870 job matcher din søgning 870 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lindab A/SDatadrevet marketingchef til morgendagens Lindab

Lindab A/S, Haderslev

Du har det fulde ledelsesmæssige ansvar for marketing og ansvaret for et team af selvstændige specialister og projektledere.

Derudover er du bl.a. ansvarlig for udvikling af Lindabs brand image og strategiske position, herunder den eksterne og interne kommunikation (i samarbejde med HR), der sikrer at værdierne og kulturen er forankret blandt alle medarbejdere og opleves hos kunder og andre interessenter.

Du er overordnet ansvarlig for udvikling af brand- og kommunikationsstrategi.

Vi forventer, at du er datadrevet, har fokus på e-commerce og i det hele taget strategisk tænker og handler i forhold til digitalisering.

Bentzen Autokaross A/SUdemontør til installation af oliefyr i biler

Bentzen Autokaross A/S, Hvidovre

Vi er i en rivende udvikling og ser ind i stor vækst. Derfor søger vi en udemontør til et alsidigt job. Vi arbejder med alle typer biler og bilmærker, både direkte med bilimporterne, forhandlere samt private virksomheder.

Vi søger en person som har bred erfaring inden montering af oliefyr i personbiler, varebiler, entreprenørmaskiner, motorbåde m.m. samt erfaring med el og tekniske løsninger i køretøjer generelt. Arbejdet består dels af montering af varmere hos kunden i sæsonen samt el-teknisk opbygning af special køretøjer på vores eget værksted.

Zeppelin Danmark A/SPRAKTIKANT – MARKETING

Zeppelin Danmark A/S, Skovlunde

Vi har brug for en hjælpende hånd, og du har brug for en spændende international arbejdsplads, hvor du kan afprøve din teoretiske og praktiske kunnen i Marketing.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

 • Udarbejde producere content til – og opdatering Zeppelin Rentals sociale medier.
 • Udarbejde SEO-content og opdatering Zeppelin Rentals hjemmeside.
 • Udføre mindre grafiske opgaver/opsætning af salgs- og marketingmateriale såsom brochurer mv. i InDesign og Photoshop.

vi tilbyder spændende udfordringer med mulighed for faglig og personlig udvikling i en international virksomhed hvor kvalitet, udvikling og vækst er i fokus.

Zeppelin Danmark A/S
COMPANYONSProduct Owner til Companyons – Workspaces & Kontorhoteller

COMPANYONS, Aarhus

Vil du være del af implementeringen og vedligeholdelsen af et nyt brand for en landsdækkende kæde af kontorejendomme, og være med til at sikre den gode lejeroplevelse? Så kunne dette være det helt rigtige job for dig.

I samarbejde med en af landets største ejendomsbesiddere er vi i færd med at udrulle et nyt koncept og brand for en større portefølje af erhvervslejemål. Til implementeringen og den efterfølgende udvikling og forankring blandt eksisterende og nye lejere, søger vi en Product Owner der vil nyde at arbejde i et dynamisk iværksættermiljø.

I sparring med direktøren og med et mindre team på sidelinjen vil du skulle bidrage til igangsættelse, projektering, koordinering og afslutning af de mange spændende projekter.

Jobindex A/S
Marketing- og kommunikationsmedarbejder til Wind Denmark (Barselsvikariat)

Jobindex A/S søger for Wind Denmark i København

Har du lyst til at arbejde med marketing og kommunikation i en grøn dynamisk sektor. Wind Denmark søger en ildsjæl, som kan formidle vores tilbud og aktiviteter til vores medlemmer.

Hos Wind Denmark søger vi en dygtig medarbejder med flair for marketing og kommunikation, der med base på vores kontor i indre København kan fremme den grønne dagsorden og værdien af at være medlem ved Wind Denmark.

Som marketing- og kommunikationsmedarbejder vil du indgå som en del af både medlemsteamet og kommunikationsteamet, hvor dine primære opgaver vil være at profilere og brande Wind Denmark’s aktiviteter og tilbud til nuværende og potentielle medlemmer fra både ind- og udland.

Jobindex A/S
Translyft A/S
SERVICEMONTØR til Region Midtjylland

Translyft A/S

Translyft A/S er på en spændende vækstrejse, hvor vi udvikler og udvider både ude og hjemme. Vi producerer specialtilpassede løftebordsløsninger, som anvendes i alle former for fremstillings- og procesindustri.

