734 job matcher din søgning 734 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Schrøder A/SAfdelingsleder med lyst til udvikling

Schrøder A/S, Vamdrup

Drømmer du om en hverdag som afdelingsleder? Og kunne du tænke dig frihed til at sætte dit præg på en afdeling i vækst? Træd ind i en hverdag med gode kolleger, højt humør og masser af sparring.

Som afdelingsleder får du ansvar for den daglige ledelse af forretningen i Vamdrup og dens 8 medarbejdere bestående af 6 svende og 2 lærlinge. Det er dig, der i det daglige driver afdelingen, fordeler opgaver og udvikler vores forretning.

Din dag foregår delvis på kontor og delvis ude hos kunder. Du sørger for at:

 • vedligeholde og udvikle gode relationer til både eksisterende og nye kunder.
 • udføre mindre kalkulationer og udarbejde tilbud.
 • yde teknisk support til dine medarbejdere.
 • afslutte salget og udsende fakturaer, i samarbejde med bogholderiet fra hovedafdelingen.
SweetdealKommunikationsmedarbejder

Sweetdeal, København

Vi søger en stærk kommunikationsmedarbejder, der kan skrive kreative og trafikfremmende tekster på tværs af vores største marketingkanaler

Helt konkret skal du hjælpe med opsætning og berigelse af vores nyhedsbreve i tæt samarbejde med vores email-marketingteam. Derudover skal du bidrage med at udvikle nyt og spændende indhold til sitet. Det er derfor et krav at du har erfaring med og forstår SEO, og hvordan du optimerer tekster, så potentielle kunder kan finde os på Google.

Vi ser gerne, at du:

 • Formulerer dig kreativt og fejlfrit – for dine tekster vil blive læst af rigtig mange mennesker!
 • Har forståelse for at skrive digitale tekster, der primært læses på mobile enheder
 • Er indstillet på at lære samt arbejde i vores primære systemer Magento og ApsisOne
BIGBIO Nordhavn ApS
Social Media Manager

BIGBIO Nordhavn ApS, København

Vi søger en Social Media Manager, som vil få ansvaret for BIG BIOs sociale medier på tværs af vores biografer.

Det bliver din opgave at brande og positionere biograferne – vi skal være det foretrukne valg, når det kommer til biografbesøg.

Hovedopgaven er at producere, eksekvere og planlægge kreative kampagner på hhv. Facebook, Instagram og YouTube. Du bliver sammen med resten af marketingsteamet ansvarlig for at producere engagerende opslag, både med tekst, billede, video og grafik, der viser hvorfor film skal ses i BIG BIO.

Der vil være stor fokus på, at vi konstant følger de nyeste trends både inden for branchen, men også uden for.

Tentoma A/S
Rejsemontør til indkøring, installation, idriftsættelse og service

Tentoma A/S, Broager

Vil du være en del af teamet i et relativt nyt dansk industrieventyr og har du erfaring med installation og indkøring af maskiner og/eller automationsanlæg, så er denne stilling måske noget for dig!

Vi er i rivende udvikling og søger derfor endnu en medarbejder til indkøring, installation og idriftsættelse af vores maskiner. Du vil indgå i et team af dygtige kollegaer med et højt teknisk fagligt kompetenceniveau.

Tentoma tilbyder således en alsidig spændende stilling, hvor man følger projektet fra salgsoverdragelse, videre til indkøring i værkstedet og afsluttende SAT-test ved kunden.

Du vil opleve en virksomhed, hvor vidensdeling er i højsædet, vi ser løsninger frem for begrænsninger, der er frihed under ansvar og mulighed for at præge og planlægge din egen hverdag.

Sealing System A/SMontør

Sealing System A/S, Grindsted

Sealing System A/S er i stor vækst, og vi søger en medarbejder med lyst og evner til at være en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor der er plads til at tilgodese den enkeltes ønsker og ambitioner.

Du kan se frem til en udfordrende hverdag med varierende opgaver på forskellige lokationer i Skandinavien. Jobbet indebærer 100-150 rejsedage årligt, som i nogle tilfælde kan strække sig over weekender og helligdage.

