826 job matcher din søgning 826 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Rimeco Aktieselskab
Kontorassistent med flair for logistik

Rimeco Aktieselskab, Aabenraa

Er du god til tal og til at skabe struktur? Taler og skriver du flydende tysk og engelsk? Er du serviceminded, og har du gode IT-kundskaber? Kan du svare ja til det, vil vi meget gerne høre fra dig!

Fra vores kontor i Aabenraa planlægger og styrer vi logistikken på alle vores pladser, både de faste og de midlertidige, i Danmark. Vi håndterer transport og udskibning af sorterede og forarbejdede materialer til aftagere over det meste af verden.

Derfor søger vi en kontorassistent, der både kan håndtere forefaldende kontorarbejde og samtidig styre diverse logistikopgaver – også når tempoet er højt.

Rimeco Aktieselskab
FJ Industries A/S
Medarbejder til reparation og vedligehold

FJ Industries A/S, Ferritslev

Da én af vores dygtige kolleger har valgt at gå på pension, søger FJ Industries en medarbejder til optimering, reparation og vedligehold af produktionsudstyr.

Du bliver en del af et team på 5 medarbejdere, og sammen har I ansvaret for systematisk vedligehold og reparation af virksomhedens produktionsudstyr. Derudover bidrager teamet med input til den fortsatte udvikling og optimering af virksomhedens systematiske vedligehold.

Du kommer sandsynligvis fra en lignende stilling i en metal- eller produktionsvirksomhed, hvor du har arbejdet med systematisk vedligehold og reparation af produktionsudstyr, meget gerne understøttet af IT værktøjer på TPM-området.

FJ Industries A/S
Jobindex A/S
Supply chain analyst

Jobindex A/S søger for Arcane Tinmen i Brabrand

Brænder du som cand.merc. logistik eller lignende for at arbejde i en global vækstvirksomhed med fokus på eventyr og drager udtrykt ved accessoires til trading card?

Hos Arcane Tinmen udvikler, sælger og distribuerer vi Dragon Shield-kortholdere, bokse og andet tilbehør til byttekort i hele verden. Vi oplever i øjeblikket en helt forrygende vækst.

Helt konkret skal du hjælpe Arcane Tinmen med at:

 • håndtere indkomne ordrer fra kunder og optimere ordrer til transport
 • sikre en god kommunikation med kunder og salgsmedarbejdere med henblik på at optimere salget
 • analysere, optimere og automatisere ordrer til kundeprocessen
Jobindex A/S
Thise Mejeri A.m.b.A.Tekniker

Thise Mejeri A.m.b.A., Roslev

Fremgangen fortsætter for Thise Mejeri, og vi søger omgående en tekniker til en fastansættelse.

Virksomheden, der er kendt for sine økologiske kvalitetsprodukter, søger dig, der har en baggrund som mekaniker, smed, elektriker eller tekniker, og som har erfaring med såvel mekaniske som el-tekniske udfordringer.

Du vil blive en del af et stærkt team, som har til opgave at overholde service og vedligehold samt fejlfinde og reparere hele mejeriets tekniske anlæg. Da der er tale om et større komplekst anlæg, vil der skulle forventes en længere oplæringsperiode, således at du kan få grundig kundskab til anlægget og de enkelte procesmaskiner.

Din baggrund kan være alsidig, men vi ser gerne at: du har erfaring med mekanisk arbejde og udfordringer du har erfaring med el-teknisk arbejde, motorer, følere og lign.

Port-Trade ApSServicetekniker til hydrauliske, mekaniske og el-tekniske opgaver i Norden

Port-Trade ApS

Vil du have hænderne i komplekse maskiner og have masser af udfordringer i hverdagen? Og vil du være specialisten, som vi sender til både danske og udenlandske kunder?

 • Du vil få en veludstyret servicebil, telefon og computer stillet til rådighed.
 • Du får et internationalt job og løser opgaver for vores kunder i hele Norden inkl. Island.
 • Du arbejder hjemmefra og vi koordinerer og planlægger opgaverne i fællesskab.

Dit arbejde vil bestå af planlagte service- og vedligeholdelsesopgaver samt akutte supportopgaver, hvor du laver fejlsøgning. Desuden vil du medvirke ved nymontager.