Translyft søger en servicemontør med fokus på Region Midtjylland, som trives med frihed under ansvar og ønsker en arbejdsdag, som du selv kan sætte dit præg på. Jobbet giver mulighed for stor forskellighed i dine opgaver. Du vil være vores ansigt udadtil og have daglig kundekontakt.

Du vil typisk selv koordinere det daglige eftersyns- og reparationsarbejde med udgangspunkt i en månedsplan, mens du vil være i tæt kontakt med salgsteamet omkring montage. Du vil arbejde tæt sammen med de andre medlemmer af service- og montageteamet, da I tit indgår i team på større eftersyns- eller montageopgaver.

Forca A/S
Specialist med flair for UX og Servicedesign

Forca A/S, Hellerup

Har du lyst til at blive en del af et tværfagligt team, som skaber fremtidens serviceoplevelser for 650.000 pensionsmedlemmer – og derved få indsigt i det digitale landskab, der møder brugerne af vores løsninger?

Vi søger en digital specialist, som har erfaring både som UX-designer og servicedesigner samt har solid erfaring med projektledelse i designprocesser.

Dine arbejdsopgaver spænder vidt fx;

 • Digital rådgivning af vores samarbejdspartnere
 • Omsætte strategier og ideer til digitale koncepter og løsninger
 • Ny- og videreudvikling samt drift af eksisterende løsninger

I Forca arbejder vi agilt på tværs, og det vil derfor være en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i agile teams og med fordel i et skaleret set-up, som LeSS eller SAFE.

Forca A/S
MAN Energy Solutions
Product Manager for legacy and obsolete products

MAN Energy Solutions, Copenhagen, Frederikshavn or Holeby

Are you a structured Product Manager with a good technical understanding? Would you like to be a part of a team handling a large product portfolio sold to B2B customers worldwide? Then continue reading! We are looking for a Product Manager for our Spare Parts Products Management team for PrimeServ Denmark, working from either Copenhagen, Frederikshavn or Holeby.

Your primary tasks will be:

 • Drive a project to develop the strategy for (spare) parts in the final stages of the product life-cycle, to ensure that we can service the legacy market
 • Conduct market and customer analysis for legacy products
 • Support the sales organization in selling products within your portfolio
MAN Energy Solutions
TEKNIQ Arbejdsgiverne
Kan du skabe engagement på sociale medier, skabe fængende indhold og skyde en hurtig video?

TEKNIQ Arbejdsgiverne, Glostrup

Og vil du samtidig være med til at skabe Danmarks grønneste og mest digitale erhvervs- og arbejdsgiverorganisation?

TEKNIQ Arbejdsgiverne søger en social media manager og gerne med erfaring fra en politisk styret organisation. Vi tilbyder en omskiftelig hverdag, hvor du spiller en stor rolle i at nå vores interessenter med dine gode ideer baseret på en stærk journalistisk værktøjskasse. Kan du engagere læsere på sociale medier, og er du nysgerrig på at forstå forskellige målgrupper, så læs endelig videre.

Du får et spændende og alsidigt job, hvor størstedelen af dit arbejde finder sted i Glostrup. Din nærmeste leder vil være kommunikationschef Anne Birkelund, og du har mulighed for selv at tilrettelægge din arbejdsdag alt efter behov.

Hydro Precision Tubing Tønder a.s.
Industritekniker/Smed

Hydro Precision Tubing Tønder a.s.

Til styrkelse af vores vedligeholdsteam, søger vi en dygtig og engageret industritekniker til mekanisk vedligehold af vores presseanlæg i Tønder.

Hydro

Som industritekniker vil du få selvstændigt ansvar for ét af vores 3 ekstruderingsanlæg, som er nøglefunktionen i vores produktionslinje. Din primære opgave er at sikre, at dette omfangsrige produktionsapparat kører optimalt, herunder vedligeholdelse, fejlfinding, reparation, optimering og løbende servicering og systematisk problemløsning af maskiner og produktionsanlæg. Du deltager ligeledes i optimeringsprojekter og idriftsættelse af nye maskiner samt godkendelse af nyt udstyr og ændringer i programmer m.m.

