568 job matcher din søgning 568 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

WASYS A/SServicemontør/elektriker

WASYS A/S, Roskilde

Hos WASYS A/S har vi specialiseret os i at styre, overvåge og flytte vand. Vi leverer gennemtestede systemer, solide løsninger og et stærkt partnerskab – og vi har succes! Derfor søger vi nu endnu en medarbejder, der vil med på WASYS-holdet.

Du har, via din elektrikeruddannelse, en grundlæggende viden, men er også nysgerrig på hvordan industrielle netværk, trådløs mobil-kommunikation, RTU-/PLC-løsninger og SRO-/SCADA-software spiller sammen. Måske du også har viden om dimensionering af industrielle anlæg.

Du trives med en alsidig hverdag, hvor tekniske løsninger er omdrejningspunktet, og hvor to dage ikke er ens. Du vil beskæftige dig med elektrisk og mekanisk montage af vores løsninger, både på vores værksted samt ude ”i felten” hos vores kunder.

Metro Service A/S
Ledende Tekniker til elafdelingen hos Cityringen

Metro Service A/S, København

Kan du lede og udvikle medarbejdere med en stærk faglighed? Kan du motivere medarbejdere, så I sammen kan skabe varige løsninger med betydelig effekt og stor trivsel på arbejdspladsen? Så er du måske vores nye kollega.

På dette spændende tidspunkt søger vi en Ledende Tekniker til M&E (Mechanical og Electric). Som Ledende Tekniker har du en central rolle i forhold til den daglige ledelse og koordinering på tværs af afdelingen.

Som Ledende Tekniker er dine hovedopgaver, at

 • udøve daglig ledelse af afdelingen med fokus på synlig og motiverende ledelse
 • udvikle afdelingens kompetencer og sikre medarbejdernes faglige ekspertise
 • registrere og håndtere sygemeldinger og andet fravær samt afholde personalemæssige samtaler, såsom den årlige medarbejderudviklingssamtale og eventuelle fraværssamtaler
Metro Service A/S
Vattenfall A/SSurveillance Technician

Vattenfall A/S, Esbjerg

We want to strengthen our team of Surveillance Technicians and are therefore looking for a new colleague for our 11 Surveillance Technicians.

As a Surveillance Technician you will become part of the 24/7 monitoring of all Vattenfall Wind assets like wind turbines, Off- and Onshore substations, cables etc. You will work in shifts together with the other 11 technicians at our office in Esbjerg. You will become part of a 11 weeks shift with day-, evening and night shifts.

You have an electrical background as an electrician. Experience from the wind industry is an advantage, but it is not a requirement as we will take care of the necessary training. Experience from working in a control room or working in shifts will be an advantage.

FH Automation A/SIndustrielektriker søges

FH Automation A/S, Horsens

Er du uddannet Industrielektriker, og har du erfaring med ombygning samt opsætning af tavler og maskinanlæg? Brænder du for servicering af elinstallationer? Så læs her.

Kvalitet og høj service er nøglebegreber, som kendetegner virksomheden, der med denne stilling ønsker at styrke og videreudvikle organisationen yderligere.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Fejlfinding på industrianlæg
 • Servicering af industrianlæg
 • Tavlemontering
 • Ombygning af tavler og maskinanlæg
 • Servicering af vores industrikunder

Som person er det vigtigt, at du

Cyklop-Emballering A/SVi søger servicetekniker

Cyklop-Emballering A/S

Da en af vores dygtige serviceteknikere har valgt at gå på efterløn efter 22 års ansættelse, søger Cyklop Emballering A/S en erfaren udekørende tekniker i Midt-/Østjylland med udkørsel fra egen bopæl.

Cyklop Emballering A/S er en selvstændig del af Cyklop International, der har eksisteret i mere end 100 år og i dag er repræsenteret i stort set hele verden. I Danmark er vores base i Nørre Snede med kontor, lager og værksted. Vi har en stærk serviceafdeling med 5 serviceteknikere placeret rundt i landet, som servicerer vores kunder indenfor mange forskellige brancher.

