1.248 job matcher din søgning 1.248 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Skamstrup EntreprenørProjektleder/tilbudsgiver søges til entreprenørvirksomhed i vækst

Skamstrup Entreprenør, Varde

På grund af øget travlhed i firmaet Skamstrup Entreprenør, søger vi en, der kan forestå arbejdet med tilbudsgivning, opfølgning og færdiggørelse af diverse entreprenørprojekter i fællesskab med den daglige leder. Jobbet kan også indebære udarbejdelse af kloaktegninger, kvalitetssikring med mere på projekterne afhængig af dine ønsker og kvalifikationer.

Afhængig af kvalifikationer vil du sammen med den daglige leder stå for det overordnede ansvar for de forskellige projekter, hvilket bl.a. indebære den daglige kontakt og arbejdsledelse af medarbejderne samt tilsynførsel med arbejdet, afslutning og færdigmeldelse. Der vil også være en del kundekontakt.

Der tilbydes firmabil samt løn- og ansættelsesvilkår, der matcher dine kvalifikationer.

Schrøder A/SAfdelingsleder med lyst til udvikling

Schrøder A/S, Vamdrup

Drømmer du om en hverdag som afdelingsleder? Og kunne du tænke dig frihed til at sætte dit præg på en afdeling i vækst? Træd ind i en hverdag med gode kolleger, højt humør og masser af sparring.

Som afdelingsleder får du ansvar for den daglige ledelse af forretningen i Vamdrup og dens 8 medarbejdere bestående af 6 svende og 2 lærlinge. Det er dig, der i det daglige driver afdelingen, fordeler opgaver og udvikler vores forretning.

Din dag foregår delvis på kontor og delvis ude hos kunder. Du sørger for at:

 • vedligeholde og udvikle gode relationer til både eksisterende og nye kunder.
 • udføre mindre kalkulationer og udarbejde tilbud.
 • yde teknisk support til dine medarbejdere.
 • afslutte salget og udsende fakturaer, i samarbejde med bogholderiet fra hovedafdelingen.
LS-Trapper & Stål A/SSitemanager trapper, altaner og stålkonstruktioner

LS-Trapper & Stål A/S, Ølgod

Med udgangspunkt fra vort kontor i Ølgod, søger vi til vor montageafdeling for trapper og stål, en selvstændig kvalitetsbevidst medarbejdende Sitemanager.

Du vil få ansvaret for vore montager helt fra produktionsplanlægning og til endelig aflevering af vore kvalitetsprodukter til vore kunder. Derfor forudsætter vi også, at du har en bred tegningsforståelse og stor erfaring med montageopgaver på byggepladser.

Du skal være uddannet smed, være systematisk, udvise en stor autoritet og have økonomisk sans. Du skal for vore projektledere i Ølgod, være deres forlængede arm ude i marken, således du styrer vore projekter økonomisk og kvalitetsmæssig sikket i havn ud fra forud aftalte projektgrænser. Det vil sige, du også bliver den, der laver aftaler omkring lifte, kraner og med underentreprenører.

Danish Board of District Heating (DBDH)
Project Manager – bæredygtige energiløsninger

Danish Board of District Heating (DBDH), Frederiksberg

DBDH søger en Project Manager, der i en nyoprettet stilling skal tage lead på DBDH’s internationale projekter. Dit ansvar bliver at sikre, at DBDH bliver involveret i nationale og internationale markedsudviklingsprojekter inden for fjernvarme og fjernkøling. Projekter som kommer vores medlemmer til gavn. Du får fuld support fra dine kollegaer til at udvikle dette nye indsatsområde.

Det seneste år har DBDH i stigende grad involveret os i en række spændende og innovative markedsmodnings-, forsknings- & udviklingsprojekter med danske og udenlandske organisationer. Det er alle projekter, som fremmer udviklingen af fjernvarme i verden.

Derfor har vi nu brug for endnu en medarbejder, som kan tage ansvaret for de mange nye projekter, vi har fået bevilling til – og ikke mindst være med til at sikre DBDH en endnu stærkere position i disse projekter.

Danish Board of District Heating (DBDH)
Tentoma A/S
Rejsemontør til indkøring, installation, idriftsættelse og service

Tentoma A/S, Broager

Vil du være en del af teamet i et relativt nyt dansk industrieventyr og har du erfaring med installation og indkøring af maskiner og/eller automationsanlæg, så er denne stilling måske noget for dig!