Mere specifikt skal du blandt andet arbejde med:

 • Opstilling og indkøring af nye pakkemaskiner samt pakkelinjer på kundernes lokationer, herunder både mekanisk og elektrisk montage.
 • Koordinere og fordele arbejdsopgaver for interne og eksterne montører.
 • Opbygning og nedtagning af anlæg på virksomhedens lokation i Grindsted.
& friendsMarketing & Communications Specialist, Northern Europe

& friends recruiting on behalf of Dedalus Healthcare Denmark in Aarhus

 • Would you like to join Dedalus, the leading healthcare software provider?
 • And lead and execute the efforts, and be a part of something big?
On behalf of Dedalus Healthcare Denmark, we are looking for a highly skilled and professional Marketing & Communications Specialist, who would like to be part of leading the MarCom efforts, in the Northern Europe Region. It's a new position. Your workplace is in Aarhus, together with 80 motivated employees, and your reporting line is directly to the Regional General Manager.

As a proactive and passionate person, with a warm heart for customers, you will be:

Some of your responsibilities:

 • Coordinate/distribute the design of promotional material both online and offline Channels.
 • Advertise company products and services on various medias.
 • Promote products and services during events.
Kedington Denmark ApSElektrikere, kabelteknikere, datacenterteknikere søges til datacenter i Odense

Kedington Denmark ApS, Odense

Kedington søger medarbejdere til opførelse og drift af IT-infrastruktur og datanetværk i et avanceret datacenter i Odense. Datacentret behandler data fra sociale medier og udvider løbende sin kapacitet.

Jobbet er for personer, som ønsker at arbejde med den nyeste og mest avancerede datacenterteknologi på en spændende arbejdsplads. Vi arbejder efter absolut højeste faglige standarder, hvor kun det bedste er godt nok.

Vi søger forskellige profiler - lige fra teamledere til dem som har lyst til at lære faget fra bunden. Fælles er det, at man skal kunne lide det fysiske arbejde, at man er god til at arbejde med hænderne, og at man overholder de særlige og vidtrækkende arbejdsmiljøregler til alle tider.

Laerdal Copenhagen A/S
UX Designer – Helping Save Lives

Laerdal Copenhagen A/S, Copenhagen

Laerdal Copenhagen A/S

Are you interested in working on cutting edge digital learning solutions that can help save lives? Are you passionate about screen-based user experience design? We are looking for a permanent full-time UX designer in Laerdal Copenhagen!

As UX Designer for Virtual Simulation for Nursing Education at Laerdal Copenhagen you will work in a small team with close colleagues, and be responsible for:

 • Rapidly create UX prototypes and iterate with customers to define product improvements
 • Refining user journeys of the product under development: vSim2
 • Crafting smooth flow as well as details of great screen-based user experience
 • Writing user stories in Jira/Confluence, and leading ongoing dialogue with developers
Laerdal Copenhagen A/S
Rebo Support ApSElinstallatør

Rebo Support ApS, Albertslund

Er du nyuddannet eller en erfaren elinstallatør, nysgerrig, arrangeret, interesseret i at drive et firma frem og sætte dit eget præg på hverdagen, så kunne du godt passe ind hos os.

Vi har travlt, og mangler måske dig.

Du skal have afsluttet installatøruddannelsen, være registreret som faglig ansvarlig, have erfaring fra bolig, kontor, byggeplads og automationsverdenen, kunne tåle at blive beskidt, nyde al slags vejr, have kendskab til standarder og reglementer. Har du en kundekreds som følger dig, byder vi selvfølgelig også dem velkommen.

Atea A/SFibertekniker til Danmarks største leverandør af IT-infrastruktur - Sydjylland

Atea A/S, Kolding

Vil du være med til at udrulle Danmarks fibernet i et job med en stor grad af frihed? Og vil du samtidig være en del af et team med fart på, som har et super sammenhold?

Så bliv fibertekniker hos Atea. Du får en selvstændig hverdag, hvor du skal udføre installationer af fiberforbindelser i private hjem samt større projekter. Jobbet som tekniker kræver en konstant ”up-to-date”-viden, og du skal derfor være indstillet på løbende uddannelse.