Arbejdsopgaver:

 • Daglig vedligeholdelse, reparation og fejlfinding på emballeringsmaskiner.
 • Installation, test og idriftsætning af nye anlæg samt mindre opgaver på vores værksted.
 • Tilknyttet eget distrikt, men vil i perioder skulle hjælpe dine kollegaer i deres distrikter i hele landet.
Jobindex A/S
AV-tekniker til højteknologisk hus i hjertet af København

Jobindex A/S søger for Dansk Arkitektur Center

Vil du have en spændende og alsidig hverdag i et arkitektur- og designhus i konstant bevægelse?

Her får du et job med mange facetter, hvor du både arbejder med konferenceafviklinger samt er en del af opbygningen af vores skiftende udstillinger.

Som AV-tekniker er du med til at sikre, at Dansk Arkitektur Center altid fremstår som et professionelt konferenceafviklingshus med teknisk stabile løsninger. Det betyder i praksis, at du både står for de tekniske løsninger og har en tæt dialog med vores gæster, så vi er sikre på, at de får en god oplevelse.

Jobindex A/S
SCITEQ A/SCommissioning/Service Engineer

SCITEQ A/S, Hinnerup

SCITEQ A/S søger en Commissioning/Service Engineer til at styrke vores travle service team. SCITEQ er en mindre dansk nichevirksomhed, der udvikler, producerer og forhandler testudstyr, hovedsageligt inden for plastrørsindustrien.

Stillingen er opdelt i to primære funktioner, hvor af den ene er onsite, service og installationsopgaver i hele verden, hvorfor du skal forvente ca. 8 rejsedage pr. måned, dog vil rejser af 10-15 dages varighed, undtagelsesvist, kunne forekomme. De ca. 8 rejsedage afvikles typisk som 2 x 4 dage (du rejser hver anden uge). I de resterende uger vil du varetage fjernsupport af kunder fra vores hovedsæde i Hinnerup, uden for Aarhus.

Alt efter aktuel travlhed vil der ydermere være mulighed for at involvere sig i opgaver inden for produktudvikling, produktion og optimering af SCITEQ’s produkt-portefølje.og elektriker, men generelt have en bred snitflade til de øvrige ansatte i virksomheden, samt kunder.

Elysee Dental ApSTelesælger med dentalerfaring og smil i stemmen til dentalimportør

Elysee Dental ApS, Aarhus

Brænder du for god kundeservice og salg pr. telefon? Er du samtidig dygtig til at skabe og vedligeholde stærke kunderelationer, så er du måske den person, vi søger?

Arbejdsopgaver

 • Salg, mersalg og opfølgning via telefon, opkald til eksisterende og potentielle kunder.
 • Bookning af fysiske møder og support til 1 af vores 3 kørende konsulenter.
 • Administrative opgaver, som eksempelvis ajourføring af CRM-system.
 • Besvare telefonopkald fra klinikker i samarbejde med kollega.
Esbjerg Kommune
Tandlæge til Tandplejen i Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at arbejde med børn, unge og ældre i tandplejen i landets femtestørste kommune og Danmarks Energi Metropol?

Vil du udvikle din faglighed og indgå i et stærkt team af dygtige og engagerede kolleger i en ambitiøs tandpleje? Så er du måske den nye tandlæge i Tandplejen i Esbjerg Kommune.

Med ansættelse pr. 1. august 2021 eller snarest derefter søger Tandplejen i Esbjerg Kommune en tandlæge. Stillingen er på 35 timer, men der kan ske ansættelse af tandlæger, der ønsker deltid. Der er mulighed for at kombinere stillingen med ansættelse i privat praksis i Esbjerg.

Tandplejen i Esbjerg Kommune har 23.500 patienter og 75 ansatte fordelt på 6 storklinikker, der er bemandet af dygtige og engagerede medarbejdere i teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. 4 klinikker er placeret i Esbjerg, mens en klinik ligger i henholdsvis Ribe og Bramming.

Eltel Networks A/S
Erfarne forsyningsmontører til Power

Eltel Networks A/S

Vi leder lige nu efter dygtige og engagerede forsyningsmontører inden for 0,4-10 kV, der vil med på vores rejse i Power – et forretningsområde, hvor vi både etablerer, forstærker og vedligeholder private og offentlige elforsyningsnet i Danmark. Hvis du vil være med til at sikre, at samfundet får leveret strøm i stikkontakterne døgnet rundt så læs med her.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

Eltel
 • Opbygning og montage af 0,4 – 10 kV-anlæg, herunder kabelskabe, netstationer og kabelanlæg
 • Service og vedligehold af 0,4 – 10 kV-anlæg
 • Varetagelse af rollen som holdleder og koblingsperson
Eltel Networks A/S
Arla Foods amba
Vedligeholdstekniker til daghold – Taulov Mejeri

Arla Foods amba

Har du lyst til at arbejde med pakkeriudstyr på Danmarks mest avancerede gul ost-mejeri? Og vil du i tæt samarbejde med dit team have ansvar for optimering og udvikling af det nyeste produktionsudstyr? 

