1.374 job matcher din søgning 1.374 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bilglas Gruppen A/SSalgskoordinator

Bilglas Gruppen A/S, Silkeborg

Har du lyst til at blive en del af vores team af medarbejdere i vores kundecenter samt at være omdrejningspunktet for medarbejderne i alle vores afdelinger. Vi har på kontoret kundekontakt både pr. telefon og personligt.

Vi reparerer og skifter alle typer bilruder. Vi kører både ud til kunderne, og kunderne kommer til vores værksteder.

Vi tilbyder dig en stilling, hvor du får meget ansvar og mulighed for selv at planlægge din dag. Organisationen er flad, og der er ikke langt fra idé til virkelighed.

Arbejdsopgaver:

 • Ordremodtagelse og tilbudsgivning på telefonen og mail
 • Kundeekspedition
 • Ordreplanlægning
 • Supporter for vores andre afdelinger
 • Indkøb
 • Andre forefaldende kontoropgaver.
Dansk Boligvurdering ApSAmbitiøs mødebooker søges til spændende væksteventyr

Dansk Boligvurdering ApS, Aarhus

Brænder du for at arbejde med et produkt, der er meningsfyldt og har en stor betydning i folks liv? Og er du den fødte sælger med telefonen som dit vigtigste redskab?

Som mødebooker hos Dansk Boligvurdering hjælper du boligejere trygt videre med en af de største økonomiske beslutninger i deres liv – nemlig at sætte deres hjem til salg.

Så hvis du drives af at have ansvar, skabe resultater og få en fast, konkurrencedygtig månedsløn, mens du bliver en del af en virksomhed, der er i rivende vækst, så er du måske den nye fuldtids mødebooker, vi leder efter til vores team.

Sky Media ApS
Er du vores nye sælger i København?

Sky Media ApS

Er du god til at skabe et behov og en relation? Bliver du grebet af at nå mål og skabe resultater? Tager du ikke et nej for et nej? Så er du den person vi søger.

Sky Media er et mediebureau der har fokus på at skabe en effektiv markedsføring igennem trykte og digitale medier, reklamefilm, onlineannoncering m.m. Vi har beliggenhed centralt i København K på Bredgade.

Vi søger lige nu en knivskarp sælger, der har erfaring med salg over telefonen. Hos Sky Media, har vi lige nu en plads til en dygtig sælgerprofil til vores nye afdeling i København. Her får du muligheden for at udvikle dine karrieremuligheder, og være en del af spændende projekter.

Du går forrest for vores projekter, og bliver ansvarlig for at sikre at hvert projekt når sine salgsmål. Det er derfor vigtigt, at du har erfaring med salg, hvor du er vant til at ringe til kunder og skabe en tillid derigennem.

Sky Media ApS
DSI Freezing Solutions A/S
Sælger til teknisk service

DSI Freezing Solutions A/S, Vejle

Kunne du tænke dig at være en del af et internationalt team, der passioneret og dedikeret leverer højkvalitets fryseløsninger til vores kunder? Trives du med en kombinationen af tekniske og kommercielle opgaver? Og motiveres du af udfordringer, personligt ansvar og gode udviklingsmuligheder? Så er DSI måske din næste arbejdsplads.

Dit primære arbejdsopgaver vil være salg af serviceydelser og opgraderinger, samt teknisk support til både kolleger og kunder i hele verden. Med reference til Aftersales Manager, vil du få en central rolle i den daglige drift og vil deltage i udviklingen af aftersales koncepter. Dine arbejdsopgaver vil herudover være:

 • Opsøgende salgsarbejde, herunder salg af serviceaftaler og reservedelspakker
 • Udarbejde service-, trænings-, upgrade- og reservedelstilbud i samarbejde med Service Supervisor- og Indkøbsafdelingen
 • Opfølgning på tilbud, både via telefon og mail
DSI Freezing Solutions A/S
ProInvent A/SErfaren profil med ekspertise inden for Quality Management, Regulatory Affairs & Salg

ProInvent A/S, Hørsholm

Hvis du brænder for at skabe Medico og Kombinationsprodukter i verdensklasse, der hjælper med at forbedre menneskers liv, så er du præcis den, vi leder efter.

I det hurtigt voksende produktudviklingsområde i ProInvent A/S hjælper vi vores kunder med at udvikle den næste generation af produkter gennem tæt samarbejde og stærke partnerskaber. Vi benytter vores professionelle færdigheder til at skabe nye innovative løsninger med et stort fokus på kundernes behov, robust design og produktionskvalitet

Vi leder efter en højt kvalificeret profil til at påtage sig rollen som Head of QA/RA, der kan hjælpe vores kunder med at bringe produkter hurtigere på markedet ved at anvende deres kompetencer inden for Quality Management & Regulatory Affairs.