Vipp
Supply Chain Coordinator

Vipp, København

Du vil indgå i et team bestående af tre Supply Chain Coordinators samt en Supply Chain Manager, hvor du vil være en vigtig ressource i arbejdet med at optimere og sikre Vipps flow af ind- og udgående varer.

Ansvarsområder

 • At koordinere på tværs af hele værdikæden – både internt og eksternt.
 • At håndtere og supportere kundeforespørgsler.
 • At følge op på indkøbsforslag, herunder fokus på at levering sker fejlfrit og til tiden.

Du har en solid forretningsmæssig forståelse, er systematisk og detaljeorienteret. Din strukturerede arbejdsform kombineret med høj datadisciplin gør, at du har let ved at bevare overblikket og få dine opgaver afsluttet.

Vipp
SFT Logistics A/SSFT søger 2 disponenter til distribution!

SFT Logistics A/S, Greve

Er du en holdspiller og vil du være en del af holdet hos en af Danmarks førende transportvirksomhed, hvor dynamisk vækst er baseret på sunde værdier? Vi søger den rette person, som kan bidrage til og sikre vores fortsatte vækst samt sikre fortsat kvalitet og service overfor vores kunder.

Vi har et fantastisk team, som er målrettet og som ønsker at gøre en forskel i en spændende og sjov hverdag. Og vi vil gerne have dig med ombord!

Du skal forvente følgende arbejdsopgaver:

 • Distributionsopgaver fra A-Z.
 • Deadlines overholdes for disponering og kundeaftaler.
 • Kontakt til vognmænd, chauffører og kunder.
Siemens A/S
Logistikkoordinator

Siemens A/S, Ballerup

Forestil dig at være en del af et engageret Indkøbs- og Logistikteam, hvor alle medarbejdere deler din passion for indkøb og logistik, og hvor alle er eksperter på hver deres område. Forestil dig at være en del af et team, som ikke bare værdsætter, men rent faktisk efterspørger din erfaring og kompetencer inden for koordinering, indkøb og logistik. Forestil dig en hverdag hvor alle hjælper hinanden for at få koordineringen til at gå op i en højere enhed. Forestil dig at gøre alt dette med hjælpen fra søde kollegaer.

Siemens A/S Du kommer til at arbejde med mange forskellige områder inden for logistik og indkøb. Mere konkret kan du se frem til at arbejde med følgende spændende ansvarsområder:

 • Optimering af operationelle logistikprocesser
 • Ansvarlig for og koordinering med vores udenlandske Support Centre
 • Superbruger på indkøbsportal for indirekte indkøb
Siemens A/S
VELUX A/S
Vedligeholdelsestekniker søges til aften-/nathold

VELUX A/S, Østbirk

Vil du være med til at vedligeholde og sparre på den nyeste teknologi inden for produktionsudstyr til ovenlysvinduer? Og motiveres du af at gøre en forskel for dine kolleger hver eneste dag?

Velux A/S

Så er du måske vores nye tekniker i vedligeholdelsesteamet hos Østbirk Bygningsindustri. Vi er en del af VELUX Gruppen, og vi sørger både for, at den daglige drift kører og beskæftiger os med indkøring og udvikling af nyt udstyr eller nye processer.

Hos Østbirk Bygningsindustri er vi i vedligeholdelsesteamet i dag 17 dedikerede medarbejdere. Vi spænder vidt og bredt i både funktioner og personlighed, men fælles for teamet er, at vi både mestrer at arbejde selvstændigt og utroligt godt sammen. Vi har både smede, elektrikere og teknikere, og sammen sikrer vi den daglige drift, holder anlægget kørende og laver forebyggende vedligehold.

VELUX A/S
DHL AviationSecurity Operations Manager

DHL Aviation, Kastrup

We are looking for a Security Operations Manager to make a difference in our Hub located in Copenhagen Airport. In this position you get the chance of being a part of the continued success of DHL Aviation, where we over the next two years are building a new state of the art logistics Hub located in Copenhagen Airport. You will report to the Security Manager and you will be the Manager of a team of one Security Supervisor and 11 Security Officers. Due to our growth and our expansion your team will double the size in 2022.