Vi er i rivende udvikling og søger derfor endnu en medarbejder til indkøring, installation og idriftsættelse af vores maskiner. Du vil indgå i et team af dygtige kollegaer med et højt teknisk fagligt kompetenceniveau.

Tentoma tilbyder således en alsidig spændende stilling, hvor man følger projektet fra salgsoverdragelse, videre til indkøring i værkstedet og afsluttende SAT-test ved kunden.

Du vil opleve en virksomhed, hvor vidensdeling er i højsædet, vi ser løsninger frem for begrænsninger, der er frihed under ansvar og mulighed for at præge og planlægge din egen hverdag.

Norva24 Danmark A/S
Leder til afdeling for TV-inspektion (Sjælland)

Norva24 Danmark A/S, Albertslund

Vil du være en del vores team og den vækstrejse, vi er på?

Har du lyst til at kombinere ledelse af medarbejdere, projektledelse og udvikling af et forretningsområde i en virksomhed i rivende udvikling og med en spændende strategisk plan for den kommende vækstrejse?

Vi udskiller vores TV-forretning i et selvstændigt forretningsområde og søger derfor en afdelingsleder, som får ansvaret for at lede afdelingen for TV-inspektion på Sjælland, men også det overordnede ansvar for at udvikle både TV-forretning og medarbejdere indenfor TV-inspektion i hele landet, så forretningsområdet fremstår som en professionel og kompetent sparringspartner og rådgiver for kunderne.

Jobindex A/S
Bygningskonstruktør eller arkitekt med skarpe projekteringsevner

Jobindex A/S søger for Rytter Ark Group A/S i Bagsværd

Vi er en mindre tegnestue – der giver dig store muligheder.

 • Du kommer til at bruge hele din faglige værktøjskasse på mange forskellige projekter, ligesom din dag vil bære præg af, at du kan forme og præge din rolle i takt med, at du løser vores byggesager.

Kirker, skoler, børneinstitutioner og meget andet i Storkøbenhavn
Som bygningskonstruktør kommer du primært til at beskæftige dig med renoveringer og ombygninger på en lang række forskellige projekter i både det offentlig og private – herunder flere kirkebygninger.

Er du interesseret?

Jobindex A/S
Sealing System A/SMontør

Sealing System A/S, Grindsted

Sealing System A/S er i stor vækst, og vi søger en medarbejder med lyst og evner til at være en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor der er plads til at tilgodese den enkeltes ønsker og ambitioner.

Du kan se frem til en udfordrende hverdag med varierende opgaver på forskellige lokationer i Skandinavien. Jobbet indebærer 100-150 rejsedage årligt, som i nogle tilfælde kan strække sig over weekender og helligdage.

Mere specifikt skal du blandt andet arbejde med:

 • Opstilling og indkøring af nye pakkemaskiner samt pakkelinjer på kundernes lokationer, herunder både mekanisk og elektrisk montage.
 • Koordinere og fordele arbejdsopgaver for interne og eksterne montører.
 • Opbygning og nedtagning af anlæg på virksomhedens lokation i Grindsted.
Dansk Miljøanalyse ApSByggeteknisk rådgiver med flair for kvalitet til vores rådgiverteam

Dansk Miljøanalyse ApS, Vedbæk

Vil du være en del af et stærkt fagligt team og arbejde i grænselandet mellem byggeri og kemi samt have ansvar for byggeteknisk rådgivning og kvalitetssikring?

Som byggeteknisk rådgiver/projektleder i vores rådgiverteam har du ansvar for den rådgivning der gives omkring byggetekniske forhold. Du vil også skulle foretage bygnings- og konstruktionsmæssige undersøgelser. Dette indebærer, at du udfører feltarbejde, hvor du gennemgår eksisterende bygninger, foretager prøver og foretager målinger i tæt samarbejde med vores øvrige eksperter indenfor skimmel, fugt og indeklima.

Dine kommende kollegaer består af prøvetagere, miljørådgivere, ingeniører og kemikere. Vi er gode til at samarbejde, og når opgaverne kræver det, sparrer vi med hinanden. Vi sørger for, at du får en grundig oplæring, og til at begynde med vil du have en kollega med på feltarbejdet.