Bentzen Autokaross A/SUdemontør til installation af oliefyr i biler

Bentzen Autokaross A/S, Hvidovre

Vi er i en rivende udvikling og ser ind i stor vækst. Derfor søger vi en udemontør til et alsidigt job. Vi arbejder med alle typer biler og bilmærker, både direkte med bilimporterne, forhandlere samt private virksomheder.

Vi søger en person som har bred erfaring inden montering af oliefyr i personbiler, varebiler, entreprenørmaskiner, motorbåde m.m. samt erfaring med el og tekniske løsninger i køretøjer generelt. Arbejdet består dels af montering af varmere hos kunden i sæsonen samt el-teknisk opbygning af special køretøjer på vores eget værksted.

Seniorshoppen ApSSælger/salgsassistent til 8370 Hadsten

Seniorshoppen ApS, Hadsten

Brænder du for at sælge? Har du erfaring med dametøj fra butik, men vil du måske gerne prøve noget andet? Vil du arbejde med den mest engagerede og taknemmelige målgruppe?

Som sælger i vores mobile butik, skal du besøge alle vores dejlige kunder og afholde det arrangementet, kunden har booket - enten butik eller butik + modeshow. Hvis der er bestilt modeshow, skal du klæde nogle dejlige damer på og fortælle forsamlingen om de forskellige sæt. Efter modeshowet, når butikken er åben, skal du hjælpe og rådgive kunderne som en alm. butikssælger. Til sidst vil du typisk skulle genbooke kunden i direkte forlængelse af arrangementet sammen med den ansvarlige.

GreenMobility A/S
Salgskonsulent

GreenMobility A/S, København

Vil du sælge en grøn delebilsløsning til virksomheder. Vil du være en del af en ung organisation midt i København med start-up mentalitet? Er du blandt de bedste til at sælge via telefonen? Så er det måske dig vi søger.

Din opgave bliver at indgå aftaler med virksomheder om brug af vores el-delebilskoncept i København og Aarhus. Din arbejdsdag foregår for størstedelens vedkommende i telefonen, hvor du taler med potentielle virksomheder om hvordan de kommer i gang med at bruge GreenMobility til mødekørsel, til lufthavnen og hvordan de ansatte kan bruge vores biler, når de har fri.

GreenMobility A/S er en dansk udbyder af elektriske dele-bybiler. I dag opererer GreenMobility Bybiler i Københavnsområdet , Aarhus, Malmø, Göteborg, Brussels, Antwerpen, Gent og Helsinki.

GreenMobility A/S
HTH
Salgstrainee

HTH, Glostrup

KICKSTART DIN KARRIERE HOS HTH GLOSTRUP I TYPEHUSEAFDELINGEN

Drømmer du om en spændende karriere med fokus på udvikling og flotte resultater i et godt socialt miljø?

HTH

Afdelingen typehuse hos HTH Glostrup, søger lige nu en trainee til deres afdeling. Hos typehuse lærer du at gøre kundernes ønsker og drømme til virkelighed, og du bliver klædt godt på til at lykkes i dit arbejde.

Typehuse hos HTH Glostrup har stor succes og masser af spændende projekter, som du kan blive en del af. Så er du struktureret, har styr på detaljen og ønsker at komme med på teamet? Så grib muligheden og ansøg allerede i dag.

HTH
Mirit Glas A/SSalgskonsulent til teknisk salg

Mirit Glas A/S, Herlev

Mirit Glas er meget mere end en traditionel produktionsvirksomhed: Det er en ordreproducerende service- og handelsvirksomhed, der både leverer store serier, meget små enkelte stykker industriglas til specifikke tekniske formål, samt glas til belysning og design. Mirit Glas er leveringsdygtige i en bred vifte af glasprodukter, som alle bliver fremstillet efter ordre.

Vi søger en profil, der kan supplerer salgsteamet, som vores nye salgskonsulent, og indgå i det daglige arbejde med at servicere, supportere og rådgive vores mange kunder. Vi kigger efter en profil, der har flair for det tekniske, eventuelt teknisk indsigt fra tidligere stilling, eller ikke er bange for at at "gå ombord" i det tekniske. Har du øje for detaljen, er du problemløser, kaster du ud i opgaverne for kunderne - på både praktisk og æstetisk vis - og forstår at løse disse og samtidig sikre glade kunder hele vejen, så læs gerne videre:

HTH
Floor Manager

HTH, Næstved

HTH Næstved søger en udadvendt og serviceminded Floor Manager

HTH

Brænder du for at levere gode kundeoplevelser både ved modtagelse af vores kunder samt over telefonen? Så er du måske vores nye Floor Manager hos HTH Næstved.