As our Security Operations Manager you will use your excellent people and organizational skills, your experience as a Manager and your strong leadership competences developing your people. Furthermore you will use your experience as a Manager when involved in the operation and when advising and assisting the Security Manager in decision making over the most beneficial solutions related to security.

Caverion A/S
Industrielektriker

Caverion A/S, Herning

Er du den dygtigste industrielektriker i Herning, så har vi en super udfordring til dig!

Caverion A/S Vi har travlt og søger ny kollega, der kan indgå i vores team og motiveres af at servicere erhvervskunder så planlægning og tilrettelæggelse af opgaver sker med kunden i fokus.

Du får base hos vores kunde i Herning og du vil primært komme til at arbejde med:

 • Fejlfinding, vedligeholdelse af diverse maskinanlæg
 • Diverse maskininstallationer og bygningsinstallationer i industrien
Caverion A/S
JKSMaskinbygger/montør søges

JKS søger for kunde i Broager

Har du praktiske kompetencer inden for mekanik og elektronik? Vil du med på et væksteventyr i et sønderjysk firma? Så læs endelig videre ...

Du kommer til at indgå i et team med 4 dygtige og engagerede kollegaer, som alle har forskellige kompetencer og styrker. De primære opgaver er el-teknisk og/eller mekanisk montage af vores strækfilmsmaskiner. Herunder deltage i slutsamling og test.

Der kan også forekomme installation af maskiner hos vores kunder.

Vi forestiller os, at du har erfaring med maskinmontage eller andet mekanisk/teknisk arbejde fra et tilsvarende job.

Måske er du uddannet automatiktekniker, elektriker, mekaniker, elektromekaniker, maskinarbejder, smed eller lignende. Det vigtigste er dog, at du har en god teknisk forståelse og kendskab til mekaniske og elektriske komponenter, samt at du har "hænderne skruet rigtigt på".

Indrykket: 
Rex og Lindeborgh A/STeamleder til aftenhold hos Tjellesen Max Jenne i Taastrup

Rex og Lindeborgh A/S søger for kunde

For vores kunde, Tjellesen Max Jenne, som er en af de store spillere i medicinalindustrien, søger vi netop nu den rette medarbejder til en fuldtidsstilling på deres grossistlager. Virksomheden satser på en god og langvarig løsning.

Vil du gøre en forskel i en dynamisk virksomhed, har du sans for systematik og orden, og befinder du dig godt i spændet mellem driftsledelse af processer og medarbejdere, så er her jobbet til dig.

Dit arbejdsområde vil hovedsageligt være i kørslen, som står for al drift omhandlende pluk og pak samt forsendelse af varer. Der er mange opgaver i løbet af en vagt, som du har hovedansvaret for, bl.a.:

 • Ressourcestyring af 11 funktionærer og ca. 80 unge studerende i vagter afhængigt af travlhed
 • Styring af opgaver igennem diverse IT-systemer
 • Forsendelse af varer i rette tid, til rette sted og i rette mængde
KPK Døre & Vinduer
Vi søger en automatiktekniker, el-tekniker eller elektriker til Teknik og Vedligehold

KPK Døre & Vinduer, Nykøbing Mors

KPK Døre og Vinduer søger en ny kollega til vedligeholdelsesteamet, som kan arbejde selvstændigt og systematisk med reparations- og installationsopgaver samt optimeringsopgaver i en ambitiøs og dynamisk virksomhed.

Du har et tæt samarbejde med de øvrige i vedligeholdelsesteamet, som sætter en ære i at skabe forbedringer samt udvikle produktionsudstyret på KPK. Du trives i en kultur, som er handlingsorienteret og effektiv, hvor både drift, kvalitet og leveringssikkerhed går op i en højere enhed.

Du har erfaring fra en lignende stilling, har en praktisk faglig uddannelse, evt. automatiktekniker, el-tekniker, industrielektriker eller elektriker med styring og regulering som efteruddannelse. Du er i stand til at læse EL-dokumentation og har kendskab til PLC/PC maskinstyringer.

KPK Døre & Vinduer
Bravida Danmark A/S
Serviceleder til sprinklerafdeling i Brøndby

Bravida Danmark A/S

Vil du være en del af succesen hos en af Danmarks største installationsvirksomheder? Vil du skabe værdi for vores medarbejdere og kunder ved at sikre en god og effektiv hverdag?