Kedington Denmark ApSElektrikere, kabelteknikere, datacenterteknikere søges til datacenter i Odense

Kedington Denmark ApS, Odense

Kedington søger medarbejdere til opførelse og drift af IT-infrastruktur og datanetværk i et avanceret datacenter i Odense. Datacentret behandler data fra sociale medier og udvider løbende sin kapacitet.

Jobbet er for personer, som ønsker at arbejde med den nyeste og mest avancerede datacenterteknologi på en spændende arbejdsplads. Vi arbejder efter absolut højeste faglige standarder, hvor kun det bedste er godt nok.

Vi søger forskellige profiler - lige fra teamledere til dem som har lyst til at lære faget fra bunden. Fælles er det, at man skal kunne lide det fysiske arbejde, at man er god til at arbejde med hænderne, og at man overholder de særlige og vidtrækkende arbejdsmiljøregler til alle tider.

Easy Fair A/SProjektleder

Easy Fair A/S, Herning

Som projektleder hos Easyfair er du med til at skabe skræddersyede messestande, showrooms, butiks- og domicilindretninger for ambitiøse danske og internationale brands. Du styrer vores kunder trygt gennem alle faser – fra design til færdig løsning. Det skaber resultater for dig og dine kunder.

Som projektleder får du dine egne kundeprojekter, og det er din opgave at styre dem godt i mål – både ift. produkt, budget og deadlines. Du kommer med på vores projektleder-dreamteam, hvor du finder alle de kompetencer, du skal bruge for at styre dine projekter godt i mål. Sammen er I med til at nyfortolke den måde, vores kunder præsenterer deres brand og produkter på – uanset om det er på messen, i showroomet, i butikken eller i virksomheden.

Glæd dig til en hverdag med en utrolig bred kontaktflade, hvor du både taler med kunder, leverandører og dine kolleger.

Rebo Support ApSElinstallatør

Rebo Support ApS, Albertslund

Er du nyuddannet eller en erfaren elinstallatør, nysgerrig, arrangeret, interesseret i at drive et firma frem og sætte dit eget præg på hverdagen, så kunne du godt passe ind hos os.

Vi har travlt, og mangler måske dig.

Du skal have afsluttet installatøruddannelsen, være registreret som faglig ansvarlig, have erfaring fra bolig, kontor, byggeplads og automationsverdenen, kunne tåle at blive beskidt, nyde al slags vejr, have kendskab til standarder og reglementer. Har du en kundekreds som følger dig, byder vi selvfølgelig også dem velkommen.

Spekta A/SVil du være med til at skabe grundlaget for store kulturoplevelser som projektleder?

Spekta A/S, Værløse

Spekta A/S er en af Skandinaviens største virksomheder inden for design og produktion af scenografi og inventar til film, tv, teater og museer. Vi søger en projektleder der sammen med vores kunder og dygtige værksteder, brænder for at skabe scenografiske installationer gennem innovative løsninger på tværs af faggrænser.

Som projektleder har du ansvar for de enkelte produktioner og er kundens primære kontakt og sparringspartner. Du skal være proaktiv og procesorienteret fra kunden præsenterer sin skitse, over produktionsmodning, til produktion, implementering og aflevering.

Du har ansvaret for den overordnede økonomi og planlægning, samt sørger for kommunikationen i og med værkstederne, således at kvalitet og udvikling sikres igennem hele produktionen. Du trives i rollen som den motiverende leder og er et afgørende led i udvikling af produktionerne.

Wonderful Copenhagen
Senior Projektleder for Life Science kongresser – Wonderful Copenhagens kongresteam

Wonderful Copenhagen, København

Igennem mange år har København været en af verdens mest populære byer at afholde internationale møder og kongresser i. Øget international konkurrence, en udbygning af kongreskapaciteten og en global pandemi kalder på en fortsat intensiveret indsats og udvikling af vores virke.

Vi søger nu en Senior projektleder til vores kongresteam, som kan drive en større portefølje af internationale life science foreninger, byde på disses kongresser og bidrage til en stærk kobling til det danske life science miljø inden for de fagområder, porteføljen dækker. Det er en stilling, der ligger i krydsfeltet mellem langsigtet relationsarbejde, salg og markedsføring og strategisk stakeholder management.