”Som vedligeholdstekniker får du en vigtig rolle i driften og optimeringen. Du får ansvar for din egen pakkerilinje og stor indflydelse på planlægningen af dit arbejde og din hverdag,” fortæller Lars Hoelgaard, senior maintenance manager hos Arla Foods.  

Nysgerrig? Læs mere her! 

Arla Foods amba
Tican Fresh Meat A/S
Tekniker

Tican Fresh Meat A/S, Thisted

Til Tican Fresh Meat A/S i Thisted søger vi en dygtig og engageret tekniker eller lignende, som kan stå for drift af palletering i vores frysehus samt drift af produktionslinjer. Som tekniker bliver du en del af vores tekniske afdeling, der har det el-tekniske og mekaniske ansvar for fabrikken i Thisted. Vi udfører alle former for reparations- og optimeringsopgaver.

Arbejdsopgaver

 • Drift af palletering og frysehus samt drift af produktionslinjer
 • Vedligehold, fejlfinding og reparation af maskinparken elektrisk og mekanisk
 • Optimeringsarbejde på maskiner og produktionsanlæg, herunder omstilling af maskiner

Vi kan tilbyde frihed under ansvar i en organisation med en uformel omgangstone og gode kolleger.

Tican Fresh Meat A/S
JKSServicetekniker søges til STYREG, Karlslunde

JKS søger for STYREG ApS

Er du teknikeren, der kan omsætte teori til praksis? Har du en baggrund som servicetekniker, elektriker eller maskinmester?

Som udekørende servicetekniker skal du servicere STYREGs forskellige kunder og samarbejdspartnere. Du bliver en del af et team på seks teknikere med en bred erfaring og forskellige kompetencer, der favner bredt.

Du kører ud alene i din servicevogn 4-5 dage om ugen og bruger, hvad der svarer til ca. en dag på kontoret til at samle op på de tekniske rapporter/administrative opgaver. Du kommer til at dække Sjælland og har base i Karlslunde.

JKSEl-teknisk chef til Priess A/S

JKS søger for Priess A/S i Vinderup

Vil du lede vores el-tekniske afdeling i en nyoprettet stilling som el-teknisk chef? Kan du være el-teknisk lead og kan du med dit store drive og din faglige indsigt udvikle vores nye el-tekniske afdeling? Så er det dig vi leder efter.

Du er uddannet maskinmester, el-ingeniør, elinstallatør eller lignende og vi forestiller os at du måske kommer fra en produktionsvirksomhed, hvor du har siddet i deres tekniske afdeling.

Du trives i rollen som el-teknisk fagansvarlig og med dit store drive falder det dig naturligt at tage ansvar for udviklingen af fagområdet. Samtidig er det vigtigt, at du motiveres af både store og små problemstillinger og at dit fokus altid er på at løse opgaven i høj kvalitet.

Kommuneqarfik Sermersooq
Genopslag - Hjælpemiddeldepotet i Nuuk søger depotbestyrer/job-nr. 346/21

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret depotbestyrer til en fast stilling i Terapeutteamet under forvaltningen for Velfærd og Arbejdsmarked med tiltrædelse 01.07.2021 eller snarest derefter.

Stillingen er en fuldtidsstilling med udgangspunkt i vores depot og værksted i Nuuk midtby, hvor din dagligdag vil udgå fra.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Reparation og vedligeholdelse af hjælpemidler som fx motoriserede plejesenge, elscootere, elkørestole, kørestole, rollatorer mv.
 • Rengøring af hjælpemidlerne
 • Montering af faste hjælpemidler i klienternes eget hjem
Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq søger en vicevært til Rådhuset i Nuuk/job-nr. 345/21

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Kan det være noget for dig at stå for tilsyn af forsyningsinstallationer og tekniske anlæg for Kommuneqarfik Sermersooqs rådhus i Nuuk?