Hydro Precision Tubing Tønder a.s.
Acrelec DanmarkKørende tekniker med håndværksmæssig erfaring

Acrelec Danmark, Randers og vest for Storebælt

Vi søger i hele vest for Storebælt - Du bliver tilknyttet vores afdeling i Randers men størstedel af tiden kører du direkte fra dit hjem til kunden.

Efter grundig oplæring og introduktion får du – sammen med dine kolleger – ansvar for at installere, reparere og servicere samtlige af de løsninger, som vi tilbyder hos vores mange kunder. Derudover dokumenterer du udført arbejde og udfører fejlfinding af mindre komplekse problemer over telefonen eller med hjælp fra egen Support. Du er tit ud-kørende hjemmefra. Mindre opgaver udføres oftest alene, og på de større opgaver arbejder du tæt sammen med dine kolleger.

Vi tilbyder en firmabil, computer, telefon, pensionsordning, sundhedsforsikring, arbejdstøj, frokostordning, partneraftaler, funktionærkontrakt og alt hvad du ellers skal bruge for at have en god arbejdsdag.

Maersk Drilling A/S Commercial Intelligence Analyst – Commercial

Maersk Drilling A/S, Lyngby

Do you enjoy working with data and how to translate it into insights, used for important decision-making? Are you a skilled data wizard with a commercial acumen? Do you enjoy working and collaborating with a large group of cross-functional and senior stakeholders? And do you like being part of a fun work environment? If so, we invite you to apply for this exciting role as Commercial Intelligence Analyst in Maersk Drilling’s Commercial Department.

As Commercial Intelligence Analyst, your responsibilities will include:

 • Ensuring a more data-driven approach to our commercial decision making
 • Responsibility for maintaining and continuously developing our entire market intelligence machine
 • Commercial analyses and reporting to our Executive Leadership Team and the Board of Directors
Maersk Drilling A/S
Caverion A/S
Ventilationstekniker

Caverion A/S, Nordborg

Caverion Danmark leverer energieffektive og bæredygtige løsninger til vores kunder, og vi er eksperter i digitaliserede løsninger og smarte bygninger. Motiveres du af at levere branchens bedste kundeoplevelser – så har vi jobbet til dig her!

Caverion A/S Du vil få base i Caverions afdeling hos vores kunde i Nordborg, og du vil blive en del af et stærkt team med fagligt dygtige kolleger, og det er vigtigt, at du ser dig selv som en holdspiller.

Dine opgaver som ventilationstekniker vil primært omfatte:

 • servicering af ventilationsanlæg.
 • gerne kendskab til ventilationsstyring og fejlfinding.
 • ad hoc-opgaver som reparation af ventilationsanlæg gennemgang af pumper, branddøre og køletårne.
Caverion A/S
Chr. Hansen A/SAutomation Specialist - Wonderware System Platform

Chr. Hansen A/S, Hvidovre

You will join a super team of two IT & Automation Architects Specialists – working to create best-in-class solutions by bridging IT and automation technologies. We are highly successful, and the ideas developed in the team are welcomed and approved cross-organizationally.

As Automation Specialist you will develop and maintain IT infrastructure and Automation systems in our global production environment with special focus on the Automation Platform from Wonderware.

You will:

 • Continue our development of IT infrastructure and Automation Systems – stability and durability
 • Design smart standard solutions and deploy those across sites – from first idea to final implementation and follow up
Chr. Hansen A/S
F3 / AUDIOVECTOR ApS
Tekniker/montør

F3 / AUDIOVECTOR ApS, Skovlunde

Audiovector er en danskejet virksomhed, der siden 1979 har specialiseret sig i at fremstille højtalere af meget høj kvalitet, Alle produkter er bygget i hånden og vi har fokus på kvalitet både mht. design, konstruktion og lyd.

Til vores produktion i Skovlunde søger vi nu en ny medarbejder.

Primære arbejdsopgaver:

 • Produktion af højtalere
 • Kvalitetskontrol.

Du bliver en vigtig del af vores team. I ryggen har du en kompetent organisation, og du vil få opbakning og uddannelse løbende. Vi kan tilbyde trygge og gode arbejdsvilkår i et mindre team. Vi er højt specialiserede og du vil opnå kendskab til produktion af ægte high-end højttalere helt fra bunden af. Vi bor i nyindrettede lyse lokaler og har et uformelt arbejdsmiljø.