Du får et selvstændigt job med en stor grad af frihed under ansvar og mulighed for at opbygge og udvikle en solid faglig kompetence inden for et område i både vækst og udvikling.

Med reference til afdelingslederen for sprinkler service afdelingen i Brøndby, får du som serviceleder det økonomiske, tekniske og personalemæssige ansvar for vores serviceopgaver og årlige eftersyn.

Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Højspændingsmontør til forsyningsnet opgaver

Bravida Danmark A/S

Til vores afdeling EL-NET i Infrastruktur, Brøndby søger vi dygtige højspændnings-/forsyningsteknikere til arbejdsopgaver i forsyningsnettet, som vil bidrage til et sikkert el-net i Danmark

Du vil indgå i et team hvor der primært arbejdes med at udskifte 50kV komponenter på højspændingsstationer i Nordsjælland. Men derudover kan der komme andre 50-132kV opgaver til, hen ad vejen.

Dine arbejdsopgaver:

 • Opbygning, montage og demontage af 50 kV anlæg, net-stationer og kabelanlæg
 • Arbejdet foregår på 50kV friluftstationer og indendørsstationer i byen
Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Servicetekniker til sikringsopgaver i Fire & Security afdeling

Bravida Danmark A/S

Vi har stor tilgang af ordre og søger derfor teknikere til Bravidas afdeling for Fire & Security i Øst (Sjælland). Du vil få speciale indenfor sikringsanlæg (Indbrudsalarm, Adgangkontrol og TV-Overvågning).

Dine arbejdsopgaver i serviceafdelingen vil være at udføre eftersyn og fejlfinding på vore installerede anlæg, samt mindre installationsopgaver.

For den rette tilbyder vi

 • Et job med frihed under ansvar i et team af dynamiske og dygtige kolleger
 • Udvikling af dine faglige og personlige kompetencer
 • Gode og stabile ansættelses- og arbejdsforhold
Bravida Danmark A/S
DEAS
DEAS søger viceværter med VVS-baggrund i Storkøbenhavn

DEAS

Vi får flere og flere ejendomme i DEAS og har derfor brug for viceværter med vvs-baggrund til vores teams. Vi søger derfor viceværter der kan indgå i vores vvs-team på ejendommene, med fokus på god service.

Du kommer til at stå for den daglige drift med fokus på vvs-opgaver på en række ejendomme, primært i Storkøbenhavn.

Jobbet er meget alsidigt og indeholder blandt andet:

 • daglig beboerkontakt
 • tilsyn med forsyningsinstallationer og tekniske anlæg
 • renholdelse og vedligeholdelse af bygninger og tekniske anlæg
DEAS
Gubi A/S
Supply Chain Coordinator

Gubi A/S, Copenhagen

GUBI is an innovative design company that offers a versatile selection of luxury furniture, lighting, and interior objects for both residential and professional spaces. We have a strong global brand position with a head office and showroom in Copenhagen, Denmark – and we are now looking for a motivated full-time Supply Chain Coordinator to join our Supply Chain Team.

As Supply Chain Coordinator, you will report to the assigned Category Manager and be responsible for the daily operations within the assigned product portfolio covering, but not limited to, inventory management and monitoring, releasing and following-up on purchase orders, in- and outbound follow-up and coordination and maintenance of product-related master data.

SKOV A/SLagertekniker / Logistikmedarbejder / Stores Technician

SKOV A/S, Roslev

Er du en erfaren lagertekniker der trives i et miljø med gode kollegaer og højt arbejdstempo? Vil du have masser af ansvar og rig mulighed for faglig og personlig udvikling, så er det måske lige dig vi søger.

Du bliver en del af vores ”Shipping & Logistics” afdeling på 41 medarbejdere, hvor administrationen udgør et team på syv dygtige og engagerede medarbejdere, der alle arbejder fokuseret med at sikre vores drift og forsendelser og dermed vores leveringssikkerhed.

Dine primære opgaver bliver at sikre

 • den daglige leveringsdannelse og ordre releases
 • dine kollegaer på lageret kan plukke og pakke til lovet afgang
 • et optimalt vareflow internt på lageret