.

Profilpartners søger for Ubro Systempac A/S

Du er selvstændig, selvkørende og har god erfaring inden for industriel maskinautomatik

Du starter med en oplæringsperiode, hvor du vil komme til at køre sammen med nogle af dine jyske kollegaer, indtil du har fået en god indsigt i de tekniske udfordringer, du vil komme til at møde, når du skal ud på egen hånd hos virksomhedens kunder beliggende på Sjælland.

USP er en dansk virksomhed med mere end 50 års erfaring i end-of-line-packaging og er således specialister inden for palleemballering, kartonlukning, omsnøring, banderoling, foliepakning, klæberuller, godssikring m.v.

Kunderne er godt vant og stiller høje krav til virksomheden. Du skal derfor være indstillet på at blive en del af en kvalitetsbevidst virksomhedskultur, hvor man vægter god kundeservice højt.

FOGH NISSEN ManagementEl-ingeniør eller El-installatør

FOGH NISSEN Management søger for EKJ Rådgivende Ingeniører i Aalborg

Kraftig vækst og udvikling – veletableret rådgivningsvirksomhed – mange spændende projekter og særdeles godt arbejdsmiljø

Hos EKJ i Aalborg har vi forrygende travlt, og vi har mange spændende projekter i gang, og på vej ind. Vi søger derfor en stærk el-ingeniør/-installatør med solid erfaring i faglig projektering. Du bliver en del af et særdeles velfungerende team med rigtig god stemning på kontoret og med gode udviklingsmuligheder for den enkelte. Vi har succes med det, vi gør, og det gavner jo også trivslen. Du vil primært være knyttet til projekter forankret i Aalborg, hvor du arbejder tæt sammen med dine 2 øvrige kolleger inden for el. Du vil derudover blive en del af hele EKJs 30-mand store El-faggruppe fordelt ud over hele Danmark.

eurodan-huseTeknisk koordinator søges til Rødekro

eurodan-huse

Dit primære arbejde bliver at supportere tegnestuechefen i det daglige arbejde. Du kommer til at sidde på vores kontor i Rødekro, hvor du sammen med dine kolleger indgår i et velfungerende team af dygtige medarbejdere. Du kommer til at prøve kræfter med et bredt udvalg af opgaver, i forbindelse med boligbyggeri.

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • Oprettelse, koordinering og fordeling af indgående sager
 • Kontrol af byggesager
 • Opfølgning på byggeansøgninger

Vi tilbyder et spændende job i en virksomhed i positiv udvikling

FOGH NISSEN ManagementErfaren bygningsingeniør

FOGH NISSEN Management søger for EKJ Rådgivende Ingeniører i Odense

Fyn/Odense – vækst og udvikling – veletableret rådgivningsvirksomhed – stor indflydelse og særdeles godt arbejdsmiljø

Hos EKJ i Odense har vi forrygende travlt, og vi har mange spændende projekter på vej ind. Vi søger derfor en stærk ingeniør, som kan indgå i både vores afdeling i Odense, og som har lyst til at være en del af en stor landsdækkende rådgiver.

Du vil primært være knyttet til de projekter, der er forankret i Odense, hvor du, som projekt- og projekteringsleder, vil arbejde på tværs af forskellige projekter og faggrupper.

Kort sagt: Det er et bredt job med masser af muligheder – og stor indflydelse.

HusCompagniet A/SKan du lave præcise kalkulationer på byggematerialer?

HusCompagniet A/S, Kolding

Har du en håndværksmæssig baggrund, overbygning som konstruktør eller måske erfaring fra en trælast? Og vil du spille en central rolle i projekteringen hos den største producent af huse i Danmark?

Vi leder efter dig til at blive en del af vores tegnestue i Kolding. Mere præcist vil du slutte dig til vores team af kalkulatører og tilbudsberegnere, der varetager opgaver for vores afdelinger i Kolding, Esbjerg og Herning.

Som kalkulatør får du ansvaret for at beregne og bestille materialer til vores byggeprojekter – i tæt samarbejde med tegnestuen og byggeledelsen. Når et projekt er tegnet, og der er lavet materialevalg, sendes det videre til dig. Derfra beregner du mængden af materialer og udarbejder rekvisitioner på bestillingerne. Når dine opmålinger er færdige, og materialerne er bestilt, overleverer du projektet til byggelederen.

PII HeadhuntingTegn fremtidens byggeri

PII Headhunting søger for Prodatek A/S i Randers

Prodatek har succes i et voksende marked. Firmaet er ungt og optimerer fortsat løsninger, processer, projektstyring og dokumentation. Som nyt medlem af det lille team på 3 i tegnestuen får du egne projektopgaver inden for tegning og konstruktion, hvor der ofte skal tænkes nyt.

 • Tegning i Revit, AutoCAD og Vertex (BIM-software, kendskab er ikke et krav)
 • Optimering af konstruktioner og materialevalg, standardisering af løsninger
 • Samarbejde med produktionen
 • Tilbudsberegning, kundekontakt og opfølgning på igangværende projekter

Din rolle er især inden for tegning og konstruktion. Kollegerne på tegnestuen er bygningskonstruktører. Dem har du et nært samarbejde med foruden naturligvis produktionschefen og øvrige kolleger på kontoret og i produktionen.

Lidl Danmark K/SProjektleder til butiksbyggeri

Lidl Danmark K/S, Kolding/Tranbjerg

Bliv projektleder i byggeteknisk afdeling, hvor du får mulighed for:

 • En spændende, udfordrende og selvstændig stilling
 • Blive en del af et dygtigt og passioneret team, hvor faglig sparring og humor er en del af hverdagen
 • Bruge din tekniske baggrund til at gøre en forskel

Til Lidls byggeteknisk afdeling, som på nuværende tidspunkt er placeret i Kolding, har vi brug for en selvkørende projektleder der har masser af gåpåmod, og klar til at tage ansvar i forbindelse med udarbejdelse af fremtidens standard for dagligvarebutikker.

Som projektleder tilbydes du en spændende stilling i et team bestående af 4 dygtige og engagerede kollegaer. Afdelingen er kendt for et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring og humor, og ikke mindst et stærkt sammenhold.

Lidl Danmark K/S
Caljan A/SIndustrielektriker

Caljan A/S, Hasselager

Er du vores nye industrielektriker? Kan og vil du arbejde selvstændigt med el-montageopgaver i en international markedsledende virksomhed?

Hvis ja, har vi en ledig stilling i Montageafdelingen på Caljans hovedkontor i Hasselager ved Aarhus. Her ligger også Teknisk Afdeling, hvor vi projekthåndterer og udvikler de maskiner, som du og dine kolleger monterer. Det betyder, at der er mulighed for et tæt samarbejde mellem Montageafdelingen og vores Electrical Engineers.

Jobbet som Elektriker ved Caljan indeholder en bred vifte af opgaver, hvor nogle kræver mere erfaring og oplæring end andre. Du vil arbejde med kabeltræk samt el-montage af frontpaneler og styreskabe på maskinerne. Når du har opbygget erfaring, får du også opgaver som fx montage af kundetilpassede løsninger samt indkøring og slut-test.