 • Du taler med kunder og sørger for, at de får en tryg oplevelse.
 • Du udfører FTTH installation ved kunde, splidsning i brønd, samt patch i POP
 • Du blæser og splidser fibrene samt udfører dæmpningstests og OTDR-målinger.
NY FORM A/STysksproget medarbejder til kundeservice, SoMe og online marketing

NY FORM A/S, Kolding

Mestrer du tysk til fingerspidserne, har du flair for produktion af SoMe-opslag og fremragende kundeservice? Så er det netop dig, vi mangler i vores tyske web-afdeling.

Vi er i en rivende udvikling og ønsker at styrke den positive fremgang ved at øge vores online markedsføring i Tyskland.

Hovedopgaverne vil bestå i:

 • Kundeservice på tysk (telefon, chat og mailkorrespondance)
 • Planlægge, producere og poste indhold på sociale medier (især Facebook og Instagram)
 • Planlægge og udføre betalt annoncering i Facebook Business Manager
Atea A/SFibertekniker til Danmarks største leverandør af IT-infrastruktur - Fyn

Atea A/S, Kolding

Vil du være med til at udrulle Danmarks fibernet i et job med en stor grad af frihed? Og vil du samtidig være en del af et team med fart på, som har et super sammenhold?

Så bliv fibertekniker hos Atea. Du får en selvstændig hverdag, hvor du skal udføre installationer af fiberforbindelser i private hjem samt større projekter. Jobbet som tekniker kræver en konstant ”up-to-date”-viden, og du skal derfor være indstillet på løbende uddannelse.

 • Du taler med kunder og sørger for, at de får en tryg oplevelse.
 • Du udfører FTTH installation ved kunde, splidsning i brønd, samt patch i POP
 • Du blæser og splidser fibrene samt udfører dæmpningstests og OTDR-målinger.
Scandic Hotel A/S
Tekniker, deltid, Scandic Sydhavnen

Scandic Hotel A/S

Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye tekniker på deltid på Scandic Sydhavnen. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og at du har hænderne skruet rigtigt på når det gælder teknisk drift og diverse håndværksmæssige opgaver. Scandic Hotel A/S

Dit engagement og din interesse for at få det hele til at spille, smitter af på alle os andre – både på dem, du arbejder tæt på og på alle vores gæster. Du holder hovedet koldt og giver proaktivt en hånd med i alle afdelinger. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Opgaver i forbindelse med dagligt vedligehold af ejendommen og området
 • Service til konferencegæster i forhold til AV-udstyr i vores mødelokaler
 • Løbende ad hoc-opgaver – alt fra stort til småt
Scandic Hotel A/S
Eltel Networks A/S
Vi søger elektrikere med arbejdssted i Vejle og Århus

Eltel Networks A/S

I Danmarks førende infranet-virksomhed, Eltel Networks A/S, søger vi flere dygtige og kompetente elektrikere til at servicere vores mange kunder i vores forretningsområde Build, en afdeling i rivende udvikling. Vores kunder er primært større virksomheder, herunder kommuner, regioner, teleselskaber samt energiselskaber.

Eltel

Du vil få et selvstændigt job sammen med mange gode og dygtige kolleger, der primært arbejder med el- og datainstallationer. Du vil referere til afdelingschefen, og du vil i det daglige have tæt kontakt med kollegerne i dit team samt direkte kontakt til slutkunden.

Dine opgaver vil være:

 • Installationsopgaver i forbindelse med PDS og fiberinstallation
 • Installationsopgaver i forbindelse med elinstallationer
 • WI-FI-installationer
 • Lettere dokumentationsarbejde
Eltel Networks A/S
Vestas Wind Systems A/S
Software Developer – Manufacturing Test

Vestas Wind Systems A/S, Hammel

Are you a skilled Backend Developer? And does the opportunity to contribute to a greener future excite you? Then have a closer look at this exciting opportunity with Vestas!

Responsibilities:

 • Maintain and develop software for our test platform
 • Maintain and develop structured test of software
 • Build, maintain and develop a continuous delivery environment

We offer a challenging workplace with great professional and personal development opportunities in an inspiring, international work environment with a global wind turbine manufacturer. The department places high focus on an informal working environment where professional skills can be developed and enhanced, and you can influence our solutions.