Wonderful Copenhagen
MAN Energy Solutions
Senior Product Manager with excellent Project Management skills

MAN Energy Solutions, København

Do you want to be part of reducing the Greenhouse Gas Reduction (GHG) emissions on MAN two-stroke & four-stroke small bore engines in service? Do you have what it takes to lead the overall development and commercialization of MAN Energy Solutions’ EEXI and CII solutions with high focus from top management?

MAN

More specifically, you will:

 • Be overall project management responsible for the EEXI/CII project in Denmark
 • Lead, support and motivate the EEXI/CII project organization
 • Ensure all work streams of the project are following the project timeline
 • Responsible for reporting progress to the steering committee
MAN Energy Solutions
AMBIZZIONVVS Projektleder – Odense

AMBIZZION søger for BLITEK A/S

Har du erfaring med VVS projektledelse og styring af byggesager? Har du erfaring fra branchen og tilsvarende stilling? Måske du er uddannet VVS´er eller VVS-installatør? Trives du i en flad organisation med afvekslende arbejdsopgaver og et godt sammenhold? Så er du måske den kandidat, som AMBIZZION ApS søger for vores kunde BLITEK A/S.

Som led i virksomhedens fortsatte udvikling søges en VVS Projektleder. Du får reference til Projekt- og Servicechef Brian Christensen, og din arbejdsplads bliver i Odense. Som VVS Projektleder får du det overordnede ansvar for projektledelse på VVS i relation til tildelte byggesager.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer på tværs af fagene. Du bliver den som kollegerne går til med specifikke spørgsmål inden for dit område, ligesom du forventes at være rollemodel i forhold til svendene samt værdier og holdninger i virksomheden.

Eltronic a/s
Projektleder med fokus på SCADA & MES

Eltronic a/s, Hedensted

Som Eltronics nye Projektleder kommer du til at indgå i et tæt samarbejde med vores industrielle kunder og fungere som deres tekniske sparringspartner, hvor du er med til at forme kundens fremtidige løsninger indenfor SCADA & MES.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Deltagelse i tilbudsgivning, kontraktforhandlinger, projektspecifikation og efterfølgende projekteksekvering.
 • Teknisk sparring internt og med kunden.
 • Rådgivning af kunden på løsningsmuligheder, der løser deres specifikke behov.
Eltronic a/s
Eltronic a/s
Projektleder med fokus på el, styring og maskinløsninger

Eltronic a/s, Hedensted

Som Eltronics nye projektleder indgår du i et tæt samarbejde med vores industrielle kunder, her fungerer du som kundens sparringspartner, og er med til at forme deres produktionsløsninger.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Være leder for projektgruppen fra start til slut, i et optimalt samspil mellem tværfaglige teams.
 • Arbejde løbende med teamspirit og motivation af projektgruppen gennem hele projektforløbet.
 • Sikre, at projektet nedbrydes i overskuelige delopgaver, der tilsikrer commitment fra alle aktører.
Eltronic a/s
Atea A/SFibertekniker til Danmarks største leverandør af IT-infrastruktur - Sydjylland

Atea A/S, Kolding

Vil du være med til at udrulle Danmarks fibernet i et job med en stor grad af frihed? Og vil du samtidig være en del af et team med fart på, som har et super sammenhold?

Så bliv fibertekniker hos Atea. Du får en selvstændig hverdag, hvor du skal udføre installationer af fiberforbindelser i private hjem samt større projekter. Jobbet som tekniker kræver en konstant ”up-to-date”-viden, og du skal derfor være indstillet på løbende uddannelse.

 • Du taler med kunder og sørger for, at de får en tryg oplevelse.
 • Du udfører FTTH-installation ved kunde, splidsning i brønd, samt patch i POP.
 • Du blæser og splidser fibrene samt udfører dæmpningstests og OTDR-målinger.
OTIS A/S
Major Project Manager

OTIS A/S, Herlev

OTIS A/S i Herlev søger en talentfuld Major Project Manager til håndtering af vores store og komplekse projekter.

Otis

Du vil blandt andet komme til at beskæftige dig med renovering af Rigshospitalet og Metro-byggeriet til Sydhavnen. Store projekter, som kræver en struktureret tilgang til opgaverne og erfaring med Contract Management og/eller Project Management for at kunne håndtere de problemstillinger, som opstår i projekterne.

Du bliver ansvarlig for, at projekterne bliver styret i mål fra kontrakt til aflevering. Ligeledes vil du få det overordnede ansvar for budgetter, tidsplaner og de kontraktmæssige forhold.