Som branchens førende indenfor salg af køkken, bad og garderobe, er det afgørende for os, at vores kunder får en god kundeoplevelse lige fra de træder ind af døren.

HTH
H&M HENNES & MAURITZ A/SCustomer Service Agent

H&M HENNES & MAURITZ A/S, Greve

Hos H&M mener vi, at det er muligt at finde det du elsker, plads til at skabe og til at vokse. Et sted du virkelig kan høre hjemme og være dig selv. Med et team fuld af liv, i et firma der føles så godt som det ser ud. Vi mener at det er muligt, for sammen gør vi det muligt.

I dag har kundeservice omkring 3500 medarbejdere globalt og har etableret 16 kundeservicecentre over hele verden.

I hjertet af vores fashion virksomhed, er du den første kontakt for kunderne hver dag. Du leverer den bedste kundeservice og inspirerer kunder til at udforske deres personlige stil. Uanset om du finder løsninger, tilbyder support med vores digitale platforme eller tager imod feedback, er du ekspert i vores processer og ved hvordan du effektivt håndterer vores kontakter.

Volvo Truck Center Danmark A/S
Eftermarkedssælger

Volvo Truck Center Danmark A/S, Hillerød og Taastrup

Er du en dygtig sælger med solid forretningsforståelse og øje for kundens behov? Vil du være med til at sikre, at Volvos og Renaults kunder har de bedste forudsætninger for at køre gnidningsfrit på landevejene med en fuldt serviceret lastbil eller varebil?

Som eftermarkedssælger bliver det din opgave på tillidsvækkende vis at lave opsøgende salg samt sikre, at værkstederne bliver fyldt i Hillerød og Taastrup. Du skal i tæt dialog med kunden afstemme behovet og på baggrund af det kunne tilbyde kunden den rette løsning.

Du tilbydes et spændende og selvstændigt job i en virksomhed med en solid position på markedet. Du får indflydelse og ansvar, og du vil bidrage til, at Volvo Danmark får en endnu stærkere markedsposition. Vores arbejdsmiljø er uformelt men professionelt, og dine kolleger er fagligt dygtige.

Volvo Truck Center Danmark A/S
Volvo Danmark
Service Contract Advisor

Volvo Danmark, Taastrup

Vil du være med til at sikre, at Volvos og Renaults kunder har de bedste forudsætninger for at køre gnidningsfrit på landevejene med en fuldt serviceret lastbil eller varebil? Er du en dygtig rådgiver med solid forretningsforståelse og øje for, hvad der skaber værdi for den enkelte?

Som Service Contract Advisor får du en backoffice-funktion, hvor det bliver din opgave at ”skræddersy” den optimale servicekontraktløsning til Volvos og Renaults kunder i hele landet – oftest i forbindelse med køb af en ny lastbil eller ved tilpasning af eksisterende kontrakter.

Du tilbydes et spændende og selvstændigt job i en virksomhed med en solid position på markedet. Du får indflydelse og ansvar, og du vil bidrage til, at Volvo Danmark får en endnu stærkere markedsposition. Vores arbejdsmiljø er uformelt men professionelt, og dine kolleger er fagligt dygtige.

Volvo Danmark
JF Hillebrand ScandinaviaIntern salgsmedarbejder — Skandinavien/Rusland

JF Hillebrand Scandinavia, Gentofte

Kunne du tænke dig at arbejde for verdens førende virksomhed inden for ”Beverage and Bulk Liquid Logistics”? Nu har du chancen!

Du vil i din rolle som intern salgsmedarbejder for Skandinavien/Rusland indgå i vores salgsteam og have det daglige samspil med kollegaer i hhv. Danmark og Rusland. Opgaverne er fordelt ca. 50/50 imellem Skandinavien og Rusland.

Dine arbejdsopgaver vil primært være følgende:

 • Prisafgivelse og tilbudsgivning
 • Kalkulationer
 • Fragtforhandling med rederier
 • Salgssupport og tilbudsopfølgning
TA. Service A/SSalgskonsulent til hjælpemiddelbranchen

TA. Service A/S, Østdanmark

TA Service søger en salgskonsulent til at sælge avancerede elektriske- og manuelle kørestole til offentlige kunder på Sjælland. Salgskonsulenten indgår i et stærkt salgsteam med dygtige og motiverede kolleger, og rapporterer til salgschefen.