Hvis ja, så er det nok dig, der bliver den nye vicevært for Rådhuset ved Kommuneqarfik Sermersooq og de underliggende forvaltninger i Nuuk.

Viceværtens væsentligste arbejdsopgaver er at holde tilsyn med forsyningsinstallationer og tekniske anlæg, herunder elektronisk styret anlæg. Medvirke til planlægning af langsigtede vedligeholdelsesplaner. Rekvirere mindre bygningsvedligehold af leverandører samt at være tilsynsførende under vedligeholdelsesarbejdet. Brugerservice ved ommøblering, lampeopsætning, ophængning af billeder og lignende forefaldende arbejde. Tilsyn af rengøring og snerydning ved indgange samt ved nødudgange til Kommuneqarfik Sermersooqs administrationsbygninger.

Kommuneqarfik Sermersooq
Kemp & Lauritzen A/S
Højspændingstekniker til Infrastruktur

Kemp & Lauritzen A/S, Albertslund

Vi leder efter dygtige kolleger til at styrke vores forretningsområde Højspænding, der ligesom os mener, at det skal være sjovt og udfordrende at gå på arbejde.

Kemp & Lauritzen

I Kemp & Lauritzen A/S kommer du til at arbejde med større og mindre komplekse højspændingsinstallationer og anlægsopgaver. For at styre de nævnte opgaver sikkert i mål er det nødvendigt, at du kan planlægge, styre og foretage opfølgning på dine opgaver. Du har et godt overblik, så du kan estimere dit eget timeforbrug og foretage materialeopmålinger.

Du vil måske også blive inddraget i samarbejdet med andre afdelinger i forbindelse med tilbudsgivning, hvor din erfaring vil blive anvendt. Hertil kommer, at du får ansvaret for bestilling af komponenter og materialer til egne arbejdsopgaver.

Kemp & Lauritzen A/S
Kemp & Lauritzen A/S
Fagchef, VVS Entreprise - Aarhus

Kemp & Lauritzen A/S

Kemp & Lauritzen i Aarhus søger en fagchef til vores VVS Entrepriseenhed, hvor fokus er på kvalitet og tværfaglig opgaveeksekvering.

Stillingen omfatter det ledelsesmæssige og kommercielle ansvar i en voksende enhed, som udfører såvel enkeltfagsopgaver samt deltager på tværfaglige opgaver.

Kemp & Lauritzen

Du kommer bl.a. til at beskæftige dig med:

 • Opbygning af strategiske montageteams
 • Udvikling og implementering af kvalitetssikrings aktiviteter, herunder det fulde tekniske kvalitetsansvar i udførselsfasen
 • Sparringspartner på kalkulationsopgaver, herunder ansvarlig for projektets udvikling fra kontrahering til projektopstart
Kemp & Lauritzen A/S
Solar Danmark A/S
Intern sælger - el

Solar Danmark A/S, Vejen

Vi søger en intern sælger til el-teknisk salg på vores hovedkontor i Vejen. Hvis du har styr på din el-ABC, er fagligt stolt, og er motiveret af at lave et godt salg, så kunne stillingen måske være den rette udfordring for dig.

Du vil blive en del af et stærkt og dynamisk salgsteam i Vejen og have stor indflydelse på din hverdag.

Du bliver ansvarlig for teknisk rådgivning samt teknisk salg til professionelle installatører og elektrikere pr. telefon og mail, og i samarbejde med vores eksterne sælgere er det din opgave at sætte kunden i centrum.

Solar Danmark A/S
Solar Danmark A/S
Intern sælger - industri

Solar Danmark A/S, Vejen eller Sønderborg

Vi søger en intern sælger til vores industriteam. Hvis du har styr på salg af el- og industritekniske produkter, er fagligt stolt, så kunne stillingen måske være den rette udfordring for dig.

Du vil blive en del af et stærkt og dynamisk industri salgsteam i Industri Vest og have stor indflydelse på din hverdag.

I Solar har vi stor udvikling i salg til industrien med tilbud om et meget bredt produktprogram. Som intern sælger i industriteamet vil du blive fagligt udfordret og arbejde med større kunder med salg- og opfølgning på projekter. Det er også dig, der udarbejder tilbud.

Solar Danmark A/S