Vestas Wind Systems A/S
Davidsens Tømmerhandel A/SMedie- og marketingassistent

Davidsens Tømmerhandel A/S, Vojens

Til vores marketingafdeling søger vi en omhyggelig og struktureret medie- og marketingassistent med et skarpt øje for detaljen.

Kan du svare ja til følgende…

 • Du sætter en ære i at få struktur på vores billeddatabase?
 • Du er interesseret i det visuelle udtryk lige fra produktbilleder til flotte inspirationsbilleder?
 • Du er en ”haj” til korrekturer?

Så er det måske dig vi søger som vores nye kollega.

Din primære opgave bliver at holde et skarpt fokus på vores billeddatabase der består af ca. 75.000 billeder - og sikre opdatering og vedligeholdelse af den. Vi har et stærkt kampagnesystem til at understøtte det der bliver dit ansvarsområde.

e-nettet A/S
Kan du aktivere vores nye visuelle identitet?

e-nettet A/S, København

Vi mangler dig, der kan rulle vores nye visuelle identitet ud både internt og eksternt i et barselsvikariat. Vi har for nyligt lanceret vores nye design, og det skal ud at leve i vores udgivelser, løsninger, website etc.

Du skal selv være med til at strukturere arbejdsdagen i dit vikariat, men vi forestiller os, at den primært vil bestå af opgaver, der ligger i grænsefladen mellem design og IT.

Helt konkret skal bl.a. følgende opgaver løses:

 • Kortlægge behovet for design-opdateringer internt såvel som eksternt
 • Etablere plan for den videre udrulning og være tovholder i realiseringen af den
 • Være udførende i opdatering og grafisk tilretning af diverse præsentationsmaterialer, rapporter, politikker etc.
e-nettet A/S
GE Grid Solutions Denmark
Højspændingstekniker

GE Grid Solutions Denmark, Kolding

GE (General Electric) Grid Solutions i Kolding søger en kvalitetsbevidst tekniker (Field Service Engineer) til service og installation af højspændingsudstyr – med brancheerfaring.

Som højspændingstekniker hos GE bliver du specialist i service, fejlfinding, udskiftning samt opbygning af teknisk udstyr til transmittering af elektrisk energi. Jobbet kræver, at man har fokus på god sikkerhed, kvalitet, service og positiv kundekontakt.

Der vil være oplæring i det udstyr som der arbejdes med, men det forventes, at du hurtigt kan sætte dig ind i den elektriske/tekniske opbygning af udstyret og på sigt selvstændigt kan tage ansvar for hele projektudførelsen.

Jobbet indebærer en del rejseaktivitet i Danmark samt i nære udland.

GE Grid Solutions Denmark
Siemens A/S
CTS-tekniker som er klar til udfordringer som projektleder

Siemens A/S, Ballerup

Arbejder du som CTS -eller BMS-tekniker, og er du klar til næste skridt i din karriere som projektleder, så er her en spændende mulighed for at videreudvikle dig i Siemens Smart Infrastructure.

Siemens A/S

Lige nu oplever vi en stigende efterspørgsel efter vores serviceydelser særligt fra veletablerede erhvervskunder. I nærmeste fremtid opstartes flere større projekter, både nybyggerier og renovering af eksisterende bygninger, sideløbende med den vanlige høje aktivitet hos de eksisterende kunder.

Derfor søger vi en kommende projektleder til vores hovedkontor i Ballerup, som ønsker at arbejde med migrering, opgradering og små projekter hovedsageligt hos vores eksisterende kunder.

Siemens A/S
Awaze
Social Media Specialist

Awaze, Virum

We’ve got an exciting position (Maternity Cover) for an experienced Social Media Specialist to join our team in Virum, working across a range of our European brands.

The purpose of this role is to assist in delivering social media and PR strategies for NOVASOL to raise awareness and better showcase the range of products available.

The successful candidate will proactively use social media to support key campaigns through content creation, boosting of organic content, delivering prospecting activity, and monitoring campaign performance in-line with the outlined strategy.

They will also support the delivery of PR activity across our brands both from a consumer and property owner perspective, working alongside our PR agencies in the day to day coordination of press releases, reviewing media opportunities and reporting on coverage following campaigns.

Awaze