Jobbet indebærer blandt andet:

Salgskonsulenten har ansvaret for salg og servicering af Meyra/TA Service produkter til kunder på Sjælland, og skal være bosiddende i distriktet.

Salg:

 • Salg af koncernens avancerede, high-end elektriske- samt manuelle kørestole, gennem alle faser af salget.

Service:

 • Salgskonsulenten skal yde en høj grad af service både ved leverancer af produkter, men også hvis de solgte produkter skal videre konfigureres eller ombygges.
People Test Systems A/SRelations-orienteret Customer Success Manager

People Test Systems A/S, København

People Test Systems (PTS) udvikler erhvervspsykologiske testværktøjer til HR og ledere i den offentlige og private sektor – der bruges professionelt til rekruttering og udvikling af medarbejdere, ledere og teams.

Vi har en høj kundetilfredshed, som vi ønsker at fastholde. I vores bestræbelser på altid at sikre den bedste kundeoplevelse, søger vi en erfaren Customer Success Manager til at tage ansvar og drive stærke, værdiskabende kunderelationer.

Du vil blive en del af en voksende virksomhed og et ambitiøst team, der arbejder fokuseret på at levere resultater hver evig eneste dag. Vi brænder for at yde kvalificeret rådgivning og skabe målbare resultater i samspillet med vores kunder.

Klinger Danmark A/S
Key Customer Manager med internationalt mindset

Klinger Danmark A/S, Brøndby

Har du en teknisk baggrund og et kommercielt mindset, brænder for opbygning af langvarige relationer, som opbygges igennem din nysgerrighed, faglighed og ambitiøse tilgang, så er du måske vores nye kollega.

Klinger Danmark A/S

Hos KLINGER Danmark A/S søger vi en Key Customer Manager (Key Account Manager), som skal give en af vores nøglekunder endnu mere fokus.

I stillingen som Key Customer Manager bliver du ansvarlig for at sikre væksten for en af vores vigtigste kunder, herunder at vedligeholde den eksisterende forretning samt udvikle på flere forretningsområder. Du kommer til at bidrage til virksomhedens samlende succes ved kompetent og effektivt at drive salget, hvilket omfatter udvikling af kunden både nationalt og internationalt.

Klinger Danmark A/S
Scandinavian Cosmetics Denmark A/S
Key Account Manager med fast håndtryk og kommerciel forståelse søges til eftertragtet stilling i skønhedsbranchen

Scandinavian Cosmetics Denmark A/S

Er du en person, der brænder for at levere den bedste kundeoplevelse og ønsker at udvikle forretningsforbindelser? Har du let ved at skabe relationer, samtidig med at du ser hårde forhandlinger som et ekstra krydderi i hverdagen?

Vi søger lige nu en Key Account Manager til en central og nyoprettet stilling til vores kontor i København. Vi tilbyder et alsidigt og dynamisk job i en spændende virksomhed i en branche, hvor tingene går stærkt. Du bliver en del af vores KAM Team og refererer direkte til vores Sales & Marketing Manager.

Primære opgaver:

 • Kundeansvarlig (herunder koordinering og afholdelse af møder)
 • Sikre kunde-aktivitetsplaner pr. kunde, herunder løbende evaluering
 • Indsende og lave forslag til opstartsordrer/kampagneordrer
Scandinavian Cosmetics Denmark A/S
CAD Kompagniet A/S
Projektkonsulent — med sans for at skabe relationer

CAD Kompagniet A/S søger for Deko i Taastrup

Du har udsigt til at blive en del af en succesfuld og spændende virksomhed, hvor vi har et uhøjtideligt og sundt arbejdsmiljø. En virksomhed, hvor vi arbejder sammen om at skabe de fælles resultater. Gennem dit tætte samarbejde og sparring med kollegerne er det vores erfaring, at du – ligesom kollegerne — kommer til at udvikle dig hver dag.

Som vores nye projektkonsulent indgår du i vores dynamiske salgsafdeling, hvor du selvstændigt står i spidsen for såvel vedligeholdelses- som opsøgende salg.

Du spænder vidt; rådgiver vores kunder, arkitekter og bygherrer inden for business-to-business (B2B) projektsalg. Desuden udarbejder og følger du op på tilbud og projekter. Du har i det hele taget en bred vifte af meget forskelligartede arbejdsopgaver og en utrolig bred kontaktflade såvel internt som eksternt.