Arla Foods amba
Teamleder - Høgelund Mejeri

Arla Foods amba

Brænder du for at arbejde med mennesker, teknik, maskiner og forebyggende vedligehold, og kan du sørge for, at vores produktionsudstyr kører som smurt?

Som teamleder på Høgelund Mejeri kan du se frem til at blive udfordret på dine tekniske evner inden for mange forskellige fagområder, da din opgave bliver forebyggende vedligehold igennem dine teknikere, så det altid kører optimalt. Du får altså en vigtig rolle, da en høj oppetid er afgørende for, om vi når de fastlagte produktionsmål.

Vi arbejder med Lean og SAP, så det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til begge. Du kan se frem til et spændende job med mange udfordringer, hvor du får indblik i en masse forskellige maskiner og udstyr.

Arla Foods amba
Arla Foods amba
Vedligeholdelsestekniker - Birkum Ost

Arla Foods amba, Odense

Har du sans for fejlfinding på mekanisk- og automationsudstyr, og vil du have indsigt i en masse forskellige maskiner? Så er du måske vores nye vedligeholdstekniker?

Du bliver en del af vedligeholdsafdelingen, hvor du og 8 andre dygtige kolleger tager hånd om komplekse tekniske udfordringer på tværs af hele mejeriet. Høj oppetid på produktionsudstyret er afgørende for, at vi når vores fastlagte produktionsmål. Derfor vil du få en central rolle på virksomheden. Det inkluderer, at du bl.a.:

 • vedligeholder og reparerer proces- og pakkeriudstyr
 • deltager i og udvikler forebyggende vedligehold
 • bidrager med optimeringsforslag på maskinanlæg og produktionsudstyr
Arla Foods amba
Kemp & Lauritzen A/S
ABA-Eftersynstekniker til Brand & Sikringsafdeling i Albertslund

Kemp & Lauritzen A/S

Vi søger en erfaren ABA-Eftersynstekniker med lyst til at servicere brandtekniske installationer for vores kunder på Sjælland.

Kemp & Lauritzen

Vi er en moderne arbejdsplads, som sætter medarbejderen i højsædet. Som medarbejder i Kemp & Lauritzen bliver du en del af en veletableret virksomhed i konstant udvikling og et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone.

Vores ordrebøger er godt fyldt op, og vores kunder spænder over alt fra mindre lokale aktører til nogle af Danmarks største virksomheder og kommunale aftaler.

Kemp & Lauritzen A/S
Hansen Toft A/SHead of Product Management

Hansen Toft A/S søger for kunde

Som Head of Product Management får du en nøgleposition i en agil virksomhed i vækst, der arbejder med trådløs dataopsamling af energiforbrug. Du får frie rammer og ansvar for, at virksomheden er proaktiv og på forkant med nye markeder.

Vores kunde installerer og bearbejder løsninger til opsamling af data fra forbrugsområder, som har stor betydning for den private økonomi samt påvirkningen af klimaet. Virksomheden arbejder med den nyeste teknologi og IoT, og løsningerne er skabt til at synliggøre energiforbruget på en måde, der både giver et hurtigt overblik og en detaljeret indsigt på målerniveau.

Virksomheden forventer at vækste i de kommende år i et marked, hvor potentialet er meget stort – både nationalt og internationalt. Med reference til CEO bliver du ansvarlig for at sikre og koble det teknisk faglige sammen med produktudvikling, forretning og strategi.

Indrykket: 
A.P. Møller - Maersk A/S Marketing Effectiveness Analytics Manager

A.P. Møller - Maersk A/S, Copenhagen

We’re bringing our organisation together to become an integrated container shipping and logistics company, fundamentally re-thinking how we do business. Improving our customer experience is a core priority.

Marketing is critical to building customer engagement and commercial success, and this role is essential to driving continuous improvement in marketing effectiveness.

You will be responsible for continuing to mature and deliver a strong marketing effectiveness improvement agenda, working closely with teams in marketing, digital sales, and more widely in the business to build a clear understanding of marketing impact, set clear marketing and campaign objectives, and drive robust management of marketing performance.

A.P. Møller - Maersk A/S